اپلای موسیقی

اپلای رشته موسیقی
رزرو وقت مشاوره

رشته موسیقی یکی از زیر شاخه های بسیار محبوب رشته هنر است که خود دارای زیر شاخه ها و گرایش های متنوعی است و علاقه مندان زیادی را به سمت خود جذب می کند. آنچه در مورد رشته موسیقی باید به آن توجه کرد این است که موسیقی ملت ها، به دلیل تفاوت های فرهنگی بین کشور ها با یکدیگر متفاوت اند و به همین علت هیچ دو کشوری را نمی توان یافت که یک موسیقی مشترک را آموزش دهند.

بسیاری از افراد به دلیل علاقه مندی به موسیقی جهانی برای تحصیل در این رشته اپلای می کنند. با توجه به این که رشته موسیقی الزامات خاصی را برای اپلای دارد، در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته موسیقی در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای رشته موسیقی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته موسیقی

تعاریفی که از موسیقی ذکر می شود، تلاش می کنند تا توضیح کوتاهی از ویژگی های بنیادی موسیقی یا ماهیت های اساسی آن را ارائه دهند. تعاریف بسیاری از موسیقی پیشنهاد شده است و از این تعاریف مشخص است که تعریف موسیقی آن طور که به نظر می رسد آسان نیست.

مشکل تعریف موسیقی با تأثیر فرهنگ، در شناخت موسیقی پیچیده تر می شود. فرهنگ لغت آکسفورد موسیقی را به عنوان هنر ترکیب صدا های آوازی یا ابزاری (یا هردو) تعریف می کند. با این حال برخی از ژانر های این رشته، موسیقی را به چالش می کشند. موسیقیدان کسی است که در نواختن یک یا چند ساز موسیقی استعداد و توانایی داشته باشد.

یک موسیقیدان می تواند در ژانر های مختلفی فعالیت داشته باشد و به صورت تخصصی آن ها را فرا گیرد. دانشجویان موسیقی به خلق آثار هنری می پردازند و تلاش می کنند تا اثری ماندگار از خود در جامعه به یادگار بگذارند.

اگرچه پایه و اساس همه رشته ها در درجه اول دروس تئوری است، اما در رشته های هنری فرد تنها با آموزش تئوری نمی تواند موفقیت چندان خوبی در آینده کسب کند. رشته موسیقی نیز از این قاعده مستثنی نیست و تنها افرادی می توانند انتظار آینده خوبی را داشته باشند که در کنار دروس تئوری، به صورت عملی و تخصصی حداقل یک ساز را بلد باشند.

اهداف علاقه مندان از تحصیل در رشته موسیقی با هم متفاوت است. برخی می خواهند آواز را به صورت حرفه ای یاد بگیرند، برخی می خواهند به تدریس بپردازند، برخی به دنبال برگزاری کنسرت هستند و عده ای هم می خواهند به صورت گروهی کار کنند و در گروه های تئاتر فعالیت داشته باشند.

موسیقی هر کشور حاکی از فرهنگ آن کشور است و به همین علت بیشتر کشور ها بهای زیادی به موسیقی و هنر می دهند. کشورهایی مانند روسیه، آلمان، ایتالیا، انگلستان و چندین کشور دیگر در میان کشور هایی هستند که بسیار در رشته موسیقی معروف هستند به گونه ای که سالانه تعداد زیادی متقاضی را در این رشته جذب می کنند. بسیاری از کشورها برای پذیرش دانشجویان رشته موسیقی یک آزمون ورودی برگزار می کند و در صورتی که فرد بتواند حداقل نمره مورد نظر را کسب کند، در یک آزمون عملی نیز شرکت می کند.

درباره اصطلاحات اپلای، تغییر رشته در اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.

اپلای رشته موسیقی در خارج از کشور

یکی از سوالاتی که همواره ذهن علاقه مندان به رشته موسیقی را درگیر کرده است، انتخاب مدرک مناسب دانشگاهی موجود برای رشته موسیقی است. به عنوان مثال بین مدرک PhD‌ و DMA موسیقی و همچنین بین مدرک لیسانس موسیقی (BM) (Bachelors of Music) و لیسانس هنر (BA) (Bachelors of Arts) تفاوت وجود دارد. هر دانشکده موسیقی الزامات خاص خود را برای اعطای این مدارک دارد و اگر چه در ظاهر شبیه به هم هستند اما تفاوت هایی در تدریس دروس آن ها وجود دارد.

مدرکتوضیحات
دیپلم هنر (AD)دیپلم هنر به طور اختصاصی و فشرده بر کلاس های موسیقی تمرکز دارد و بیشتر افرادی به سمت آن می روند، که مدرک اصلی دیگری مانند کارشناسی یا کارشناسی ارشد داشته باشند. به طور کلی می توان گفت این مدرک بیشتر برای افرادی مناسب است که دارای پیشینه موسیقی اند و یک مدرک تحصیلات آکادمیک دیگر مانند لیسانس موسیقی دارند. اما دیگر افراد نیز بدون هیچ تجربه قبلی می توانند برای این مدرک اپلای کنند.
برنامه تحصیلی در نظر گرفته شده برای AD، برخلاف دوره تحصیلی کارشناسی که ۴ سال است، معمولا ۱ یا ۲ سال به طول می انجامد.
ایده آل برای: افرادی که به جز مدرک کارشناسی موسیقی خود می خواهند تحصیلات خود را به صورت تخصصی تر ادامه دهند و یک دیپلم اختصاصی برای یکی از گرایش های موسیقی داشته باشند.  
لیسانس هنر (BA)این مدرک ترکیبی از بهترین آموزش های هنر های لیبرال و کارشناسی در موسیقی است. بسیاری از افراد نمی دانند که برای تحصیل در رشته موسیقی، لیسانس هنر بگیرند یا موسیقی. اگر فردی مایل باشد که دروسی به جز رشته موسیقی را نیز مطالعه کند، برای مدرک BA اپلای می کند با این حال به دلیل جامع و کامل بودن این مدرک، لیسانس هنر تنها به صورت اختصاصی به آموزش موسیقی نمی پردازد و فرد هنرهای دیگر را در طول تحصیل خود مورد مطالعه قرار می دهد.
ایده آل برای: افرادی که می خواهند به صورت همزمان در رشته موسیقی و رشته هنر تحصیل کنند.  
کارشناسی ارشد هنر (MA)مدرک کارشناسی ارشد هنر برای مقطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی هنر در نظر گرفته شده است. همانند مدرک کارشناسی هنر، تفاوت هایی بین مدرک کارشناسی ارشد هنر و کارشناسی ارشد موسیقی وجود دارد. اکثر افرادی که در مقطع کارشناسی ارشد هنر تحصیل می کنند، در کنار درس خود به گرفتن گواهی های مخصوص در این زمینه نیز روی می آورند.
ایده آل برای: دانشجویانی که تحصیلات قوی در مقطع کارشناسی هنر های لیبرال داشتند و مایل به ادامه تحصیل هنر های لیبرال در سطح تحصیلات تکمیلی هستند، در حالی که دوره های تحصیلات تکمیلی را در یکی از رشته موسیقی دنبال می کردند.  
لیسانس هنر های زیبا (BFA) (Bachelors of Fine Arts)لیسانس هنر های زیبا تنها متمرکز بر رشته موسیقی نیست و افرادی برای این مدرک اپلای می کنند که به جز موسیقی به هنرهای دیگر علاقه مند هستند. این مدرک ترکیبی از رشته های هنر های زیبا، درام، موسیقی و بازیگری است و شاید محبوب ترین مدرک هنر در بسیاری از دانشگاه ها همین مدرک BFA باشد. بسیاری از افرادی که در تئاترهای موزیکال شرکت می کنند، به جای مدارک BM و یا BA، مدرک BFA دارند.
ایده آل برای: دانشجویانی که به حوزه های تئاتر، موسیقی و درام علاقه مند هستند و می خواهند در همه این رشته ها به صورت همزمان تحصیل کنند.  
کارشناسی ارشد هنر های زیبا (MFA)مقطع تحصیلات تکمیلی هنرهای زیبا، شامل کارشناسی ارشد هنر های زیبا است و همانگونه که در قسمت قبل ذکر شد، ترکیبی از رشته های هنر های زیبا، درام، موسیقی و بازیگری است و افراد به صورت حرفه ای تر به یادگیری موسیقی در تئاتر می پردازند.
ایده آل برای: دانشجویانی که به حوزه های تئاتر، موسیقی و درام علاقه مند هستند.  
دکتری موسیقی (PhD) برخی از علاقه مندان به رشته موسیقی برای تحصیل در مقاطع بالاتر مانند دکتری موسیقی اپلای می کنند. اگر فردی هستید که به آموزش در این رشته علاقه مندید، برای اینکه به عنوان استاد دانشگاه مشغول به کار شوید باید دکتری موسیقی (DMA) (Doctor of Musical Arts) داشته باشید.
ایده آل برای: نوازندگانی که می خواهند تحصیلات خود را در بالاترین مقطع ممکن ادامه بدهند. این مقطع معمولا به همراه پایان نامه در نظر گرفته شده است و افراد باید به صورت کتبی و شفاهی پایان نامه بنویسند و از آن دفاع کنند.  
دکتری هنر های موسیقی (DMA)یکی دیگر از رایج ترین مدارک در نظر گرفته شده برای علاقه مندان به رشته موسیقی، DMA است که فرد در آن تاثیر خلاقانه تری بر پایان نامه می گذارد؛ چرا که این رشته موضوعات گسترده تری از هنر را شامل می شود.
ایده آل برای: نوازندگانی که می خواهند تحصیلات خود را در بالاترین مقطع ممکن ادامه دهند.  
کارشناسی ارشد موسیقی (MM یا MMus)کارشناسی ارشد موسیقی، معادل سطح تحصیلات تکمیلی لیسانس موسیقی است. این مدرک برای نوازندگانی که مایل به داشتن مدرک تحصیلات تکمیلی بسیار فشرده در موسیقی هستند با تأکید کمی بر هنر های لیبرال گزینه ی بسیار خوبی است.
ایده آل برای: علاقه مندانی که می خواهند تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد ادامه دهند.  
لیسانس موسیقی (BM یا BMus)رایج ترین مدرکی که علاقه مندان به رشته موسیقی برای آن اپلای می کنند، لیسانس موسیقی است که به طور ویژه و مخصوص روی دروس موسیقی تمرکز دارد.
ایده آل برای: افرادی که به رشته موسیقی علاقه مند هستند.  
سایر مدارکمدارک دیگری نیز وجود دارد که خارج از ۹ برنامه ای است که در قسمت بالا گفته شد. یکی دیگر از مدارک موسیقی که به نام MA/PhD ارائه می شود، مدرکی است که در موسسات و دانشگاه های سطح بالا مانند پرینستون، هاروارد و کرنل به دانشجویان اعطا خواهد شد. دانشگاه ییل نیز مدرکی تحت عنوان MMA ارائه می دهد، که با نام مدرک کارشناسی ارشد هنر های موزیکال از آن یاد می شود.  

همچنین درباره استادی پلن ، آزادسازی مدرک تحصیلی و اپلای حین سربازی بخوانید.

ادامه تحصیل رشته موسیقی در خارج از کشور

ادامه تحصیل رشته موسیقی در خارج از کشور

افرادی که به دنبال تحصیل رشته موسیقی در خارج از کشور هستند ممکن است در این مسیر با مشکلاتی رو به رو شوند. تیم تراست با داشتن سال ها تجربه در زمینه راهنمایی و ارائه مشاوره برای اخذ ویزا و کمک به متقاضیان برای ادامه تحصیل در خارج از کشور، شما را از لحظه تصمیم گیری برای تحصیل در رشته و دانشگاه مورد نظرتان تا پایان کار همراهی می کند.

به طور کلی موسیقی سبک های گوناگونی دارد که از رایج ترین آن ها می توان به موسیقی پاپ، راک، سنتی، کلاسیک، جاز و بلوز و سمفونیک اشاره کرد که دانشجویان بسته به علاقه خود در شاخه ها و گرایشات مختلف به تحصیل می پردازند. رشته موسیقی به طور خاص برای افرادی است که به این رشته به عنوان سرگرمی نگاه نمی کنند و می خواهند آینده خود را از همین راه بسازند.

دروسی که در دانشگاه های خارج از کشور برای تحصیل در رشته موسیقی ارائه می شود با هم متفاوت بوده، اما اساس کار همه آن ها یکسان است. به طور معمول بیشتر دانشگاه های موسیقی در زمینه های موسیقی شناسی، آنالیز و بررسی انواع موسیقی ها و ساز ها، اجرا، کلاس های مخصوص استودیو، آهنگسازی و دیگر حوزه ها تمرکز دارند و افراد بعد از گذراندن چندین واحد از دروس، حوزه مورد علاقه خود را پیدا می کنند و به صورت تخصصی آن را به کار می گیرند یا تصمیم می گیرند در مقاطع بالاتر در آن حوزه خاص تحصیل کنند.

توجه داشته باشید که همه دانشگاه ها تمامی سبک ها را آموزش نمی دهند و برخی دانشگاه ها سبک خاصی مانند موسیقی سنتی را در دستور کار خود قرار می دهند. بنابراین قبل از اینکه برای دانشگاه مورد نظر خود اپلای کنید باید از وجود گرایش مورد نظرتان در آن دانشگاه اطمینان حاصل فرمایید.

همچنین بخوانید: معافیت تحصیلی برای اپلای ، پذیرش کاندیشنال

گرایش های رشته موسیقی در خارج از کشور

هیچ دو دانشکده موسیقی برنامه های یکسان و رشته های مشابه ای را برای رشته موسیقی ارائه نمی دهند. بنابراین شما بسته به علاقه خود به گرایش مورد نظر می توانید در مقطع کارشناسی موسیقی و یا بالاتر از آن در دانشکده های موسیقی در سراسر جهان تحصیل کنید. حتی برخی از گرایش های رشته موسیقی چنان تخصصی و جامع هستند که دانشکده های جداگانه ای برای آن شاخه از موسیقی در نظر می گیرند.

محبوب ترین گرایش های رشته موسیقی

گرایشتوضیحات
مدیریت هنربرخی از دانشکده ها، رشته ای تحت عنوان مدیریت هنر با مدارک کارشناسی موسیقی در مدیریت هنر یا کارشناسی مدیریت هنر های نمایشی را به دانشجویان علاقه مند به این حوزه اعطا می کنند. هدف از این رشته، آماده سازی دانشجویان برای کار در مراکز هنری و مربوط به موسیقی مانند مدیریت برگزاری کنسرت و به طور کلی کار در تجارت موسیقی است.
این افراد معمولا پیشینه ای قوی در مورد چندین هنر نمایشی از جمله موسیقی و یا سازها دارند و در کلاس های درس علاوه بر یادگیری موسیقی به دوره های تجارت موسیقی، بازاریابی و صعنت و اقتصاد نیز می پردازند. مدیریت هنر به زبان ساده، عناصر هنر و تجارت را با هم در می آمیزد و می تواند منافع مالی زیادی را برای شما به وجود آورد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  
موسیقی پاپ (عامه پسند)همان گونه که از نام آن پیداست موسیقی عامه پسند یا پاپ به گونه ای در نظر گرفته شده است که عموم مردم به آن علاقه مند باشد و تنها برای افراد خاصی از مردم نباشد. بسیاری بر این باورند که هدف از موسیقی پاپ صرفا تجاری است و نه هنر و آن را برای صنعت می شناسند تا حیطه هنری. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  
مطالعات جازمطالعات جاز در دانشگاه، هم می تواند به صورت عملی برگزار شود و هم به صورت تئوری و دوره های آکادمیک. بنابراین اگر به این گرایش از موسیقی علاقه مند هستید، حتما در ابتدای مسیر هدف خود را مشخص کنید.
موسیقی جاز معمولا در دروس شاخه های دیگر مانند آموزش موسیقی یا تاریخ موسیقی گنجانده می شود اما برخی از افراد می خواهند به صورت تخصصی وارد این رشته شوند و آن را به صورت جداگانه مورد مطالعه قرار دهند. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  
تئاتر موزیکالیکی از زیر شاخه های بسیار محبوب در رشته موسیقی، تئاتر موزیکال است که ترکیبی از موسیقی و رد و بدل شدن دیالوگ ها است. افرادی که به اجرای تئاتر موزیکال می پردازند، در هر ۲ مورد ذکر شده توانایی دارند. این رشته به شدت گروهی است و همکاری بین اجزای گروه مهم ترین عامل موفقیت در این رشته است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  
آموزش موسیقیبسیاری از افرادی که به حوزه تدریس در آموزش موسیقی علاقه مند هستند، می توانند با اتمام تحصیلات کارشناسی خود به آموزش موسیقی در استودیو های خصوصی، آموزشگاه های موسیقی و یا رهبری ارکستر بپردازند. در صورتی که فرد، تحصیلات خود را در مقاطع بالاتر ادامه بدهد، می تواند به عنوان استاد دانشگاه نیز مشغول به کار شود.
رشته های آموزش موسیقی به طور معمول شامل نظریه های موسیقی، تاریخچه موسیقی، روانشناسی موسیقی، مدیریت کلاس برای تدریس و دروس فنی آموزش است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  
تاریخ موسیقیرشته تاریخ موسیقی به معنای تمرکز بر تاریخ موسیقی اروپا و آمریکای شمالی است که از جمله ی آن می توان به تمام دوره ها، سبک ها و ژانر های موسیقی اشاره کرد. دانشکده هایی که رشته تاریخ موسیقی را ارائه می دهند (اغلب با ادبیات موسیقی) بخشی از دوره های خود را به تاریخ موسیقی و ادبیات، بخش دیگری را به اجرا و نوازندگی و بقیه را به مطالعات عمومی اختصاص می دهند.
بسیاری از دانشکده های موسیقی، تاریخ موسیقی را تنها از طریق برنامه های تحصیلات تکمیلی در موسیقی شناسی و موسیقی شناسی فرهنگی (شناخت موسیقی ملل مختلف به ویژه غیر اروپایی و مقایسه ی آن ها) ارائه می دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  
صنعت موسیقیصنعت موسیقی در برخی از دانشکده ها ممکن است با نام موسیقی تجاری نیز شناخته شده باشد. در بسیاری از دانشکده ها، بسیاری از دروس رشته مدیریت هنر و صنعت موسیقی با هم مشابه است.
در کل، صنعت موسیقی متشکل از شرکت ها و هنرمندان مستقل است که با ایجاد موسیقی ها و قطعات زنده و هماهنگی کنسرت ها و نمایش های زنده کسب درآمد می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  
فناوری موسیقیافرادی که در رشته فناوری موسیقی تحصیل می کنند، با استفاده از وسایل الکترونیکی، نرم افزارها و تجهیزات دیگر و با استفاده از کامپیوتر، به آهنگسازی و ضبط صدا می پردازند. این رشته که در حال حاضر یکی از محبوب ترین رشته های موسیقی به شمار می رود، ترکیبی از هنر و خلاقیت است که با تولید و تجزیه و تحلیل و یا ویرایش موسیقی ها سر و کار دارد.
اگر چه سرفصل های تعریف شده و دروس این رشته در دانشکده های مختلف با هم متفاوت است، اما همه آن ها یک هدف مشترک دارند و آن هم استفاده از فناوری و تجیزات برای ضبط، تولید، آهنگسازی و اجرا است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  
موسیقی نظری و آهنگسازیبسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید، این رشته یا ممکن است به صورت یک رشته ی مستقل ارائه شود و یا اینکه این رشته به دو شاخه ی موسیقی و آهنگسازی تبدیل شود و به صورت جداگانه تدریس شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  
موسیقی درمانیرشته موسیقی درمانی با هدف افزایش سلامت روانی در میان مردم، مدیریت استرس، کاهش درد، ابراز احساسات، افزایش حافظه، بهبود ارتباطات و ترویج توانبخشی فیزیک به وجود آمده است.
دوره های آموزشی رشته موسیقی درمانی شامل روانشناسی موسیقی، علوم زیستی، علوم اجتماعی و رفتاری، کلاس های موسیقی درمانی و مطالعات عمومی موسیقی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  
اجرای موسیقی۶۵ درصد از دوره هایی که رشته اجرای موسیقی را انتخاب می کنند، مربوط به اجرا هستند و بقیه شامل دروس مربوط به موسیقی است. آن ها در این دوران، خود را برای آواز، تک نوازی، اجرا در گروه ارکستری و اجراهای حرفه ای آماده می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شاخه از هنر می توانید به این سایت مراجعه کنید.  

بهترین گرایش رشته موسیقی برای اپلای در خارج از کشور

همان گونه که پیش از این گفته شد، رشته موسیقی یکی از زیر شاخه های رشته هنر است و به همین علت سلیقه افراد به شدت در آن دخیل خواهد بود. بسته به جامعه ای که در آن زندگی می کنید سلیقه موسیقی آن منطقه می تواند با یک منطقه دیگر متفاوت باشد. به همین علت، هیچ کدام از زیر شاخه های هنر بر هم برتری ندارند و تنها می توان آن ها را از لحاظ کاربرد با هم مقایسه کرد.

آنچه در این رشته اهمیت دارد، داشتن خلاقیت در این حرفه است. به عنوان مثال فردی که در رشته آموزش موسیقی فعالیت می کند، می تواند به همان اندازه ای درآمد داشته باشد که یک آهنگساز بسیار معروف درآمد دارد. همه چیز بستگی به فرد دارد که با تلاش و خلاقیت خود به موفقیت برسد؛ در این هنگام می توان گفت که فرد در گرایشی که انتخاب کرده، موفق بوده است.

بورسیه رشته موسیقی در خارج از کشور

بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد شرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را برای آن ها در نظر می ‌گیرند. گاهی این بورسیه‌ ها تمام هزینه ‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ‌ها را تقبل می‌ کند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه، شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد شرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ ها عبارت اند از:

  • بورسیه ‌های تشویقی: بورسیه ‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه‌ های ورودی: بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می ‌شود.
  • بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA: بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند.
  • بورسیه ‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند.
  • بورسیه ‌های کارآموزی: بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.

لازم به ذکر است که دانشجویان می ‌توانند علاوه بر بورسیه‌ ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی، وام‌ هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ‌ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی در رشته‌ ی موسیقی، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به رشته‌ ی موسیقی مطلع شوید.

درباره هزینه تحصیل در خارج از کشور، فاند تحصیلی و کارآموزی در خارج از کشور بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته موسیقی در خارج از کشور

دانشکده جولیارد (آمریکا)

گرچه بسیای از دانشگاه ها برای برتری بر سر بهترین دانشکده های موسیقی با هم به رقابت می پردازند، در لیست مورد بررسی ما دانشکده جولیارد رتبه نخست را به خود اختصاص داده است که این امر حاکی از عملکرد عالی دانشکده جولیارد در رشته های هنری، مخصوصا رشته موسیقی و بازیگری است.

دانشجویان موسیقی در مقطع کارشناسی به مطالعه موسیقی کلاسیک، جاز، آهنگ های قدیمی و هنر های دیگر مانند آواز می پردازند. تدریس عالی و بی نظیر اساتید دانشگاه جولیارد در رشته موسیقی باعث شده است که هر سال تقریبا ۷۰۰ دانشجوی موسیقی از ۸۰۰ نفر، به اجرای زنده در تئاترها و مراکز موسیقی شهر بپردازند. آنچه در این دانشگاه باعث شهرت عجیب آن شده است، کار گروهی و همکاری بین همه دانشجویان است.

به گونه ای که نه تنها دانشجویان موسیقی با هم کار می کنند و گروه تشکیل می دهند، بلکه آن ها با دانشجویان رشته های دیگر مانند بازیگری نیز تعاملات ویژه ای دارند و حتی به آن ها در اجرای نمایش هایشان در تئاترها برای موسیقی کمک می کنند. آن چه برای دانشگاه جولیارد اهمیت دارد، حس همکاری و کار گروهی است.  

کالج سلطنتی موسیقی لندن

کالج سلطنتی موسیقی در لندن که در سال ۱۸۸۲ تاسیس شد، سابقه ای بسیار طولانی در رشته موسیقی برای اجرای موسیقی، رهبری ارکستر و آهنگسازی دارد. امکانات پیشرفته دانشکده موسیقی این دانشگاه، مانند استودیو های مدرن، فضا های تمرینی و نمایشی برای دانشجویان موسیقی، کتابخانه ای با بیش از ۴۰۰,۰۰۰ کتاب موسیقی و گزیده ای از ساز ها مانند ۱۴۰ پیانو کوچک و متوسط و ۶۰ پیانوی بزرگ، حاکی از اهمیت فراوان این دانشگاه نسبت به رشته موسیقی است.

این دانشگاه با داشتن سال های سال تجربه در آموزش موسیقی و کشف استعداد های هنری در این زمینه، تبدیل به یکی از شناخته شده ترین و مشهور ترین دانشگاه ها برای رشته موسیقی شده است به گونه ای که هر سال تعداد زیادی از علاقه مندان، برای اپلای در این رشته اقدام می کنند.  

دانشگاه موسیقی و هنر های نمایشی وین (Wien)

دانشگاه موسیقی و هنرهای نمایشی وین در آلمان که به اختصار به آن MDW‌ نیز گفته می شود به ۳۰۰۰ دانشجو در ۲۴ دانشکده مختلف آموزش می دهد. MDW به کشف استعداد های هنری و موسیقی برای طیف گسترده ای از گرایش های موسیقی می پردازد و مدارک تکمیلی و اضافه تر، مانند هنر های دیجیتالی و کارگردانی را نیز برای علاقه مندان برگزار می کند.

از آن جایی که زبان رسمی این کشور آلمانی است، دانشگاه دوره های آموزش زبان آلمانی را برای دانشجویان خود برگزار می کند چرا که دانشجویان باید هم به زبان آلمانی و هم به زبان انگلیسی مسلط باشند.  

آکادمی سلطنتی موسیقی (لندن)

آکادمی سلطنتی موسیقی در لندن، قدیمی ترین دانشکده موسیقی در انگلستان را به خود اختصاص داده است. این دانشگاه با داشتن سال ها تجربه و آزمون و خطا های فراوان در حال حاضر، روز به روز پیشرفت چشمگیری در رشته موسیقی دارد و دانشجویان موسیقی علاوه بر یادگیری این رشته، به آموزش نوشتن شعر و فعالیت های مربوطه به این رشته نیز می پردازند.

دانشگاه فرصت اجرای موسیقی و کسب تجربه را نیز در اختیار دانشجویان خود قرار می دهد تا بتوانند بر ترس خود برای اجراهای زنده غلبه کنند و از همان ابتدا به صورت عملی وارد این حرفه شوند. اعتبار مدرک دانشگاهی آکادمی سلطنتی موسیقی باعث شده است تا هر ساله علاقه مندان زیادی برای این دانشگاه اپلای کنند.  

دانشگاه نیویورک (NYU)

دانشگاه نیویورک که در نیمه اول قرن نوزدهم تاسیس شد، رشته های مختفی را ارائه می دهد که هر کدام در نوع خود بهترین هستند. این  دانشگاه، علاوه بر اینکه در رشته موسیقی بسیار شناخته شده است در رشته های دیگر مانند حسابداری، ریاضیات و حقوق نیز شهرت زیادی دارد.

از جمله محبوب ترین برنامه های موسیقی دانشگاه نیویورک آهنگسازی، تئاتر، موسیقی درمانی و نوشتن موسیقی است. دانشجویان در بسیاری از کنسرت ها و هنرهای نمایشی شهر شرکت می کنند.  

دانشکده موسیقی و درام گیلدهال

بر خلاف دیگر دانشگاه های مورد بررسی در این لیست که تعداد دانشجویان حتی به ۲۰,۰۰۰ نفر هم می رسد، این دانشگاه تنها نزدیک به ۸۰۰ نفر را ثبت نام می کند و حس رقابت برای پذیرش در این دانشگاه بسیار بالا است. با این حال دانشجویان این دانشگاه از ۶۰ کشور مختلف از سراسر جهان برای ادامه تحصیل به این دانشگاه آمده اند.

یکی از مهم ترین تفاوت های دانشگاه گیلدهال با سایر دانشگاه های موسیقی در این است که بقیه دانشگاه ها بیشتر روی دوره های آهنگسازی و دوره های ارکستری تمرکز می کنند؛ اما گیلدهال بیشتر برای افرادی مناسب است که می خواهند خوانندگی را در رشته موسیقی به طور جدی دنبال کنند. تمرکز دانشگاه گیلد هال بیشتر روی آهنگسازی، موسیقی درمانی، چنگ و گیتار و موسیقی مجلسی (دسته ی کوچکی از نوازندگان که برای شمار کمی برنامه اجرا می کنند) است.  

موسسه موسیقی کرتیس (فیلا دلفیا)

موسسه موسیقی کرتیس که به دانشگاه مخصوص نخبگان معروف است، تنها ۴ درصد پذیرش دارد و با ثبت نام ۱۷۵ دانشجو در رشته موسیقی، بهترین امکانات ممکن را در اختیار این افراد قرار می دهد. آموزش آهنگسازی، پیانو و گیتار از محبوب ترین برنامه های در نظر گرفته شده این دانشگاه برای رشته موسیقی است. دانشجویان موسیقی به طور میانگین سالانه در ۲۰۰ کنسرت اجرا دارند که این موضوع نشان دهنده القای حس اعتماد به نفس به دانشجویان برای آینده کاری آن ها است.  

آکادمی هنر های نمایشی هنگ کنگ

آکادمی هنر های نمایشی هنگ کنگ که در شهر هنگ کنگ چین قرار دارد، دانشجویان را هم با موسیقی چینی و هم با موسیقی غربی آشنا می کند. برنامه کارشناسی موسیقی به صورت ۴ ساله ارائه می شود و افراد آموزش موسیقی حرفه ای را دنبال می کنند. بررسی تاریخ و نظریه های موسیقی، مطالعه موسیقی دیگر فرهنگ ها و آهنگسازی، از اصلی ترین اهداف آموزشی در نظر گرفته شده این دانشگاه برای رشته موسیقی است.  

کنسرواتور سلطنتی اسکاتلند

کنسرواتور سلطنتی اسکاتلند که در سال ۱۸۴۷ تاسیس شد، یک دانشگاه بی نظیر برای نمایش، موسیقی و تولید فیلم به شمار می رود. دانشجویان رشته موسیقی در مقطع کارشناسی، بر روی روانشناسی موسیقی، آهنگسازی، موسیقی سنتی، موسیقی جاز و آواز تمرکز می کنند.  

دانشگاه هاروارد

دانشگاه هاروارد، قدیمی ترین دانشگاه ایالات متحده به شمار می رود که سخت گیری بسیاری برای پذیرش دانشجویان دارد. با این حال به دلیل کیفیت بالای آموزش رشته موسیقی در این دانشگاه، هر ساله علاقه مندان زیادی با هم به رقابت می پردازند تا بتوانند در پذیرش این رشته موفق شوند.

وجود آزمایشگاه های موسیقی، کتابخانه مخصوص کتاب های موسیقی، دو سالن تئاتر و یک سالن اجرای کنسرت در این دانشگاه نشان دهنده اهمیت زیاد این دانشگاه به رشته موسیقی است.  

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

اخذ ویزا برای اپلای رشته موسیقی در خارج از کشور

روند اخذ ویزا در کشور های مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ‌ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. تیم تراست با کسب سال‌ ها تجربه کاری در زمینه اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می ‌کند.

مدارک مورد نظر و مراحل کلی اخذ ویزا در رشته‌ موسیقی

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته مورد نظر (در اینجا رشته‌ موسیقی)
  • همراه داشتن نامه پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

درباره تاثیر مقاله بر اپلای و اپلای بدون مدرک زبان بیشتر بخوانید.

اپلای رشته موسیقی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

یکی از رایج ترین مدارکی که علاقه مندان به رشته موسیقی برای آن اپلای می کنند، کارشناسی موسیقی (B.M یا BMus) است که این مدرک دانشگاهی توسط یک دانشگاه، دانشکده یا کنسرواتوار (هنرستان هنر های زیبا به خصوص موسیقی) به دانشجویان اعطا می شود. بسیاری از افراد با همین مدرک کارشناسی، می توانند آینده شغلی خوبی داشته باشند. به عنوان مثال مدرک کارشناسی موسیقی در ایالات متحده یک مدرک معتبر به شمار می رود و بسیاری از افرادی که برای این مقطع اپلای می کنند، از علم بالایی در این رشته برخوردارند.

در سال ۲۰۱۰ بسیاری از دانشکده های موسیقی، مدرک آهنگسازی موسیقی را با فناوری ترکیب کردند که این امر شامل دوره های نظری و تئوری موسیقی، ضبط صدا و آهنگسازی با استفاده از فناوری های دیجیتالی است.

درباره تحصیل با مدرک دیپلم در کانادا و تحصیل کارشناسی در کانادا در صورت نیاز و با مراجعه به هر لینک بخوانید.

اپلای رشته موسیقی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

بسیاری از علاقه مندان به رشته موسیقی، تحصیلات خود را برای مقاطع بالاتر ادامه می دهند و برای کارشناسی ارشد در این رشته اپلای می کنند. کارشناسی ارشد موسیقی (M.M یا M.Mus.) اولین مدرک اعطایی تحصیلات تکمیلی موسیقی است که توسط دانشگاه ها و کنسرواتور ها در اختیار دانشجویان قرار می گیرد. مطالعات کارشناسی ارشد موسیقی، معمولا اجرای تخصصی در یکی از شاخه های موسیقی مانند اجرا، آواز، آهنگسازی یا دیگر قسمت ها است. دوره های تحصیلی کارشناسی ارشد موسیقی معمولا به صورت ۲ ساله است. اما در برخی از دانشگاه ها این دوره ها به صورت ۱ ساله نیز برگزار می شود.

بسته به رشته ای که دانشجویان برای آن اپلای می کنند، این مدارک با هم تفاوت دارند. مثلا فردی که می خواهد در آموزش رشته موسیقی تحصیل کند، مدرک استاد آموزش موسیقی یا (M.M.Ed) یا همان (Master of Music Education) را می گیرد.

درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای ارشد مجدد و همچنین درباره کارشناسی ارشد در کانادا بخوانید.

اپلای رشته موسیقی در مقطع دکتری در خارج از کشور

   مدرک دکتری موسیقی (D.Mus.، D.M.، Mus.D. یا Mus.Doc) از بالاترین مدارک اعطایی در رشته موسیقی است که بیشتر در دانشگاه های انگلستان، ایرلند و چند کشور دیگر آموزش داده می شود. افراد در این مقطع بیشتر به نوشتن مقاله های علمی و یا اهداف آموزشی به عنوان مثال کار به عنوان استاد دانشگاه می پردازند.

همچنین درباره اپلای برای دکتری، اپلای برای دکترای مجدد و تحصیل دکتری در کانادا بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته موسیقی در خارج از کشور

مدارک دانشگاهی مورد نیاز برای هر رشته و دانشگاهی با یکدیگر متفاوت است. در قسمت زیر به مهم ترین این مدارک برای اپلای در رشته‌ موسیقی اشاره شده است اما برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت دانشگاه مورد نظرتان مراجعه فرمایید.

  • در بیشتر دانشگاه ‌های موسیقی یک آزمون ورودی از متقاضیان گرفته می ‌شود؛ بنابراین متقاضیان باید حداقل نمره ‌ی مورد نیاز را برای ورود به دانشگاه کسب کنند. اگر دانشجو در آزمون کتبی حداقل نمره را کسب کند باید در آزمون عملی نیز شرکت کند.
  • شخص باید مدرک رسمی زبان انگلیسی یا زبان کشوری که قصد تحصیل در آن را دارد داشته باشد. معتبرترین این مدارک، IELTS یا TOEFL است. حداقل نمره ‌ی مورد نظر برای این مدارک بسته به دانشگاه مورد نظرتان از هم متفاوت است.
  • داشتن توصیه نامه
  • ارائه انگیزه نامه
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید
  • ارسال رزومه
  • پرداخت هزینه‌ پذیرش
  • ارسال آخرین مدرک تحصیلی
  • در صورتی که برای مقطع کارشناسی اپلای می‌کنید، مدرک دیپلم دبیرستان در مدارک ارسالی شما به همراه ترجمه ضروری است.
  • در صورتی که برای مقطع کارشناسی ارشد اپلای می ‌کنید، مدرک کارشناسی خود به همراه ریز نمرات و ترجمه‌ آن الزامی است.
  • در صورتی که برای مقطع دکتری اپلای می ‌کنید، مدرک کارشناسی ارشد خود را به همراه ریز نمرات و ترجمه‌ آن بفرستید.
بازار کار رشته موسیقی در خارج از کشور

بازار کار رشته موسیقی در خارج از کشور

دانش آموختگان رشته موسیقی بر خلاف بسیاری دیگر از متقاضیان برای کار به شرکت ها یا دفاتر خصوصی مراجعه نمی کنند! مگر اینکه بخواهند در یک آموزشگاه موسیقی مشغول به کار شوند. بیشتر فارغ التحصیلان در استودیو ها آهنگسازی می کنند یا در یک گروه موسیقی به اجرا می پردازند.

رشته موسیقی بیشتر گروهی است و افراد ترجیح می دهند تیمی کامل از انواع متخصصان در سازهای مختلف داشته باشند. با این حال برخی دیگر ترجیح می دهند که به صورت تک نوازی کار کنند. اگر چه همه مشاغل رشته موسیقی پر اهمیت هستند و هر کدام در جایگاه خود، کاربرد ویژه ای دارند، بعد از بررسی های انجام شده مشخص شد که برخی مشاغل، بیشتر مورد توجه علاقه مندان به رشته موسیقی بوده است و حتی برخی از آن ها نیازی به دانستن یک ساز موسیقی هم ندارند. برخی از این مشاغل در فهرست زیر آورده شده اند. در صورتی که تمایل دارید لیست کامل را مشاهده کنید بر روی این لینک کلیک کنید.

نام شغلتوضیحات
وکیل موسیقیاین افراد می توانند به عنوان وکیل، با یک هنرمند کار کنند و به انجام کارهای حقوقی آن ها مانند تنظیم قرارداد ها بپردازند. ارائه مشاوره به موکلان، کسب مجوز برای کپی از آهنگ های خارجی برای موکلانشان، اطمینان از موافقت نامه های انتشار و صدور مجوز و نظارت بر نگرانی مالکان آثار هنری بر عهده وکیل موسیقی است.  
آهنگسازآهنگسازی یکی از محبوب ترین مشاغلی است که افراد علاقه مند به موسیقی به آن روی می آورند. آهنگساز به عبارت ساده، نویسنده ی یک قطعه موسیقی است که آن چه در فکر خود دارد، در قالب موسیقی به اجرا در می آورد.  
حسابدار موسیقیحسابداری تا حد زیادی در موسیقی اهمیت دارد. قوانین مالیاتی برای نوازندگان و موسیقی دانان پیچیده است و اگر فردی به طور مستقیم با خود رشته موسیقی هم سر و کار نداشته باشد، می تواند به عنوان حسابدار موسیقی مشغول به کار شود.  
طراح وب سایتداشتن یک وب سایت برای یک هنرمند از ضروری ترین اقداماتی است که باید انجام شود. اگر در زمینه طراحی وب سایت مهارت دارید، با ایجاد قرارداد با یک خواننده، برای او یک وب سایت طراحی کنید و آخرین اخبار موسیقیایی او را با طرفدارانش به اشتراک بگذارید. بسیاری از خواننده ها به صورت آنلاین نیز اقدام به خواندن آهنگ می کنند که شما می توانید این امکانات را برای وب سایت آماده کنید.

درباره کار در خارج از کشور بخوانید.

میانگین درآمد رشته موسیقی در خارج

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم ترین درآمد کشور ها را در رشته موسیقی نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمد ها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

جدول میانگین درآمد رشته موسیقی در خارج

کشوردرآمد
میانگین حقوق موسیقی دانان در اتریشمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۶۶,۷۴۱ یورو
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۳۲ یورو
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۸۹ یورو
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۵۰۰ یورو
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۲,۴۴۷ یورو   
میانگین حقوق موسیقی دانان در استرالیامیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۱۰۲,۰۳۵ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۴۹ دلار
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۳,۵۰۰ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۲,۷۷۹ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۶,۳۲۴ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان در باهامامیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۵۰,۴۹۵ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۲۴ دلار
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۷۳۲ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶,۰۲۶ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۲,۵۳۱ دلار   
میانگین حقوق موسیقی دانان در بلغارستانمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۲۷,۲۳۹ لو
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۱۳ لو
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۹۳۴ لو
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۹,۷۵۴ لو  
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۴,۲۸۸ لو  
میانگین حقوق موسیقی دانان در بلاروسمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۱۱,۹۶۱ روبل
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۶ روبل
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۴۱۰ روبل
میانگین حقوق موسیقی دانان تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۶۳۶ روبل
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴,۹۹۰ روبل   
میانگین حقوق موسیقی دانان در برمودامیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۷۶,۳۹۶ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۳۷ دلار
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۲۰ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۴,۵۴۷ دلار  
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۴,۶۷۸ دلار    
میانگین حقوق موسیقی دانان در کانادامیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۸۷,۰۶۲ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۴۲ دلار
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۹۸۶ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۱,۹۹۹ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۱۰۷,۶۱۲ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان در چینمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۱۷۴,۷۹۳ یوان
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۸۴ یوان
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۵,۹۹۵ یوان
میانگین حقوق موسیقی دانان تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۵,۸۱۶ یوان
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۸,۳۸۰ یوان  
میانگین حقوق موسیقی دانان در کاستاریکامیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۱۳,۱۲۲,۵۶۸ کولون
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۶,۳۰۹ کولون
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۴۵۰,۱۰۴ کولون     
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹,۴۰۵,۱۰۵ کولون
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶,۳۲۴,۵۷۶ کولون   
میانگین حقوق موسیقی دانان در جمهوری چکمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۷۱۴,۳۵۵ کرونا
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۳۴۳ کرونا
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲۴,۵۰۲ کرونا
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۰۸,۴۱۶ کرونا
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۸۲,۴۶۵ کرونا   
میانگین حقوق موسیقی دانان در مراکشمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۱۳۵,۳۳۱ درهم
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۶۵ درهم
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۶۴۲ درهم
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۶,۷۴۱ درهم 
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۷,۹۱۵ درهم 
میانگین حقوق موسیقی دانان در مصرمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۱۳۳,۷۷۸ پوند
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۶۴ پوند
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۵۸۹ پوند
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۶,۶۰۵ پوند
میانگین حقوق موسیقی دانان تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۷,۶۸۰ پوند
میانگین حقوق موسیقی دانان در نیوزیلندمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۸۸,۲۴۷ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۴۲ دلار
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۳,۰۲۷ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۲,۸۹۵ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۹,۱۶۸ دلار  
میانگین حقوق موسیقی دانان در فنلاندمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۶۱,۷۸۱ یورو
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۳۰ یورو
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲۱,۱۱۹ یورو
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۹۱۷ یورو  
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۶,۲۲۷ یورو   
میانگین حقوق موسیقی دانان در فرانسهمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۶۳,۵۳۹ یورو 
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۳۱ یورو
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۱۷۹ یورو 
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۵,۲۲۱ یورو  
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۷۸,۴۹۲ یورو   
میانگین حقوق موسیقی دانان در گرجستانمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۵۹,۱۰۵ لاری
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۲۸ لاری
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۲۷ لاری 
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۲,۹۲۱ لاری
میانگین حقوق موسیقی دانان تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۴,۴۹۹ لاری    
میانگین حقوق موسیقی دانان در پرتغالمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۳۱,۴۹۵ یورو
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۱۵ یورو
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۸۰ یورو
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۲,۳۷۳ یورو
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸,۸۳۴ یورو  
میانگین حقوق موسیقی دانان در پاکستانمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۱,۳۸۶,۸۵۰ روپیه
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۶۶۷ روپیه 
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۴۷,۵۶۹ روپیه
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۰۰۳,۷۱۶روپیه
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۷۴۲,۱۶۵ روپیه  
میانگین حقوق موسیقی دانان در مجارستانمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۸,۵۹۶,۹۴۹ فورینت
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۴,۱۳۳ فورینت
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲۹۴,۸۷۵ فورینت      
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۱۳۰,۴۴۸ فورینت
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۶۴۰,۷۰۷ فورینت   
میانگین حقوق موسیقی دانان در اوکراینمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۲۵۰,۷۳۸ گریونا
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۱۲۱ گریونا
میانگین درآمد موسیقی دانان ساعات اضافه کاری: ۸,۶۰۰ گریونا
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸۱,۴۶۸ گریونا
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۳۱۴,۹۷۸ گریونا
میانگین حقوق موسیقی دانان در ایالات متحده عربیمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۲۰۳,۳۹۴ درهم
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۹۸ درهم
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۶,۹۷۶ درهم
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴۵,۵۶۰ درهم
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۵۲,۶۵۰ درهم
میانگین حقوق موسیقی دانان در ایالات متحده آمریکامیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۷۸,۲۶۸ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۳۸ دلار
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۸۵ دلار 
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵,۷۳۶ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۶,۷۴۲ دلار
 میانگین حقوق موسیقی دانان در کره ‌ی جنوبیمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۴۶,۷۱۶,۰۲۳ وون
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۲۲,۴۶۰ وون
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۶۰۲,۳۶۰ وون
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳,۴۳۹,۷۱۳ وون
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۸,۰۴۱,۷۸۸ وون  
میانگین حقوق موسیقی دانان در سوئدمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۶۱۲,۷۵۱ کرون
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۲۹۵ کرون
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲۱,۰۱۷ کرون
میانگین حقوق  موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳۶,۱۰۳ کرون
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۵۶,۹۵۱ کرون
میانگین حقوق موسیقی دانان در سنگاپورمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۷۳,۴۳۸ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۳۵ دلار
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۵۱۹ دلار
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۲,۴۹۷ دلار   
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۱,۱۲۰ دلار   
میانگین حقوق موسیقی دانان در فیلیپینمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۵۶۶,۹۹۶ پزو
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۲۷۳ پزو
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۱۹,۴۴۸ پزو
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۰۷,۲۴۷ پزو
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰۶,۸۶۵ پزو    
میانگین حقوق موسیقی دانان در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۳۱۴,۷۵۰ راند
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۱۵۱راند
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۱۰,۷۹۶ راند
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۲۶,۰۷۰ راند
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۹۲,۳۹۴ راند   
میانگین حقوق موسیقی دانان در مکزیکمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۲۶۷,۰۲۹ پزو
میانگین حقوق  موسیقی دانان در هر ساعت: ۱۲۸ پزو
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۹,۱۵۹ پزو
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۹۰,۹۲۹ پزو   
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۳۱,۳۹۸ پزو   
میانگین حقوق موسیقی دانان در ژاپنمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۷,۱۱۵,۴۶۲ ین
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۳,۴۲۱ ین
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۲۴۴,۰۶۰ ین      
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۰۵۹,۵۷۷ ین
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸,۷۸۱,۹۸۰ ین
میانگین حقوق موسیقی دانان در قزاقستانمیانگین حقوق موسیقی دانان به صورت کلی: ۴,۲۵۵,۳۹۳ تنگه
میانگین حقوق موسیقی دانان در هر ساعت: ۲,۰۴۶ تنگه
میانگین درآمد موسیقی دانان از ساعات اضافه کاری: ۱۴۵,۹۶۰ تنگه
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۰۶۵,۶۲۱ تنگه
میانگین حقوق موسیقی دانان با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵,۳۲۱,۰۴۲ تنگه

بیشتر بخوانید: درآمد در کانادا ، بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی

اگر می‌ خواهید در کمترین زمان ممکن، فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. تراست بهترین انتخاب شما است. مشاوران و وکلای ما در تیم تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه ‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهند ماند.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

سوالات متداول

برای پذیرش و اپلای موسیقی به کدام مدارک نیاز است؟

مدارک هویتی مانند پاسپورت معتبر از مهم‌ترین مدارک به شمار می‌روند. این پاسپورت باید حداقل اعتبار شش ماه داشته باشد. در بسیاری از دانشگاه‌ها یک آزمون ورودی برای این رشته وجود دارد و در کنار آن، داوطلب باید مدرک زبان، مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی و ترجمه ریز نمرات خود را آماده کند.
انگیزه نامه قوی نقش اساسی در پذیرش تحصیلی در رشته‌های دانشگاهی خواهد داشت. در مقطع تحصیلات تکمیلی توصیه نامه دانشگاهی، رزومه و داشتن سوابق شغلی نیز از مدارکی است که مورد نیاز خواهد بود.

مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در رشته موسیقی چیست؟

دانشگاه‌های معتبر جهانی امکان پذیرش با استفاده از مدارک مختلف را مهیا کرده‌اند. از جمله این مدارک می‌توان تافل و آیلتس را بیان کرد. در کنار این مدارک در بسیاری از دانشگاه‌ها می‌توان مدارکی مانند PTE یا مدرک آزمون کمبریج را نیز ارائه داد. این مدارک به صورت مستقیم وابسته به خود دانشگاه است و بهتر است قبل از اپلای وب سایت خود دانشگاه و مدارک زبان مورد تایید آن را بررسی کنید.

شهریه تحصیل در رشته موسیقی در خارج از کشور چقدر است؟

این شهریه در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است. در واقع، تعداد واحدهای انتخابی و امکانات دانشگاه‌ها نقش مهمی در میزان شهریه دارد. در کشور کانادا این میزان بین 15 تا 40 هزار دلار در سال متغیر است که برای اطلاع بیشتر می‌توانید وب سایت هر دانشگاه را بررسی کنید. در کشورهای دیگر نیز شهریه بین 15 هزار دلار تا 50 هزار دلار خواهد بود که در بعضی از کشورها این شهریه کمتر از دیگران است.
البته، در کشورهایی مانند کانادا دوره‌های کوتاه مدت موسیقی نیز وجود دارند که می‌توان با پرداخت هزینه پایین‌تر مدرک مورد نظر را دریافت کرد. این دوره‌ها بین شش ماه تا دو سال هستند.

گرایش‌های مختلف رشته موسیقی شامل کدام موارد هستند؟

رشته موسیقی نیز مانند سایر رشته‌های دانشگاهی دارای گرایش‌های مختلف است. از این گرایش‌ها می‌توان مدیریت هنر، موسیقی پاپ، تئاتر موزیکال، آموزش موسیقی، تاریخ موسیقی، فناوری موسیقی و موسیقی درمانی را بیان کرد.
شما قبل از انتخاب گرایش و حوزه تخصصی خود می‌توانید در مورد هر یک از این گرایش‌ها تحقیق کنید تا در صورت انتخاب آن بهترین نتیجه را بگیرید.

درآمد متخصصان موسیقی در کشورهای مختلف چقدر است؟

این درآمد ممکن است در کشورها متفاوت باشد. در حقیقت، شاید بعضی از کشورها به صورت تخصصی‌تری به این حوزه شغلی بپردازند که بعضی دیگر این بخش را مورد توجه قرار ندهند. از جمله کشورهای مهم در مورد این حوزه تخصصی می‌توان کانادا را نام برد که درآمد سالانه متخصصان در آن تا بیش از 100 هزار دلار نیز می‌رسد. از دیگر کشورها باید آمریکا را بیان کرد و در کنار آن کشورهایی مانند ترکیه، اتریش، ایتالیا و آلمان نیز سرمایه گذاری عالی روی این بخش دارند.

آیا امکان دریافت ویزای شغلی و کار پس از پایان تحصیلات در این رشته وجود دارد؟

در کشورهای پیشرفته مانند کانادا، آلمان، اتریش و حتی آمریکا این امکان فراهم شده است که فارغ التحصیلان بتوانند از ویزای شغلی استفاده کنند. در واقع، افراد مهاجر و متخصص می‌توانند براساس تخصص خود در موقعیت‌های شغلی مشغول به کار شوند. این بخش‌ها می‌تواند صنایع موسیقی و تلویزیون دولتی یا خصوصی را شامل شوند که خوشبختانه دارای موقعیت‌های شغلی متنوعی نیز هستند.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته موسیقی کدام است؟

دانشگاه‌های پیشرفته در دانشکده‌های هنر خود این رشته را ارائه داده‌اند که می‌توان جولیارد آمریکا، کالج سلطنتی لندن، دانشگاه هنر وین اتریش، دانشگاه تورنتو، واترلو و کالج ونکوور را نام برد.

بازار کار رشته موسیقی شامل کدام موقعیت‌های شغلی در خارج از کشور است؟

رشته موسیقی از جمله تخصص‌هایی است که کاربرد زیادی در بخش‌های مختلف دارد. برای نمونه، فعالیت در تولید فیلم و سریال از جمله حوزه‌های تخصصی این رشته است. علاوه بر آن، تولید موسیقی و حتی فعالیت به صورت تخصصی در صنعت بازی سازی نیز از جمله موقعیت‌های شغلی ارزنده این رشته محسوب می‌شود.

آیا امکان دریافت بورسیه تحصیلی در رشته موسیقی در دانشگاه‌های خارج از کشور فراهم شده است؟

رشته موسیقی از جمله رشته‌هایی است که در دانشکده هنر ارائه می‌شود. این دانشکده‌ها در سراسر جهان دارای بورسیه‌های اختصاصی متعددی هستند. بسیاری از این کمک هزینه‌ها همزمان با پذیرش به فرد اعطا می‌شوند و بعضی دیگر نیز شامل جوایز علمی هستند.
نکته مهم برای دریافت این بورسیه‌ها و جوایز در رشته موسیقی داشتن سوابق شغلی قابل توجه و سوابق علمی عالی است. با نگاهی به فهرست دانشگاه‌های معتبر جهانی متوجه خواهید شد که بودجه‌های متعددی برای این رشته در مورد بورسیه اختصاص داده شده است.

آیا دریافت پذیرش و تحصیل در رشته موسیقی دشوار است؟

به جرات می‌توان گفت، تحصیل در رشته موسیقی یکی از جذاب‌ترین انتخاب‌ها برای افراد است چرا که دروس آن با صداها و آواهای موسیقی گره خورده است. افرادی که این رشته تخصصی را انتخاب می‌کنند به دنبال خلق صداهایی ماندگار هستند تا بتوانند برای همیشه در یاد و خاطره مخاطب باقی بمانند.
پذیرش در این رشته نیازمند آماده کردن حداقل مدارک مورد نیاز دانشگاه است و در صورتی که مدارک بهتر از حداقل‌ها آماده شود، شانس پذیرش نیز متناسب با آن افزایش خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید