رشته مامایی به عنوان یکی از مهمترین زیر شاخه های رشته پزشکی نقش بسیار مهمی در ارائه مشاوره به زنان، قبل از اقدام به بارداری، تحت مراقبت گرفتن آن ها در طول بارداری، حمایت آن ها، تجویز داروها در صورت نیاز و نقش اساسی در دوران بعد از زایمان مادران دارد.
هر ساله افراد زیادی برای تحصیل در رشته مامایی در خواست اپلای در دانشگاه های خارج از کشور را دارند. این رشته مانند بسیاری دیگر از رشته ها الزامات خاصی را برای اپلای دارد. در ادامه با ما در موسسه ی مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته مامایی در اختیار شما قرار دهیم.
لینک های مفید!
مراحل اپلای مامایی
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
درباره رشته مامایی
ماما به عنوان یک متخصص بهداشت یا در بیمارستان ها و یا در مطب خصوصی خود به درمان و معالجه زنان می پردازد. آموزش های دانشگاهی رشته مامایی تا حد زیادی مانند دروس پرستاری است و در سال های بعد به صورت تخصصی تر به شاخه مامایی پرداخته می شود. علم مامایی علم سلامت و حرفه سلامت است که بارداری، زایمان، دوره بعد از زایمان از جمله مراقبت از نوزاد و همچنین سلامت جنسی زنان و باروری آن ها را در دستور کار خود قرار می دهد. در بسیاری از کشورها مامایی به عنوان یک حرفه پزشکی شناخته می شود. امروزه اهمیت رشته مامایی بیش از پیش شناخته شده است و از سال ۲۰۱۳ کاکرین (Cochrane یک شبکه مستقل جهانی متشکل از متخصصان و محققانی است که به حوزه سلامت رسیدگی می کنند) به این نتیجه رسید که زنان نیاز دارند تا به طور مداوم تحت مراقبت ماما قرار بگیرند.
مامایی یکی از حوزه های فعال مراقبت های بهداشتی است که خدمات و مراقبت های بهداشتی را برای زنان از جمله معاینات زنان، مشاوره پیشگیری از بارداری، مراقبت های بارداری و مراقبت های بعد از زایمان را به زنان ارائه می دهد. خدماتی که ماما ها ارائه می دهند بسته به مجوز ایالت و کشوری که در آن درس خوانده اند ممکن است متفاوت باشد به عنوان مثال یک ماما طیف گسترده تری از خدمات مراقبت های بهداشتی را می تواند به زنان ارائه می دهد. این خدمات شامل چکاپ سالانه زنان، مراقبت های قبل از بارداری، مراقبت از نوزادان و مراقبت های یائسگی است. ماماها به طور کلی آموزش های ویژه ای را در باروری، تغذیه، ورزش، پیشگیری از بارداری، سلامت بارداری، تغذیه با شیر مادر و مراقبت از سلامت نوزادان برعهده دارند.
وظایف کلی ماماها
- کاهش خطرات ناشی از سزارین
- کاهش استفاده از بیهوشی و در صورت نیاز به استفاده از بیهوشی، کاهش خطرات آن
- کاهش نرخ مرگ و میر نوزادان
- کاهش خطر تولد نوزادان نارس و یا زایمان زود هنگام
- مراقبت های بهداشتی از مادر برای تغذیه با شیر مادر
- مشاوره به مادران باردار درمورد مشکلات احتمالی به وجود آمده در دوران بارداری
- تجویز دارو به زنان باردار در صورت نیاز
- بررسی انواع مشکلات و عفونت های احتمالیِ به وجود آمده برای زنان
- انجام معاینات فیزیکی
- کورتاژ زنان باردار در صورت نیاز
- تحت کنترل قرار دادن فشار خون زنان به صورت مکرر
- نوشتن آزمایش های سونوگرافی و آزمایش های مخصوص در دوران بارداری
درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی، بهترین کشور برای تحصیل و تحصیل در خارج از کشور بدانید.
اپلای رشته مامایی در خارج از کشور
نقش ماما یکی از حیاتی ترین نقش ها در هر جامعه ای است. به عنوان یک ماما، شما مراقبت های ضروری، مشاوره و حمایت از زنان و خانواده های آن ها را در دوران بارداری، زایمان و مراحل اولیه پس از تولد ارائه می کنید. مطالعه مامایی در خارج از کشور به شما کمک خواهد کرد تا تمام مهارت های فنی و شخصی را که باید به عنوان ماما تمرین کنید، افزایش دهید. به دلیل حیاتی بودن این رشته در حوزه بهداشت و درمان، بسیاری از دانشگاه ها شرایط سختگیرانه ای برای پذیرش و اپلای دارند. به عنوان مثال نمرات دروسی مانند زیست شناسی باید بسیار بالا باشد تا راحت تر برای اپلای اقدام کنید. اگرچه رشته ی مامایی در سراسر جهان در دانشکده های مامایی برای دانشجویان ارائه می شود، اما بهتر است که قبل از اقدام به اپلای تحقیقات ویژه ای در مورد کشور و دانشگاهی که می خواهید در آن اپلای کنید داشته باشید.
نوع مدارکی که در رشته مامایی ارائه می شود بسته به جایی که در آن تحصیل می کنید، متفاوت است. به عنوان مثال در کشورهایی مانند انگلستان و استرالیا مقطع کارشناسی مامایی در طول ۳ سال و تحت عنوان مدرک BMid ارائه می شود. دوره های تحصیلی مامایی در بیشتر کشورها به گونه ای است که به همان اندازه ای که در کلاس های درس مشغول به آموزش هستید، به همان نسبت در بیمارستان ها نیز دوره های عملی و تجربی را می گذرانید.
درباره آزادسازی مدرک تحصیلی، معافیت تحصیلی برای اپلای و همچنین درباره استادی پلن، در صورت نیاز و با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.
ادامه تحصیل رشته مامایی در خارج از کشور
رشته مامایی به دلیل سر و کار داشتن با مادر و فرزند یک شغل مقدس به شمار می رود و مردم احترام خاصی برای ماماها قائل هستند. ادامه تحصیل در رشته مامایی در دانشگاه های خارج از کشور دغدغه مهمی برای علاقه مندان به این رشته است. بسیاری از افراد ترجیح می دهند برای آشنایی با پیشرفته ترین متد یادگیری این رشته برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروند. اما لازم است بدانید که داشتن اطلاعاتی در مورد کشورها در سراسر جهان و شرایط تحصیل در این کشورها و همچنین بازار کار، شما را برای ورود به این رشته آماده تر می کند. تیم مهاجرتی تراست با بررسی برخی از کشورهای جهان و اطلاعاتی که در رشته مامایی به دست آورده است، به لیست زیر دست پیدا کرده است تا با شرایط ویژه تحصیل در این کشورها آشنا شده و بتوانید بهتر برای ادامه تحصیل تصمیم بگیرید.
نام کشور | توضیحات |
استرالیا | برنامه های کارشناسی رشته مامایی در دانشگاه های استرالیا به صورت ۳ ساله برگزار می شود و این مدرک شامل کارشناسی مامایی (لیسانس مامایی) است و درصورتی که فرد یک دوره ۱ ساله تمام وقت اضافه را بگذراند، لیسانس افتخاری مامایی را دریافت می کند. تحصیلات تکمیلی نیز در بیشتر دانشگاه های استرالیا تحت عنوان کارشناسی ارشد مامایی نیز ارائه می شود. برخی از متقاضیان کارشناسی ارشد، مدرک کارشناسی مامایی دارند و برخی دیگر مدرک کارشناسی پرستاری. ماماها در استرالیا می توانند در مراکز بهداشتی و درمانی، بیمارستان ها، مراکز اجتماعی، سازمان های بهداشتی و خدماتی و یا به عنوان مامای خصوصی مشغول به کار شوند. |
کانادا | رشته مامایی به طور رسمی در دهه ۱۹۹۰ تحت عنوان یک رشته مستقل دانشگاهی در بیش از ۱۰ استان کانادا معرفی شد. دوره کارشناسی رشته مامایی در کانادا به صورت ۴ ساله برگزار می شود که منجر به دریافت مدرک کارشناسی مامایی یعنی B.H.Sc خواهد شد. به رسمیت شناخته شدن ماماها در کانادا سبب شده تا خدمات مراقبت های بهداشتی و درمانی با بودجه دولتی کشور برای ارائه خدمات، امتیازات بیمارستانی، حق تجویز داروهایی که در دوران بارداری، تولد نوزاد و بعد از تولد نوزاد ارائه شود. در گذشته تعداد بسیار کمی از زنان در کانادا به مراقبت های مامایی دسترسی داشتند. اما با تغییرات قانون گذاری و همچنین حمایت از ماماها، نرخ تحصیل در کانادا برای رشته مامایی افزایش یافته است. در بسیاری از استان های کانادا بودجه ماماها از طریق دولت تامین می شود و به همین علت خدمات مامایی رایگان است. |
فرانسه | برنامه های مطالعاتی کارشناسی مامایی در فرانسه، به صورت ۵ ساله برگزار می شود (۴ سال دانشکده مامایی و ۱ سال برنامه مطالعاتی پزشکی یا داروسازی)؛ یعنی در صورتی که فرد دوره ۴ ساله را بگذراند مدرک کارشناسی و درصورتی که دوره ۵ ساله را بگذراند مدرک کارشناسی ارشد دریافت می کند. |
ایرلند | برنامه های کارشناسی مامایی در ایرلند ۴ ساله است که دانشجویان در سال آخر حتما باید دوره کارآموزی خود را بگذرانند تا مدرک کارشناسی خود را دریافت کنند. |
ژاپن | انجمن های رسمی و معتبر مامایی در ژاپن عبارت اند از: انجمن ماماهای ژاپن (JMA) آکادمی مامایی ژاپن (JAM) انجمن پرستاری ژاپن بخش مامایی (JNA) مامایی در ژاپن برای اولین بار در سال ۱۸۶۸ در این کشور آموزش داده شد. هر ساله متقاضیان زیادی برای تحصیل در رشته مامایی برای بهترین دانشگاه های ژاپن اقدام به اپلای می کنند. ماماها در ژاپن باید در یک امتحان رسمی مامایی برای صدور مجوز کار خود شرکت کنند و در صورت قبولی می توانند مشغول به کار شوند. |
موزامبیک (کشوری در شرق آفریقا) | جالب است بدانید هنگامی که جنگ ۱۶ ساله داخلی در موزامبیک به پایان رسید، سیستم مراقبت های بهداشتی این کشور ویران شد و از هر ۱۰ زن ۱ نفر در هنگام زایمان جان خود را از دست می داد. تنها ۱۸ متخصص زنان و زایمان برای جمعیت ۱۹ میلیونی این کشور وجود داشت. همین نکته، نقطه عطفی بود تا موزامبیک به رشدی عجیب و پیشرفتی بی سابقه در رشته مامایی برسد. به گونه ای که امروزه افراد زیادی از کشورهای مختلف، برای تحصیل در رشته مامایی اقدام به ادامه تحصیل در این کشور می کنند. ابتکارات و تلاش های مراقبت های بهداشتی و پزشکی آموزش های ویژه ای را برای زنان و زایمان در نظر گرفته است. |
هلند | برنامه کارشناسی مامایی در هلند به صورت ۴ ساله ارائه می شود و مدرک این رشته تحت عنوان (HBO-bachelor Verloskunde) است. چهار دانشگاه اصلی برای رشته مامایی در هلند عبارت اند از: آمستردام گرونینگن روتردام ماستریخت ماماها به غیر از زایمان و مراقبت های فوری بعد از زایمان اولین خط مراقبتی در کنترل بارداری و آموزش مادران هستند. بنابراین اطلاعاتی که بیشتر در دانشگاه ها روی آن بحث می شود، حول محور مراقبت های قبل از زایمان، زایمان و مراقبت های پس از زایمان است. |
نیوزیلند | تحصیل در رشته کارشناسی مامایی در نیوزیلند به صورت ۳ سال تمام وقت (سه دوره ی سه ماهه در سال) برگزار می شود که منجر به دریافت مدرک کارشناسی مامایی (لیسانس مامایی یا لیسانس علوم بهداشتی مامایی) می شود. زنان در نیوزیلند ممکن است یک پزشک عمومی، یک ماما یا یک متخصص زنان و زایمان را برای به دنیا آوردن فرزند خود انتخاب کنند. آمار ها نشان می دهد که حدودا ۷۸ درصد از مردم نیوزیلند ماما انتخاب می کنند، ۸ درصد متخصص زنان و زایمان را انتخاب کرده و مابقی آمار نامعلوم است. به همین علت تحصیل در رشته مامایی در کشور نیوزیلند آینده شغلی خوبی را برای افراد در این کشور خواهد داشت. |
آفریقای جنوبی | برترین برنامه های پیراپزشکی در حوزه درمانی و بهداشتی شامل مامایی، پرستاری عمومی و روانپزشکی است که منجر به دریافت مدرک کارشناسی به صورت ۴ ساله می شود. مدرکی تحت عنوان گواهی پیشرفته مامایی در دانشگاه های آفریقا ارائه می شود که دارندگان این مدرک واجد شرایط ثبت نام در SANC به عنوان ماما هستند. |
تانزانیا | گواهی مامایی، دیپلم مامایی، گواهی پیشرفته مامایی، لیسانس علوم مامایی (BScM) و کارشناسی ارشد مامایی محبوب ترین برنامه هایی است که در بیشتر دانشکده های مامایی تانزانیا ارائه می شود. ماماها در تانزانیا باید مجوزی را توسط شورای پرستاری و مامایی تانزانیا (TNMC) دریافت کنند تا بتوانند به عنوان ماما مشغول به کار شوند. |
انگلستان | برنامه های کارشناسی مامایی در انگلستان به صورت ۳ سال و همچنین به طور تمام وقت برگزار می شود و این مدرک می تواند شامل کارشناسی مامایی یا همان لیسانس مامایی شود. یکی از مزایای تحصیل در این کشور برای رشته مامایی این است که دانشجویان مامایی شهریه پرداخت نمی کنند و دانشجویان بسته به دانشگاه استانی که در آن مشغول به تحصیل هستند بورسیه های مالی نیز می توانند دریافت کنند. بیشتر دانشجویان مامایی در انگلستان زن هستند و کمتر از 0.5 درصد از دانشجویان مامایی را آقایان تشکیل می دهند. |
همچنین درباره مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا، دانشگاه های کانادا و ددلاین دانشگاه های کانادا بدانید.
گرایش های رشته مامایی در خارج از کشور
رشته مامایی به عنوان یک رشته بسیار پرطرفدار و درعین حال مهم در عرصه ی پیراپزشکی به شمار می رود که هر ساله در همه کشورهای جهان برای رسیدن به این رشته، دانشجویان با یکدیگر بر سر بهترین دانشگاه های جهان رقابت می کنند. اگر بخواهیم به طور کلی این رشته را بررسی کنیم، هر آنچه مربوط به مسائل مراقبتی و درمانی نوزاد و مادر می شود به رشته مامایی بر می گردد. بسیاری از ماماها نیز نقش مشاوره ای برای آمادگی های لازم قبل از اقدام به بارداری، مشاوره های لازم در زمان بارداری و بعد از تولد نوزاد نیز دارند. تحصیل در رشته مامایی نسبت به بسیاری دیگر از رشته ها کمی متفاوت است چرا که رشته مامایی در مقطع کارشناسی گرایش های مختلفی ندارد و فردی که به این رشته علاقه دارد می تواند در همان رشته مامایی اقدام به ادامه تحصیل کند. یعنی فرد می تواند برای مقطع کاردانی یا کارشناسی مامایی اپلای کند. بسیاری دیگر از علاقه مندان به رشته مامایی اگر بخواهند تحصیلات خود را در این رشته ادامه بدهند می توانند به صورت تخصصی تر گرایش خود را انتخاب کنند. یعنی رشته مامایی در مقطع کارشناسی گرایش ندارد اما در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی تر می شود. مهم ترین آن ها عبارت است از:
- کارشناسی ارشد گرایش مشاوره در مامایی
- کارشناسی ارشد گرایش باروری
- کارشناسی ارشد گرایش مامایی قانونی
- کارشناسی ارشد گرایش آموزش مامایی
درباره اپلای برای ارشد، تغییر رشته در اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بدانید.
همراه شما در تمام مراحل!
تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا میتوانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.
بورسیه رشته مامایی در خارج از کشور
دانشگاه های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته های مختلف، بورسیه هایی را برای آن ها در نظر می گیرند که این بورسیه ها می توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند. بورسیه ها شرایط متفاوتی با یکدیگر دارند. مثلا بورسیه های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند. گاهی بورسیه ها مخصوص دانشجویان جدید الورود است و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن ها اعطا می شود.
گاهی بورسیه های تحصیلی شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته و به دانشجویانی تعلق می گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می پردازند و یا کسانی که که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید مشغول می شوند.
بعضی از دانشجویان تمایل دارند در کنار تحصیل خود به کار دانشجویی نیز مشغول شوند تا بتوانند هزینه های تحصیلی و زندگی خود را تقبل کنند. این دانشجویان گاهی در پردیس های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.
لازم به ذکر است که دانشجویان می توانند علاوه بر بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی، وام هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی در رشته ی مامایی، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه های مربوط به رشته ی مامایی مطلع شوید.
بیشتر بدانید: بورسیه تحصیلی خارج از کشور ، فاند تحصیلی ، تاثیر مقاله بر اپلای
دانشگاه های برتر رشته مامایی در خارج از کشور
نام دانشگاه | توضیحات |
دانشگاه کینگستون | برنامه کارشناسی ارشد مامایی که در دانشگاه کینگستون برگزار می شود، ۲ ساله است. متقاضیان این رشته، افرادی هستند که مدرک کارشناسی مامایی یا پرستاری دارند و برای کسب مهارت و دانش بیشتر در رشته مامایی برای این مقطع اقدام به ادامه تحصیل می کنند. شما در این مقطع حرفه و عمل مامایی، تحقیق، تحصیلات علوم زیستی، علوم اجتماعی، بهداشت عمومی، مسائل اخلاقی و حقوقی رشته مامایی را مطالعه خواهید کرد. تاکید بر مهارت های بالینی از مهم ترین مسائل در نظر گرفته شده این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد مامایی است. یعنی بیش از نیمی از دروس به صورت عملی برگزار می شود و بقیه شامل انجام تحقیقات یا کلاس های آموزشی تئوری است. دسترسی به آزمایشگاه های مجهز و اتاقک های شبیه سازی شده به فضای بیمارستان در داخل دانشگاه و تمرین روی مدل ها و مانکن های آزمایشگاه ها از مهم ترین امکانات دانشگاهی این رشته است. دانشجویان فارغ التحصیل از این دانشگاه می توانند یا به صورت مستقل یا داوطلبانه مشغول به کار شوند. این دانشجویان می توانند در فضای بالینی کار کنند یا به تدریس مشغول شوند و یا اینکه تحصیلات خود را در مقطع دکترا ادامه دهند. ماماها همچنین می توانند در مراکز بهداشتی و درمانی نقش مشاوره ای داشته باشند. |
دانشگاه برادفورد | برنامه تحصیلات تکمیلی دانشگاه برادفورد رویکرد جامعی را برای ماماها در نظر گرفته است و این برنامه به گونه ای است که بهترین و کارآمدترین روش ها را در استفاده از طیف وسیعی از اطلاعات و داده ها، ابزار ها و تکنیک ها، برای بهبود کیفیت مراقبت از بیماران آموزش می دهد. یکی از مهم ترین ویژگی های این دانشگاه در رشته مامایی این است که دانشگاه برادفورد خود را کاملا نسبت به دانشجویان خود متعهد می داند و به اشتغال آن ها بعد از اتمام تحصیلاتشان کمک می کند. دانشگاه حتی در دوران تحصیلی دانشجویان هم کار پاره وقت برای آن ها در نظر می گیرد. |
دانشگاه میدلسکس | برنامه کارشناسی ارشد دانشگاه میدلسکس با هدف مسیر مطالعه ای تحصیلات تکمیلی برای دانشجویانی که نیاز به مطالعه بیشتر در رشته مامایی دارند در نظر گرفته شده است. دانشجویان در پایان تحصیلات خود قادر خواهند بود تا مهارت های بالایی را در مامایی به کار گرفته و تحقیقات گسترده ای را در این رشته انجام دهند. |
دانشگاه هرتفورد شایر | دوره کارشناسی ارشد مامایی Mmid یک دوره مبتنی بر کار، برای پرستاران و ماماهایی است که می خواهند مهارت های مامایی خود را در سطح کارشناسی ارشد انجام دهند. دانشجویان مهارت های عملی و ارتباطی زیادی را برای مراقبت های موثر و حساس برای بعد از تولد نوزاد، رابطه مادر و فرزند و فرزند با خانواده می آموزند. تحقیقات نشان می دهد که این تغذیه کودکان است که به حفظ سلامت آن ها کمک می کند. بنابراین بخش مهمی از آموزش و حتی تحقیقات این دانشگاه در رشته مامایی صرف آموزش در این حوزه می شود. |
دانشگاه پلیموث | دوره کارشناسی مامایی دانشگاه پلیموث برای افرادی در نظر گرفته شده است که به تحصیل در رشته مامایی علاقه دارند. این دوره پاسخگوی نیازهای پرستاران، ماماها و متخصصان بهداشتی و درمانی است که در همه بخش های درمان کار می کنند. این برنامه ممکن است به صورت تمام وقت به مدت ۱ سال و یا پاره وقت به مدت ۵ سال در دسترس دانشجویان قرار بگیرد. تحقیقات و آموزش های آگاهانه در راستای افزایش مراقبت های لازم از بیمار و تمرینات بالینی در دستور کار این دانشگاه در رشته مامایی است. |
دانشگاه سالفورد | دانشجویان در رشته مامایی دانشگاه سالفورد تسلط ویژه ای بر مامایی و افزایش اعتماد به نفس در این دوره را خواهند داشت. دانشجویان در این رشته در محیط های بالینی، مدیریت، رهبری و نقش های تحقیقاتی توانمند خواهند شد. یکی از ویژگی های منحصر به فرد این دانشگاه در رشته مامایی این است که دانشگاه سمینارها و سخنرانی های متعددی را در رشته مامایی برای دانشجویان در نظر می گیرد. |
دانشگاه بنگور | دانشگاه بنگور برای رشته مامایی به غیر از مدارک اصلی، مدارک فرعی مختلفی را نیز مانند گواهی های تحصیلات تکمیلی در رشته مامایی ارائه می دهد. رویکرد های تحقیقاتی و مراقبت های سلامتی از مهم ترین مسائلی است که دانشگاه در نظر گرفته است. |
دانشگاه آکسفورد بروکس | این دانشگاه دارای چهار دانشکده اصلی است که عبارت است از: مدرسه کسب و کار آکسفورد بروکس دانشکده بهداشت و علوم زندگی دانشکده علوم انسانی و علوم اجتماعی دانشکده فناوری، طراحی و محیط زیست دقت داشته باشید که برخی از دروسی که در رشته مامایی در نظر گرفته شده اند به صورت آنلاین برگزار می شود. |
اخذ ویزا برای اپلای رشته مامایی در خارج از کشور
روند اخذ ویزا در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. موسسه مهاجرتی تراست با کسب سال ها تجربه ی کاری در زمینه اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهداف تان یاری می کند. مدارک مورد نظر و مراحل زیر، روند کلی اخذ ویزا را در رشته مامایی نشان می دهد.
- انتخاب یک تیم مشاوره معتبر برای آشنایی با مهاجرت
- درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
- پر کردن فرم درخواست ویزا
- همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
- تعیین رشته ی مورد نظر (در اینجا رشته مامایی)
- داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
- همراه داشتن نامه ی پذیرش دانشگاه
- همراه داشتن گذرنامه
- همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه شناسنامه الزامی است)
- ارائه ی آخرین مدرک تحصیلی
- اثبات تمکن مالی
- همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
- همراه داشتن نامه ی سوء پیشینه
- ارائه مقالاتی که چاپ شده اند
- پرداخت هزینه ی صدور ویزا
دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر و مشاوره اپلای، می توانید با ما در موسسه ی مهاجرتی تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.
درباره اینکه ویزای تحصیلی چیست، و همچنین درباره ویزای تحصیلی کانادا و تحصیل با مدرک دیپلم در کانادا با مراجعه به هر لینک بخوانید.
اپلای رشته مامایی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور
افرادی که علاقه مند به تحصیل در رشته مامایی هستند، معمولا برای رایج ترین مدرک این رشته یعنی کارشناسی مامایی برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای می کنند. معمولا در همه دانشکده های مامایی سراسر جهان، دوره تحصیلی کارشناسی به صورت ۵۰ / ۵۰ یعنی بین کلاس های درس و آموزش های عملی تقسیم می شود. دروسی که در دانشکده های مامایی در سراسر جهان ارائه می شود ممکن است با هم متفاوت باشند. موضوعاتی که در دانشکده های مامایی مورد بررسی قرار می گیرند می تواند شامل مراقبت از مادر در دوران بارداری و تولد، درمان دارویی برای زنان، مراقبت های پیچیده و نیازهای مادر، زایمان طبیعی و بررسی خطرات ناشی از زایمان زودرس، انجام تحقیقات در رشته مامایی و شرکت در امتحانات کتبی و شفاهی باشد.
همچنین بخوانید: تحصیل کارشناسی در کانادا، تحصیل با مدرک کاردانی در کانادا
اپلای رشته مامایی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور
تحصیل در مقطع کارشناسی مامایی تنها راه برای ورود شما به این حرفه نیست! بسیاری از ماما ها کار خود را به عنوان پرستار آغاز می کنند و برخی مدرک تحصیلی خود را در یک رشته غیر مرتبط با مامایی می گیرند و سپس در کارشناسی ارشد به این رشته وارد می شوند. در واقع یکی دیگر از مهم ترین مقاطع تحصیلی مامایی، کارشناسی ارشد مامایی است. افرادی که برای این مقطع اپلای می کنند، به طور معمول ۳ سال به تحصیل در این رشته می پردازند. (۳ سال به صورت تمام وقت و ۵ تا ۶ سال به صورت پاره وقت).
درباره اپلای برای ارشد مجدد و اپلای پرستاری بیشتر بدانید.
اپلای رشته مامایی در مقطع دکتری در خارج از کشور
بالاترین مقطع تحصیلی در رشته مامایی، دکترای مامایی است که برخی از افراد علاقه مند به تحصیل در این رشته برای این مقطع اقدام به اپلای می کنند. برای اپلای در مقطع دکترا در رشته مامایی، متقاضی باید مدرک کارشناسی افتخاری یا کارشناسی ارشد یا مدارک تحصیلات تکمیلی مرتبط را به اتمام رسانده باشند و فرد حداقل ۵ سال تجربه کاری در مامایی داشته باشد. دانشجویان در ۲ سال اول، تمرکز خود را روی انجام تحقیقات پایان نامه خود می گذارند و پایه و اساس کار خود را بر انجام تحقیقات بنا می کنند. سپس افراد می توانند در سمینارهای آموزشی و سخنرانی های مربوط به رشته مامایی چه از طرف دانشگاه و چه به صورت آزاد شرکت کنند. (گفتنی است این امکان به دلیل جلوگیری از اتلاف وقت در بسیاری از دانشگاه ها به صورت آنلاین برگزار می شود. به این صورت که فرد به صورت آنلاین به سیستم وصل شده و در سمینارهای آموزشی مامایی شرکت می کند.)
*پایان نامه شما برای دکترای مامایی باید حداقل ۷۰ هزار کلمه باشد.
درباره اپلای برای دکتری و تحصیل دکتری در کانادا بیشتر بدانید.
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مامایی در خارج از کشور
مدارک مورد نیاز برای تحصیل در رشته مامایی بسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید با یکدیگر متفاوت است. تیم مهاجرتی تراست بعد از بررسی های لازم لیست زیر را به عنوان مدارکی که بین این دانشگاه ها در رشته مامایی مشترک هستند را جمع آوری کرده است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، مدارک مورد نیاز را از دانشگاه مقصد بررسی کنید.
- رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
- مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
- فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
- برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
- بسته به دانشگاه تان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
- در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
- داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
- لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
- نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.
بازار کار رشته مامایی در خارج از کشور
پرستاران و ماماها نقش مهمی در حفظ سیستم مراقبت های بهداشتی در سراسر جهان دارند. وجود پرستاران و ماماهای واجد شرایط و با تجربه در مطب ها یا بیمارستان ها می تواند به معنای تفاوت بین زندگی و مرگ برای بسیاری از بیماران باشد. بررسی ها نشان می دهد که ۸۴ درصد از نیروی کار بالینی شامل کارکنان پرستاری و مامایی است. به همین علت آموزش صحیح به این پرستاران به ورود آن ها به بازار کار کمک بسیار زیادی خواهد کرد. با تغییر دنیای پزشکی، نظام سلامت و چالش هایی که مردم با آن ها درگیر هستند نیز تغییر کرده است و این به این معناست که نیاز به وجود ماماها همواره باعث رونق بازار کار رشته مامایی بوده است اما با این حال به نظر می رسد حمایت از ماماها در همه کشورها یکسان نیست. ماماها به طور کلی بسته به جایی که کار می کنند، مطب خصوصی خود یا بیمارستان، موقعیت جغرافیایی، ساعات کاری، دانشگاهی که در آن تحصیل کرده اند یا عوامل دیگر، درآمدهای متفاوتی دارند اما به طور کلی بیشتر افرادی که در این رشته تحصیل کرده اند و سپس مشغول به کار شده اند از تصمیم خود راضی هستند.
بر اساس داده های ارائه شده توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، کشورهایی که بهترین امکانات حمایتی از ماماها دارند سوئیس، نروژ و موناکو هستند. سوئیس با آمار حدود ۱۷٫۴ پرستار و ماما به ازای هر ۱۰ نفر در صدر قرار دارد، در حالی که نروژ با ۱۷٫۳ در رتبه دوم قرار گرفته و موناکو با ۱۷٫۲ پرستار و ماما به ازای هر ۱۰ نفر مقام سوم را کسب کرده است. در سال ۲۰۱۰ حدود ۱۵ ماما به ازای هر ۱۰ نفر در سوئیس وجود داشت که تا سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. برای رسیدگی به مشکل کمبود پزشکان، بیشتر کشورها آموزش هایی را در نظر گرفته اند تا پرستاران و ماماها نقش های مراقبتی و بهداشتی گسترده تری را داشته باشند. سیستم مراقبت های بهداشتی موناکو دارای امکانات فنی و پزشکی پیشرفته ای با بهترین پزشکان از سراسر جهان و پرستاران و ماماهای بسیار قوی از نظر دانش علمی است. بیماران خدمات بسیار بالایی از مراقبت های پزشکی و درمانی در بیمارستان های دولتی موناکو دریافت می کنند. در این کشورها وجود بیش از حد پزشکان و عدم وجود پرستاران و ماماها باعث توزیع نابرابر ماماها شده است و به همین علت نیاز به وجود ماماها و پرستاران همواره در این کشور حس می شود.
همه کشورهای جهان (چه ملت های توسعه یافته، توسعه نیافته و چه در حال توسعه) باید امکانات پزشکی و کادر درمانی مناسب و اساسی و سیستم مدیریت سلامت خوبی داشته باشند. دسترسی به پرستاران و ماماها به همان اندازه ای که وجود پزشکان اهمیت دارد، مهم است. وجود یک نیروی کار سلامت و بهداشت برای یک جامعه به شدت لازم و ضروری است. از آن جا که بیماران تماس های فوری بیشتری با پرستاران و ماماها نسبت به پزشکان دارند، وجود آن ها در مناطق محروم نیز می تواند به شدت کمک کننده باشد. از جمله این موارد می توان به سازمان بهداشت جهانی اشاره کرد که از سال ۲۰۰۲ قطعنامه ها و استراتژی های مختلفی را در مورد بهبود و تقویت نیروی کار پرستاری و مامایی در میان کشورهای عضو خود اتخاذ کرده است. قطعنامه اخیر سازمان بهداشت جهانی بهبود ظرفیت اعضای نیروی کار پرستاری و مامایی تیم های بهداشتی را افزایش داده است تا ماماها و پرستاران به کمک کادر درمان کمک ویژه ای به حفظ سلامت و بهداشت جامعه کنند. ماماها می توانند به عنوان کارشناس بهداشت خانواده کارکنند، در زایشگاه ها مشغول به کار شوند، در مدارس به عنوان مربی بهداشت دانش آموزان فعالیت داشته باشند و یا اینکه در مطب های خصوصی یا بیمارستان ها کار کنند.
بیشتر بخوانید: کار در خارج از کشور ، کارآموزی در خارج از کشور
میانگین درآمد رشته مامایی در خارج
سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم ترین درآمد کشورها را در رشته مامایی نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.
جدول زیر میانگین حقوق ماماها را در کشورهای مختلف نشان می دهد:
نام کشور | توضیحات و درآمد |
اتریش | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۸۳,۸۲۷ یورو میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۴۰ یورو میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۸۰۲ یورو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۸,۶۳۸ یورو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۴,۰۶۵ یورو |
استرالیا | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۴۰,۰۶۸ دلار میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۶۷ دلار میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۳,۰۱۱ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۸,۱۹۵ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۴,۲۶۸ دلار |
باهاما | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۷۹,۶۶۰ دلار میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۳۸ دلار میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۷۱۳ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵,۸۶۰ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۹,۱۳۶ دلار |
بلغارستان | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۳۱,۰۸۰ لو میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۱۵ لو میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۶۶۸ لو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۲,۱۵۴ لو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۹,۳۱۷ لو |
بلاروس | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۵,۸۱۶ روبل میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۸ روبل میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۳۴۰ روبل میانگین حقوق مامایی تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱,۲۲۳ روبل میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹,۹۱۹ روبل |
برمودا | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۱۰,۵۳۲ دلار میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۵۳ دلار میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۷۶ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۷,۵۶۷ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۷,۶۵۹ دلار |
کانادا | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۱۵,۳۳۲ دلار میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۵۵ دلار میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۲,۴۸۰ دلار میانگین حقوق مامایی تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۰,۷۲۳ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۳,۲۶۰ دلار |
چین | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۲۸۶,۱۰۸ یوان میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۱۳۸ یوان میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۶,۱۵۱ یوان میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰۲,۴۰۹ یوان میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۵۹,۲۱۸ یوان |
کاستاریکا | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۸,۱۱۱,۲۳۲ کولون میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۸,۷۰۷ کولون میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۳۸۹,۳۹۱ کولون میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲,۷۵۸,۰۱۹ کولون میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۲,۶۴۱,۷۷۵ کولون |
جمهوری چک | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۹۲۵,۰۰۸ کرونا میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۴۴۵ کرونا میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۱۹,۸۸۸ کرونا میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۴۷,۰۵۵ کرونا میانگین حقوق مامایی تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۱۴۸,۳۳۴ کرونا |
مراکش | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۷۶,۵۸۳ درهم میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۸۵ درهم میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۳,۷۹۷ درهم میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۴,۰۶۶ درهم میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۲۰,۱۸۲ درهم |
مصر | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۵۹,۲۷۰ پوند میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۷۷ پوند میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۳,۴۲۴ پوند میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۳,۰۴۲ پوند میانگین حقوق مامایی تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۰,۶۱۸ پوند |
نیوزیلند | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۲۵,۰۹۳ دلار میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۶۰ دلار میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۸۹ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۷,۶۲۷ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۵,۵۱۴ دلار |
فنلاند | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۷۷,۱۶۵ یورو میانگین حقوق مامایی در هر ساعت:۳۷ یورو میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۶۵۹ یورو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۳,۹۱۲ یورو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۵,۶۷۸ یورو |
فرانسه | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۷۰,۵۶۳ یورو میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۳۴ یورو میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۱۷ یورو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۹,۳۶۰ یورو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۷,۶۰۰ یورو |
گرجستان | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۲۸,۳۴۴ لاری میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۶۲ لاری میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۲,۷۵۹ لاری میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۱,۶۰۴ لاری میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۲,۵۷۱ لاری |
پرتغال | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۳۸,۸۵۰ یورو میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۱۹ یورو میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۸۳۵ یورو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷,۱۲۵ یورو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۸,۱۴۰ یورو |
پاکستان | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۲,۱۵۱,۸۲۷ روپیه میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۱,۰۳۵ روپیه میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۴۶,۲۶۴ روپیه میانگین حقوق مامایی تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۵۳۰,۶۶۱ روپیه میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۷۱۶,۴۷۹ روپیه |
مجارستان | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۰,۱۶۶,۴۲۱ فورینت میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۴,۸۸۸ فورینت میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۲۱۸,۵۷۸ فورینت میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۱۲۵,۳۵۳ فورینت میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲,۶۴۵,۴۳۰ فورینت |
اوکراین | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۴۶۰,۲۰۹ گریونا میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۲۲۱ گریونا میانگین درآمد مامایی ساعات اضافه کاری: ۹,۸۹۴ گریونا میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲۷,۳۶۱ گریونا میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۸۰,۹۷۰ گریونا |
ایالات متحده عربی | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۳۱۲,۶۵۴ درهم میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۱۵۰ درهم میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۶,۷۲۲ درهم میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱۹,۹۱۶ درهم میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۹۰,۲۸۷ درهم |
ایالات متحده آمریکا | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۰۸,۱۲۴ دلار میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۵۲ دلار میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۲۵ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۵,۶۷۷ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۴,۳۰۶ دلار |
کره جنوبی | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۵۶,۵۵۴,۵۳۶ وون میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۲۷,۱۹۰ وون میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۱۵,۹۲۳ وون میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹,۷۸۸,۲۲۲ وون میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰,۶۱۲,۵۲۷ وون |
سوئد | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۶۳۱,۹۷۸ کرون میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۳۰۴ کرون میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۱۳,۵۸۸ کرون میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴۲,۰۷۷ کرون میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۸۴,۵۵۸ کرون |
سنگاپور | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۰۸,۶۱۷ دلار میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۵۲ دلار میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۳۵ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۶,۳۱۴ دلار میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۵,۴۳۵ دلار |
فیلیپین | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۶۶۱,۱۴۱ پزو میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۳۱۸ پزو میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۱۴,۲۱۵ پزو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۶۶,۷۲۶ پزو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۲۸,۳۰۳ پزو |
آفریقای جنوبی | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۴۶۲,۶۰۵ راند میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۲۲۲ راند میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۹,۹۴۶ راند میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲۶,۵۷۱ راند میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۷۹,۵۷۰ راند |
مکزیک | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۴۳۹,۴۸۸ پزو میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۲۱۱ پزو میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۹,۴۴۹ پزو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰۸,۸۵۳ پزو میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۴۸,۱۲۴ پزو |
ژاپن | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۱۰,۱۵۷,۴۷۶ ین میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۴,۸۸۳ ین میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۲۱۸,۳۸۶ ین میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۰۹۸,۸۳۸ ین میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲,۵۹۸,۳۷۵ ین |
قزاقستان | میانگین حقوق مامایی به صورت کلی: ۵,۶۵۲,۸۰۵ تنگه میانگین حقوق مامایی در هر ساعت: ۲,۷۱۸ تنگه میانگین درآمد مامایی از ساعات اضافه کاری: ۱۲۱,۵۳۵ تنگه میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۰۰۲,۵۱۶ تنگه میانگین حقوق مامایی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۱۰۳,۳۰۳ تنگه |
اگر میخواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و کارشناسان با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ها تجربه در زمینه ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
سوالات متداول
برای پذیرش در این رشته شما باید ابتدا مدارک هویتی را آماده کنید. شناسنامه باید به صورت ترجمه شده باشد و پاسپورت شما حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان از مهمترین مدارک پذیرش است. برای ادامه تحصیل در تخصصهای مربوطه نیاز به ارائه سوابق علمی بهتر مانند مقالات علمی معتبر و رزومه قوی است.
امکان پذیرش با مدارک مختلف زبان فراهم شده است. این مدارک میتواند تافل یا آیلتس باشد. همچنین، با بررسی مدارک زبان مورد تایید در وب سایت دانشگاه میتوانید از آن مطلع شوید. امکان پذیرش با مدارکی مانند کمبریج، PTE، آزمون MELAB و CAEL در بعضی از کشورها فراهم شده است.
در صورتی که در مقطع قبلی در یک دانشگاه انگلیسی زبان یا دبیرستان انگلیسی زبان تحصیل کرده باشید، از ارائه مدرک زبان در دانشگاههای کشور کانادا معاف هستید.
درآمد فارغ التحصیلان این رشته در کشور کانادا با بیش از هشت سال سابقه کاری به صورت میانگین 140 هزار دلار است. این درآمد در کشور استرالیا بیش از 170 هزار دلار برآورد شده است. درآمد متخصصان مامایی در آمریکا بیش از 130 هزار دلار در سال است و این میزان در کشور اروپایی اتریش بیش از 100 هزار یورو است.
دانشگاههای مختلفی در خارج از کشور وجود دارد که این رشته را ارائه دادهاند که میتوان ییل آمریکا، دانشگاه کالیفرنیا، پلیموث، آکسفورد، برادفورد، بریتیش کلمبیا کانادا و رایسون کانادا را نام برد. بهترین دانشگاهها برای تحصیل در این رشته در کشورهای پیشرفته مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، فرانسه و انگلستان قرار دارد.
رشته مامایی از جمله رشتههای دانشگاهی است که دارای بودجههای اختصاصی دانشگاهی است. دانشگاههای مختلف بودجههای زیادی را به کمک هزینههای این رشته اختصاص دادهاند که به دانشجویان مستعد تعلق میگیرد. این کمک هزینهها بیشتر براساس ملاک معدل به دانشجو اعطا میشود و ارائه سوابق علمی دیگر مانند مقالات علمی و سوابق شغلی مرتبط میتواند در دریافت بورسیهها کمک کننده باشد.
تخصص مامایی در سطح تحصیلات تکمیلی دارای گرایشهای مختلفی است که شامل مشاوره، گرایش باروری، مامایی قانونی و آموزش مامایی است.
در این رشته با کسب تخصص و افزایش مهارتها میتوان انتظار درآمد بیشتری را داشت و از موقعیتهای شغلی متنوعتری استفاده کرد.
بهتر است قبل از اپلای و هر گونه اقدامی مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه را بررسی کنید. با این کار، مطمئن خواهید شد که هیچ گونه نواقصی در مدارک مورد نیاز نخواهید داشت. همه مدارک باید به صورت ترجمه شده باشد و در کنار آن، داشتن اعتبار بیش از شش ماهه برای پاسپورت از اهمیت زیادی برخوردار است.
همان طور که می دانید تحصیل در هر رشته، سختی های خاص خود را دارد. تحصیل در رشته مامایی نیز، هم از نظر ذهنی و هم از نظر آکادمیک شما را به خود مشغول خواهد کرد. از سختی های این رشته می توان به حساس بود آن، کار تمام وقت و همچنین شیفت های آخر شب و آخر هفته اشاره کرد.
طبق اداره آمار کار، تقاضا برای خدمات مامایی از سال 2005 به طور مداوم افزایش یافته است و پیش بینی می شود این رشته تا سال 2029 رشد 12 درصدی داشته باشد که این نرخ رشد بالاتر از نرخ میانگین رشد است.
فشار کاری، اضطراب، استرس از جمله تنش های شغلی مامایی به حساب می آید.
خیر، ماماها جزو پزشکان به حساب نمی آیند. در حالی که ماما ها دارای مدارک و مجوز های آموزش تخصصی هستند و می توانند داروهایی را تجویز کنند، اما آن ها قادر نیستند اعمالی مانند سزارین را به تنهایی انجام دهند.
دو راه برای وارد شدن به رشته ی مامایی وجود دارد که عبارتند از:
تکمیل دوره کارشناسی پرستاری در دانشگاه و سپس ورود به مقطع تحصیلات تکمیلی در رشته ی مامایی
تکمیل دوره کارشناسی مامایی (به صورت سه یا چهارسال تمام وقت و یا معادل آن به طور پاره وقت)
با سلام . من در سن ۲۹ سالگی ، میخوام شروع کنم به خودن رشته تجربی و رفتن به کانادا برای مامایی
آیا به من هم پذیرش میدن؟ باتوجه به سنّم؟
و اینکه چطوری میشه که کسی مثل من ، بتونه بورس بگیره برای دانشگاه های عالی در مثلاً کانادا؟
اخذ پذیرش در صورت داشتن پیش نیازهای رشته امکان پذیر هست و شرایط سنی ممکنه در شانس ویزا تاثیر بگذارد.
اخذ بورس تحصیلی نیاز به رزومه قوی و مناسب دارد.
سلام وقت بخیر، من یک سوالی داشتم اینکه با کارشناسی مامایی برای ارشد چه رشته های دیگری به غیر از مامایی میشه اپلای کرد؟ ممنون میشم جواب بدید
با سلام. شما می توانید با توجه به رزومه خود برای رشته های مختلفی از جمله رشته های مدیریتی اپلای نمایید. در این زمینه داشتن ملزومات دانشگاه ها مهم است.
سلام من دانشجوی سال دوم مامایی هستم
میخواستم بدونم میشه برای ادامه ی این رشته یا معادل سازیم به دانشگاه های خارج اپلای بدم
با سلام. بصورت کلی برای رشته های پزشکی و پیراپزشکی در کشور کانادا نیازمند شرایط خاصی است که با دارا بودن آن میتوانید در این رشته ها تحصیل کنید.
با سلام ، من دانشجوی سال آخر ارشد مامایی هستم بدون سابقه کار ، برای گرفتن بورسیه دکترا حتما باید سابقه کاری داشته باشم؟ و اگر نه چه شرایطی برای گرفتن بورسیه نیاز هست؟
با سلام. بصورت کلی برای رشته های پزشکی و پیراپزشکی نیاز است که تحصیلتان را معادل سازی کنید که نیاز است آزمون های مورد نیاز را در داخل خاک کانادا بدهید برای اپلای در این رشته ها بهتر است رشته های نزدیک به رشته تان که نیازی به معادل سازی مدارک ندارند را تحصیل کنید.
سلام وقتتون بخیر.
به طور کلی دانشگاه های ایران بورسیه میکنن؟ برای خارج از کشور
با سلام. بورسیه دانشگاه های ایران برای ادامه تحصیل در خارج از کشور بسیار محدود می باشد.
باسلام خدمت شما.بنده همسرم لیسانس مامایی با معدل الف از دانشگاه رو داره.خواستم بپرسم اول اینکه پول چقدر نیازه برا اینکه برای کارشناسی ارشد در کانادا ادامه تحصیل بده و دوم اینکه آیا منم میتونم همراهش باشم یا باید خودش تنها بره
با سلام ممنون از همراهی شما.
کسانی که این امکان را دارند تا در مقطع فوق لیسانس از دانشگاه های کانادا پذیرش بگیرند می توانند برای همسرشان در خواست open work permit بدهند؛ یعنی طبق قانون کسی که دانشجو است همراهش می تواند open work permit داشته باشد و با توجه به این جواز اجازه کار آزاد در هر رشته ای را دارد.
و در خصوص هزینه ها هم شخص باید جدا از اینکه بتواند از پس هزینه های دانشگاه بر بیاید باید قادر باشد آفیسر را متقاعد کند که از پس هزینه های زندگی خانواده اش حداقل برای مدت یکسال بر می آید و قادر است هزینه های خانواده را تامین کند.
برای اطلاعات بیشتر می توانید وقت مشاوره رزرو نمایید.