درباره رشته تغذیه
به علم مطالعه ی مواد مغذی و تاثیرات این مواد بر سلامتی، تغذیه می گویند. علم تغذیه به تاثیرات اجتماعی و فرهنگی بر عادات غذایی، تولید غذا و ایمنی مواد غذایی نیز می پردازد. اگر شما هم به ادامه تحصیل در رشته ی تغذیه در خارج از کشور فکر می کنید، با ما در تیم تراست همراه باشید تا مباحث مرتبط با مهاجرت تحصیلی رشته تغذیه را بررسی کنیم.
لینک های مفید!
مراحل اپلای رشته تغذیه
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
تحصیل رشته تغذیه در خارج از کشور
از آنجا که اهمیت مباحث مرتبط با رژیم غذایی و زندگی سالم روز به روز در جوامع مدرن افزایش می یابد، تحصیل در رشته ی تغذیه آینده ی درخشانی را به دنبال خواهد داشت. دوره های زیادی برای رشته تغذیه در خارج از کشور وجود دارند و متقاضیان می توانند در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل کنند.
در قدم اول بهتر است، لیست دروس و ساختار آموزشی دوره ی مد نظر را چک کنید. بیشتر دوره های مرتبط با تغذیه، دروس اختیاری و انتخابی بسیاری را ارائه می دهند تا دانشجویان براساس علایق و آینده شغلی مدنظرشان تحصیلات خود را تکمیل کنند. به علاوه پروژه و سمینارهای گوناگونی به دانشجویان محول می شود تا به صورت مستقل هم کار کنند.
درباره اپلای با مدرک دانشگاه آزاد ، اپلای بدون مدرک زبان و اپلای با معدل پایین بخوانید.
اپلای رشته تغذیه در خارج از کشور
تحصیل در خارج از کشور، فرصت بهره مندی از بهترین دوره های آموزشی رشته تغذیه را برایتان فراهم می کند. به علاوه می توانید فرهنگ جدیدی را نیز تجربه کنید، با آدم های جدید معاشرت کنید، نحوه زندگی خود را تغییر داده و مهارت های زبانی خود را تقویت کنید. دوره های دانشگاهی رشته تغذیه در سرتاسر دنیا ارائه می شوند و هر کشور نگرش خاص خودش را حول مبحث سلامت و تغذیه اعمال می کند؛ در نتیجه گزینه های زیادی پیش روی شماست. برای انتخاب کشور محل تحصیل توصیه می کنیم به سوال های زیر فکر کنید:
- سوال اول: کجا می خواهید زندگی کنید؟
به زبان، آب و هوا و فرهنگ کشور مقصد خوب فکر کنید. به علاوه اینکه تصمیم بگیرید در چه محیطی می خواهید زندگی کنید؛ شهر شلوغ و پرجمعیت، شهر های حومه ای یا مناطق کم جمعیت تر.
- سوال دوم: در کجا می خواهید مشغول به کار شوید؟
اگر می خواهید پس از پایان تحصیل، مشغول به کار شوید بهتر است آینده شغلی رشته تغذیه در کشور مقصد را بررسی کنید. به علاوه حتما شرایط ویزای کاری را بررسی کنید تا مطمئن شوید می توانید بعد از فارغ التحصیلی مشغول به کار شوید.
- سوال سوم: بهترین دوره های تغذیه در کدام کشور و در کدام دانشگاه ارائه می شوند.
اگر قصد دارید در بهترین دانشگاه رشته تغذیه تحصیل کنید، براساس پیشینه دانشگاه، رتبه بین المللی و رشته های ارائه شده تصمیم بگیرید.
همچنین درباره اپلای حین سربازی ، اصطلاحات اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.
اپلای کارشناسی رشته تغذیه در خارج از کشور
دوره ی کارشناسی رشته تغذیه (BSc) حدود سه الی چهار سال (تمام وقت) طول می کشند و در اروپا و آمریکا سالانه و به طور میانگین حدود 20,000 دلار هزینه دارد. این دوره عموما بر یادگیری تاثیرات تغذیه و مواد دارویی بر سلامتی انسان متمرکز است. دروس ارائه شده هر دانشگاه و در کشورهای مختلف متفاوت هستند، اما به طور کلی شامل گروه های زیر می شوند:
- متداول ترین دروس کارشناسی تغذیه در خارج از کشور
statistics | Chemistry for health science |
food and nutrition | dietetics |
Foundation in nutrition practice | food service systems management |
Food chemistry and technology | Cell and molecular biology |
Nutrition science | Nutrition communication |
Metabolism and nutrition | Nutrition and society |
Kinesiology | Nutrition research methods |
biochemistry | Nutrition physiology |
microbiology | Food study |
psychology | Disease processes |
Anatomy and physiology | Medical physiology |
Nutritional epidemiology | Community and public health nutrition |
Professional practice |
برای پیدا کردن دوره های کارشناسی رشته تغذیه می توانید به این سایت مراجعه کنید.
اپلای کارشناسی ارشد رشته تغذیه در خارج از کشور
براساس اعلامیه های رسمی در کشور آمریکا، از سال 2024 تمامی متخصصان تغذیه باید مدرک کارشناسی ارشد داشته باشند. مقطع کارشناسی ارشد حدود 2 سال (پاره وقت) زمان خواهد برد و در کشورهای اروپایی و امریکا سالانه حدود 15,000 الی 30,000 دلار هزینه دارد. این دوره، دانش و مهارت تخصصی رشته تغذیه را برای کار در مشاغل رده بالای (سوپروایز درمانی، مدرس و سمت های ریاستی) آموزش می دهد. برای یافتن دوره های مناسب به این سایت مراجعه کنید.
همچنین درباره اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد بیشتر بخوانید.
اپلای دکتری رشته تغذیه در خارج از کشور
اگر می خواهید بالاترین مدرک در رشته تغذیه را داشته باشید، می توانید برای مقطع دکتری اپلای کنید. تحصیل در مقطع Ph.D تغذیه حدود 3 الی 4 سال زمان خواهد برد و شما را برای کار در موسسات آکادمیک، آژانس های دولتی، موسسات تحقیقاتی و غیره آماده می کند. دروس این دوره بسته به نیازمندی های تحقیقاتی کشور متفاوت بوده و محققان عمدتا در جدیدترین زمینه ها و علوم پیشرفته تحقیق می کنند. برای اپلای در مقطع دکتری بهتر است به طور مستقیم با اساتید تماس بگیرید، به علاوه می توانید دوره های دکتری را در این سایت ببینید.
درباره اپلای برای دکتری و اپلای برای پست داک بیشتر بخوانید.
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
گرایش های رشته تغذیه در خارج از کشور
گرایش های رشته تغذیه بسیار گسترده هستند و بسته به دانشگاه و نیازهای جامعه می توانند متفاوت باشند. متداول ترین گرایش های رشته تغذیه در مقاطع تحصیلی متفاوت به شرح زیر است:
گرایش های مقطع کارشناسی تغذیه
- Food Science and Nutrition
- Dietetics
- Nutrition
گرایش های مقطع کارشناسی ارشد تغذیه
- Human Nutrition and Food-Related Behaviour
- Sport and Exercise Nutrition
- Nutrition and Food Systems Dietetics
- Human Nutrition and Dietetics
- Nutrition
- Dietetics and Nutrition
- Food Science & Human Nutrition
- Kinesiology: Exercise Physiology and Nutrition
گرایش های مقطع دکتری تغذیه
(گرایش های زیر متداول ترین گرایش ها در مقطع دکتری رشته تغذیه هستند)
- Food and Nutrition
- Nutrition and Dietetics
- food Science and Technology
- Nutritional Sciences
- Nutrition and Exercise Sciences
درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی ، بهترین کشور برای تحصیل و آزادسازی مدرک تحصیلی بخوانید.
بهترین گرایش رشته تغذیه برای اپلای در خارج از کشور
انتخاب بهترین گرایش رشته تغذیه در درجه اول به علایق شخصی و اهداف کاری شما بستگی دارد. از آنجا که دروس این رشته تخصصی هستند، علاقه ی خود را در درجه اول قرار دهید تا در اواسط تحصیل خسته و دلزده نشوید. سپس کشور مقصد، دانشگاه ها و دوره های ارائه شده را به دقت مطالعه کنید تا از آینده کاری خود اطمینان پیدا کنید.
همچنین بخوانید: استادی پلن ، انگیزه نامه ، مهاجرت به خارج از کشور
بورسیه رشته تغذیه در خارج از کشور
از آنجا که تغذیه جزو علوم پیشرفته و به روز دنیای مدرن است و نیاز به این علم روز به روز بیشتر می شود، اختصاص بورسیه، اسکالرشیپ و وام های دانشجویی به دانشجویان برتر این رشته بسیار متداول است.
مهمترین فاکتور برای تصمیم گیری اختصاص بورسیه به فرد، نمرات درسی و سابقه ی کاری مرتبط می باشد. چنانچه بین مقاطع تحصیلی خود (به طور مثال بعد از فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی تا اقدام برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد) گپ تحصیلی داشته باشید و این زمان را به کارآموزی، مطالعه و یا کارهای داوطلبانه اختصاص داده باشید، حدود 90% شانس بیشتری در دریافت فول فاند تحصیلی در رشته ی تغذیه را دارید. توصیه می کنیم تمامی تجربیات و شایستگی های خود را (هرچند کوچک) به دقت ذکر کنید و شرح دهید.
بیشتر بدانید: بورسیه تحصیلی خارج از کشور ، کارآموزی در خارج از کشور ، کار در خارج از کشور
دانشگاه های برتر رشته تغذیه در خارج از کشور
علم تغذیه در کشور های استرالیا، کانادا، انگلیس، قبرس، فنلاند، ایرلند، امریکا، روسیه، نیوزیلند، مالزی و لبنان بسیار مورد توجه است. این کشورها سالانه وام های دانشجویی و بورسیه های زیادی را برای دانشجویان رشته تغذیه درنظر می گیرند و بازار کار مناسبی را برای فارغ التحصیلان فراهم می کنند. لیست بهترین دانشگاه های رشته تغذیه را می توانید در جدول زیر ببینید. توجه داشته باشید که دانشگاه های ذکر شده ممکن است همه گرایش های رشته تغذیه را ارائه ندهند و فقط بر یک یا دو گرایش متمرکز باشند.
دانشگاه | کشور | سایت |
The University of Queensland | استرالیا | www.uq.edu.au |
The University of Auckland | نیوزیلند | www.auckland.ac.nz/en.html |
Plymouth Universities | انگلیس | www.plymouth.ac.uk |
IOWA State University | آمریکا | www.iastate.edu |
BAll State University | آمریکا | www.bsu.edu |
Missouri State University | آمریکا | www.missouristate.edu |
Purdue University | آمریکا | www.purdue.edu |
UKM | مالزی | www.ukm.my/portal/ |
Saint Louis university | آمریکا | www.slu.edu |
IMU | مالزی | www.imu.edu.in |
Griffith University | استرالیا | www.griffith.edu.au |
the university of Sydney | استرالیا | www.sydney.edu.au |
London metropolitan university | انگلیس | www.londonmet.ac.uk |
درباره بورسیه تحصیلی کانادا ، وام دانشجویی کانادا و کار در کانادا بخوانید.
اخذ ویزا برای اپلای رشته تغذیه در خارج از کشور
به منظور اخذ ویزای تحصیلی لازم است سه مرحله کلی را طی کنید:
- جستجوی دوره و دانشگاه
- ثبت درخواست اپلای و دریافت پذیرش
- مراحل سفارتی و اخذ ویزا
تیم مهاجرتی تراست در هر مرحله همراه شما خواهند بود و شما را راهنمایی کرده و مدارکتان را به بهترین نحو آماده می کنند تا بالاترین شانس را در دریافت ویزای تحصیلی داشته باشید.
درباره اینکه ویزای تحصیلی چیست ، ویزای تحصیلی کانادا و مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بخوانید.
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته تغذیه در خارج از کشور
دوره های تغذیه در سراسر دنیا، شرایط پذیرش متفاوتی دارند، اما موارد زیر معمولا در بین آن ها مشترک است:
- مدرک پایان تحصیل مقطع قبلی (بسته به مقطعی که برای آن اپلای می کنید)، ریز نمرات و ترجمه ی رسمی
- بیانه شخصی personal statement (یا انگیزه نامه) که معمولا باید کمتر از دو صفحه باشد. دلیل درخواست، علایق خود به رشته تغذیه، تحصیلات اکادمیک، تجربیات کاری مرتبط، اهداف و برنامه هایی که برای تحصیل و پس از آن درنظر گرفته اید را شرح دهید. ممکن است برخی دانشگاه ها فرم سوالات مخصوص خودشان را داشته باشند که باید آن را از سایت دانشگاه دانلود کرده و پاسخ دهید.
- مدرک زبان معتبر با نمره ی بالا
- دو یا سه توصیه نامه (recommendation letters) از اساتید، مربیان و سایر افراد فعال در حوزه اکادمیک
- لیست مقالات و دستاوردها (برای اپلای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری)
- گواهی تمکن مالی و مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی
درباره تاثیر مقاله بر اپلای ، مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا و ددلاین دانشگاه های کانادا بخوانید.
بازار کار رشته تغذیه در خارج از کشور
نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری هایی مانند دیابت کاملا روشن است. جدا از درمان بیماری ها، تغذیه در حفظ سلامتی افراد نیز نقش مهمی دارد.
وظایف شغلی متخصصین تغذیه عبارتند از:
- نیازهای تغذیه ای و سلامتی بیماران را بررسی و رفع کنند.
- در زمینه های عادات غذایی مشاوره دهند.
- بسته به نیازهای بیمار، برنامه غذایی مناسب تنظیم کنند.
- پیشرفت بیمار را ثبت کرده، برنامه غذایی را سنجیده و درصورت نیاز آن را تغییر دهند.
- در حوزه ی عادات غذایی سالم، برنامه های آموزشی ترتیب دهند.
- با جدیدترین تحقیقات در زمینه کاری خود آشنا و همگام باشند.
- پیشرفت بیمار را ثبت کنند.
فارغ التحصیلین رشته تغذیه می توانند در موسسات مراقب بهداشتی (مانند بیمارستان، کلینیک ها، خانه سالمندان)، سیستم آموزشی و تجاری مشغول به کار شوند و موقعیت های شغلی زیر را داشته باشند:
- dietitian
- corporate trainer
- food service Nutritionist/manager
- Clinical nutritionist
- Animal nutritionist
- Health promotion specialist
- Food technologist
- Nutritional therapist
- Personal trainer
- Management dietitians
- Consultant Dietitian
- Eating Disorders Dietitian
- Pediatric Nutritionist
- Sports Nutritionist
همچنین درباره کارآموزی در کانادا و قانون کار کانادا و تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا بخوانید.
میانگین درآمد رشته تغذیه در خارج از کشور
در سراسر دنیا حدود 74,200 نفر در مشاغل مرتبط به تغذیه مشغول به کار هستند و این تعداد هر 10 سال یک بار 8 درصد رشد می کند (که از سایر مشاغل بسیار بیشتر است). میانگین حقوق این افراد در آمریکا حدود 61,270 دلار در سال می باشد که بسته به ارتقای شغلی و سابقه کاری تغییر می کند.
حوزه کاری | درصد اشتغال | میزان حقوق سالانه (دلار آمریکا) |
بیمارستان ها (دولتی و خصوصی) | 30% | $62,110 |
دولت و حکومت ها | 13% | $60,670 |
خانه های سالمندان و پناهگاه ها | 10% | $59,320 |
کلینیک ها و مراکز درمان سرپایی | 9% | $68,000 |
کسب و کار شخصی | 4% | متغیر |
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
همراه شما در تمام مراحل!
تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا میتوانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.
سوالات متداول
رشته تغذیه نیز مانند سایر رشتههای دانشگاهی نیاز به مدارکی دارد تا توانایی علمی شما ثابت شود. البته، مدارک هویتی از مهمترین مدارک پذیرش این رشته هستند. از دیگر مدارک باید به مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان اشاره کرد. برای تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی باید انگیزه نامه، توصیه نامه، رزومه و در صورت نیاز مقالات علمی معتبر آماده شوند.
در بعضی از دانشگاهها ممکن است مدارک دیگری نیز درخواست شود که بهتر است برای اطلاع از آن به وب سایت دانشگاهی سر بزنید.
شما با استفاده از مدرک تافل یا آیلتس میتوانید توانایی زبان خود را اثبات کنید. البته، در بسیاری از دانشگاهها مدارک دیگری مانند PTE و دولینگو نیز مورد قبول است. همچنین، مدارکی مانند کمبریج و حتی آزمون تعیین سطح خود دانشگاه نیز مورد قبول پذیرش است. برای اثبات توانایی زبان میتوان با روشهای دیگری نیز اقدام کرد که در صورت تحصیل در دانشگاه یا دبیرستان انگلیسی زبان در مقطع قبلی، در کشورهایی مانند کانادا از ارائه مدرک زبان معاف هستید.
از جمله بهترین دانشگاههای جهان در این رشته میتوان کوئینزلند استرالیا، آیوا آمریکا، پوردو آمریکا، دانشگاه لندن، دانشگاه تورنتو کانادا و دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا را نام برد. البته، مراکز علمی سطح بالا مانند دانشگاه نیویورک و دانشگاه استنفورد نیز از بهترین دانشگاهها برای ادامه تحصیل در این رشته به شمار میروند.
گرایشها و تخصصهای بسیاری در این رشته وجود دارد که میتوان علوم تغذیه، علوم تغذیه و فناوری، علوم تغذیه و روانشناسی و ورزش و تغذیه را نام برد. بهتر است قبل از انتخاب گرایش مربوطه شرایط تحصیلی و موقعیتهای شغلی این رشته را بررسی کنید تا بهترین نتیجه را از تحصیل در آن بگیرید.
میانگین درآمد در این رشته در کشور آمریکا در بخشهای مختلف و حوزههای کاری مختلف متغیر است. برای مثال شما میتوانید در بیمارستانها یا کلینیکهای خصوصی مشغول به کار شوید. در کشور آمریکا درآمد میانگین این رشته در بیمارستان بیش از 60 هزار دلار در سال است و این میزان در کلینیکهای خصوصی حتی بیشتر نیز خواهد بود. درآمد در کشور کانادا براساس سطح تحصیلات و سوابق کاری بین 30 هزار دلار در سال تا 70 هزار دلار در سال است.
پاسخ این سوال به کشور مقصد بستگی دارد. معمولا مدرک کارشناسی با دوره کارآموزی خوب و معتبر کفایت می کند. به علاوه بسیاری از کشورها دوره های اخذ مجوز کاری مخصوص خودشان را دارند.
به هیچ وجه. چنانچه به این رشته و متابولیزم بدن علاقه مند باشید و با پشتکار درس بخوانید (پروسه ای که برای تحصیل در هر رشته ای معمول است.) به راحتی می توانید تمامی دروس را با نمرات عالی بگذرانید.
تحصیلات آکادمیک مهم است، چرا که بدون مدرک تحصیلی معتبر نمی توانید مشغول به کار شوید؛ اما درمورد رشته ی تغذیه تجربه های کاری و کارآموزی بسیار مهم هستند و در اولویت قرار دارند.
رشته تغذیه بازار کار بسیار مناسبی دارد. فارغ التحصیلان رشته تغذیه، گزینه های زیادی دارند. می توانند به طور مستقیم با بیماران کار کنند، در کارخانه جات مواد غذایی مشغول به کار شوند یا بیمار خصوصی داشته باشند. به علاوه از آنجا که علم تغذیه مستقیما با سلامتی انسان ها در ارتباط است، فرصت های پژوهشی بسیار زیادی هم وجود دارد.