بهترین دانشگاه‌ های فلسفه

بهترین دانشگاه‌های فلسفه

تحصیل در رشته فلسفه یکی از بهترین تصمیماتی است که می ‌توانید در زندگی بگیرید. دلیل آن هم این بوده که جدا از تحصیل و عناوین درسی، فلسفه به شما دیدی جدید از همه چیز خواهد داد.

رشته فلسفه در اکثر دانشگاه‌ ها تدریس می ‌شود بنابراین شرایط پذیرش در هر یک از آن ها متفاوت خواهد بود. با این حال به طور کلی نیاز دارید تا مدرک دیپلم و پایان مقطع دبیرستان را داشته باشد.

از طرفی انتخاب بهترین دانشگاه‌ های جهان در رشته فلسفه به هموار شدن مسیر یادگیری شما کمک می‌ کند. فیلسوفان بزرگی در حال حاضر در صنایع و بخش های مختلف فعالیت می‌ کنند و با دانش و دیدگاه عمیق خود پیشرفت های بزرگی را رقم می ‌زنند. اگر شما هم دوست دارید تا با بهترین دانشگاه‌ های فلسفه آشنا شوید تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

لینک های مفید مهاجرت تحصیلی!

مرحله جمع آوری مدارک و برنامه ریزی

مرحله اقدام برای اپلای و پذیرش

مرحله ویزا و پس از آن

بهترین دانشگاه‌ های جهان در رشته فلسفه

دانشگاه پیتسبورگ

دانشگاه پیتسبورگ یک موسسه تحقیقاتی دولتی بوده که در سال 1787 تاسیس شده و در پنسیلوانیا قرار دارد. این دانشگاه از 17 کالج و دانشکده مختلف در مقطع ‌های تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس تشکیل شده است. ساختمان مرکزی این دانشگاه در شهر پیتسبورگ بوده و 28 هزار دانشجو در رشته‌ های مختلف در حال تحصیل در آن هستند.

پردیس این دانشگاه که 132 هکتار بوده شامل ساختمان ‌های تاریخی و فضای سبز بسیار بزرگی است. مهم ‌ترین بنای این پردیس، کلیسای جامع بوده که به دوران گوتیک باز می‌ گردد. این دانشگاه در رده بندی‌ های تحقیقاتی ایالات متحده در رتبه R1 قرار دارد. این رتبه به معنای سطح بالای فعالیت ‌های تحقیقاتی این دانشگاه است.

دانشگاه پیتسبورگ بزرگ ‌ترین بودجه تحقیقات بهداشتی تحت حمایت فدرال و موسسه ملی بهداشت است. براساس گزارش بنیاد ملی علوم، این دانشگاه در سال 2018 رقمی در حدود 1 میلیارد دلار برای تحقیقات و توسعه هزینه کرده که از این جهت آن را در رتبه چهاردهم کشور قرار می ‌دهد.

دانشگاه پیتسبورگ دارای چهار پردیس شعبه کارشناسی در غرب پنسیلوانیا در بردفورد، گرینزبورگ، جانستون و تیتسویل است. این دانشگاه دارای نرخ پذیرش 55 درصد و فارغ التحصیلی 82 درصد است. همچنین شهریه تحصیل در آن برای دانشجویان آمریکایی 19 هزار و برای دانشجویان بین المللی 32 هزار دلار است.

دانشگاه نیویورک

دانشگاه نیویورک، یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در شهر نیویورک است. این دانشگاه توسط گروهی از ساکنین نیویورک به مدیریت آلبرت گالاتین، وزیر خزانه داری وقت، تاسیس شد. این دانشگاه در سال 1832 تاسیس شده و در سال 1833 نقل مکان کرده و جایی در روستای گرینویچ در اطراف واشنگتن مستقر شد.

از آن زمان، دانشگاه نیویورک، دانشکده‌ های مختلفی در سراسر منهتن تاسیس کرده است. در حال حاضر نیویورک، بزرگ ‌ترین دانشگاه خصوصی در ایالات متحده بوده که براساس آمارهای سال 2019 در مجموع 52 هزار دانشجو در مقطع کارشناسی یا ارشد در آن تحصیل کرده ‌اند.

پذیرش در دانشگاه نیویورک بسیار انتخابی بوده و بیشترین درخواست ‌ها را نسبت به هر موسسه خصوصی دیگر به خود اختصاص داده است.

اساتید و دانشجویان این دانشگاه از گذشته تا حال برنده 38 جایزه نوبل، 8 جایزه تورینگ، 5 مدال فیلدز، 31 جایزه مک آرتور، 26 برنده جایزه پولیتزر، 3 رئیس دولت، یک قاضی دادگاه عالی، 5 فرماندار، 12 سناتور، 58 عضو مجلس،‌ 38 برنده جایزه اسکار و غیره را کسب کرده ‌اند.

دپارتمان فلسفه دانشگاه نیویورک در جدیدترین رده بندی‌ های کشوری، رتبه اول را در کشور آمریکا و در کشورهای انگلیسی زبان کسب کرده‌ است. نقاط قوت دانشکده فلسفه دانشگاه نیویورک در رشته ‌های تاریخ فلسفه، منطق، متافیزیک، فلسفه اخلاق و سیاست، فلسفه زبان و فلسفه ریاضیات است.

اعضای هیئت علمی و دانشجویان روابط بسیار نزدیکی با دانشکده فلسفه دانشگاه کلمبیا دارند. هر ساله، دانشجویان فارغ التحصیل فلسفه دانشگاه نیویورک و کلمبیا یک کنفرانس سالانه مرتبط را در این کشور مدیریت و برگزار می‌ کنند.

علاوه بر این، دانشجویان دکترا می ‌توانند برای گذراندن دوره‌ های تحصیلی در دانشگاه کلمبیا و همچنین سایر اعضای کنسرسیوم دکتری بین دانشگاهی در دانشگاه ‌های پرینستون، راتگرز، فوردهام و استونی بروک شرکت کنند.

دانشگاه راتگرز

دانشگاه راتگرز دارای سه پردیس منطقه ‌ای بوده که یکی از آن ‌ها نیوبرانزویک است. این قدیمی‌ ترین پردیس دانشگاه بوده و دو پردیس دیگر در کمدن و نیوآرک واقع شده ‌اند. این دانشگاه دارای رتبه R1 بوده که نشان دهنده فعالیت‌ های تحقیقاتی بسیار بالا در آن است.

راتگرز یک دانشگاه تحقیقاتی دولتی و بزرگ ‌ترین دانشگاه در نیوجرسی است. با این حال، دانشکده فلسفه آن با داشتن 44 هزار دانشجو در دسته بهترین دانشگاه ‌های فلسفه در جهان است.

این دانشگاه در 10 نوامبر 1766 در دوران استعمار امریکا به عنوان کالج کوئینز تاسیس شد. این کالج در سال 1825 به نام راتگرز تغییر داده شد که نام یک قهرمان جنگی در دوران انقالب آمریکا بود. این دانشگاه ابتدا به عنوان یک موسسه خصوصی وابسته به کلیسای هند تاسیس شد اما سال ‌ها بعد براساس قانونی که در سال 1945 تصویب شد تبدیل به یک موسسه آموزشی سکولار شد.

دانشگاه راتگرز به عنوان یکی از بهترین دانشکده‌ های تحصیلات تکمیلی فلسفه، دارای نرخ پذیرش 57 درصد و فارغ التحصیلی  81درصد است. شهریه این دانشگاه برای دانشجویان داخلی 15 هزار و برای دانشجویان بین المللی 32 هزار دلار است.

دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد یک دانشگاه تحقیقاتی در انگلستان است. شواهدی وجود دارد که این دانشگاه در اوایل سال 1096 نیز در آن تدریس می‌شده است، بنابراین قدیمی ‌ترین دانشگاه در بریتانیا و دومین دانشگاه قدیمی در جهان است.

از سال 1167 که هنری دوم دانشجویان انگلیسی را از حضور در دانشگاه پاریس منع کرد، رشد و گسترش آکسفورد سرعت بالاتری گرفت.

پس از اختلافاتی که بین دانشجویان و اهالی شهر آکسفورد در سال 1209 صورت گرفت، برخی از دانشگاهیان از شمال شرق به سمت کمبریج گریختند و در آن جا دانشگاه کمبریج را تاسیس کردند. این دو دانشگاه باستانی ویژگی‌ های مشترکی داشته و به نام «Oxbridge» شناخته می ‌شوند.

آکسفورد از 39 کالج مختلف تشکیل شده که هر کدام از آن‌ ها به صورت خودمختار مدیریت می‌ شوند بنابراین اعضا و فعالیت ‌های هر دانشکده توسط مدیریت آن انجام می ‌شود. پس پردیس اصلی نداشته و ساختمان ‌ها و امکانات آموزشی آن در سراسر شهر پراکنده هستند.

آکسفورد قدیمی ‌ترین موزه دانشگاهی جهان و بزرگ‌ ترین سیستم کتابخانه دانشگاهی در سراسر کشور را اداره می‌ کند. این دانشگاه طیف وسیعی از فارغ التحصیلان برجسته از جمله 28 نخست وزیر بریتانیا و بسیاری از سران ایالت ‌ها و دولت‌ ها در سراسر جهان را آموزش داده است. تا اکتبر سال 2020، 72 برنده جایزه نوبل، 3 برنده مدال فیلدز و 6 برنده جایزه تورینگ در آکسفورد تحصیل کرده ‌اند.

دانشکده فلسفه دانشگاه آکسفورد فعالیت خود را در دورن قرون وسطی آغاز کرد و افرادی مانند رابرت گروستست و ویلیام اوکام در آن تدریس کردند. تجربه شناس جان لاک و جرمی بنتام نیز مدرک ‌هایی از دانشگاه آکسفورد دریافت کرده‌ اند.

اگرچه آثار اصلی لاک پس از ترک آکسفورد نوشته شد اما به شدت تحت تاثیر 12 سال تحصیل در این دانشگاه بود. از فیلسوفان آکسفورد در قرن بیستم می ‌توان به ریچارد سوینبرن، پیتر هکر، گیلبرت رایل و درک پارفیت اشاره کرد.

دانشگاه هاروارد

دانشگاه هاروارد یک دانشگاه خصوصی تحقیقاتی بوده که در کمبریج، ماساچوست قرار دارد. این دانشگاه در سال 1636 به عنوان کالج هاروارد تاسیس شد و به نام اولین خیری که در ساخت آن کمک کرد، جان هاروارد نامگذاری شد.

این دانشگاه در حال حاضر قدیمی ‌ترین موسسه آموزش عالی در ایالات متحده و یکی از معتبرترین موسسات در جهان است. اگرچه هیچ گاه این دانشگاه به هیچ فرقه ‌ای وابسته نبود اما در سال‌ های ابتدایی تاسیس خود، عمدتا به روحانیون مسیحی درس می‌ داد.

برنامه درسی و سیستم آموزشی آن به تدریج از قرن 18 سکولار شد و در قرن 19 به عنوان نهاد فرهنگی مرکزی در میان نخبگان بوستون قرار گرفت. پس از جنگ داخلی آمریکا، دوره طولانی تصدی رئیس جمهور چارلز ویلیام الیوت، کالج و مدارس حرفه ‌ای وابسته به هاروارد تبدیل به یک دانشگاه تحقیقاتی مدرن شد. هاروارد از سال 1900 یکی از اعضای موسس انجمن دانشگاه ‌های آمریکا شد.

دانشگاه هاروارد از 10 دانشکده و موسسات مطالعات پیشرفته ردکلیف تشکیل شده است. هنر و علوم مختلف در طیف گسترده ‌ای در این دانشگاه تدریس می ‌شود. هاروارد دارای سه پردیس اصلی بوده که اولین پردیس کمبریج نام دارد. پردیس بعدی در محله آلستون بوستون و پردیس پزشکی هم در منطقه لانگ وود بوستون قرار دارد.

ارزش کمک ‌های مالی که به هاروارد می‌ شود در حدود 53.2 میلیارد دلار است که آن را تبدیل به بزرگ ‌ترین موسسه دانشگاهی کرده است. این درآمد‌ها باعث می ‌شود تا دانشگاه بتواند در مقطع لیسانس بدون توجه به مسائل مالی دانشجوهای با استعداد را بپذیرد. کتابخانه هاروارد بزرگ ‌ترین سیستم کتابخانه دانشگاهی در جهان را داشته که شامل 79 کتابخانه فردی و حدود 20 میلیون جلد کتاب است.

دانشگاه هاروارد دارای 7 هزار دانشجو در مقطع کارشناسی بوده و هشت رئیس جمهور ایالات متحده، چندین رئیس دولت خارجی، 62 میلیاردر زنده و 242 محقق مارشال در آن تحصیل کرده ‌اند. همچنین در بین فارغ التحصیلان این دانشگاه برندگان جوایز پولیتزر، نوبل و اسکار به چشم می ‌خورند.

دانشگاه کمبریج

دانشگاه کمبریج دومین دانشگاه قدیمی در بریتانیا بوده و در سال 1209 تاسیس شده است. کمبریج از موسسات مختلفی تشکیل شده که شامل 31 کالج نیمه مستقل و بیش از 150 بخش دانشگاهی است.

همه کالج‌ ها مانند دانشگاه آکسفورد به صورت پردیس خودگردان مدیریت شده و ساختار هر دانشکده با دانشکده دیگر تفاوت دارد. یکی از بهترین دانشکده ‌های کمبریج،‌ فلسفه بوده که میزان قبولی در دانشگاه کمبریج 21 درصد و فارغ التحصیلی هم 83 درصد است.

دانشگاه پرینستون

دانشگاه پرینستون یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در لیگ Ivy بوده که در نیوجرسی واقع شده است. این دانشگاه در سال 1746 تاسیس شده و چهارمین دانشگاه قدیمی در ایالات متحده است.

برخی از فارغ التحصیلان قابل توجه این دانشگاه جیمز مدیسون و وودرو ویلسون روسای جمهور این کشور، میشل اوباما، بازیگرانی چون جیمی استورات و دیوید دوچوفنی، رئیس گوگل اریک اشمیت و فضانورد آپولو پیت کنراد هستند.علاوه بر این دانشگاه پرینستون یکی از بهترین مدارس فلسفه در جهان بوده که نرخ پذیرش 7 درصد و فارغ التحصیلی 97 درصد دارد.

دانشگاه LSE

دانشگاه LSE (London School of Economics) یک دنشگاه تحقیقاتی مستقر در لندن بوده که در سال 1895 توسط بئاتریس و سیدنی وب تاسیس شده است.

با این حال این دانشگاه طیف وسیعی از رشته ‌ها را در مقاطع تحصیلی لیسانس، کارشناسی ارشد و دکترا ارائه می ‌دهد. این دانشگاه همچنین دومین رتبه را از نظر میزان دانشجویان بین المللی دارد.

بنابراین می ‌توان گفت که LSE یکی از بهترین دانشکده ‌های تحصیلات تکمیلی فلسفه در جهان است که نرخ پذیرش 8.9 درصد و فارغ التحصیلی  95 درصد دارد.

دانشگاه برکلی

دانشگاه تحقیقاتی دولتی در برکلی کالیفرنیا فرار داشته و در سال 1868 تاسیس شده است. از سوی دیگر، برخی فارغ التحصیلان این دانشگاه 99 جایزه نوبل، 23 جایزه تورینگ و 14 جایزه پولیتزر را به دست آورده ‌اند.

در واقع این موسسه به عنوان یکی از بهترین مدارس برای رشته ‌های مرتبط با فلسفه در جهان به شمار می ‌رود. نرخ پذیرش دانشجو در دانشگاه برکلی 17 درصد و میزان فارغ التحصیلان 91 درصد است.

 دانشگاه Ludwig-Maximilians

این دانشگاه که یک موسسه تحقیقات دولتی در مونیخ آلمان بوده در سال 1472 تاسیس شده است. در واقع می ‌توان گفت این دانشگاه ششمین موسسه قدیمی در آلمان بوده که فعالیت آن تداوم داشته است. این دانشگاه در حدود 35390 دانشجو و 980 دانشکده دارد.

تفکر خلاق، حل مساله و تحقیق همیشه در برنامه‌ های درسی دانشگاه LMU قرار دارد. یکی از بهترین دانشکده ‌های این مجموعه، دانشکده فلسفه بوده که شهریه آن 258 یورو در سال است.

تحصیل در بهترین دانشگاه ‌های فلسفه دنیا

رشته فلسفه از طریق تمرکز روی فعالیت‌ های فکری، سهمی اساسی در آموزش فرد دارد. تحصیل در رشته فلسفه در بهترین دانشگاه ‌های دنیا به شما آگاهی کاملی از چهره ‌ها و تحولات مهم در تاریخ فلسفه، یادگیری فنون به روز و پاسخ‌ های صحیح برای پرسش ‌های فلسفی را می دهد.

علاوه بر این یادگیری تفکر انتقادی، تفسیری جدید از مسائل و پیدا کردن ارزش در هر امری یکی دیگر از موارد مهم برای تحصیل در رشته فلسفه است.

اینطور انتظار می‌ رود که فارغ التحصیلان رشته فلسفه بتوانند با استدلال ‌های پیشرفته و پیچیده فلسفه سروکار داشته و آن‌ ها را درک کنند. علاوه بر این انجام کارهای مکتوب بخشی از تکالیف دانشجوهای فلسفه است.

بسیاری از چیزهایی را که در رشته فلسفه یاد می‌ گیرید می ‌توان تقریبا در هر زمینه ‌ای به کار برد. این هم به این دلیل است که فلسفه موضوعات زیادی را لمس کرده و برای بسیاری از آن ها دلیل دارد.

مطالعه فلسفه به ما کمک می کند تا توانایی خود را در حل مسائل، مهارت ‌های ارتباطی، قدرت متقاعد سازی و مهارت‌ های نوشتاری خود را افزایش دهیم. مطالعه این رشته ظرفیت حل مساله را در فرد افزایش می ‌دهد. این موضوع به ما کمک می‌ کند تا مفاهیم، استدلال‌ ها، تعاریف و مسائل را تجزیه و تحلیل کنیم.

همچنین ظرفیت لازم برای سازماندهی ایده ‌ها و موضوعات، رسیدگی به سوالات ارزشی و استخراج اطلاعات را به شما می ‌دهد.

از یک سو به ما کمک می‌ کند تا تفاوت ‌های ظریف بین دیدگاه ها را تشخیص دهیم و از سوی دیگر نقاط مشترک بین مواضع مخالف را کشف کنیم. همچنین به ما کمک می‌ کند تا انواع دیدگاه ها را در یک کل واحد بسنجیم.

فلسفه به طور منحصر به فردی در توسعه قدرت بیان و ارتباط کمک می‌ کند. برخی از ابزارهای اساسی مانند مهارت در ارائه ایده‌ های جدید از طریق استدلال ‌های مختلف را به شما یاد می‌ دهد. به علاوه کمک می ‌کند تا آن چه را در دیدگاه هایمان متمایز است بتوانیم بیان کنیم.

هزینه ‌های تحصیل در بهترین دانشگاه‌ های جهان در رشته فلسفه

اگر به دنبال تحصیل در رشته فلسفه هستید، اولین و مهم‌ ترین مساله این است که دیدگاه مناسبی از این رشته داشته باشید. از دیدگاه عامیانه، رشته فلسفه اغلب روی مطالعه ماهیت و جوهر هستی تمرکز دارد.

بسیاری از مردم فکر می کنند کسانی که فلسفه می خوانند با موضوعاتی سر و کار دارند که می توان آنها را خارج از این دنیا در نظر گرفت و اغلب بر سر ایدئولوژی های مختلف با یکدیگر مناظره می کنند.

در حالی که این تصورات کاملاً اشتباه نیستند، تحصیل در رشته فلسفه عمیق‌تر از چنین تفکر رایجی است. به هر حال، فلسفه یک موضوع بین رشته ای است که می تواند در صنایع و کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

فلسفه از دو واژه یونانی «phylos» و «sophie» گرفته شده است که معنای واقعی آن «عشق به خرد» است. بر این اساس، تحصیل در رشته فلسفه به بررسی معرفت و اخلاق و یافتن حقیقت در پس مفاهیمی می پردازد که وجود ما را تعریف می کند. فلسفه، به نوعی پرسیدن و در نهایت پاسخ دادن به سؤالاتی را در مورد ایده ها و رویدادهایی که توسعه مردم و جهان را شکل می دهند تشویق می کند.

از آن جایی که فلسفه تفکر انتقادی و استدلال را ترویج می کند، به تقویت توانایی فرد برای توسعه استدلال های منسجم و مؤثر کمک می کند. همچنین توانایی فرد را برای اعمال منطق در موقعیت ها و وظایف مختلف، از نوشتن تا بحث و سخنرانی بهبود می بخشد.

از فیلسوفان انتظار می رود که در بحث های مهم در مورد مسائل سیاسی شرکت کرده و نظرات خود را با اجتماع در میان بگذارند. آنها همچنین اغلب در حال کار با گروه های اجتماعی، سیاست گذاران، سازمان های دولتی، مهندسان و دانشمندان هستند. یک نقل قول معروف در این زمینه می‌گوید که فیلسوفان برای تحقق هدف خود از گسترش و به اشتراک گذاری دانش، وارد میدان می شوند.

رشته فلسفه با ایجاد یک پایه محکم در عقلانیت فکری، به آماده سازی دانشجویان برای تحصیلات بیشتر و رشته‌های دیگر مانند مدرک حقوق و دکترا کمک می کند. همچنین اصولی را در اختیار افراد قرار می‌دهد که می‌تواند به موفقیت آنها در زمینه‌های نویسندگی، تدریس، خدمات عمومی، حکومت‌داری و تجارت کمک کند.

یکی از عواملی که دانشجویان تحصیلات عالی به آن توجه می کنند، هزینه تحصیل در یک دوره است. طبق آخرین داده های گردآوری شده توسط Data USA، متوسط ​​شهریه سالانه برای تحصیل در رشته فلسفه در موسسات دولتی ایالات متحده 7201 دلار است. در همین حال، متوسط ​​شهریه سالانه خارج از ایالت در موسسات خصوصی 36400 دلار با نرخ رشد 3.37 درصد است.

در سال 2017، متوسط ​​هزینه سالانه تحصیل فلسفه در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس، برکلی، و پردیس سانتا باربارا 11502 دلار برای دانشجویان داخلی و 39516 دلار برای دانشجویان خارجی بود. در همین حال، کالج بوستون هزینه شهریه یکسانی برای همه دانشجویان داشت که 52500 دلار در سال بود.

از سوی دیگر، تحصیل در رشته فلسفه در دانشگاه کلمبیا، به طور متوسط ​​سالانه 48989 دلار برای دانشجویان داخلی و خارجی هزینه دارد.

برای سال 2020، دانشگاه میشیگان شرقی به عنوان مقرون به صرفه ترین مؤسسه ایالات متحده برای تحصیل فلسفه در نظر گرفته شد که متوسط ​​هزینه سالانه تحصیل فلسفه  در آن تنها 15687 دلار است. این دانشگاه برنامه های خوبی را برای دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد فلسفه ارائه می دهد.

بورسیه تحصیلی در بهترین دانشگاه‌ های فلسفه جهان

اخذ بورسیه برای تحصیل در رشته فلسفه در بهترین دانشگاه های جهان تقریبا آرزوی هر فردی است. این بورسیه‌ ها توسط دولت‌ یا موسسات مختلف ارائه می‌ شوند. بنابراین اگر به دنبال این هستید که در رشته فلسفه تحصیلات خود را ادامه دهید، بهتر است تا در سایت دانشگاه های مختلف به دنبال بورسیه‌ ها باشید.

فرآیندی که برای اخذ بورسیه باید دنبال کنید در بیشتر مواقع یکسان است. ابتدا باید رزومه درسی خود را تکمیل کنید. سپس در دانشگاه‌ های مختلف به دنبال اساتیدی باشید که حوزه کاری مشابهی نسبت به شما دارند. برخی از آن ‌ها را انتخاب کرده و پروسه تحقیق را شروع کنید. برای اینکه بتوانید ارتباطات موثری بسازید باید حرف مشترکی با استاد داشته باشید.

پس گام اول برای ساخت ارتباط مطالعه تحقیقات و مقالات استاد مورد نظر است. سپس از طریق یک ایمیل رسمی به استاد شرایط خود را معرفی کرده و توضیح می ‌دهید که حوزه فعالیت و علاقمندی مشترکی دارید. با ارسال رزومه و دیگر مشخصات لازم، منتظر پاسخ استاد می مانید.

اغلب اساتید اگر در بازه زمانی مناسبی پیام داده باشید بعد از چند هفته به شما پاسخ خواهند داد. هنگامی که پاسخ مثبت استاد برای همکاری را دریافت کردید باید به دنبال اثبات عدم تمکن مالی باشید. اگر استاد مورد نظر قبول کند بخشی یا کل شهریه شما را از بودجه ‌ای که در اختیار دارد پرداخت خواهد کرد.

بعد از این مراحل وقت آن بوده که برای ثبت نام دانشگاه اقدام کنید و به سراغ وقت سفارت بروید. نکته ‌ای باید در نظر داشته باشید این است که موارد گفته شده راهنمایی کلی هستند و شما در هر مرحله باید بتوانید درست اقدام کنید.

در نتیجه برای کاهش خطا و بالا بردن شانس موفقیت توصیه می‌ شود تا از یک مشاور کاربلد راهنمایی بگیرید. موسسه مهاجرتی تراست به دلیل سابقه درخشانی که در زمینه مهاجرت موفق تحصیلی داشته و همکاری با وکلای باتجربه می ‌تواند راهنمای بسیار خوبی در مسیر دریافت بورسیه باشد.  

چگونه بورسیه تحصیلی کانادا بگیرم؟

لینک های مفید شرایط زندگی در کانادا

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

پذیرش تحصیلی کانادا با تراست

درصد بالای پرونده های تحصیلی موفق
دریافت مشاوره از وکیل رسمی اداره مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید