اپلای طراحی و توسعه وب

طراحی وب، یک صنعت به‌سرعت در حال رشد است چراکه امروزه رسانه‌های دیجیتالی جزئی از زندگی انسان‌ها شده‌اند و همه مردم برای ارتباطات، خرید و زندگی اجتماعی به وب مراجعه می‌کنند. رشته طراحی و توسعه وب یکی از گرایش‌های مهم رشته مهندسی کامپیوتر به شمار می‌رود که امروزه متقاضیان زیادی برای اپلای و ادامه تحصیل در خارج از کشور دارد. در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته طراحی و توسعه وب در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای رشته طراحی و توسعه وب

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته طراحی و توسعه وب

بدیهی است که اصلی‌ترین کار یک طراح وب، طراحی وب است. بااین‌حال رشته طراحی و توسعه وب بخش‌های وسیع‌تری نیز دارد. طراحان وب، جنبه‌های بصری وب‌سایت‌ها را خلق می‌کنند. آن‌ها ممکن است طرح‌ها و ویژگی‌های مختلفی را به‌گونه‌ای برای مردم نمایش دهند که باعث جذب آن‌ها شود. جنبه زیبایی‌شناختی یکی از مهم‌ترین بخش‌های رشته طراحی و توسعه وب است. انتخاب رنگ‌های مناسب، فونت، چیدمان و تصاویر اصلی‌ترین مسائل مرتبط به این رشته هستند. طراح وب، یک هنرمند گرافیک است که مسئولیت‌های ظاهری و بصری یک وب‌سایت را بر عهده دارد.

درباره رشته های پرطرفدار در کانادا بیشتر بدانید.

انتخاب بهترین رنگ و فونت و یا چیدمان برای هر سایت متناسب با نوع مخاطبان آن صفحه متفاوت است. خلاقیت، اصلی‌ترین ویژگی یک طراح و توسعه‌دهنده وب است. به‌عنوان‌مثال اگر مخاطب یک صفحه، کودکان باشند، طراح وب باید از تصاویر کودکانه، رنگ و شکل‌های روشن برای طراحی صفحه استفاده کند. یا اگر مخاطبین آن وب، پزشکان هستند، باید از یک تم جدی‌تر برای طراحی آن صفحه استفاده شود. هدف از به وجود آمدن رشته طراحی و توسعه وب این است که یک وب‌سایت هم ازنظر کاربردی بودن و هم ازنظر خلاقیت و ویژگی‌های بصری برای بازدیدکنندگان سایت کاربردی و جالب باشد به‌گونه‌ای که فرد تمایل داشته باشد مدت‌زمان بیشتری را در سایت صرف کند.

از طرف دیگر یک توسعه‌دهنده وب کسی است که ساختار اصلی یک وب‌سایت را می‌سازد و حفظ می‌کند. آن‌ها وظیفه‌دارند طراحی وب را با استفاده از زبان‌های کد نویسی مانند PHP، JavaScript، HTML و Python به یک وب‌سایت کاربردی تبدیل کنند. کار اولیه یک توسعه‌دهنده وب ساخت و حفظ ساختار اصلی یک وب‌سایت است. به‌طورکلی آن‌ها ایده‌ها و مفاهیمی را که طراحان در نظر گرفته‌اند را در عمل به‌صورت کاربردی تبدیل می‌کنند.

ازجمله مهم‌ترین وظایف یک طراح و توسعه‌دهنده وب عبارت است از:

  • نوشتن و ویرایش محتوا
  • طراحی وب
  • تعیین الزامات فنی وب
  • به‌روزرسانی وب‌سایت‌ها
  • بک آپ گیری فایل‌ها

برای کسب اطلاعات بیشتر این لینک را بخوانید.

همچنین بخوانید: مهندسی کامپیوتر در کانادا

در مورد رشته طراحی و توسعه وب

اپلای رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

افرادی که علاقه‌مند به تحصیل در رشته طراحی و توسعه وب هستند باید در ابتدا مدرک کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی نرم‌افزار یا مدرک کارشناسی علوم کامپیوتر داشته باشد و سپس برای مقطع کارشناسی ارشد در این رشته اپلای کند. به دلیل اینکه رشته طراحی و توسعه وب کاملاً به برنامه‌نویسی مرتبط است، متقاضیان باید دانش بالایی در کد نویسی و برنامه‌نویسی داشته باشند. نمرات دروس درسی شما در درس جبر، حسابان، ریاضیات و مثلثات برای اپلای در رشته مهندسی کامپیوتر ضروری است چراکه فرد در ابتدا باید در رشته‌های مربوط به کامپیوتر تحصیل کند و سپس وارد گرایش طراحی وب شود.

هیچ محدودیت سنی برای اپلای در رشته طراحی و توسعه وب وجود ندارد بااین‌حال شما موظف هستید تمامی الزاماتی که برای اپلای در رشته مهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر یا فناوری اطلاعات رعایت کرده‌اید را برای اپلای در این رشته نیز انجام دهید. توجه داشته باشید که در بسیاری از کشورها دانشجویان به‌صورت مستقیم می‌توانند در رشته طراحی و توسعه وب شرکت کنند و نیازی نیست که اول مدرک کارشناسی کامپیوتر داشته باشند و سپس برای گرایش کارشناسی ارشد این رشته را انتخاب کنند.

همچنین بخوانید: مشاوره اپلای، تاثیر مقاله بر اپلای و اپلای با معدل پایین

ادامه تحصیل رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

طراحی وب یا توسعه وب، یک دوره تحصیلی کوتاه‌مدت و حرفه‌ای برای علاقه‌مندانی است که می‌خواهند در این زمینه کار کنند. بسیاری از سازمان‌های آموزشی خصوصی و دولتی امکان تحصیل در این رشته را به‌صورت آنلاین در اختیار دانشجویان قرار داده‌اند. دوره‌های تحصیلی طراحی و توسعه وب می‌تواند از ۶ ماه تا یک سال متغیر باشد. در این دوره‌ها بسته به آموزشگاه، موسسه یا دانشگاهی که در آن تحصیل می‌کنید با موضوعاتی مانند HTML، CSS، PHP، فوتوشاپ، Dreamweaver، Word Press، Joomla و Magneto آشنا خواهید شد. دوره‌های مختلف تحصیل در این رشته در جدول زیر آورده شده است.

نام دوره آموزشیمدارک اعطایی
دیپلم‌های آموزشی (دوره ۱ تا ۲ ساله)1. دیپلم طراحی وب
2. دوره دیپلم چندرسانه‌ای و طراحی وب‌سایت
3. دیپلم طراحی وب‌سایت و توسعه نرم‌افزار
4. دیپلم پیشرفته طراحی وب‌سایت
5. دیپلم پیشرفته طراحی وب و چندرسانه‌ای
6. دیپلم پیشرفته اتوماسیون اداری و طراحی وب‌سایت
7. دیپلم پیشرفته طراحی اینترنت و وب‌سایت
دوره‌های اعطایی گواهی‌ها1. دوره گواهی در طراحی وب‌سایت
2. دوره گواهی در طراحی وب چندرسانه‌ای
3. دوره گواهی در طراحی اینترنت و وب‌سایت
4. دوره گواهی در اتوماسیون اداری و طراحی وب‌سایت
5. دوره گواهی در نرم‌افزار کاربردی و طراحی وب‌سایت
دوره کارشناسی1. مدرک B.Sc. چندرسانه‌ای و طراحی وب‌سایت
دوره‌های کارشناسی ارشد (به‌صورت ۲ ساله)1. دیپلم تحصیلات تکمیلی در طراحی وب‌سایت
2. MSc تجارت الکترونیک و طراحی وب‌سایت

اگر به اطلاعات بیشتری در این خصوص نیاز دارید، به این سایت مراجعه کنید.

گرایش های رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

افرادی که در رشته طراحی و توسعه وب تحصیل می‌کنند، می‌توانند با توجه به حوزه علاقه‌مندی خود در یکی از 8 گرایش زیر مشغول به کار شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

نوع تخصصتوضیحات
طراح صفحات اصلی (Home Page)صفحه اصلی هر وب‌سایت، به‌عنوان نماینده یک سایت عمل می‌کند چراکه این صفحه اول در هر وب‌سایت است که بازدیدکنندگان یک صفحه را افزایش می‌دهد. افرادی که متخصص در طراحی صفحات اصلی وب‌سایت‌ها هستند از پالت رنگ‌های مختلف و تصاویر مرتبط با کسب‌وکارها استفاده می‌کنند. خلاقیت در این نوع طراحی اهمیت زیادی دارد.
طراح مجلات دیجیتال / مجلات الکترونیکیمجلات دیجیتالی دارای مقالات، عکس‌ها و فیلم‌هایی هستند که موضوعات مختلفی را در حوزه‌های متعدد آموزش می‌دهد. افرادی که طراحی مجلات الکترونیکی را بر عهده‌دارند باید سلیقه مشتریان را در طول دوره‌های مختلف بشناسند. چراکه مجلات دیجیتال در طول بیست سال گذشته با توجه به نیاز و سلیقه مشتری تغییرات زیادی کرده است.
طراح وب‌سایت‌های تجارت الکترونیکوب‌سایت‌های تجارت الکترونیک امروزه کاربرد بسیار زیادی برای افراد دارد چراکه بیشتر مردم ترجیح می‌دهند که برخی از کالاهای موردنیاز خود را به‌صورت آنلاین خریداری کنند. یک طراح وب‌سایت تجارت الکترونیک باید سایت را به‌گونه‌ای طراحی کند که باعث جذب مشتریان و افزایش فروش محصولات شود. در حقیقت یکی از عوامل موفقیت در کسب‌وکارهای آنلاین طراحی‌های منحصربه‌فرد است.
طراح وبلاگعکس‌ها، مطالب و فیلم‌هایی که درون وبلاگ‌ها گذاشته می‌شوند باید به‌صورت مرتب به‌روزرسانی شوند تا مخاطبین مطالب جدیدی را مطالعه کنند. یک طراح وبلاگ می‌توانند در حوزه‌های مختلفی مشغول به کار شود و صفحات وبلاگ را بسته به سنین مخاطبین طراحی کند. آن‌ها می‌توانند مشتریان خود را به‌صورت فردی پیدا کنند یا کار طراحی وبلاگ را برای یک شرکت انجام دهند.
طراح سایت نمونه کاربسیاری از کسب‌وکارهای آنلاین برای اینکه بتوانند نمونه کارهای خود را به مشتریان نشان دهند، نیاز به وب‌سایت‌هایی دارند که نمونه کارهای خود را در آن قرار دهند. طراح سایت‌های نمونه کار به‌صورت کاملاً مرتب نمونه کارها را روی وب‌سایت‌ها قرار می‌دهند و امکاناتی نظیر اضافه کردن آیتم‌های جدید، قیمت و بسته‌بندی‌های مختلف را به امکانات سایت‌ها اضافه می‌کنند.
طراح صفحه فرودصفحه فرود یا Landing Page‌ صفحه‌ای خاص برای بازاریابی است که مشتریان خود را به‌سوی موضوعی خاص جذب می‌کند. در حقیقت افرادی که طراحی صفحه فرود را بر عهده‌دارند به‌صورت تبلیغاتی آنچه موردنظر فرد طراح است به‌صورت برجسته‌تر برای مشتریان به نمایش می‌گذارند به‌گونه‌ای که نظر آن‌ها را جلب شود. متخصص صفحه فرود برای انجام این طراحی از رنگ‌های پررنگ، فونت‌های درشت یا کادرهای مختلف در حاشیه صفحه استفاده می‌کند.
طراح وب‌سایت‌های رسانه‌های اجتماعیبیش از ۲.۷۷ میلیارد نفر در رسانه‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام، توییتر و غیره در سراسر جهان مشغول به فعالیت هستند. اگرچه شما نمی‌توانید سیستم‌عامل برنامه‌های موجود را دوباره طراحی کنید، اما از همین برنامه‌ها می‌توانید در صفحات مجازی خود طراحی‌های منحصربه‌فردی را در شبکه‌های اجتماعی انجام دهید و محتواهای خود را جهانی کنید.
طراحی سایت دایرکتوریفهرست یا صفحه تماس جایی است که کاربران می‌توانند با شما یا دیگران ارتباط برقرار کنند. کاری که یک طراح دایرکتوری، برای یک ارگان مثلاً یک رستوران انجام می‌دهد، ارائه منوها، قیمت‌ها، شماره تلفن و اطلاعاتی از این قبیل است.
گرایش های رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

بهترین گرایش رشته طراحی و توسعه وب برای اپلای در خارج از کشور

هدف از تحصیل در رشته طراحی و توسعه وب برای علاقه‌مندان این است که بتوانند به درآمد برسند به همین علت همواره متقاضیان این رشته به دنبال بهترین گرایش و بهترین حوزه کاری برای تحصیل در رشته طراحی و توسعه وب هستند. نکته قابل‌توجه این است که بهترین گرایشی برای این رشته وجود ندارد! بلکه این خلاقیت و پشتکار فرد است که باعث می‌شود حوزه‌ای که شخص انتخاب می‌کند برای او بهترین گزینه ممکن باشد.

هیچ‌کدام از گرایش‌های این رشته از یکدیگر جدا نیستند و همه فارغ‌التحصیلان طراحی و توسعه وب می‌توانند در بخش‌های مختلف این رشته تحصیل کنند. به‌عنوان‌مثال یک طراح وب‌سایت‌های رسانه‌های اجتماعی می‌توانند در بخش‌های مختلفی مانند طراحی مجلات الکترونیکی نیز فعالیت داشته باشد.

بورسیه رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

بورسیه‌های تحصیلی یا کمک‌هزینه‌های دانشجویی از راه‌های مختلف تأمین می‌شوند که می‌تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه‌گذاران، مددکاران یا مؤسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که درهرصورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد.

درباره بورسیه تحصیلی کانادا و بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور بیشتر بخوانید.

شاید این سؤال پیش بیاید که این بورسیه‌ها به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:

  1. بورسیه‌های ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق می‌گیرد و معمولاً بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن‌ها اعطا می‌شود.
  2. بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می‌پردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام برمی‌دارند.
  3. بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می‌پردازند. مبلغ خوب و قابل‌توجهی نصیب دانشجویانی می‌شود که در کنار اساتید به تحصیل می‌پردازند و دانشجویان می‌توانند برای هزینه‌های تحصیل و زندگی خود روی آن حساب کنند.
  4. بورسیه‌های کارآموزی به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که مشتاق انجام کارهای پاره‌وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت‌اند. این کارها به صورتی برنامه‌ریزی می‌شوند که به درس دانشجو لطمه‌ای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی می‌تواند به‌صورت تمام‌وقت کارکرده و حقوق کار تمام‌وقت را کسب کند.
  5. بورسیه‌های تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.

درصورتی‌که تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از بورسیه‌ها، کمک‌هزینه‌های تحصیلی یا حتی وام‌های دانشجویی در رشته طراحی و توسعه وب مطلع شوید، می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه موردنظر خود مراجعه کرده و از بورسیه‌های مربوط به این رشته‌ آگاه شوید. همچنین سایت‌هایی طراحی‌شده‌اند که شما می‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ی تحصیلی موردنظر از بورسیه‌های رشته‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌های رشته طراحی و توسعه وب به سایت‌های www.scholarships.com، scholarshipportal و careeronestop  مراجعه کنید.

بورسیه رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

دانشگاه های برتر رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

دانشگاه‌های مختلفی در سراسر جهان هستند که هرسال برای برتری در رشته طراحی و توسعه وب با یکدیگر رقابت می‌کنند تا نام آن‌ها در میان‌ برترین دانشگاه‌های جهان قرار بگیرد. در لیست زیر برخی از این دانشگاه‌ها آورده شده است.

بیشتر بدانید: دانشگاه های کانادا، رنکینگ دانشگاه های کانادا و ارزان‌ ترین دانشگاه‌ های کانادا

نام دانشگاهتوضیحات
دانشگاه آکادمی هنرپردیس اصلی این دانشگاه در منطقه سانفرانسیسکو قرار دارد که هر دو گزینه آموزش آنلاین و آموزش به‌صورت حضوری را در اختیار دانشجویان طراح و توسعه‌دهنده وب قرار می‌دهد. برنامه‌های متنوعی برای تحصیل در دانشگاه آکادمی هنر وجود دارد که عمده تمرکز رشته طراحی وب بیشتر روی مسائل فنی طراحی سایت است. تضمین آینده شغلی دانشجویان، علاقه‌مندان زیادی را برای تحصیل در این دانشگاه به خود جذب می‌کند.
دانشگاه پردودانشگاه پردو در آمریکا، بزرگ‌ترین جمعیت دانشجویی را در کل کشور دارد. دانشجویانی که رشته طراحی وب و توسعه وب را در دانشگاه پردو مطالعه می‌کنند، دانش بالایی در رابطه با نظریه و طراحی وب‌سایت، برنامه‌نویسی و آشنایی با نرم‌افزارهای مختلف این رشته خواهند داشت.
دانشگاه فرانکلینطراحی وب و توسعه وب یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های دانشگاه فرانکلین است چراکه این دانشگاه با استفاده از به‌روزترین شیوه‌های آموزشی در دنیای تکنولوژي آموزش این رشته را به‌صورت حرفه‌ای در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد. آموزش رشته طراحی وب و توسعه وب به دو صورت حضوری و غیرحضوری در دسترس است.
دانشگاه بریگم یانگبرنامه طراحی و توسعه وب در دانشگاه بریگم یانگ به‌صورت تخصصی این رشته را در سه گرایش تخصصی آموزش می‌دهد و علاقه‌مندان به تحصیل در این رشته یکی از این سه مسیر طراحی عمومی وب‌سایت، توسعه وب و ارتباطات وب در کسب‌وکار را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند.
دانشگاه کلرادودانشگاه کلرادو مدرک کارشناسی IT را همراه با آموزش تخصصی طراحی وب‌سایت در اختیار دانشجویان علاقه‌مند به این رشته قرار می‌دهد. آنچه باعث متمایز شدن دانشگاه کلرادو از سایر دانشگاه‌ها در رشته طراحی و توسعه وب شده است این است که آموزش این رشته به‌صورت خیلی تخصصی‌تر و کاربردی‌تر صورت می‌گیرد به‌گونه‌ای که دانشجویان از سطح علمی بالایی برخوردار خواهند بود.
دانشگاه تولینبرنامه آموزشی طراحی وب و توسعه وب در دانشگاه تولین فرد را برای انواع مشاغل موجود در این حوزه هم به‌صورت مستقل و هم به‌صورت کار در شرکت آماده می‌کند. اساس و مبنای آموزش رشته طراحی در دانشگاه تولین بر طراحی دیجیتال است؛ بنابراین اصلی‌ترین حوزه‌های آموزشی این رشته شامل تصویرسازی دیجیتالی، طراحی گرافیک و انیمیشن‌سازی است.
دانشگاه فول سیلطراحی وب‌سایت یکی از برترین رشته‌های آموزشی در دانشگاه فول سیل به شمار می‌رود. به‌گونه‌ای که هرسال علاقه‌مندان زیادی از سراسر جهان برای تحصیل در رشته طراحی و توسعه وب در این دانشگاه اپلای می‌کنند. این دانشگاه در درجه اول بر مهارت‌های فنی و طراحی رسانه‌ها و بازاریابی آنلاین تمرکز دارد.
دانشگاه کاپلاندانشگاه کاپلان طیف گسترده از برنامه‌های مختلف را آموزش می‌دهد که رشته طراحی وب و توسعه وب یکی از برترین برنامه‌های آن است. دانشجویان می‌توانند به‌صورت آنلاین یا به‌صورت حضوری در این دانشگاه تحصیل کنند.
دانشگاه کالیفرنیا سان دیگودانشگاه کالیفرنیا سان دیگو هیچ محدودیتی را درزمینه‌ی مدارک مرتبط با رشته کامپیوتر برای علاقه‌مندان به تحصیل در رشته طراحی وب ایجاد نکرده است. دانشجویان می‌توانند با داشتن مدرک کارشناسی هر رشته‌ای به تحصیل در رشته گرافیک و طراحی وب بپردازند. تمرکز اصلی این رشته بر روی دوره‌های ارتباطات بصری در طراحی، عکاسی دیجیتال و برنامه‌نویسی وب است.
دانشگاه سانتا کلاراتحصیل در دانشگاه سانتا کلارا یک فرصت عالی برای افرادی است که می‌خواهند به‌صورت کاملاً حرفه‌ای رشته طراحی وب و توسعه وب را آموزش ببینند. آموزش این رشته بسیار جامع‌تر است به‌گونه‌ای که حوزه‌هایی مانند مهندسی نرم‌افزار، شبکه‌های کامپیوتری، انواع داده‌ها و ساختار داده را پوشش می‌دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

ازآنجایی‌که هر کشور دارای قوانین مخصوص خودش است، روند اخذ ویزا نیز در کشورهای مختلف باهم متفاوت است. کشورهایی که برای ادامه تحصیل پر متقاضی‌تر هستند سخت‌گیری بیشتری نسبت به سایر کشورها دارند. داشتن ویزای تحصیلی مجوزی برای سکونت شما در کشور موردنظر تا اتمام تحصیلاتتان است به همین علت اخذ ویزا به‌اندازه پذیرش شما در دانشگاه اهمیت دارد. بسته به مدت‌زمان تحصیلی شما ویزای تحصیلی ممکن است کوتاه‌مدت یا بلندمدت باشد.

همچنین بخوانید: ویزای تحصیلی چیست

انتخاب یک تیم مشاوره‌ی خبره در زمینه اخذ ویزا می‌تواند به شما در این مسیر کمک کند چراکه ممکن است گاهی با مشکلاتی مانند ریجکت ویزا روبه‌رو شوید. موسسه مهاجرتی تراست با داشتن سال‌ها تجربه در زمینه اخذ ویزا می‌تواند در این مسیر به شما کمک کند.

درباره ویزای تحصیلی کانادا، تمدید ویزای تحصیلی کانادا و مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

در قسمت زیر مراحل و مدارک کلی اخذ ویزا بیان‌شده است.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به‌صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌ موردنظر (در اینجا رشته‌ طراحی و توسعه وب)
  • همراه داشتن نامه‌ پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی ازجمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور موردنظر با حداقل نمره‌ی موردنیاز
  • پرداخت هزینه‌ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ سوءپیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ‌شده‌اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکرشده در قسمت بالا به‌صورت کلی در نظر گرفته‌شده‌اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق‌تر می‌توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

بیشتر بخوانید: تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا، ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی کانادا

اپلای رشته طراحی و توسعه وب در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای رشته طراحی و توسعه وب در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

مدرک کارشناسی طراحی و توسعه وب به دانشجویان اجازه می‌دهد تا مهارت‌های پیشرفته موردنیاز برای طراحی وب را به‌صورت حرفه‌ای یاد بگیرند. دانشجویان علاوه بر مهارت‌های فنی، توانایی‌های هنری و خلاقانه خود را توسعه می‌دهند به‌گونه‌ای که بتوانند تمام مسئولیت‌های طراحی و توسعه وب را انجام دهند. مدرک کارشناسی وب یک برنامه ۴ ساله است که دانشجویان ۱۲۰ واحد را برای اتمام تحصیلات خود می‌گذرانند. البته این دوره تحصیلی به‌صورت تمام‌وقت در نظر گرفته‌شده است و اگر دانشجویان دوره پاره‌وقت را انتخاب کنند مدت‌زمان بیشتری را صرف تحصیل در این رشته می‌کنند.

بیشتر بخوانید: چگونه اپلای کنیم، اصطلاحات اپلای و تحصیل کارشناسی در کانادا

مدرک کارشناسی طراحی و توسعه وب بیشتر جنبه‌های فنی این رشته را پوشش می‌دهد. برنامه‌ها و دروس آموزشی این رشته با برنامه‌های لیسانس تکنولوژی شباهت زیادی دارد. تفاوت این رشته با رشته تکنولوژي این است که برنامه طراحی و توسعه وب بیشتر از رشته تکنولوژي جنبه‌های عملی را دربر می‌گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقطع کارشناسی رشته طراحی و توسعه وب به این سایت مراجعه فرمایید.

اپلای رشته طراحی و توسعه وب در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

مدرک کارشناسی ارشد طراحی و توسعه وب برای علاقه‌مندان به ادامه تحصیل در حوزه طراحی وب و توسعه وب در نظر گرفته‌شده است. این برنامه بسته به دانشگاه موردنظرتان ممکن است بین ۴۰ تا ۵۰ واحد درسی را پوشش دهد. دانشجویان اگر به‌صورت تمام‌وقت در این برنامه شرکت کنند، تقریباً ۱۸ ماه طول می‌کشد که تحصیلات خود را به اتمام برسانند. برنامه تحصیلی پاره‌وقت کارشناسی ارشد تقریباً ۵ سال است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقطع کارشناسی ارشد رشته طراحی و توسعه وب به این سایت مراجعه فرمایید.

بیشتر بخوانید: اپلای بدون مدرک زبان، اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد

اپلای رشته طراحی و توسعه وب در مقطع دکتری در خارج از کشور

نکته قابل‌توجه در مورد تحصیل در مقطع دکترای رشته طراحی و توسعه وب این است که این رشته به‌صورت مستقیم و تحت عنوان همین نام به‌ندرت در دانشگاه‌ها آموزش داده می‌شود. بااین‌حال اگر دانشجویی علاقه‌مند به تحصیل در مقطع دکترا باشند، می‌تواند دریکی از گرایش‌های علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر تحصیل کند. دوره آموزشی مقطع دکترای این رشته تقریباً ۲.۵ سال است. دانشجویانی که از مقطع دکترای این رشته فارغ‌التحصیل می‌شوند می‌توانند تحقیقات مستقلی را در یکی از بخش‌های رشته کامپیوتر انجام دهند یا اینکه به‌عنوان استاد دانشگاه تدریس کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقطع دکتری رشته طراحی و توسعه وب به این سایت مراجعه فرمایید.

بیشتر بخوانید: اپلای برای دکتری و اپلای برای پست داک

اپلای رشته طراحی و توسعه وب در مقطع دکتری در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

مدارک موردنیاز برای تحصیل در رشته طراحی و توسعه وب بسته به دانشگاهی که می‌خواهید در آن تحصیل کنید متفاوت است. مدارکی که در قسمت زیر بیان‌شده به‌طورکلی در میان همه دانشگاه‌ها برای تحصیل در رشته طراحی و توسعه وب در نظر گرفته‌شده است. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید، به سایت دانشگاه موردنظر خود مراجعه فرمایید.

همچنین بخوانید: مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا

  • رشته و دانشگاه موردنظر خود را انتخاب کنید.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه موردنظرتان را در سایت دانشگاه پرکنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتماً یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاهتان ۲ تا ۳ توصیه‌نامه نیاز دارید.
  • درصورتی‌که رزومه کاری دارید حتماً مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی‌ترین مدارک ارسالی شما است.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • مدرک زبان کشور موردنظر با حداقل نمره موردنیاز را ارسال کنید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده‌اید را ارسال کنید.
  • آخرین مدرک تحصیلی‌تان به همراه ریزنمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.

همچنین بخوانید: تمکن مالی ویزای کانادا

بازار کار رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

بسیاری از فارغ‌التحصیلان از رشته طراحی و توسعه وب در استودیوهای طراحی، مؤسسات، شرکت‌های بازاریابی، شرکت‌های تبلیغاتی یا شرکت‌های فناوری IT کار می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که رشد اشتغال در رشته طراحی و توسعه وب در دهه آینده ۱۳ درصد خواهد بود که این رقم در مقابل بسیاری از رشته‌ها رشد بسیار خوبی به نظر می‌آید.

بیشتر بخوانید: کار در کانادا ، قانون کار کانادا و کاریابی در کانادا

فعالیت طراحان وب تقریباً در همه حوزه‌های تجاری موردنیاز است اما طراحانی که در شهرهای بزرگ برای شرکت‌ها و کمپانی‌های بزرگ کار می‌کنند شانس بیشتری برای کسب درآمدهای قابل‌توجه خواهند داشت. بازار کار برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب در صورتی خوب خواهد بود که افراد بتوانند با استفاده از خلاقیت خود در طراحی، شایستگی خود را در خلاقیت اثبات کنند.

همچنین بخوانید: بازار کار مهندسی کامپیوتر در کانادا، کار‌آموزی در کانادا و سایت های کاریابی کانادا

بازار کار رشته طراحی و توسعه وب در خارج از کشور

میانگین درآمد رشته طراحی و توسعه وب در دیگر کشور ها

سایت salary expert، یکی از معروف‌ترین سایت‌های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم‌ترین درآمد کشورها را در رشته طراحی و توسعه وب نشان می‌دهد. توجه داشته باشید که این سایت هرروز اطلاعات خود را به‌روزرسانی می‌کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. درصورتی‌که به اطلاعات حقوق و درآمدها به‌صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات موردنیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوقطراح وتوسعه‌دهنده وب در اتریشمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: 34 یورو
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: 899, 2 یورو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 514, 49 یورو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 87,222 یورو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در استرالیامیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: 57 دلار
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری:4,850 دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 014, 83 دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 146,234 دلار
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در بلغارستانمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۳۳ لو
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۲,۷۹۵ لو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۸۵۳ لو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۴,۲۹۷ لو
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وبدر بلاروسمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۶ روبل
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۵۵۶ روبل
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹,۶۳۷ روبل
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶,۹۷۷ روبل
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در برمودامیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۴۵ دلار
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۳,۸۸۰ دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۶,۴۷۰ دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۷,۰۹۱ دلار
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در کانادامیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۴۹ دلار
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۴,۱۸۸ دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۱,۵۶۱ دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۶,۰۶۰ دلار
میانگین حقوقطراح وتوسعه‌دهنده وب در چینمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۱۱۷ یوان
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۱۰,۰۶۱ یوان
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۳,۷۶۱ یوان
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰۶,۰۹۰ یوان
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در کاستاریکامیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۷,۳۹۶ کولون
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۶۳۳,۸۱۱ کولون
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰,۸۹۹,۷۲۳ کولون
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹,۲۰۰,۵۲۳ کولون
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در جمهوری چکمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۳۸۲ کرونا
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۳۲,۷۷۵ کرونا
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵۹,۷۰۶ کرونا
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۸۵,۹۵۷ کرونا
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در مراکشمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۸۰ درهم
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۶,۸۹۸ درهم
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۸,۳۱۰ درهم
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۸,۴۱۱ درهم
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در مصرمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۸۴ پوند
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۷,۲۰۷ پوند
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۴,۸۷۱ پوند
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۹,۹۶۹ پوند
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در نیوزیلندمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۵۲ دلار
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۴,۴۴۰ دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۵,۹۲۲ دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۳,۷۴۲ دلار
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در فنلاندمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۳۲ یورو
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۲,۷۰۰ یورو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۶,۰۵۷ یورو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۱,۱۳۲ یورو
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در فرانسهمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۳۰ یورو
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۲,۵۷۲ یورو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۹۲۴ یورو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۷,۳۷۵ یورو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در گرجستانمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۵۳ لاری
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۴,۵۳۲ لاری
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۸,۹۶۲ لاری
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۹,۰۹۶ لاری
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در پرتغالمیانگین حقوقطراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۱۸ یورو
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۱,۵۳۸ یورو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۶,۲۱۶ یورو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۶,۱۸۱ یورو
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در پاکستانمیانگین حقوقطراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۸۸۳ روپیه
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۷۵,۶۷۸ روپیه
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۳۱۴,۲۰۹ روپیه
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۳۱۵,۰۶۰ روپیه
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در مجارستانمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۴,۱۶۲ فورینت
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۳۵۶,۶۷۹ فورینت
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۱۰۲,۹۰۶ فورینت
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۷۵۰,۶۴۰ فورینت
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در اوکراینمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۱۹۵ گریونا
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۱۶,۷۲۴ گریونا
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۹۰,۴۱۸ گریونا
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۱۱,۵۸۹ گریونا
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در ایالات‌متحده‌ عربیمیانگین حقوقطراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۱۲۹ درهم
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۱۱,۰۷۰ درهم
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۹۰,۰۹۲ درهم
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۳۴,۸۵۹ درهم
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وبدر ایالات‌متحده‌ آمریکامیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۴۴ دلار
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۳,۷۸۷ دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۴,۷۱۲ دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۳,۹۹۴ دلار
 میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در کره‌ جنوبیمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۲۵,۱۹۹ وون
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۲,۱۵۹,۴۸۳ وون
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۷,۰۹۰,۰۴۹ وون
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۵,۳۳۶,۳۷۲ وون
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در سوئدمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۲۶۷ کرون
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۲۲,۹۰۷ کرون
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹۱,۱۸۸ کرون
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۸۹,۱۰۲ کرون
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در سنگاپورمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۴۴ دلار
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۳,۸۰۵ دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۵,۲۶۵ دلار
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۴,۹۶۸ دلار
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در فیلیپینمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۲۸۲ پزو
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۲۴,۱۴۲ پزو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱۶,۰۷۰ پزو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۳۲,۹۳۳ پزو
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۲۰۳ راند
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۱۷,۴۰۱ راند
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۹۹,۸۹۰ راند
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۲۸,۲۷۴ راند
میانگین حقوق طراح وتوسعه‌دهنده وب در مکزیکمیانگین حقوقطراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۱۷۱ پزو
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۱۴,۶۹۶ پزو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵۲,۱۳۳ پزو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۴۴,۱۴۹ پزو
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در ژاپنمیانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: 4,052 ین
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: 347,222 ین
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 5,924,149 ین
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 10,435,812 ین
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب در قزاقستانمیانگین حقوقطراح و توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۲,۳۲۰ تنگه
میانگین درآمد طراح و توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۱۹۸,۷۷۷ تنگه
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۴۳۶,۰۱۲ تنگه
میانگین حقوق طراح و توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶,۰۵۲,۷۴۵ تنگه

بیشتر بخوانید: مشاغل پردرآمد در کانادا و درآمد در کانادا

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب‌های شما است. مشاوران و کارشناسان باتجربه‌ی ما در موسسه‌ی مهاجرتی تراست با سال‌ها تجربه درزمینه‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند.

برای اطلاعات بیشتر لینک‌های مهاجرت به کانادا، اقامت کانادا و دلایل مهاجرت از ایران بخوانید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته طراحی و توسعه وب چیست؟

در ابتدا باید مدارک هویتی شما آماده شوند که شامل پاسپورت معتبر و ترجمه رسمی شناسنامه است. در این رشته باید برای مقطع کارشناسی ریز نمرات ترجمه شده، مدرک زبان و مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی آماده شود. البته، برای مقاطع بالاتر نیاز به مدارک بیشتری است که شامل توصیه نامه، رزومه، انگیزه نامه قوی و سوابق شغلی و علمی(در صورت درخواست دانشگاه) است.
بهتر است قبل از اقدام برای اپلای در این رشته وب سایت دانشگاهی را بررسی کنید تا از مدارک مورد نیاز مطلع شوید.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای طراحی و توسعه وب چیست؟

مدرک زبان از اهمیت زیادی در پذیرش این رشته برخوردار است. باید گفت، تقریبا بیشتر منابع در این رشته به صورت انگلیسی هستند و برای درک آن بهتر است سطح مناسبی از زبان را داشته باشید. معمولا مدارکی مانند تافل و آیلتس در این رشته مورد قبول است و در بسیاری از دانشگاه‌ها امکان پذیرش با مدارک دیگر مانند PTE نیز وجود دارد.

آیا داشتن رزومه شغلی برای اپلای طراحی و توسعه وب نقشی دارد؟

در رشته طراحی و توسعه وب سایت داشتن نمونه کار و سوابق شغلی نقش اساسی در پذیرش دارد. در واقع، کمیته پذیرش نظر مثبتی به داوطلبانی دارد که دارای سوابق شغلی و حتی سوابق پژوهشی هستند. همچنین، سوابق شغلی مهارت‌های شما و علاقه‌تان را به حوزه تحصیلی مورد نظر نشان خواهد داد.

آیا توصیه نامه و انگیزه نامه برای اپلای طراحی و توسعه وب اهمیت دارد؟

انگیزه نامه اهداف تحصیل شما را نشان می‌دهد و توصیه نامه دانشگاهی نیز نشان دهنده اعتبار علمی شما است. بهتر است بیشترین توجه را به آماده کردن این دو مدرک داشته باشید تا در روند اپلای وقفه‌ای به وجود نیاید.

آیا ارائه مدارک دوره‌های مرتبط تاثیری در اپلای طراحی و توسعه وب دارد؟

مدارک دوره‌هایی که در آن شرکت کرده‌اید بهترین مدرک برای نشان دادن علاقه به حوزه شغلی مورد نظر است. این مدارک از طرف موسسات معتبری ارائه شده است که دریافت آن در کنار سوابق شغلی نشان دهنده علاقه شما و تسلط به مباحث است.

بازار کار رشته طراحی و توسعه وب در آینده چگونه است؟

رشته طراحی و توسعه وب سایت از جمله بهترین حوزه‌های شغلی در حال حاضر است که آینده شغلی عالی برای آن وجود دارد. باید اشاره کرد که این رشته یکی از گرایش‌های پرطرفدار مهندسی کامپیوتر است که تعداد موقعیت‌های شغلی برای آن نیز مناسب است.

میانگین حقوق طراحان و توسعه‌دهندگان وب در کانادا چقدر است؟

– میانگین حقوق توسعه‌دهنده وب در هر ساعت: ۴۹ دلار
– میانگین درآمد توسعه‌دهنده وب از ساعات اضافه‌کاری: ۴,۱۸۸ دلار
– میانگین حقوق توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۱,۵۶۱ دلار
– میانگین حقوق توسعه‌دهنده وب باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۶,۰۶۰ دلار

گرایش‌های مختلف رشته طراحی و توسعه وب کدام است؟

·  طراح صفحات اصلی (Home Page)
·  طراح مجلات دیجیتال / مجلات الکترونیکی
·  طراح وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک
·  طراح وبلاگ
·  طراح سایت نمونه کار
·  طراح صفحه فرود
· طراح وب‌سایت‌های رسانه‌های اجتماعی
. طراحی سایت دایرکتوری

تفاوت رشته طراحی و توسعه وب و تکنولوژی چیست؟

در مقطع کارشناسی برنامه‌ها و دروس آموزشی رشته طراحی و توسعه وب با برنامه‌های رشته تکنولوژی شباهت زیادی دارد اما تفاوت این رشته با رشته تکنولوژي در این است که برنامه طراحی و توسعه وب بیشتر از رشته تکنولوژي جنبه‌های عملی را در برمی‌گیرد.

دانشگاه‌های برتر جهان در رشته طراحی و توسعه وب کدام اند؟

· دانشگاه آکادمی هنر
· دانشگاه پردو
· دانشگاه فرانکلین
· دانشگاه بریگم یانگ
· دانشگاه کلرادو
· دانشگاه تولین
· دانشگاه فول سیل
· دانشگاه کاپلان
· دانشگاه کالیفرنیا سان دیگو
· دانشگاه سانتا کلارا

چه برنامه‌هایی در دوره‌های آموزشی رشته طراحی و توسعه وب آموزش داده می‌شود؟

HTML، CSS، PHP، فوتوشاپ، Dreamweaver، Word Press، Joomla و Magneto

دیدگاهتان را بنویسید