مهندس شهرسازی، ابزارهای علمی، هنری و مهندسی را برای ساخت و پر کردن فضاهای شهر به کار میگیرد. مهندسی شهرسازی یکی از گرایشهای بسیار مهم رشته عمران به شمار میرود و شامل طراحی، ساخت خیابانها، پیادهروها، شبکههای آبرسانی، پارکهای عمومی و دیگر موضوعات است. هرساله افراد زیادی گرایش مهندسی شهرسازی را برای ادامه تحصیل در خارج از کشور انتخاب میکنند.
در ادامه با ما در موسسه تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته مهندسی شهرسازی در اختیار شما قرار دهیم. اگر علاقهمند به مطالعه تاریخچه رشته مهندسی شهرسازی هستید به این سایت مراجعه فرمایید.
لینک های مفید!
مراحل اپلای مهندسی شهرسازی
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
در مورد رشته مهندسی شهرسازی
مهندسی شهرسازی بیشتر بهعنوان شاخهای از رشته مهندسی عمران به شمار میآید. این رشته تمام خدمات مهندسی عمران و محیطزیست و طیف گستردهای از مشکلات پیچیده مربوط به زیرساختها، خدمات، ساختمانها، مسائل زیستمحیطی و استفاده از زمین که عموماً در مناطق شهری وجود دارد را پوشش میدهد. مهندسان شهرسازی، با برنامهریزی و طراحی ساختمانهای مختلف تعاملات اجتماعی و اقتصادی درون شهر را از طریق سیستمهای حملونقل و ارتباطات آسان میکنند.
بهعبارتدیگر مهندس شهرسازی با بررسی همه جوانب تصمیم میگیرد که چگونه به بهترین وجه از زمین و منابع موجود در شهر برای رفاه بیشتر مردم استفاده کند. در رشته مهندسی شهرسازی، برنامه ریزان شهری و برنامه ریزان منطقهای با بررسی مکانهای مختلف شهر، بهترین محلها را برای ساخت جادهها، مدارس و دیگر زیرساختها پیشنهاد میدهند. ازجمله مهمترین وظایف برنامهریز شهری شامل طراحی ساختمانها و مطالعات دراینباره، انجام بازرسی در محل ساخت پروژه، تهیه اسناد مورد تائید شهرداری، هماهنگی با مسئولان شهر، طراحی و تفسیر نقشهها و نمودارها است.
یکی از چالشبرانگیزترین مسائل مربوط به مهندسی شهرسازی این است که افراد مطمئن شوند، شهرها میتوانند جمعیت رو به رشد را در ساختمانهای ساختهشده جا دهند. به همین علت تمرکز اصلی مهندس شهرسازی برای طراحی ساختمانهای مسکونی و ساخت آپارتمانها است تا فضای کمتری برای ساخت منازل اشغال شود. مهندسان شهرسازی باید مراکز مربوط به خدمات اجتماعی را در مرکز شهر بسازند بهگونهای که همه مردم بهراحتی به آنها دسترسی داشته باشند.
درباره رشته های پرطرفدار در کانادا بیشتر بدانید.
مهمترین وظایف یک مهندس شهرسازی در قسمت زیر آورده شده که عبارت است از:
- طراحی شهرها برای ترویج شیوه زندگی سالم و ارائه کیفیت زندگی بهتر
- کمک به بازسازی مناطق محروم اجتماعی و ایجاد مشاغل جدید
- کمک به ارائه مسکن به صورتی که مقرونبهصرفه باشد
- توجه به کاهش تغییرات آب و هوایی و کمک به حفاظت از محیطزیست
- ارائه راهکارهایی برای مدیریت ترافیک و ارائه راهحلهای پایدار برای نیازهای حملونقل
- بهبود بهرهوری انرژی در خانهها، کارخانهها و کسبوکارها
- افزایش مشارکت جامعه و مردم در ایجاد مشارکتهایی که همه را تحت تأثیر قرار میدهد
برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
پادکست بشنوید!
رادیو تراست
موضوع: برنامه ریزی شهری در کانادا
اپلای رشته مهندسی شهرسازی در خارج از کشور
تمامی الزامات انجامشده برای اپلای در مقطع کارشناسی مهندسی عمران باید در رشته مهندسی شهرسازی نیز رعایت شود. رشته مهندسی عمران بهعنوان یکی از رشتههای مهندسی، نمرات بالایی در دروس ریاضی میطلبد تا فرد بتواند با طراحی و کشیدن نقشهها به ساخت قسمتهای مختلف شهر کمک کنند. دانشجویانی که قصد اپلای در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی شهرسازی را دارند باید نمره GRE بالایی داشته باشند البته حداقل این نمره در دانشگاههای پر متقاضی بالاتر است. در جدول زیر به مراحل کلی تبدیلشدن به یک مهندس شهرسازی اشارهشده است.
همچنین بخوانید: مشاوره اپلای، تاثیر مقاله بر اپلای و اپلای با معدل پایین
نام مرحله | توضیحات | نکات کلیدی |
اخذ مدرک کارشناسی | افرادی که قصد اپلای در رشته مهندسی شهرسازی را دارند اما مدرک کارشناسی این رشته را ندارند، باید یکی از مدارک کارشناسی مهندسی عمران، کارشناسی مدیریت دولتی یا طراحی محیطزیست را بگیرند و سپس گرایش مهندسی شهرسازی را برای کارشناسی ارشد انتخاب کنند. | بسیاری از دانشگاهها امکان گذراندن دوره کارآموزی را برای دانشجویان در نظر گرفتهاند. دوره کارآموزی فرصت روبهرو شدن با مشکلات موجود در این مسیر را در اختیار دانشجویان قرار میدهد. |
اخذ مدرک کارشناسی ارشد | دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی شهرسازی یاد میگیرند که چگونه از فضاهای شهری به بهترین نحو ممکن برای ساخت ساختمانها و دیگر امکانات موردنیاز شهری استفاده کنند. برنامهریزی زیستمحیطی و ساخت مسکن و مستغلات از مهمترین حوزههای این بخش به شمار میرود. | بسیاری از دانشگاهها این فرصت را در اختیار دانشجویان قرار میدهند که مدرک کارشناسی ارشد مهندسی شهرسازی را با یک مدرک دیگر ترکیب کنند تا در آینده فرصتهای شغلی بیشتری داشته باشند. شرکت در دوره کارآموزی نیز در این مقطع میتواند تجربه کافی را در اختیار دانشجویان قرار دهد. |
اخذ گواهی | بسیاری از افراد در کنار تحصیلات خود، در دورههای مختلف مهندسی شهرسازی شرکت میکنند تا بهصورت تخصصیتر با این رشته آشنا شوند. اگرچه داشتن این گواهیها جزء الزامات این رشته نیست اما داشتن آن کمک زیادی به آینده شغلی فرد میکند. | افرادی که بهصورت مستقیم در معرض مشکلات و مسائل مربوط به شهر قرار میگیرند راحتتر میتوانند در شهرسازی فعالیت کنند. شرکت در جلسات شورای شهر یکی از گزینههای راحت و در دسترس برای این مورد است. |
برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص میتوانید بر روی این لینک کلیک کنید.
ادامه تحصیل رشته مهندسی شهرسازی در خارج از کشور
افرادی که به تحصیل در رشته مهندسی شهرسازی در خارج از کشور علاقهمند هستند، معمولاً یا از طریق بورسیه شدن برای ادامه تحصیل اقدام میکنند یا اینکه به یک موسسه مهاجرتی معتبر مراجعه خواهند کرد. موسسه مهاجرتی تراست به دلیل سابقهای طولانی در آشنایی با روند ادامه تحصیل و اپلای در بهترین دانشگاههای خارج از کشور یکی از بهترین گزینههای ممکن برای انتخاب یک تیم مشاورهای مجرب است. نکته قابلتوجه برای تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور در رشته مهندسی شهرسازی، دانستن زبان آن کشور است بهعنوانمثال اگر قصد دارید به کشور آلمان سفر کنید حتماً باید زبان آلمانی را یاد بگیرید.
بهتر است قبل از اقدام به ادامه تحصیل در رشته مهندسی شهرسازی شرایط مختلف چندین دانشگاه را بررسی کنید. (مثلاً دانشگاههایی که شرایط تحصیلی یا مدارک یکسانی را دارند یا زبان مشترک دارند.) تحصیل در رشته مهندسی شهرسازی در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دسترس است و افراد با توجه به هدفی که دارند در این مقاطع تحصیل میکنند.
بهطورکلی به دلیل تقاضای بالای اپلای در این رشته، دانشجویان باید شرایط ویژهای را داشته باشند. بیشک یکی از مهمترین الزامات برای تحصیل در رشته مهندسی شهرسازی داشتن نمرات بالا در مقطع دبیرستان است. (بالا بودن نمرات کارشناسی اگر قصد اپلای در مقطع کارشناسی ارشد را دارید)
گرایش های رشته مهندسی شهرسازی در خارج از کشور
رشته مهندسی شهرسازی یکی از رشتههای پرکاربرد در حوزه مهندسی است که خود به چندین گرایش مختلف تقسیم میشود. اصلیترین گرایشهای آن شامل ۶ زیرشاخه است که در جدول زیر به آنها میپردازیم.
نام گرایش | توضیحات | توضیحات تکمیلی |
برنامهریزی شهری | برنامهریزی شهری که با نام برنامهریزی روستایی نیز شناخته میشود، فرایندی است که بر توسعه و طراحی زمین و محیط و همچنین زیرساختهای مختلف ازجمله حملونقل، ارتباطات و شبکههای توزیع و دسترسی به آنها متمرکز است. اصلیترین حوزهای که یک مهندس برنامهریزی شهری با آن سروکار دارد، شکل فیزیکی شهر بهگونهای کاملاً منظم است. | دانشجویانی که گرایش برنامهریزی شهری را انتخاب میکنند، ممکن است در بخشهای مختلفی از این شغل مشغول به کار شوند اما هدف همه آنها توسعه محیطهای شهری و تبدیل کردن شهر به جوامع پررونق است بهگونهای که شهر تواند جمعیت نسبتاً زیادی را در خود جای دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید. |
برنامهریزی حملونقل | گرایش برنامهریزی حملونقل در رشته مهندسی شهرسازی، شامل برنامهریزی و ارائه طرح برای نیازهای آینده مردم در جهت انتقال مردم و کالاها به مقصد است؛ یعنی این شغل با طراحی و ساخت خیابانها، بزرگراهها، خطوط دوچرخهسواری و خطوط حملونقل عمومی درگیر است. این رشته یکی از ضروریترین و حیاتیترین رشتههای مهندسی است چراکه به مردم در دستیابی سریعتر و امنتر در مقصد موردنظر کمک میکند. | ازجمله مهمترین وظایف یک برنامهریز حملونقل، درک مشکلات و مسائل مربوط به حوزه سیستم حملونقل، ارائه راهکارهایی در حل این مشکلات، در نظر گرفتن تغییرات بالقوهای که طرحهای قبلی را بهبود بخشد، بهینهسازی سیستم حملونقل فعلی و دیگر وظایف است. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید به این سایت مراجعه فرمایید. |
برنامهریزی منطقهای | برنامهریزی منطقهای شامل برنامهریزی، طراحی و قرار دادن زیرساختها و عناصر مختلف در سراسر یک منطقه بزرگ است. برنامهریزی منطقهای میتواند شامل پوشش موضوعات مختلف جامع باشد، اما بیشتر موضوع خاصی را موردمطالعه قرار میدهد که نیاز به بررسی گسترده منطقه دارد. مناطق برنامهریزی ممکن است شامل چندین شهر، یا حتی بخشهایی از ایالتها یا مناطق مختلف باشد که هرکدام دفتر برنامهریزی خاص خود را دارد. | دوره تحصیلی رشته برنامهریزی منطقهای تقریباً یک سال و نیم است که دانشجویان در این مدت حدوداً ۳۲ واحد درسی را میگذرانند. دانشجویان در این رشته آموزش میبینند که پیشبینی کنند جمعیت یک منطقه در طول دهه آینده تا چه مقدار رشد خواهد کرد و آیا شهرها ظرفیت پذیرش این جمعیت را دارند یا خیر. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید. |
برنامهریزی شبکههای زیرساختی | بهطورکلی زیرساختها شامل کلیه سیستمهایی هستند که به مردم خدمترسانی میکنند (مانند مدرسهها) اما این واژه در حوزه رشته عمران و مهندسی شهرسازی به معنای ساخت پلها، جادهها و شبکههای آب و فاضلاب است. به همین علت برنامه ریزان شبکههای زیرساختی بهصورت تخصصی به طراحی و ساخت این زیرساختها میپردازند. | زیرساختها از قدیم وجود داشتهاند اما امروزه به دلیل افزایش جمعیت انسانها، احساس نیاز به وجود این زیرساختها بیشازپیش حس میشود و طبیعتاً نیاز به وجود این متخصصان هم افزایش پیدا میکند. |
برنامهریزی محیطزیست | برنامهریزی زیستمحیطی فرایند تصمیمگیری برای توسعه و استفاده از زمینها با توجه به محیطزیست طبیعی، عوامل اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و حکمرانی است و چارچوب جامعی را برای رسیدن به نتایج بهتر و استفاده از زمین فراهم میکند. هدف از تحصیل در رشته برنامهریزی محیطزیست، بررسی و ارزیابی محیطزیست و تأثیرات طرحهای شهری بر آن است. | بهطورکلی برنامه ریزان محیطزیست با حوزههای دولتی و محلی کار میکنند تا دریابند پروژههای ساختمانی چگونه بر محیطزیست تأثیر خواهند گذاشت. بهعنوانمثال در ایالاتمتحده، برنامه ریزان محیطزیست با آژانس حفاظت از محیطزیست بسیار نزدیک کار میکنند تا تأثیر برنامهریزی شهر و توسعه شهری را بررسی کنند. اطلاعات بیشتر در این زمینه را از این سایت مطالعه فرمایید. |
طراحی شهری | طراحی شهری شامل طراحی و ساخت همه عوامل فیزیکی موجود در شهرها و یا روستاها مانند ساختمانها، خیابانها، محلهها، زیرساختهای مختلف و بهطورکلی کل شهر است. رشته طراحی شهری وابسته به رشتههای مختلفی مانند جامعهشناسی، معماری، مهندسی ترافیک، مهندسی فنی و دیگر حوزهها است. | برنامهریزی شهری، یک حوزه در حال تغییر است که در پاسخ به طیفی از عوامل مانند نیازهای جامعه، رشد جمعیت، تغییرات سبک جامعه و نیازهای یک جمعیت به کار گرفته میشود. اطلاعات بیشتر در این زمینه را از این سایت مراجعه فرمایید. |
برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص میتوانید به این سایت مراجعه فرمایید.
بهترین گرایش رشته مهندسی شهرسازی برای اپلای در خارج از کشور
همانطور که گفته شد رشته مهندسی شهرسازی دارای ۶ گرایش اصلی است که دانشجویان میتوانند دریکی از این گرایشها بهصورت تخصصی به تحصیل بپردازند. وقتی از بهترین گرایش رشته مهندسی شهرسازی صحبت میکنیم باید بپرسیم بهترین گرایش برای چه کسی؟
افراد توانمندیها و علاقهمندیهای مختلفی دارند که با توجه به عوامل گوناگونی میتوانند در بخشهای مختلف این رشته تحصیل کنند. نکته قابلتوجه در مورد مهندسی شهرسازی این است که یک شهر برای اینکه چیدمان درستی از ساختمانها و زیرساختهای مختلف شهر داشته باشد، به همه نیروهای متخصص در این زمینه نیاز دارد. به همین علت هیچگرایشی تحت عنوان بهترین گرایش رشته مهندسی شهرسازی وجود ندارد.
بورسیه رشته مهندسی شهرسازی در خارج از کشور
بورسیههای تحصیلی یا کمکهزینههای دانشجویی از راههای مختلف تأمین میشوند که میتواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایهگذاران، مددکاران یا مؤسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که درهرصورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد.
درباره بورسیه تحصیلی کانادا و بورسیه تحصیلی خارج از کشور بیشتر بخوانید.
شاید این سؤال پیش بیاید که این بورسیهها به چه کسانی تعلق میگیرد؟
در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:
- بورسیههای ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق میگیرد و معمولاً بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا میشود.
- بورسیههای تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق میگیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی میپردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام برمیدارند.
- بورسیههای دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق میگیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید میپردازند. مبلغ خوب و قابلتوجهی نصیب دانشجویانی میشود که در کنار اساتید به تحصیل میپردازند و دانشجویان میتوانند برای هزینههای تحصیل و زندگی خودروی آن حساب کنند.
- بورسیههای کارآموزی به دانشجویانی تعلق میگیرد که مشتاق انجام کارهای پارهوقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیسهای دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیتاند. این کارها به صورتی برنامهریزی میشوند که به درس دانشجو لطمهای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی میتواند بهصورت تماموقت کارکرده و حقوق کار تماموقت را کسب کند.
- بورسیههای تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق میگیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
درصورتیکه تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از بورسیهها، کمکهزینههای تحصیلی یا حتی وامهای دانشجویی در رشته مهندسی شهرسازی مطلع شوید، میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه موردنظر خود مراجعه کرده و از بورسیههای مربوط به این رشته آگاه شوید. همچنین سایتهایی طراحیشدهاند که شما میتوانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشتهی تحصیلی موردنظر از بورسیههای رشتهی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیههای رشته مهندسی شهرسازی به سایتهای www.scholarships.com، scholarshipportal و careeronestop مراجعه کنید.
دانشگاه های برتر رشته مهندسی شهرسازی در خارج از کشور
دانشگاههای زیادی در سراسر جهان به آموزش رشته مهندسی شهرسازی میپردازند. هرساله دانشجویان با بررسی رتبهبندیهای برترین دانشگاههای جهان تصمیم به اپلای در یکی از این دانشگاهها میگیرند. در جدول زیر به برخی از این دانشگاهها اشارهشده است. برای کسب اطلاعات جزئیتر در مورد این دانشگاهها به این سایت مراجعه فرمایید.
نام دانشگاه | موضوعات موردبررسی در رشته مهندسی شهرسازی |
موسسه فناوری ماساچوست | توسعه جامعه، توسعه اقتصاد، پایداری محیطزیست، مدیریت کاهش خطر، بهداشت عمومی، ساخت مسکن، برنامهریزی زیرساختها، توسعه بینالمللی استفاده از زمین، معماری مناظر، پارکها و برنامهریزی تفریحی، توسعه املاک و مستغلات، برنامهریزی منطقهای، برنامهریزی اجتماعی، کشاورزی پایدار، طراحی شهری، برنامهریزی حملونقل و برنامهریزی شهری |
دانشگاه کالیفرنیا، برکلی | برنامهریزی منطقهای، توسعه املاک و مستغلات، برنامهریزی شهری، طراحی شهری، برنامهریزی حملونقل، توسعه اقتصادی، توسعه جامعه، برنامهریزی استفاده از زمین، تاریخچه شهرسازی، بهداشت عمومی |
دانشگاه راتگرز | طراحی شهری، برنامهریزی اجتماعی، برنامهریزی زیرساختها، برنامهریزی حملونقل، مسکنسازی، تاریخچه مهندسی شهرسازی |
بیشتر بدانید: دانشگاه های کانادا و رنکینگ دانشگاه های کانادا
اخذ ویزا برای اپلای رشته مهندسی شهرسازی در خارج از کشور
روند اخذ ویزا در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را بهدرستی انجام دهد چراکه هرگونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامهی تحصیل در خارج از کشور بازدارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود.
همچنین بخوانید: ویزای تحصیلی چیست
پیش از گرفتن ویزا توجه داشته باشید کشوری که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید باید کاملاً با روحیات شما سازگار باشد و آشنایی نسبی با فرهنگ مردمان آن کشور داشته باشید بنابراین قبل از هر اقدامی حتماً در مورد کشور مقصد تحقیق کنید. نکته دیگر در مورد اخذ ویزا این است که دانش بالای زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مقصد بهشدت الزامی است و بدون داشتن مدرک زبان معتبر قادر به اخذ ویزا نخواهید بود.
درباره ویزای تحصیلی کانادا، تمدید ویزای تحصیلی کانادا و مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.
مدارک و مراحل زیر بهصورت کلی برای اخذ ویزای تحصیلی در رشته مهندسی شهرسازی آورده شده است.
- انتخاب یک تیم مشاوره معتبر برای آشنایی با مهاجرت
- درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت بهصورت آنلاین
- پر کردن فرم درخواست ویزا
- تعیین رشته موردنظر (در اینجا رشته مهندسی شهرسازی)
- همراه داشتن نامه پذیرش دانشگاه
- همراه داشتن گذرنامه
- اثبات تمکن مالی
- همراه داشتن مدارک شناسایی ازجمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه شناسنامه الزامی است)
- داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
- ارائه آخرین مدرک تحصیلی
- همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
- همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور موردنظر با حداقل نمرهی موردنیاز
- پرداخت هزینهی صدور ویزا
- همراه داشتن نامه سوءپیشینه
- ارائه مقالاتی که چاپشدهاند
دقت داشته باشید که مراحل ذکرشده در قسمت بالا بهصورت کلی در نظر گرفتهشدهاند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیقتر میتوانید با ما در تیم مهاجرتی تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.
بیشتر بخوانید: تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا و ثبت نام آنلاین ویزای کانادا
اپلای رشته مهندسی شهرسازی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور
اپلای رشته مهندسی شهرسازی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور
یکی از مهمترین حوزههای رشته مهندسی شهرسازی، برنامهریزی شهری است که افراد میتوانند در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد به تحصیل در آن بپردازند. برنامه کارشناسی این رشته فرصتهای عملی و پژوهشی بسیاری را در اختیار دانشجویان قرار داده و بیشتر در حوزه توسعه شهری به آنها آموزش میدهد.
بیشتر بخوانید: چگونه اپلای کنیم، اصطلاحات اپلای و تحصیل کارشناسی در کانادا
فارغالتحصیلان مهندسی شهرسازی بعد از اتمام تحصیلات خود میتوانند در بخشهای مختلف دولتی و خصوصی مشغول به کار شوند. دانشجویانی که برای مقطع کارشناسی این رشته اپلای میکنند، با مسئولیتهای حقوقی، ملاحظات زیستمحیطی، استفاده از زمین و توسعه آن، بودجهریزی برای ساخت شهر و بازسازی شهر آشنا میشوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقطع کارشناسی رشته شهرسازی به این سایت مراجعه فرمایید.
اپلای رشته مهندسی شهرسازی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور
دانشجویان پس از اتمام تحصیلات خود در مقطع کارشناسی، برای یکی از گرایشهای رشته مهندسی شهرسازی اقدام به اپلای میکنند. توجه داشته باشید که به دلیل تقاضای بالای دانشجویان برای رشته مهندسی شهرسازی نمرات دروس کارشناسی شما باید بالا باشد. همچنین اگر مقاله یا مقالات چاپشدهای دارید اخذ پذیرش شما آسانتر خواهد بود. مدت تحصیل دانشجویان در این دوره حدوداً ۲ سال است که دانشجویان میتوانند گزینه پایاننامه و یا فارغالتحصیلی بدون پایاننامه را انتخاب کنند.
بیشتر بخوانید: اپلای بدون مدرک زبان، اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد
اپلای رشته مهندسی شهرسازی در مقطع دکتری در خارج از کشور
مقطع دکترای مهندسی شهرسازی برای دانشجویانی در نظر گرفتهشده است که میخواهند به انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در رشته مهندسی شهرسازی بپردازند یا اینکه بهعنوان استاد دانشگاه مشغول به کار شوند.
بیشتر بخوانید: اپلای برای دکتری و اپلای برای پست داک
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مهندسی شهرسازی در خارج از کشور
مدارک موردنیاز برای تحصیل در رشته مهندسی شهرسازی بسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید با یکدیگر متفاوت است. موسسه مهاجرتی تراست بعد از بررسیهای لازم لیست زیر را بهعنوان مدارکی که بین این دانشگاهها در این رشته مشترک هستند را جمعآوری کرده است.
همچنین بخوانید: مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا
- رشته و دانشگاه موردنظر خود را انتخاب کنید.
- فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه موردنظرتان را در سایت دانشگاه پرکنید.
- برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتماً یک ایمیل معتبر وارد کنید.
- بسته به دانشگاهتان ۲ تا ۳ توصیهنامه نیاز دارید.
- درصورتیکه رزومه کاری دارید حتماً مدارک آن را ارسال کنید.
- داشتن انگیزه نامه نیز از اصلیترین مدارک ارسالی شما است.
- مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
- مدرک زبان معتبر کشور موردنظر با حداقل نمره موردنیاز را ارسال کنید.
- لیست مقالاتی که چاپ کردهاید را ارسال کنید.
- آخرین مدرک تحصیلیتان به همراه ریزنمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.
همچنین بخوانید: تمکن مالی ویزای کانادا
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر، مدارک موردنیاز و جزئیات آن را از سایت دانشگاه مقصد بررسی کنید.
بازار کار رشته مهندسی شهرسازی در خارج از کشور
خوشبختانه حوزههای کاری رشته مهندسی شهرسازی بسیار متنوع است و افراد میتوانند در بخشهای مختلفی از این رشته مشغول به کار شوند. آنچه باعث میشود افراد بتوانند درآمد خوبی داشته باشند میزان مهارتهای آنها و توانمندی افراد است. آشنایی با نرمافزارهای مخصوص رشته مهندسی شهرسازی و تسلط به رشته زبان انگلیسی تأثیر زیادی در موفقیت در این شغل دارد.
بیشتر بخوانید: کار در کانادا، قانون کار کانادا و کاریابی در کانادا
گفتنی است که افراد در این رشته میتوانند در کلیه بخشهای شهرداری، شهرسازی، معماری، برنامهریزی منطقهای کار کنند. میزان درآمد رشته مهندسی شهرسازی، با توجه به مکانی که فرد در آن کار میکند، حوزه که در آن مشغول به کار است، گرایشی که در آن تحصیلکرده، میزان ساعات کاری و عوامل دیگر متفاوت است.
همچنین بخوانید: کارآموزی در کانادا و سایت های کاریابی کانادا
میانگین درآمد رشته مهندسی شهرسازی در دیگر کشورها
سایت salary expert، یکی از معروفترین سایتهای موجود درزمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در مهندسی شهرسازی نشان میدهد. توجه داشته باشید که این سایت هرروز اطلاعات خود را بهروزرسانی میکند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. درصورتیکه به اطلاعات حقوق و درآمدها بهصورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات موردنیاز خود را از این سایت بررسی کنید.
نام کشور | توضیحات و درآمد |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در اتریش | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۲۸ یورو میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۸۶ یورو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۲,۱۴۷ یورو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۳,۲۱۶ یورو |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در استرالیا | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۴۸ دلار میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۲,۴۸۷ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۰,۶۶۳ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۲,۷۵۲ دلار |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در باهاما | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۲۷ دلار میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۳۳ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۰,۷۳۴ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰,۷۶۱ دلار |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در بلغارستان | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۱۲ لو میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۶۲۸ لو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸,۱۳۵ لو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۱,۵۰۳ لو |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در بلاروس | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۵ روبل میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۲۸۵ روبل میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۲۰۴ روبل میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴,۲۵۱ روبل |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در برمودا | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۳۸ دلار میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۸۹ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۶,۵۸۰ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۸,۲۸۸ دلار |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در کانادا | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۴۱ دلار میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۲,۱۴۷ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۰,۹۱۷ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۵,۸۲۲ دلار |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در چین | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۹۹ یوان میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۵,۱۵۸ یوان میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴۷,۹۲۴ یوان میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۵۶,۹۶۵ یوان |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در کاستاریکا | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۶,۲۲۴ کولون میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۳۲۴,۹۳۴ کولون میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹,۲۷۸,۲۵۱ کولون میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶,۱۱۷,۶۴۸ کولون |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در جمهوری چک | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۳۲۲ کرونا میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱۶,۸۰۳ کرونا میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷۶,۴۶۲ کرونا میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۲۷,۶۸۳ کرونا |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در مراکش | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۶۸ درهم میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۳,۵۳۶ درهم میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۰,۷۱۳ درهم میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۴,۹۵۳ درهم |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در مصر | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۷۱ پوند میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۳,۶۹۵ پوند میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۶,۳۰۴ پوند میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۸۴,۶۶۶ پوند |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در نیوزیلند | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۴۴ دلار میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۷۶ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۴,۶۲۹ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۲,۲۷۰ دلار |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در فنلاند | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۲۷ یورو میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۸۴ یورو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹,۲۰۵ یورو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۸,۱۰۵ یورو |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در فرانسه | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۲۵ یورو میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۱۹ یورو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۷,۳۹۰ یورو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۴,۹۵۲ یورو |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در گرجستان | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۴۵ لاری میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۲۴ لاری میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۷,۲۲۵ لاری میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۶,۷۸۰ لاری |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در پرتغال | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۱۵ یورو میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۷۸۹ یورو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۲,۳۱۶ یورو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸,۷۶۷ یورو |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در پاکستان | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۷۴۳ روپیه میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۳۸,۸۰۱ روپیه میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۱۱۸,۸۰۰ روپیه میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۹۴۳,۵۱۵ روپیه |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در مجارستان | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۳,۵۰۳ فورینت میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱۸۲,۸۶۶ فورینت میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۱۹۵,۲۴۹ فورینت میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹,۰۲۴,۸۹۱ فورینت |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در اوکراین | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۱۶۴ گریونا میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۸,۵۷۴ گریونا میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴۷,۲۳۸ گریونا میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۲۹,۴۸۷ گریونا |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در ایالات متحده عربی | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۱۰۹ درهم میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۵,۶۷۵ درهم میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶۱,۸۱۷ درهم میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۸۱,۱۰۰ درهم |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در ایالات متحده آمریکا | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۳۷ دلار میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۴۲ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵,۰۸۶ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۵,۶۹۲ دلار |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در کره جنوبی | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۲۱,۲۰۶ وون میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۱۰۷,۱۴۳ وون میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۱,۵۷۳,۷۸۷ وون میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۴,۸۴۸,۱۷۹ وون |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در سوئد | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۲۲۵ کرون میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۷۴۴ کرون میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳۲,۹۹۹ کرون میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۷۸,۴۶۷ کرون |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در سنگاپور | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۳۷ دلار میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۵۱ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵,۵۵۷ دلار میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۶,۵۱۰ دلار |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در فیلیپین | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۲۳۷ پزو میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱۲,۳۷۸ پزو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۵۴,۱۹۳ پزو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۱۵,۲۸۵ پزو |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در آفریقای جنوبی | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۱۷۱ راند میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۸,۹۲۱ راند میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵۵,۲۹۴ راند میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۴۴۳,۴۸۳ راند |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در مکزیک | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۱۴۴ پزو میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۷,۵۳۵ پزو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱۴,۶۳۳ پزو میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۷۲,۸۴۹ پزو |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در ژاپن | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۳,۴۱۰ ین میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱۷۸,۰۱۰ ین میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۰۴۲,۹۱۳ ین میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸,۷۶۰,۲۶۱ ین |
میانگین حقوق مهندس شهرسازی در قزاقستان | میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: ۱,۹۵۲ تنگه میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافه کاری: ۱۰۱,۹۱۵ تنگه میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۹۲۵,۱۲۷ تنگه میانگین حقوق مهندس شهرسازی با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵,۰۸۱,۳۶۴ تنگه |
بیشتر بخوانید: مشاغل پردرآمد در کانادا و درآمد در کانادا
اگر میخواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخابهای شما است. مشاوران و کارشناسان باتجربهی ما در موسسهی مهاجرتی تراست با سالها تجربه درزمینهی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند.
برای اطلاعات بیشتر لینکهای مهاجرت به کانادا و اقامت کانادا را بخوانید.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
سوالات متداول
پاسپورت معتبر و ترجمه مدارک هویتی از جمله مهمترین مدارک شما برای اپلای هستند. در این رشته برای پذیرش مقطع کارشناسی باید مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان ارائه شود. البته، برای مقاطع بالاتر نیاز به مدارک دیگری نیز دارید که میتوان توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه شغلی و تحصیلی و سوابق پژوهشی(در صورت نیاز) را نام برد.
در رشته شهرسازی ممکن است در بعضی از دانشگاهها مدارک GRE نیز درخواست شود. بنابراین بهتر است وب سایت دانشگاهی را بررسی کنید.
با استفاده از مدرک تافل یا آیلتس میتوان در این رشته پذیرش گرفت. البته، در کشورهایی مانند کانادا میتوان با آزمون کمبریج و آزمون PTE نیز اقدام کرد. شما میتوانید برای اطلاع از حداقل نمرات مورد نیاز وب سایت دانشگاهی را بررسی کنید. در صورت ارائه نمرات بالاتر نسبت به حداقلها مطمئنا شانس پذیرش نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
داشتن سابقه شغلی اهمیت زیادی در پذیرش در این رشته دارد. مطمئنا این مورد نکته مثبتی برای کمیته پذیرش است که علاقه شما به این رشته و تسلط به مطالب را نشان میدهد. در کنار این موضوع، در صورت ارائه سوابق پژوهشی نیز میتوانید شانس پذیرش را تا حد زیادی افزایش دهید.
انگیزه نامه اهداف تحصیل و انگیزه شما را نشان میدهد. تقریبا در تمامی دانشگاهها و رشتهها آماده کردن انگیزه نامه بخش اصلی اپلای به شمار میرود. بهتر است قبل از نوشتن این مدرک از نکات مهم آن مطلع شوید تا بهترین نتیجه را از اپلای بگیرید. در کنار انگیزه نامه، توصیه نامه دانشگاهی نیز از مهمترین مدارک است که شانس پذیرش را تا حد زیادی افزایش میدهد.
مدارک مورد نیاز برای دریافت بورسیهها داشتن سوابق علمی درخشان و رقابتی است. بورسیهها برای رشتههای مختلف و در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه شده است و در صورت داشتن معدل بالا و نمرات زبان مناسب میتوان از آنها استفاده کرد. بعضی از بورسیهها بخشی از هزینهها را پوشش میدهند و بعضی دیگر نیز شامل تمامی هزینههای زندگی و تحصیل میشوند.
پذیرش بدون مدرک زبان و به صورت مشروط در بسیاری از مراکز علمی مهیا شده است. در این روش شما باید قبل از شروع کلاسها در دوره مورد نظر شرکت کرده و به سطح زبان درخواست شده برسید. با این حال، بهتر است قبل از هر کاری مدرک زبان آماده شود تا فرآیند اپلای به سرعت و بدون وقفه طی شود.
با انتخاب کشور مورد نظر میتوانید مدارک مورد نیاز را در وب سایت دانشگاهی مشاهده کنید. مدارک شما باید به صورت ترجمه شده باشند و در صورت ارائه نمرات رقابتی مطمئنا شانس پذیرش نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
– میانگین حقوق مهندس شهرسازی در هر ساعت: 41 دلار
– میانگین درآمد مهندس شهرسازی از ساعات اضافهکاری: 147, 2دلار
– میانگین حقوق مهندس شهرسازی باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 917, 60 دلار
– میانگین حقوق مهندس شهرسازی باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 822, 105 دلار
– موسسه فناوری ماساچوست
– دانشگاه کالیفرنیا، برکلی
– دانشگاه راتگرز
– دانشگاه هاروارد
– دانشگاه نیویورک
– طراحی شهرها برای ترویج شیوه زندگی سالم و ارائه کیفیت زندگی بهتر
– کمک به بازسازی مناطق محروم اجتماعی و ایجاد مشاغل جدید
– کمک به ارائه مسکن به صورتی که مقرونبهصرفه باشد
– توجه به کاهش تغییرات آب و هوایی و کمک به حفاظت از محیطزیست
– ارائه راهکارهایی برای مدیریت ترافیک و ارائه راهحلهای پایدار برای نیازهای حملونقل
– بهبود بهرهوری انرژی در خانهها، کارخانهها و کسبوکارها
– افزایش مشارکت جامعه و مردم در ایجاد مشارکتهایی که همه را تحت تأثیر قرار میدهد
– برنامهریزی شهری
– برنامهریزی حملونقل
– برنامهریزی منطقهای
– برنامهریزی شبکههای زیرساختی
– برنامهریزی محیطزیست
– طراحی شهری
– ایالت متحده آمریکا
– کانادا
– ایتالیا
– نروژ
همانطور که از اسم این رشته پیداست شهرها و کشورهایی که معمولاً به بافت شهری خود اهمیت زیادی میدهند، معمولاً در این رشته موفقتر عمل میکنند. افراد در این رشته میتوانند در کلیه بخشهای شهرداری، شهرسازی، فعالیتهای مربوط به معماری و برنامهریزی منطقهای فعالیت کنند.