ارتباطات یک ویژگی و خصوصیت وجودی همه انسان ها است. بدون ارتباطات، ما نمی توانیم با اطرافیانمان تعامل و روابط پایدار داشته باشیم. ارتباطات نه تنها در زندگی روزمره بلکه در دنیای کاری نیز بسیار موثر و پررنگ است. در اکثر نقاط دنیا شما قادر نخواهید بود که یک روز خود را بدون برقرار کردن ارتباط با دیگران پشت سر بگذارید. این ارتباط ممکن است از طریق اینترنت و یا از طریق رادیو و تلویزیون و… باشد.
اگر به یاد گرفتن موضوعات مرتبط با رسانه ها و چگونگی تاثیر رسانه بر ارتباطات، فرهنگ و عقاید ملت ها علاقه دارید، تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات می تواند بهترین گزینه برای شما باشد.
همانند سایر رشته ها، رشته رسانه و ارتباطات نیز برای اپلای و تحصیل در خارج از کشور، احتیاج به بررسی و مشورت دقیق با کارشناسان در این زمینه دارد. در ادامه با تراست همراه باشید تا به آشنایی بیشتر با این رشته و چند و چون شرایط و مراحل مورد نیاز برای اپلای این رشته در خارج از کشور بپردازیم.
لینک های مفید!
مراحل اپلای رسانه و ارتباطات
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
درباره رشته رسانه و ارتباطات
رشته رسانه و ارتباطات نگاهی تخصصی به چگونگی تاثیر رسانه هایی از جمله تلویزیون، فیلم ها، رادیو، شبکه های اجتماعی و … بر جامعه و زندگی شخصی افراد دارد. زمانیکه به نقش پررنگ رسانه خصوصا رسانه های جدید و افراد اینفلوئنسر و یا اخبار جعلی منتشر شده در زندگی روزانه افراد پی ببرید متوجه خواهید شد که چرا رشته رسانه و ارتباطات تا این حد موضوع مهم و جالبی است. دانشجویانی که تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات را انتخاب می کنند، به مطالعه ارتباطات بین فردی، سازمانی، شرکتی و فرهنگی خواهند پرداخت.
تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات می تواند از این جهت بسیار جالب باشد که شما می توانید چگونگی واکنش افراد به رسانه های مختلف و همچنین تاثیری که رسانه ها می توانند بر روی افراد و یا حتی برند ها داشته باشند را بصورت دو طرفه مورد بررسی قرار دهید. از جمله حوزه هایی که در رشته رسانه و ارتباطات مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرند می توان به ارتباطات شرکتی، رسانه های جدید و روابط عمومی اشاره کرد.
به عنوان دانشجویی که قصد تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات را دارد، شما در پایان دوره تحصیل خود می توانید مهارت های زیر را کسب کنید:
- دانش و تجربه یک صنعت تخصصی
- مهارت های آنالیز و تحلیل
- ارتباطات حرفه ای؛ صحبت کردن و نوشتن
- خلاقیت
- انعطاف پذیری
- توانایی شناسایی مسائل اساسی و حقایق
- آگاهی از زمینه های مختلف فرهنگی
- مهارت های عمومی تحقیق و پژوهش
- مهارت های عمومی IT
- خود مدیریتی، برنامه ریزی و رعایت ضربالاجل های کاری
- به کار گیری غریزه برای نوشتن یک داستان جذاب، تصویر سازی و یا انتخاب عنوان مخاطب پسند
- توانایی پیش بینی روند ها و ترند های آینده و همگام شدن با فناوری های جدید
درباره اصطلاحات اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.
اپلای رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور
بسیاری از دانشگاه های ارائه دهنده رشته رسانه و ارتباطات پذیرای متقاضیان تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات با هر نوع سابقه تحصیلی هستند، اما در این بین تعدادی از دانشگاه ها نیز شرایط ویژه ای برای پذیرش دانشجویان در نظر می گیرند و نمرات دوره تحصیلی پیشین و تجربه کافی در زمینه علوم رسانه و ارتباطات برای آنها ملاک محسوب می شود. علیرغم مواردی که گفته شد، شما باید برای اخذ پذیرش در دانشگاه های برتر در زمینه علوم رسانه و ارتباطات شرکت در مصاحبه، ارائه مقالات، انگیزه نامه و سوابق کاری مرتبط با رشته رسانه و ارتباطات را نیز به عنوان گزینه های احتمالی در نظر داشته باشید. داشتن مدرک زبان نیز جزء جدایی ناپذیری از فرایند اپلای رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور خواهد بود.
معمولا دوره ها و دروس رشته رسانه و ارتباطات متنوع و متفاوت از یکدیگر می باشند و بخش بزرگی از زمان دانشجویان این رشته به فعالیت های عملی اختصاص خواهد یافت. دانشجویان در طول تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات موظف خواهند بود تا جوانب مختلف رسانه و ارتباطات از جمله اخلاقیات، تاریخ و سیاست را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند. علاوه بر موارد تئوری گفته شده، دانشجویان موظف خواهند بود تا مهارت های عملی از جمله ساخت فیلم، شناخت و کشف فرهنگ های مختلف، کپی رایتینگ، نزاع های سیاسی موجود در سطح جامعه و جهان و … را نیز فرا بگیرند.
برای کسب اطلاعات مفید و کلی درباره دانشگاه ها، مدارک مورد نیاز، زمان اپلای، طول مدت تحصیل در هر دانشگاه و جزئیات بیشتر اپلای رشته رسانه و ارتباطات می توانید به اینجا مراجعه کنید.
همچنین درباره تاثیر مقاله بر اپلای، آزادسازی مدرک تحصیلی و استادی پلن با مراجعه به هر لینک بخوانید.
گرایش های رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور
پیش از تصمیم به انتخاب رشته رسانه و ارتباطات برای تحصیل در خارج از کشور، بایستی ابتدا بطور تخصصی و جامع تمامی گرایش های این رشته و دانشگاه های ارائه دهنده این گرایش ها را مورد بررسی قرار داد. برای مشورت در این زمینه می توانید از کارشناسان و مشاوران تیم تراست کمک بگیرید.
اگر شیفته ترند های روز دنیا و رسانه های اجتماعی هستید و یا به دنبال این هستید که چگونه یک موضوع ناگهان در سطح دنیا مثل یک بمب غوغا به پا می کند، تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات می تواند شما را در زمینه های مرتبط با علاقه هایتان پیش ببرد و به شما در کسب مهارت های لازم کمک کند. کسب مدرک در رشته رسانه و ارتباطات شما را برای کار در صنعت رسانه آماده می کند، جایی که شما می توانید نحوه بازتاب و تاثیر یک موضوع رسانه ای را مورد بررسی قرار می دهید. با ورود به صنعت رسانه شما باید به روز باشید و همگام با آخرین اخبار، فناوری ها، مباحث مطبوعاتی، رادیویی، تبلیغاتی و سایر رسانه های دیجیتال پیش بروید.
اگر به تمرکز بیشتر روی بخشی از مطالعات مربوط به رسانه و ارتباطات علاقه دارید، می توانید از گرایش های موجود در این زمینه یک گرایش متناسب با علایقتان را پیدا کنید. در اینجا به گرایش های مختلف در حوزه رسانه که می توانید برای تحصیل انتخاب کنید اشاره شده است :
گرایش | توضیحات |
ارتباطات و رسانه های جدید | اگر به رسانه های دیجیتال و تحولات سریع آن ها علاقه دارید، تخصص در زمینه رسانه و ارتباطات جدید می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. تمرکز در این گرایش بر روی فناوری های توسعه یافته و در حال توسعه از جمله استفاده از رسانه های تعاملی در بستر های دیجیتال خواهد بود و دانشجویان می توانند گروهی از دروس خود را نیز در حوزه مطالعات کامپیوتر و در دپارتمان های علوم کامپیوتر بگذرانند.شما در این حوزه از علوم رسانه، درباره رسانه های دیجیتال و پیشرفت این رسانه ها، روش های دیجیتال جمع آوردی اطلاعات و آنالیز آنها و همچنین موضوعات مختلف اجتماعی اطلاعات و دانش کسب خواهید کرد. |
رسانه های اجتماعی | تخصص در زمینه رسانه های اجتماعی می تواند برای کسانی که بطور دیوانه وار این زمینه از ارتباطات را که در سال های اخیر توانسته است بطور گسترده ارتباطات جهانی را تحت تاثیر قرار دهد دنبال می کنند بسیار مناسب باشد. در این گرایش شما درباره ی تکامل، اخلاق و برنامه های مختلف شبکه های اجتماعی از جمله فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و … اطلاعات کسب خواهید کرد و در استفاده از این برنامه ها نه تنها به عنوان یک شخص عادی بلکه برای معرفی یک سازمان، محصول یا کمپین مهارت خواهید یافت. همانطور که در ابتدای بحث نیز اشاره کردیم، شما باید در این گرایش نیز کاملا آماده باشید تا بطور مداوم مهارت ها و استراتژی های خود را متناسب با تغییرات رسانه های موجود و رفتار مخاطبان تغییر دهید و مجددا تنظیم کنید. |
روزنامه نگاری | روزنامه نگاری را می توانیم به عنوان یکی از محبوب ترین تخصص ها برای علاقه مندان به مشاغل رسانه ای نام ببریم. روزنامه نگاری را می توان به عنوان یک رشته جداگانه و یا زیرمجموعه و تخصص رشته رسانه و ارتباطات در دانشگاه تحصیل کرد. این رشته شما را با الگوها و فرایند های مختلف روزنامه نگاری از جمله مهارت های تخصصی در زمینه چگونگی کار کردن در یک اتاق خبری، چگونگی پیدا کردن منابع معتبر و چگونگی شرح یک داستان برای مخاطب آشنا خواهد کرد. دروس رشته روزنامه نگاری غالبا بسیار کاربردی هستند و دانشجویان این رشته فرصت های بسیار زیادی برای تحقیق و ارائه اخبار اختصاصی خودشان با استفاده از نوشته های کتبی یا گزینه های دیگر از جمله عکس و فیلم را خواهند داشت. |
انتشار و ویرایش | گرایش انتشار و ویرایش برای کسانی که علاقه مند به مشاغل رسانه ای در صنعت چاپ هستند طراحی شده است. این گرایش موضوعات مختلفی از جمله انتشار مجله، انتشار روزنامه، انتشار کتاب و همچنین رسانه های جدید را تحت پوشش قرار می دهد. از واحد های مفیدی که در این گرایش شما می توانید بیاموزید می توان به توسعه تجارت، بازاریابی و توزیع نشریات، طراحی گرافیک، کپی رایتینگ و مسائل حقوقی مربوط به این کار اشاره کرد. همچنین ممکن است که شما علاقه داشته باشید تا در یکی از زمینه های تخصصی تر مثل انتشارات کودکان، انتشارات دانشگاهی و یا انتشارات تخصصی دانش کسب کنید و این گرایش می تواند شما را در این مسیرها راهنمایی کند. |
پخش رادیو و تلوزیون | اگر اشتیاق زیادی به پخش رادیو و تلوزیون دارید، می توانید در شاخه ای از علوم رسانه به تحصیل ادامه دهید که به شما اجازه دست یابی به علم و مهارت های مرتبط برای بالا رفتن از پله های موفقیت در این زمینه را می دهد. شما در گرایش پخش رادیو و تلوزیون درباره هر یک از مراحل ایجاد یک برنامه رادیویی یا تلوزیونی، انتخاب داستان مناسب، فیلم برداری و ضبط، انتخاب مکان مناسب، بررسی حقایق پشت ماجرا ها و مصاحبه با افراد مختلف و ویرایش و ارائه اطلاعات را خواهید آموخت. این دوره و گرایش دانشجویان را وادار به توسعه مهارت های فنی در چندین زمینه مختلف خواهد کرد و خلاقیت و دید هنری آنها را نیز بیش از پیش افزایش خواهد داد. |
مطالعات فیلم و رسانه | تخصص در حوزه فیلم و مطالعات رسانه به احتمال زیاد بهترین گزینه مورد نظر برای کسانی است که علاقه مند به کار در صنعت فیلم و سینما به عنوان تهیه کننده، نویسنده، تدوین گر یا منتقد هستند. دوره های مربوط به این گرایش معمولا ترکیبی از جنبه های مختلف نظری و عملی هستند و این باعث خواهد شد که دانشجویان طیف وسیعی از مهارت های تحلیلی و حرفه ای را کسب کنند. با تحصیل در این گرایش شما درک گسترده ای از صنعت فیلم، چه در گذشته و چه در حال و آینده کسب خواهید کرد، درباره سبک ها و ژانر های مختلف سینمایی خواهید آموخت و شاید روی فیلم های مربوط به یک دوره، فرهنگ یا موضوع خاص متمرکز شوید. در این گرایش شما همچنین باید طیف وسیعی از مهارت های عملی در حوزه فیلم سازی از جمله فیلم نامه نویسی، تولید، کارگردانی، فیلم برداری، نور پردازی و تدوین را کسب کنید. |
از جمله سایر گرایش ها و مباحثی که ممکن است در رشته رسانه و ارتباطات با آنها مواجه شوید می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تبلیغات
- رفتار مخاطب
- فرهنگ افراد مشهور
- کمدی
- بازی و محیط های مجازی
- ارتباطات بین فرهنگی
- بازاریابی
- قانون رسانه
- تحقیقات رسانه ای
- فرهنگ پست مدرن
- تئاتر
- فرهنگ تصویری
- طراحی وب
- فرهنگ جوانان
پذیرش تحصیلی کانادا با تراست
درصد بالای پرونده های تحصیلی موفق
دریافت مشاوره از مشاور رسمی اداره مهاجرت
بهترین گرایش رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور
هرگاه صحبت از بهترین گرایش در هر رشته تحصیلی می شود، متاسفانه این موضوع چیزی نیست که بتوان بدون در نظر گرفتن علایق و استعداد های افراد مختلف درباره ی آن تصمیم گیری کرد. رشته رسانه و ارتباطات نیز همانند سایر رشته ها، گرایش های مختلفی را در دل خود جای داده است که هریک از این گرایش ها چیزهای جدید و متفاوتی را برای شما به ارمغان خواهد آورد. این شما هستید که براساس علایق و استعداد هایتان بهترین گرایش را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنید. اگر به نویسندگی علاقه دارید می توانید قدم به حوزه تخصصی روزنامه نگاری بگذارید، اگر به نمایش های تلوزیونی علاقه دارید می توانید گرایش پخش رادیو و تلوزیون را برای تحصیل انتخاب کنید و یا اگر به شبکه های اجتماعی و ترند های روز دنیا علاقه شدیدی دارید و هر روز وقت زیادی را صرف گشت و گذار در شبکه های اجتماعی و تحلیل موضوعات مختلف می کنید، تحصیل در گرایش های مرتبط با رسانه های اجتماعی می تواند بهترین گزینه برای شما باشد.
همچنین بخوانید: لغو تعهد آموزش رایگان ، اپلای حین سربازی
بورسیه رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور
از جمله مهم ترین دغدغه های افرادی که قصد تحصیل در رشته ای در خارج از کشور را دارند، هزینه تحصیل در خارج از کشور است. در این زمینه شما می توانید با استفاده از انواع بورسیه های تحصیلی که توسط دولت ها و دانشگاه ها اعطا می شوند بخشی یا تمام هزینه های تحصیلی خود را پوشش دهید. جهت مشورت و تصمیم گیری در این باره می توانید با مشاوران تیم تراست نیز در تماس باشید.
از انجمن های تخصصی و حرفه ای و سازمان های غیر انتفاعی گرفته تا دانشگاه ها و شرکت های خصوصی، بورس های تحصیلی به منظور پیشرفت دانشجویان و کسانی که مشتاق به یادگیری هستند بطور گسترده در دسترس اند، اما دست یابی به آنها کار چندان ساده ای نیست. از طرفی در کشور ما افزایش قیمت ارز و هزینه های بالای زندگی در کشورهای دیگر باعث شده است که بسیاری از افراد متقاضی تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور به این فکر باشند تا علاوه بر هزینه هایی که خود پرداخت می کنند، بتوانند بورسیه تحصیلی خارج از کشور برای تضمین شرایط تحصیلشان را نیز بدست آورند.
برای کسب اطلاعات کامل در رابطه با بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی می توانید به اینجا مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تاریخ شروع و پایان هریک از این بورس ها متفاوت است و بدلیل متغیر بودن در اینجا ذکر نشده است. برای آشنایی بیشتر شما با انواع بورسیه های تحصیلی موجود، در اینجا چند نمونه از بورسیه های تحصیلی رشته رسانه و ارتباطات ذکر شده است.
نام بورس | جزئیات بورس |
Fulbright Foreign Student Scholarship Program USA | مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا کشور ارائه دهنده بورس: آمریکا دانشگاه ها: تمامی دانشگاه های آمریکا رشته های مورد پذیرش: تمامی رشته ها نوع بورس: کامل کشور های مورد پذیرش: دانشجویان بین المللی (پذیرش از 155 کشور) |
New Zealand Aid Programme 2022 Scholarships for international students | مقطع تحصیلی: دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی کشور ارائه دهنده بورس: نیوزیلند دانشگاه ها: دانشگاه اوکلند، دانشگاه تکنولوژی اوکلند، دانشگاه لینکلن نیوزیلند، دانشگاه مسی، دانشگاه کانتربری، دانشگاه اوتاگو، دانشگاه وایکاتو، دانشگاه سلطنتی ولینگتون رشته های مورد پذیرش: شمار زیادی از رشته ها از جمله رسانه و ارتباطات نوع بورس: کامل کشور های مورد پذیرش: بین المللی |
Australia Awards Scholarships For International Students | مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد کشور ارائه دهنده بورس: استرالیا رشته های مورد پذیرش: تمامی رشته ها دانشگاه ها: تمامی دانشگاه های استرالیا نوع بورس: کامل کشور های مورد پذیرش: بین المللی (کشورهای مورد تایید) |
University in Geneva, International Scholarship Awards, Switzerland | مقطع تحصیلی: کارشناسی کشور ارائه دهنده بورس: سوئیس رشته های مورد پذیرش: علوم کامپیوتر، رسانه و ارتباطات، ارتباطات دانشگاه ها: دانشگاه ژنو نوع بورس: کامل کشور های مورد پذیرش: بین المللی (کشورهای مورد تایید) |
Global Korea Scholarship – Funded by Korean Government | مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا کشور ارائه دهنده بورس: کره جنوبی دانشگاه ها: تمامی دانشگاه های کره جنوبی رشته های مورد پذیرش: تمامی رشته ها نوع بورس: کامل کشور های مورد پذیرش: بین المللی |
Orange Knowledge Programme Netherlands | مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد کشور ارائه دهنده بورس: هلند دانشگاه ها: تمامی دانشگاه های هلند رشته های مورد پذیرش: تمامی رشته ها نوع بورس: کامل کشور های مورد پذیرش: بین المللی |
Korean Government Self Finance Support Announced | مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، کارشناسی کشور ارائه دهنده بورس: کره جنوبی دانشگاه ها: تمامی دانشگاه های کره جنوبی رشته های مورد پذیرش: تمامی رشته ها نوع بورس: کامل کشور های مورد پذیرش: بین المللی |
Friedrich Ebert Stiftung Scholarships | مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا، کارشناسی کشور ارائه دهنده بورس: آلمان دانشگاه ها: تمامی دانشگاه های آلمان رشته های مورد پذیرش: تمامی رشته ها نوع بورس: کامل کشور های مورد پذیرش: بین المللی + دانشجویان آلمانی |
UK Bournemouth University Faculty of Media and Communication Postgraduate Course 50 percent fee reduction Scholarships | مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا کشور ارائه دهنده بورس: انگلیس دانشگاه ها: دانشگاه بورنموث رشته های مورد پذیرش: رسانه و ارتباطات نوع بورس: کمکی کشور های مورد پذیرش: بین المللی |
Joint Japan World Bank Graduate Scholarship Program | مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد کشور ارائه دهنده بورس: آمریکا، ژاپن، آفریقا دانشگاه ها: دانشگاه های آمریکا، ژاپن و آفریقا رشته های مورد پذیرش: شمار زیادی از رشته ها از جمله رسانه و ارتباطات نوع بورس: کامل (هزینه تحصیل کامل+هزینه ماهانه+هزینه بلیط هواپیما+هزینه های اضافی) کشور های مورد پذیرش: کشور های عضو بانک جهانی که در حال توسعه هستند |
British Chevening Scholarships | مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا کشور ارائه دهنده بورس: انگلیس دانشگاه ها: تمامی دانشگاه های انگلیس رشته های مورد پذیرش: تمامی رشته ها نوع بورس: کامل (هزینه تحصیل کامل+هزینه ماهانه+هزینه بلیط هواپیما+هزینه های اضافی) کشور های مورد پذیرش: کشورهای در حال توسعه و مشترک المنافع |
Japanese Government (MEXT) Scholarships for Young Leaders Program | مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد کشور ارائه دهنده بورس: ژاپن دانشگاه ها: تمامی دانشگاه های ژاپن نوع بورس: کامل کشور های مورد پذیرش: بین المللی |
بیشتر بخوانید: فاند تحصیلی
دانشگاه های برتر رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور
براساس اطلاعات بدست آمده از پایگاه TOPUNIVERSITIES که یکی از پایگاه های معتبر در حوزه رتبه بندی دانشگاه ها است، لیست برترین دانشگاه های دنیا براساس نظام رتبه بندی QS در سال 2020 در زمینه رسانه و ارتباطات بصورت زیر است:
نام دانشگاه | توضیحات و معرفی دانشگاه |
دانشگاه آمستردام – هلند | دانشگاه آمستردام با حضور در میان 20 دانشگاه برتر اروپا و 65 دانشگاه برتر جهان، محلی برای ایجاد حس کنجکاوی بی حد و حصر، یادگیری، تحقیق و نوآوری در دانشجویان برای ایجاد جهانی بهتر است. این دانشگاه 39000 دانشجو از بیش از 100 کشور مختلف جهان را در طیف گسترده ای از موضوعات از جمله رسانه، روانشناسی و تجارت و هوش مصنوعی آموزش می دهد. برای آشنایی بیشتر با این دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشگاه کالیفرنیای جنوبی – آمریکا | دانشگاه کالیفرنیای جنوبی مشهور به USC یکی از معتبر ترین دانشگاه های آمریکا و یکی از بزرگترین مراکز دانشگاهی-تحقیقاتی خصوصی در سطح جهان است. این دانشگاه که پیشرو در رشته های فیلم، موسیقی، مهندسی، معماری، بازرگانی و ام بی ای است در مرکز شهر لس آنجلس در ایالت کالیفرنیا قرار دارد. این دانشگاه در سال 1880 بنیان گذاری شده است و در سال های اخیر به سرعت در حال توسعه و پیشرفت بوده است. تنها در سال 2015 در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی 19000 دانشجوی کارشناسی و 24000 دانشجوی ارشد در حال تحصیل بوده اند که از این میان 5385 مدرک کارشناسی و 9248 مدرک کارشناسی ارشد به دانشجویان اعطا شده است. برای آشنایی بیشتر با این دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن (LSE) – انگلیس | با تحصیل در دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن ضمن لذت بردن از امکانات فرهنگی، اجتماعی و تفریحی یکی از بزرگترین پایتخت های جهان، فرصت تحصیل علوم اجتماعی در موسسه ای با شهرت جهانی را نیز خواهید داشت. این دانشکده مکانی برای هیجان واقعی فکری و تحقیقات پیشرفته است. دانشکده LSE بیشترین تحقیقات پیشرو در جهان را در بین دانشگاه های انگلستان داشته است. دانشکده LSE یک کالج تخصصی از مجموعه دانشگاه لندن است که در سال 1805 تاسیس شده و در سال 1900 به دانشگاه لندن ملحق شد. از چهره های مشهوری که در این دانشگاه تحصیل کرده اند یا مدرس بوده اند، تعداد زیادی موفق به دریافت جایزه نوبل شده اند از جمله جرج برنارد شاو، رالف بونشه، برتراند راسل، اسکار آریاس و… . برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشگاه استنفورد – آمریکا | دانشگاه استنفورد معتبر ترین و برترین دانشگاه جهان براساس آمار موسسه های QS و TIMES در سال 2019 و 2020 و دومین دانشگاه برتر جهان در سال 2021 است که در استنفورد در نزدیکی شهر سانفرانسیسکو در ایالات متحده آمریکا قرار دارد. دانشگاه استنفورد همچنین با ضریب پذیرش 4% در سال 2020، یکی از رقابتی ترین دانشگاه های جهان است. در واقع ورود به دانشگاه استنفورد از هر دانشگاه دیگری در جهان سخت تر است و پس از آن دانشگاه های هاروارد و MIT قرار گرفته اند. فارغ التحصیلان این دانشگاه شمار زیادی از ابر شرکت های حال حاضر دنیا را تاسیس کرده اند و 84 برنده جایزه نوبل و هشت برنده مدال فیلدز از دانشجویان یا اساتید این دانشگاه بوده اند. برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشگاه تگزاس در آستین – آمریکا | دانشگاه تگزاس در آستین یا UT یکی از بزرگترین دانشگاه های آمریکا است و یکی از اعضای لیگ آیوی عمومی و انجمن دانشگاه های آمریکا است که با بیش از 49000 دانشجو در حال فعالیت است. این دانشگاه یک دانشگاه ایالتی در تگزاس و پنجمین دانشگاه بزرگ آمریکا است. این دانشگاه بیش از 450000 فارغ التحصیل را به جامعه تحویل داده است و امروزه نیز بیش از 900 انجمن و تشکل دانشجویی را در خود جای داده است. برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشگاه پنسیلوانیا – آمریکا | دانشگاه پنسیلوانیا مشهور به UPenn دانشگاهی واقع در ایالت پنسیلوانیای آمریکا است. این دانشگاه از قدیمی ترین و معتبر ترین دانشگاه های آمریکا و جهان محسوب می شود. دانشگاه پنسیلوانیا در شهر فیلادلفیا قرار دارد و در سال 1740 تاسیس شده است و عضوی از آیوی لیگ است. این دانشگاه از لحاظ قدمت نیز چهارمین دانشگاه قدیمی آمریکا محسوب می شود. دانشگاه پنسیلوانیا اولین دانشگاهی بود که توانست همزمان رشته ها را در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه دهد و در طی 10 سال اخیر، 9 نفر از استادان و فارغ التحصیلان این دانشگاه موفق به کسب جایزه نوبل شده اند. دانشگاه پنسیلوانیا در سال 2010 توانسته بود در جمع 5 دانشگاه برتر تحقیقاتی آمریکا قرار گیرد. برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشکده گلد اسمیت – انگلستان | دانشکده گلد اسمیت به دلیل خلاقیت و نوآوری ها، یک دانشکده شناخته شده در سطح بین المللی است. این دانشکده برای بیش از 100 سال به عنوان عضوی از دانشگاه لندن شناخته شده است. دانشگاه گلد اسمیت به لحاظ شیوه های خلاقانه و ابتکاری که در تدریس و پژوهش در پیش گرفته است، در سطح جهانی و بین المللی مورد تایید قرار گرفته است. این دانشگاه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و تربیت معلم در موضوعات مختلفی از جمله هنر، علوم اجتماعی، علوم انسانی و کامپیوتر دانشجو می پذیرد. برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشگاه صنعتی نانیانگ (NTU) – سنگاپور | دانشگاه صنعتی نانیانگ با وسعت 2 کیلومتر مربع و سرمایه گذاری عظیم 1 میلیارد و 800 میلیون دلاری در جنوب غربی کشور سنگاپور ساخته شده است. این دانشگاه دارای 1700 عضو هیئت علمی و 32500 دانشجو است که از این تعداد حدود 9000 نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستند. دانشگاه صنعتی نانیانگ بزرگترین دانشکده مهندسی در جهان را به خود اختصاص داده است و در رتبه بندی QS در سال 2020 این دانشگاه رتبه 11 دنیا و اول سنگاپور را به خود اختصاص داده است. این دانشگاه همچنین در سال 2020 رتبه 48 جهان را براساس رتبه بندی موسسه تایمز کسب کرده است. برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشگاه کالیفرنیا (برکلی) – آمریکا | دانشگاه کالیفرنیا مشهور به دانشگاه برکلی یک دانشگاه دولتی تحقیقاتی در شهر برکلی است. برکلی در سال 1868 پس از ادغام دو دانشگاه قدیمی تاسیس شد. براساس رتبه بندی یو اس نیوز در سال 2020، دانشگاه برکلی چهارمین دانشگاه برتر جهان است و در نظام رتبه بندی QS نیز رتبه 30 جهان را در سال 2020 به خود اختصاص داده است. در حال حاضر بیش از 40000 دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند که 29 هزار نفر از آنها در مقطع کارشناسی و حدود 11 هزار نفر نیز در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش شده اند. برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشگاه نیویورک – آمریکا | دانشگاه نیویورک مشهور به NYU و با شعار استقامت و پیشرفت که در سال 1831 تاسیس شده است، بزرگترین دانشگاه خصوصی ایالات متحده آمریکا است. این دانشگاه در سال 2018 در رتبه بندی جهانی موسسه تایمز، رتبه بندی شانگهای و یو اس نیوز در میان 40 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است. در سال 2020 دانشگاه نیویورک توانست رتبه 39 دنیا و 17 آمریکا را در نظام رتبه بندی QS به خود اختصاص دهد. این دانشگاه همچنین در سال 2020 از دیدگاه موسسه تایمز در رتبه 29 دنیا قرار گرفته است. در حال حاضر بیش از 40 هزار دانشجو و 6500 هیئت علمی در این دانشگاه حضور دارند. برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشگاه ویسکانسین – مدیسن – آمریکا | دانشگاه ویسکانسین یکی از معتبرترین و بزرگترین دانشگاه های ایالات متحده آمریکا بوده و در شهر مدیسون در ایالت ویسکانسین قرار گرفته است. دانشگاه ویسکانسین همزمان با استقلال ایالت ویسکانسین در سال 1848 تاسیس شده است و بزرگترین و قدیمی ترین دانشگاه این ایالت محسوب می شود. پردیس دانشگاه ویسکانسین به عنوان یکی از زیبا ترین پردیس های دانشگاهی ایالات متحده آمریکا مطرح شده است. این دانشگاه دارای 44 هزار دانشجو و 2220 عضو هیئت علمی است که در 20 دانشکده در حال تحصیل و تدریس هستند. نکته جالب درباره ی دانشگاه ویسکانسین اینکه دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه تاکنون برنده 50 مدال از جمله 13 طلا، 24 نقره و 13 برنز در مسابقات ورزشی المپیک شده اند. دانشگاه ویسکانسین در سال 2020 براساس رتبه بندی QS در جایگاه 56 جهان قرار گرفته است. برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
دانشگاه ملی سنگاپور – سنگاپور | دانشگاه ملی سنگاپور قدیمی ترین دانشگاه سنگاپور است و همچنین از نظر تعداد دانشجویان بزرگترین دانشگاه این کشور محسوب می شود. تعداد 2400 عضو هئیت علمی و بالغ بر 37 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی جذب این دانشگاه شده اند. براساس نظام رتبه بندی QS دانشگاه ملی سنگاپور در سال 2020 رتبه 11 جهانی را به خود اختصاص داده است. برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می توانید به این لینک مراجعه کنید. |
همچنین درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای دکتری و اپلای با مدرک دانشگاه آزاد بخوانید.
اخذ ویزا برای اپلای رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور
شما برای تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور، مثل سایر رشته ها احتیاج به ویزای تحصیلی خواهید داشت؛ اما ویزای تحصیلی چیست؟ ویزای تحصیلی به ویزایی گفته می شود که اجازه ادامه تحصیل و زندگی در خارج از کشور همراه با آن را برای شما فراهم می کند. ویزای تحصیلی در مواقعی این امکان را به شما می دهد که در کنار تحصیل به کارهای پاره وقت نیز مشغول شوید.
برای تحصیل در هر کشور باید ویزای تحصیلی مد نظر همان کشور را تهیه کنید، بنابراین تفاوت هایی در فرایند اخذ ویزای تحصیلی کشور های مختلف وجود خواهد داشت که ما در اینجا سعی خواهیم کرد بصورت کلی به برخی از آنها بپردازیم. برای دریافت ویزای تحصیلی بهتر است ابتدا در رشته مورد نظر و دانشگاه و کشور مورد نظر پذیرش شوید. دقت داشته باشید که برای دریافت ویزای تحصیلی باید مراحلی را طی کنید که ما بصورت مختصر و از ابتدا هر یک از این مراحل را توضیح خواهیم داد.
- تصمیم برای تحصیل در خارج از کشور
اگر تصمیم به ادامه تحصیل در خارج از کشور گرفته اید، باید کشوری را به عنوان مقصد انتخاب کنید که با روحیات و انگیزه های موجود در شما سازگاری داشته باشد. شما باید هزینه های تحصیل را نیز مد نظر قرار دهید، چراکه هزینه های تحصیل در کشور های مختلف متفاوت است.
- زبان
از مهم ترین موضوعاتی که باید به آن توجه داشته باشید اطلاع از زبانی است که در دانشگاه مورد نظر شما مورد استفاده قرار می گیرد. با علم به این موضوع شما می توانید تا زمان حضور در دانشگاه مقصد برای ادامه تحصیل، مهارت های زبانی خود را تا حد ممکن تقویت کنید.
- مهارت ها
مسلما دانشگاه مقصد توجه ویژه ای به مهارت های شما خواهد داشت؛ بنابراین هرچه مهارت های خود را افزایش دهید شانس بیشتری برای اخذ پذیرش و اخذ ویزای کشور مورد نظر خواهید داشت.
- رشته و دانشگاه مورد نظر
برای اینکه آینده علمی درخشانی داشته باشید، باید رشته و دانشگاه مورد نظر خود را بر حسب علایق و اولویت هایتان تعیین کنید. نکته مهم دیگر اینکه، در انتخاب دانشگاه مورد نظر توجه داشته باشید که مدرک اخذ شده از آن دانشگاه مورد تأیید وزارت علوم ایران باشد. به عنوان مثال میتوانید دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا را در لینکی که برایتان آوردیم در تراست مشاهده کنید.
مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش
- ترجمه ریز نمرات مقطع تحصیلی قبلی
- ترجمه مدارک تحصیلی
- توصیه نامه از اساتید با اعتبار بالا
- انگیزه نامه ترجمه شده
- ترجمه رزومه تحصیلی
پس از پذیرش در رشته مورد نظر، شما باید اقدامات لازم برای اخذ ویزای تحصیلی را آغاز کنید. در اینجا مراحل اخذ ویزای تحصیلی بصورت کلی آورده شده است. بدیهی است که تفاوت هایی نیز از دانشگاهی به دانشگاه دیگر وجود خواهد داشت :
- درخواست وقت مصاحبه از سفارت کشور مورد نظر
- تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی
- ارائه نامه پذیرش در دانشگاه مورد نظر به سفارت
- ارائه نامه مبنی بر توان مالی
- ارائه ترجمه مدارک تحصیلی مورد نیاز
- پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه
- شناسنامه خود شخص
- پرداخت هزینه های صدور ویزا
- ارائه عکس از خود شخص
- ارائه مدارک مبنی بر اینکه شما پس از اتمام تحصیل قصد بازگشت به کشور را دارید
شما باید قبل از سفر به مقصد مورد نظر برای تحصیل نسبت به اخذ ویزا اقدام کنید؛ بطور معمول باید پیش از ارائه درخواست اخذ ویزا مدتی صبر کنید تا درخواست شما برای تحصیل در دانشگاه مد نظر مورد تایید مسئولان دانشگاه قرار گیرد و ممکن است که شخصا برای درخواست ویزا مجبور شوید که به سفارت کشور مورد نظر مراجعه کنید. قبل از برنامه ریزی سفر حتما زمان کافی را برای رفع اشکالات و یا تبادل اطلاعات با دیگران اختصاص دهید. دانشگاه مورد نظر که شما را پذیرش کرده است موظف است تا اطلاعات کامل و جامع در اختیار شما قرار دهد.
نام و نوع ویزایی که شما برای دریافت آن اقدام می کنید ممکن است در کشور های مختلف متفاوت باشد اما به احتمال خیلی زیاد نوع ویزایی که شما احتیاج دارید ویزای تحصیلی و غیر مهاجرتی خواهد بود. این اساسا به این معنی است که شما قصد اقامت دائم در کشور مد نظر را ندارید و اقامت شما بصورت موقتی و صرفا برای تحصیل خواهد بود. با این حال، برای اطلاع از نوع دقیق ویزای مورد نیاز و فرم های مورد نیاز برای پر کردن باید به سفارت یا کنسولگری مقصد تحصیلی مورد نظر خود بروید.
پیش از درخواست برای ویزا، به احتمال زیاد ممکن است که نیاز به اثبات پذیرش در رشته و دانشگاه مد نظر داشته باشید. نخستین کار در این موارد این است که با دانشگاه یا کالج مورد نظر تماس بگیرید تا مشخص شود که برای چه نوع ویزایی باید درخواست دهید و مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا نیز از سوی دانشگاه مورد نظر برای شما ارسال شوند. هنگامی که دانشگاه یا کالج مورد نظر اطلاعات لازم در زمینه اخذ ویزا و مدارک مورد نیاز را به شما ارائه کند، شما باید آماده درخواست دادن برای اخذ ویزا باشید. در بعضی از کشور ها، اقدام برای اخذ ویزا می تواند به روش های مختلفی انجام شود؛ از طریق پست، پیک، آنلاین و بصورت شخصی. اگر به روش های گفته شده اطمینان ندارید می توانید به سفارت یا کنسولگری مورد نظر مراجعه کنید و نحوه درخواست برای اخذ ویزا را از خود کارکنان سفارت بپرسید و یا در سایت سفارت جستجو کنید. ویزای شما در صورت ارائه اطلاعات نادرست یا خودداری از گفتن حقایق در هنگام درخواست، معتبر نخواهد بود.
بسته به کشور و ملیت شما، پردازش ویزا می تواند از چند روز تا چند ماه طول بکشد. اطمینان داشته باشید که زمان کافی برای اخذ ویزای تحصیلی در اختیار دارید، چراکه توصیه نمی شود که با عجله برای اخذ ویزا و کارهای دیگر اقدام کنید.
در برخی از کشور ها تمدید ویزا بسیار ساده است، درحالیکه در برخی دیگر از کشور ها این موضوع می تواند چالش برانگیز باشد و حتی گاها ممکن است برای تمدید ویزا مجبور به ترک کشور مد نظر شوید.
در ادامه جزئیات فرایند اخذ ویزای تحصیلی و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا در کشور های مختلف آورده شده است. برای اطلاع از جزئیات بیشتر و دریافت راهنمایی در این زمینه می توانید با کارشناسان تیم تراست نیز در تماس باشید.
کشور | جزئیات اخذ ویزای تحصیلی |
کانادا | فرایند درخواست برای اجازه تحصیل در کانادا: دریافت نامه پذیرش از موسسه مورد نظر اقدام برای اخذ اجازه تحصیل بصورت آنلاین یا با استفاده از روش های دیگر انجام معاینه پزشکی دریافت نتیجه درخواست مدارک مورد نیاز برای درخواست اخذ ویزای تحصیلی کانادا: نامه پذیرش از دانشگاه و موسسه مورد نظر نتایج تست معاینه پزشکی و نامه تایید از پلیس دو عدد عکس مناسب برای پاسپورت از خودتان نامه تایید کننده اینکه شما توانایی مالی لازم برای تحصیل در کشور مقصد را دارید. |
ایتالیا | فرایند درخواست برای اجازه تحصیل در ایتالیا: دریافت نامه پذیرش از دانشگاه تماس یا مراجعه به کنسولگری یا سفارت ایتالیا انجام مصاحبه دریافت ویزا انتظار برای دریافت نتیجه اقدام برای دریافت اقامت موقت ایتالیا دریافت پاسخ درخواست برای اقامت مدارک مورد نیاز برای درخواست اخذ ویزا: عکس رنگی مناسب پاسپورت که اخیرا گرفته شده باشد پاسپورت معتبر با حداقل اعتبار 3 ماه بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا مدرک پذیرش در دانشگاه مد نظر در ایتالیا سوابق تحصیلی به همراه مدارک اثبات کننده مدرک تأیید محل اقامت در ایتالیا نامه تأیید کننده تمکن مالی برای تأیید اینکه شما می توانید در طول مدت تحصیل در ایتالیا از پس مخارج بر آیید بیمه درمانی و سلامت |
سوئیس | فرایند درخواست برای اجازه تحصیل در سوئیس: پذیرش در دانشگاه مورد نظر مکاتبه با کنسولگری یا سفارت سوییس در محل زندگی انجام مصاحبه و ارائه مدارک مورد درخواست دریافت پاسخ از سفارت اقدام برای اقامت موقت مدارک مورد نیاز برای درخواست اخذ ویزا: پاسپورت معتبر تأییدیه مؤسسه مورد نظر در سوئیس که قصد تحصیل در آنجا را دارید نامه تمکن مالی نامه تأیید سلامتی انگیزه نامه معتبر که دلیل شما برای تحصیل در سوئیس را بیان کند کپی از مدارک تحصیلی قبلی مدرک امضا شده مبنی بر اینکه بعد از پایان دوران تحصیل خود سوئیس را ترک خواهید کرد |
روسیه | فرایند درخواست برای اجازه تحصیل در روسیه: دریافت پذیرش از دانشگاه مد نظر در روسیه دریافت دعوتنامه سفر به روسیه تکمیل فرم آنلاین اقدام برای ویزا ذخیره و پرینت فرم مورد نظر جمع آوردی مدارک مورد نیاز ارسال و ارائه مدارک مورد نیاز به سفارت یا کنسولگری روسیه توسط خود فرد پرداخت هزینه انتظار برای اعلام نتیجه سفر به روسیه و دریافت کارت مهاجرت ثبت نام برای ویزای تحصیلی مدارک مورد نیاز برای درخواست اخذ ویزا: دعوتنامه سفر به روسیه فرم کامل شده و پرینت شده از درخواست ویزا پاسپورت معتبر با اعتبار حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ انقضای ویزا عکس مناسب برای پاسپورت جزئیات دقیق محل اقامت در روسیه شواهدی مبنی بر اینکه شما توانایی مالی برای تامین هزینه های زندگی در روسیه را دارید گواهی آزمایش HIV که حداکثر در سه ماه گذشته صادر شده است بیمه سلامت و درمانی |
جمهوری چک | فرایند درخواست برای اجازه تحصیل در جمهوری چک: پذیرش در دانشگاه مد نظر قرار ملاقات برای درخواست ویزا در یکی از کنسولگری های جمهوری چک تکمیل فرم درخواست ویزا جمع آوری مدارک مورد نیاز شرکت در قرار ملاقات در سفارت یا کنسولگری و ارائه مدارک مورد نظر پرداخت هزینه انتظار برای اعلام نتیجه اقدام برای دریافت اقامت موقت |
همچنین درباره پذیرش تحصیلی کانادا، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا و دانشگاه های کانادا بخوانید.
اپلای رشته رسانه و ارتباطات در مقطع کارشناسی در خارج از کشور
واحد های درسی در دوره کارشناسی رشته رسانه و ارتباطات به طور معمول ترکیبی از ارائه ها، سمینار ها، نمایش ها، فعالیت های علمی مختلف و ارزیابی ها هستند که همگی با هدف پیدا کردن درک وسیع دانشجویان نسبت به دنیای رسانه ای امروز ارائه می شوند. در طول سال اول تحصیل، بیشتر واحد های درسی مقدماتی بصورت نظری خواهند بود. در دوره کارشناسی وظایف مختلفی بر عهده دانشجویان گذاشته می شوند و ارزیابی ها نیز ممکن است از روش های مختلفی از جمله امتحانات، مقالات، ارائه کلاسی، تکالیف کتبی و همچنین کارهای عملی تر و پروژه هایی مثل تولید فیلم یا… انجام شوند.
مدارک مورد نیاز عمومی برای تحصیل در مقطع کارشناسی رشته رسانه و ارتباطات
- اخذ حداقل نمره در آزمون های زبان انگلیسی: آیلتس 6.0 یا تافل 70
- ریز نمرات
- حداقل معدل مورد نیاز
- انگیزه نامه
درباره تحصیل کارشناسی در کانادا، مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا و شرط معدل برای تحصیل در کانادا در صورت علاقه مندی به تحصیل در کانادا، با مراجعه به هر لینک بخوانید.
اپلای رشته رسانه و ارتباطات در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور
تغییرات بی سابقه در محتوای رسانه و ارتباطات، تکنولوژی و سیاست ها در دهه اخیر پیامد های گسترده ای برای حوزه های مختلف از جمله تجارت، سیاست و زندگی روزمره به همراه داشته است. مدرک کارشناسی ارشد در زمینه رشته رسانه و ارتباطات درک شما را از تغییرات جهانی در زمینه رسانه و شیوه های ارتباطات افزایش خواهد داد. شما با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به درک عمیقی از موضوعات اصلی تاثیر گذار بر صنعت ارتباطات جهانی با تمرکز بر روی چالش های ناشی از ظهور رسانه های دیجیتال دست خواهید یافت. مشارکت در صنعت از طریق سخنرانی، دوره های کارآموزی، فرصت بازدید از مکان های مرتبط همه بخشی از موضوعات درسی و مهارتی موجود در دوره کارشناسی ارشد هستند که دانش و صلاحیت حرفه ای شما را بهبود خواهند بخشید.
مدارک مورد نیاز عمومی برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته رسانه و ارتباطات
- اخذ حداقل نمره در آزمون های زبان انگلیسی: آیلتس 6.5 یا تافل 85
- مدرک کارشناسی رشته های رسانه، ارتباطات یا رشته های مرتبط
- حداقل معدل مورد نیاز
- توصیه نامه
- سابقه کار (1 تا 3 سال)
- رزومه
- انگیزه نامه
همچنین درباره اپلای برای ارشد مجدد و کارشناسی ارشد در کانادا بخوانید.
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور
شرایط و مدارک مورد نیاز برای اپلای در هریک از گرایش ها و دانشگاه هایی که قصد تحصیل رشته رسانه و ارتباطات در آن را دارید متفاوت است. برای اطلاع از مدارک مورد نیاز هر دانشگاه می توانید به سایت اختصاصی دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید. کلیات شرایط مورد نیاز برای تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات (فارغ از مباحث اپلای و اخذ ویزا که بصورت جداگانه ذکر شد) در اینجا ارائه شده است :
- شرکت در آزمون ورودی (بعضی از دانشگاه ها)
- شرکت در مصاحبه (بعضی از دانشگاه ها)
- ترجمه و ارائه مدرک تحصیلی پیشین (دیپلم، کارشناسی یا کارشناسی ارشد) به دانشگاه مد نظر
- بسیاری از دانشگاه ها به دنبال شخصیت مناسب هستند و نه زمینه علمی مناسب برای تحصیل؛ بنابراین شما باید علاقه به تحصیل در رشته مورد نظر را در انگیزه نامه خود به خوبی به تصویر بکشید.
- ارائه مدرک زبان مطابق با استاندارد های دانشگاه مورد نظر (مدرک تافل یا آیلتس یا… با نمره مد نظر دانشگاه)
نمرات و سایر ملزومات در بین دانشگاه های مختلف متفاوت است، پس دقت داشته باشید که همیشه برای اپلای در دانشگاه و رشته ای دست به کار شوید که واقعا علاقه دارید.
بازار کار رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور
داده های بدست آمده نشان می دهند که بازار کار مشاغل مرتبط با رسانه و ارتباطات بیشتر در دستان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی است به طوریکه حدود 56.3% از افراد شاغل در عرصه رسانه و ارتباطات دارای مدرک کارشناسی هستند و این آمار برای فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد 13.5% است. همچنین 6.5% از افراد شاغل در این عرصه را افراد دارای مدرک دیپلم تشکیل می دهند که در نوع خود جالب است.
- بخشی از عناوین شغلی مرتبط با رشته رسانه و ارتباطات
عنوان شغلی | توضیحات |
نویسندگی و روزنامه نگاری | مشاغل حوزه نویسندگی طیف وسیعی را شامل می شوند، از جمله روزنامه، مجلات، وب سایت ها، تلوزیون، رادیو و … نقش شما در این حیطه شغلی شامل پیدا کردن، تحقیق و ارائه داستان و اخبار به صورت نوشته شده یا در قالب محتواهای رسانه ای خواهد بود. اکثر نویسندگان و روزنامه نگاران به یک زمینه خاص علاقه مند هستند؛ به عنوان مثال ورزش، سیاست، هنر، مسافرت. در این زمینه شغلی باید مهارت هایی از جمله عکاسی، تولید محتوا، ویرایش و تحقیق و همکاری با دیگران را بکار بگیرید. |
کپی رایتینگ | برای داشتن شغل در حوزه کپی رایتینگ، شما به استعداد بالا برای برقراری ارتباط کتبی، خلاقیت و نوآوری و نیز کار در مدت زمان محدود نیاز خواهید داشت. کپی رایتر ها شعارهایی برای تبلیغات، متن برای آگهی ها و بروشورها و فیلم نامه برای تبلیغات تلوزیونی آماده می کنند. با فعالیت در حوزه کپی رایتینگ باید با طیف وسیعی از مشتریان ارتباط برقرار کنید و با آنها بحث کنید و آنها را راهنمایی کنید و شرکت های تولیدی و سایر متخصصان فعالیت در حوزه رسانه را متقاعد کنید. |
بازاریابی | فارغ التحصیلان حوزه رسانه و ارتباطات همچنین می توانند در زمینه بازاریابی فعالیت داشته باشند. آنها می توانند با به کار گیری درک وسیع خود از طیف وسیع مخاطبین و استراتژی های ارتباطی به ارتقاء جایگاه یک محصول یا برند یا ایده کمک کنند. مشاغل بازاریابی احتیاج به طیف وسیعی از مهارت های آماری و خلاقانه از جمله برنامه ریزی و ردیابی کمپین ها، انجام تحقیقات بازار، کپی رایتینگ، ارتباط با طراحان و افراد شاغل در حوزه چاپ و … را می طلبند. |
روابط عمومی | مشاغل روابط عمومی یکی از گزینه های محبوب برای کسانی هستند که به حوزه رسانه و ارتباطات علاقه مند هستند. هدف اصلی مشاغل روابط عمومی مدیریت اعتبار و خوشنامی یک موسسه، شرکت، محصول یا یک فرد است. شما در این زمینه شغلی باید از ابزار ها و اشکال مختلف رسانه و ارتباطات که مطالعه کرده اید برای حفظ اعتبار و خوش نامی مشتری خود استفاده کنید. بعلاوه، شما باید وظایفی از جمله نظارت بر تبلیغات و انجام تحقیقات درباره موضوعات مرتبط با مشتریان را نیز برعهده بگیرید. |
تلویزیون و فیلم | طیف گسترده ای از مشاغل رسانه ای در تلوزیون و تولید فیلم شکل می گیرند. یک فارغ التحصیل رشته رسانه و ارتباطات می تواند به عنوان یک گزارشگر تلویزیون یا مجری فعالیت خود را آغاز کند، یا اینکه به حوزه کارگردانی فیلم و تهیه کنندگی وارد شود و یا دست به قلم برده و نویسنده شود. همچنین این افراد می توانند در زمینه انتخاب بازیگران مناسب، مکان یابی فیلم و… نیز فعالیت داشته باشند. این افراد علاوه بر موارد گفته شده می توانند در بخش فنی نیز ورود کرده و در مشاغلی از جمله مهندسی پخش، صدا و جلوه های ویژه، طراحی لباس، انیمیشن، دوبله و موارد دیگر مشغول به فعالیت شوند. |
توسعه فناوری دیجیتال | با انتخاب توسعه فناوری دیجیتال به عنوان شغل و حرفه خود، شما وارد عرصه ای خواهید شد که دائما در حال تغییر و تحول است. دنیای دیجیتال به سرعت در حال گسترش و تکامل است و شما نیز می توانید در این میان به عنوان مهندس نرم افزار، مهندس تحقیقات، مدیر پروژه، طراح تعاملی و… نقشی در پیشرفت این عرصه داشته باشید. |
از جمله مشاغل و حرفه های دیگری که یک فارغ التحصیل رشته رسانه و ارتباطات می تواند به آنها وارد شود، می توان به دیپلماسی و روابط بین الملل، آموزش و تعلیم، هنر و میراث فرهنگی نیز اشاره کرد.
میانگین درآمد رشته رسانه و ارتباطات در خارج از کشور
پایگاه Salary Expert معتبر ترین پایگاه در زمینه اطلاع رسانی درآمد مشاغل مختلف در سطح جهان است. اطلاعات گردآوری شده از این پایگاه بصورت دوره ای بروزرسانی می شوند، بنابراین بدیهی است که برای بررسی دقیق تر آمار و ارقام حتما بایستی به بروزرسانی های این پایگاه دسترسی داشته باشید.(افراد مبتدی با سابقه کار 1 تا 3 سال و افراد ارشد با سابقه کار بیش از 8 سال در نظر گرفته شده اند.)
- میانگین درآمد روزنامه نگارها
آمریکا | میانگین حقوق سالانه: 99,118 دلار میانگین حقوق ساعتی: 47.65 دلار متوسط پاداش: 2,815 دلار حقوق مبتدی: 69,879 دلار حقوق ارشد: 122,918 دلار |
آلمان | میانگین حقوق سالانه: 75.891 یورو میانگین حقوق ساعتی: 36,49 یورو متوسط پاداش: 2.155 یورو حقوق مبتدی: 53.503 یورو حقوق ارشد: 94.113 یورو |
فرانسه | میانگین حقوق سالانه: 67 316 یورو میانگین حقوق ساعتی: 32,36 یورو متوسط پاداش: 1 912 یورو حقوق مبتدی: 47 431 یورو حقوق ارشد: 83 432 یورو |
انگلیس | میانگین حقوق سالانه: 56,675 پوند میانگین حقوق ساعتی: 27.25 پوند متوسط پاداش: 1,610 پوند حقوق مبتدی: 39,956 پوند حقوق ارشد: 70,283 پوند |
- میانگین درآمد کپی رایتر ها
استرالیا | میانگین حقوق سالانه: 88,533 دلار میانگین حقوق ساعتی: 42.56 دلار متوسط پاداش: 2,240 دلار حقوق مبتدی: 63,961 دلار حقوق ارشد: 109,158 دلار |
کانادا | میانگین حقوق سالانه: 76,440 دلار میانگین حقوق ساعتی: 36.75 دلار متوسط پاداش: 1,934 دلار حقوق مبتدی: 55,134 دلار حقوق ارشد: 94,094 دلار |
ایتالیا | میانگین حقوق سالانه: 42.200 یورو میانگین حقوق ساعتی: 20,29 یورو متوسط پاداش: 1.068 یورو حقوق مبتدی: 30.411 یورو حقوق ارشد: 51.901 یورو |
ژاپن | میانگین حقوق سالانه: 6,337,984 ین میانگین حقوق ساعتی: 3,047.11 ین متوسط پاداش: 160,351 ین حقوق مبتدی: 4,564,681 ین حقوق ارشد: 7,790,217 ین |
- میانگین درآمد مسئول روابط عمومی
هلند | میانگین حقوق سالانه: 71.869 یورو میانگین حقوق ساعتی: 34,55 یورو متوسط پاداش: 7.460 یورو حقوق مبتدی: 50.200 یورو حقوق ارشد: 89.220 یورو |
دانمارک | میانگین حقوق سالانه: 633.177 کرون میانگین حقوق ساعتی: 304,41 کرون متوسط پاداش: 65.724 کرون حقوق مبتدی: 442.140 کرون حقوق ارشد: 785.812 کرون |
روسیه | میانگین حقوق سالانه: 1 285 727 روبل میانگین حقوق ساعتی: 618,14 روبل متوسط پاداش: 133 458 روبل حقوق مبتدی: 908 278 روبل حقوق ارشد: 1 614 275 روبل |
یونان | میانگین حقوق سالانه: 36.723 یورو میانگین حقوق ساعتی: 17,66 یورو متوسط پاداش: 3.812 یورو حقوق مبتدی: 25.585 یورو حقوق ارشد: 45.473 یورو |
- میانگین درآمد خبرنگار
ترکیه | میانگین حقوق سالانه: 66.377 لیره میانگین حقوق ساعتی: 31,91 لیره متوسط پاداش: 1.520 لیره حقوق مبتدی: 48.725 لیره حقوق ارشد: 82.301 لیره |
امارات | میانگین حقوق سالانه: 176,580 درهم میانگین حقوق ساعتی: 84.89 درهم متوسط پاداش: 4.044 درهم حقوق مبتدی: 128,898 درهم حقوق ارشد: 217,718 درهم |
برزیل | میانگین حقوق سالانه: 69.296 رئال میانگین حقوق ساعتی: 33,32 رئال متوسط پاداش: 1.587 رئال حقوق مبتدی: 50.729 رئال حقوق ارشد: 85.685 رئال |
اتریش | میانگین حقوق سالانه: 46 253 یورو میانگین حقوق ساعتی: 22,24 یورو متوسط پاداش: 1 059 یورو حقوق مبتدی: 33 577 یورو حقوق ارشد: 56 714 یورو |
- سخن پایانی
تراست مفتخر است که مشتریان خود را با رضایت کامل به سوی مقصد خود راهی کند. شما میتوانید صفر تا صد کار مهاجرت خود را به کارشناسان و مشاوران متعهد و پیگیر بسپارید و دیگر هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشید. برای تماس با کارشناسان و گرفتن مشاوره اپلای میتوانید همین الان جلسۀ خصوصی رزرو نمایید.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
سوالات متداول
قبل از اقدام به اپلای بهتر است وب سایت مربوطه را بررسی کنید تا از شرایط دقیق اپلای اطلاع پیدا کنید. ممکن است در این رشته شرایط پذیرش در دانشگاههای مختلف با همدیگر متفاوت باشد. تمامی مدارک شما باید به صورت ترجمه شده باشد و نوشتن انگیزه نامه و اهداف تحصیل در این رشته اهمیت بالایی دارد. همچنین، مدرک زبان در این رشته جزو مهمترین مدارک به شمار میرود.
این امکان در بسیاری از دانشگاهها فراهم شده است. با این حال، در مورد رشته رسانه و ارتباطات داشتن مدرک زبان از اولویتها به شمار میرود. بهتر است قبل از اپلای این مدرک را آماده کنید که حداقل نمرات مورد نیاز در وب سایت هر دانشگاه بیان شده است.
در این رشته دورههای کوتاه مدت بسیار خوبی ارائه شده است که از آن جمله میتوان کالج های کانادا را بیان کرد. شما با حضور در کالجها و گرفتن مدرک پایان دوره به راحتی میتوانید وارد بازار کار شوید.
بورسیههای تحصیلی برای تمامی رشتههای دانشگاهی ارائه شده است. این بورسیهها در بسیاری از موارد بخشی از هزینهها را پوشش میدهند و در بعضی از شرایط ممکن است هزینههای کلی تحصیل و زندگی را نیز شامل شوند. نکته مهم در دریافت بورسیهها داشتن رزومه عالی و معدل بالا است.
متوسط درآمد مشاغل مختلف رشته رسانه و ارتباطات در کانادا به صورت زیر است:
روزنامه نگار: 109,611 دلار کانادا
کپی رایتر: 76,433 دلار کانادا
مسئول روابط عمومی: 118,557 دلار کانادا
خبرنگار: 66,809 دلار کانادا
رشته رسانه و ارتباطات گرایش های مختلفی دارد که از جمله محبوب ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
روزنامه نگاری
رسانه های اجتماعی
پخش رادیو و تلویزیون
دانشگاه آمستردام
دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن (LSE)
دانشگاه استنفورد
دانشگاه تگزاس در آستین
شرکت در آزمون ورودی یا درخواست پذیرش
ارائه مدارک شناسایی مورد نیاز
انجام مصاحبه
ارائه انگیزه نامه و توصیه نامه
مدرک زبان تافل یا آیتلس
نامه پذیرش دانشگاه یا موسسه مورد نظر
نتایج معاینه پزشکی و نامه تائیدیه از پلیس
دو عدد عکس مناسب برای پاسپورت از خود شخص
نامه تمکن مالی
دانشگاه رایرسون
دانشگاه کنکوردیا
دانشگاه کارلتون
دانشگاه کینگز
دانشگاه بریتیش کلمبیا
بطور میانگین، شهریه یک سال تحصیل در رشته رسانه و ارتباطات در کانادا حدود 14000 دلار است. این مبلغ دو ترم تحصیلی را پوشش می دهد و طول دورهها نیز معمولا 3 تا 4 سال می باشد.