اپلای معماری

اپلای رشته معماری

افرادی که علاقه زیادی به طراحی دارند، به رشته معماری رو می آورند. آن چه در رشته معماری اهمیت زیادی دارد، خلاقیت و نوآوری است. معماری هنری است که افراد با طراحی ساختمان ها، جان تازه ای به اجسام و ساختمان ها می بخشند. هر ساله افراد زیادی برای اپلای در این رشته اقدام می کنند. آن چه اهمیت دارد این است که این رشته نیز مانند سایر رشته ها، نیازمند الزامات و شرایط ویژه ای برای اپلای است. در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته‌ معماری و اینکه چگونه اپلای کنیم در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای معماری

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته معماری

معماران، سازه هایی مانند خانه ها، مجتمع های آپارتمانی، مراکز خرید، ساختمان های اداری و کارخانه ها را طراحی می کنند. آنها علاوه بر توجه به ظاهر فیزیکی ساختمان، مطمئن می شوند که آیا این سازه ها و ساختمان ها، عملکردی امن، اقتصادی و متناسب با نیازهای افرادی که از آن ها استفاده خواهند کرد دارد یا خیر.

اکثر معمارها در دفاتر کار خود مشغول به کار می شوند، با مشتریان خود به گفت و گو می پردازند و پیش نویس طرح ها، برآورد هزینه ها، توافقات با پیمان کاران و دیگر وظایف را بر عهده دارند. معماران همچنین برای بررسی پیشرفت پروژه ها و اطمینان از کار پیمانکاران با توجه به برنامه های خود از ساختمان ها بازدید می کنند. معماران طراحی پروژه ای را در مرحله برنامه ریزی آغاز می کنند. آنها ابتدا با مشتری ملاقات کرده تا الزامات خود را برای پروژه تعیین کنند.

در تعیین یک طراحی، معمار باید موارد دیگری مانند محیط زیست، فرهنگ و تاریخ را در نظر بگیرد چرا که ممکن است مجبور به در نظر گرفتن قوانین خاصی برای طراحی ساختمان باشند. معمار همچنین ملزم به در نظر گرفتن و برآورد قیمت و نوع مصالح ساختمانی مناسب برای ساختمان است زیرا باید بتواند ساختمانی طراحی کند که علاوه بر جنبه زیبایی، از نظر ساخت نیز محکم و مقاوم باشد.  

در هنگام ایجاد طرح، معماران از برنامه های پیشرفته کامپیوتری مانند برنامه های نرم افزاری سه بعدی (BIM) مدیریت اطلاعات ساختمان و اتوکد (طراحی به کمک کامپیوتر) و همچنین فناوری های پیشرفته استفاده می کنند. با پیشرفت پروژه، آن ها با مشتریان، پیمانکاران، مهندسان، و دیگر اعضای تیم مشورت خواهد کرد تا مطمئن شود ساختمان از همه جنبه ها حتی سیستم گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع به درستی طراحی و اجرا شده اند.  

همچنین بخوانید: معماری در کانادا ، بازار کار معماری در کانادا

از جمله مهمترین کارهایی که یک معمار انجام می دهد عبارت است از:

  • هدایت و نظارت پروژه ها از طریق طراحی
  • آماده سازی نقشه ها، مشخصات و اسناد ساخت و سازها
  • طراحی پروژه های ساختمان های تجاری و صنعتی
  • مشورت با مشتریان برای طراحی ساختمان مورد نظر
  • هماهنگی ها و مطالعات اولیه برای طراحی سازه های بزرگ و تغییرات در سازه های موجود
  • حل و فصل مسائل پیچیده طراحی با راه حل های نوآورانه و عملی
  • تغییر طرح ها به تناسب نیازهای مشتریان

همچنین درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی، بهترین کشور برای تحصیل و تحصیل در کانادا بخوانید.

اپلای رشته معماری در خارج از کشور

اپلای رشته معماری در خارج از کشور

آنچه که برای تحصیل در رشته معماری اهمیت دارد، خلاقیت است اما مهمتر از آن انتخاب بهترین شهر و بهترین کشور ممکن برای تحصیل است. چرا که شما به عنوان یک دانشجو، سال های زیادی را دور از خانواده و کشور خود می گذارنید و درصورتی که انتخاب درستی از شهر مورد نظر خود برای تحصیل نداشته باشید، ممکن است از تحصیل باز بمانید و یا اینکه وقت خود را تلف کنید. تیم تراست پس از تحقیق و جست و جوهای فراوان، لیستی از بهترین شهرها برای اپلای در رشته معماری تهیه کرده است. امید است تا بتوانید بهترین تصمیم را برای انتخاب بگیرید:

نام کشورتوضیحاتبهترین دانشگاه های این کشور
اسپانیابارسلونا یکی از بهترین مکان هایی است که علاقه مندان به معماری و هنر در آن اقدام به اپلای می کنند. این شهر تاریخی دارای سازه های زیبایی است که به سبک گائودی (معمار معروف) ساخته شده است.
اسپانیا، یکی از بهترین کشورهایی است که برای تحصیل در رشته معماری در نظر گرفته شده چرا که فرصت های شغلی زیادی بعد از فارغ التحصیلی را در اختیار معماران  قرار می دهد.  
Institute of Technology

Marbella design
academy

International University of Catalonia

Insignia design school Madrid

Universidade da coruna
انگلستانلندن یکی از قطب های هنری در سطح بین المللی است. این شهر، فعالیت های زیادی را در زمینه هنر و معماری انجام داده است. موزه انگلستان بیش از ۸ میلیون اشیاء قیمتی را به نمایش می گذارد.
کشور انگلستان علاوه بر محبوبیت در برنامه های معماری، برای کار به عنوان معمار نیز بسیار شهرت یافته است. به همین علت این کشور، متقاضیان زیادی برای اپلای و تحصیل در رشته معماری دارد.
University of Cambridge

University College London

University of Bath Cardiff University University of Nottingham

Oxford brookes university
پاریس، فرانسهپاریس، یک شهر ایده آل برای دانشجویان هنر و معماری است. فرانسه، سابقه ای غنی در زمینه ی معماری دارد به همین علت شهر بسیار معروفی برای اپلای در رشته معماری به شمار می رود و تعداد دانشجویان بین المللی در پاریس روز به روز در حال افزایش است.
زبان آموزش در دانشگاه های این شهر، فرانسوی است. بنابراین متقاضیان باید سطح خاصی از زبان فرانسوی را بلد باشند.
LISAA school of design

University of kent City and urban environments

Universite Grenoble Alpes
رم، ایتالیامعماری رومی به خاطر منحصر به فرد بودنش در سطح جهانی بسیار معروف است. رم برخی از سازه های مهم تاریخ معماری را به نمایش می گذارد. ایتالیا در دانشکده های معماری خود به شدت از دانشجویان بین المللی استقبال می کند. به همین علت هر ساله متقاضیان زیادی برای اپلای در این رشته اقدام می کنند.
خوشبختانه در بیشتر دانشگاه های این کشور، دروس به زبان انگلیسی تدریس می شوند. موسسات متعددی وجود دارند که دوره های طراحی معماری را ارائه می دهند. ایتالیا به خاطر طرح هایش شهرت یافته و از بناهای تاریخی قابل توجهی به ویژه در شهر رم برخوردار است. به همین دلیل است که متقاضیان زیادی برای یادگیری معماری، ایتالیا را بر می گزینند.
University of Florence

University of Pavia

Poly technic
university of Milan

Politecnico di Torino

Sapienza University of Rome
توکیو، ژاپنتوکیو، یکی دیگر از محبوب ترین شهرها برای تحصیل در رشته معماری و مخصوصا دانشجویان علاقه مند به طراحی مدرن است. توکیو در طراحی باغ های خود از دو رشته هنر و معماری برای طراحی ترکیبات خود استفاده می کند.   
برلین، آلمانساختمان های تاریخی برلین در طول جنگ جهانی دوم تخریب شدند اما در حال حاضر برلین یکی از شگفت انگیزترین معماری ها را در سطح جهان دارد و این امر نشان دهنده توجه و اهمیت فراوان آلمان به هنر و معماری است. به همین علت متقاضیان زیادی برای تحصیل در رشته معماری در این شهر اپلای می کنند.
در واقع، آلمان یک قطب آموشی بی نظیر است و اصلی ترین دلیلی که دانشجویان برای تحصیل در این شهر اپلای می کنند، هزینه های پایین تحصیل در آلمان است به گونه ای که شهریه های دانشگاه در آلمان بسیار پایین است. و در برخی موارد شهریه ندارند.
BTU cottbus – Senftenburg

ABK Stuttgar

RWTCH Aachen
TUM Munich

Stuttgart university

Hannover university

درباره اصطلاحات اپلای، اپلای حین سربازی و تحصیل در خارج از کشور بخوانید.

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

موسسات برتر معماری در آسیا

دانشگاه ملی سنگاپوروقتی صحبت از کشور سنگاپور می شود، نام دانشگاه ملی سنگاپور در ذهن هر متقاضی برای تحصیل نقش می بنند. دانشکده معماری این دانشگاه نیز شهرتی جهانی دارد و باعث شده است که هر ساله علاقه مندان زیادی برای تحصیل در این رشته اقدام به اپلای کنند.
دانشگاه چینهوادانشگاه چینهوا در چین، رتبه خوبی را در میان دانشگاه های بین المللی رشته معماری از آن خود کرده است. دانشکده معماری چینهوا در سال ۱۹۴۶ تاسیس شد و نه تنها برای تحصیل در رشته معماری، بلکه به دلیل معماری مجلل و باشکوه پردیس آن بسیار شناخته شده است.

موسسات معماری برتر در استرالیا و نیوزیلند

استرالیادانشگاه سیدنی در استرالیا بسیار مشهور است و پردیس دانشکده معماری آن در سال ۱۹۲۰ تأسیس شد. دانشگاه ملبورن و دانشگاه نیو ساوت ولز از دیگر دانشگاه های معتبر در استرالیا هستند که برای دانشجویانی که هدف آن ها آموزش در معماری است، گزینه های بسیار مناسبی به شمار می آیند.
نیوزیلنداز دانشکده های معماری در نیوزیلند می توان به دانشگاه اوکلند، دانشگاه ویکتوریا ولینگتون و دانشگاه مسی اشاره کرد.  

ادامه تحصیل رشته معماری در خارج از کشور

برنامه های در نظر گرفته شده معماری معمولا به صورت زیر در دانشگاه ها و دانشکده های معماری ارائه می شوند.

برنامه پنج ساله معماری (BArch) یا همان (Bachelor of Architecture) برای متقاضیانی است که بدون هیچ پیشینه قبلی و بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستان قصد ادامه تحصیل در رشته معماری را دارند.
این دوره ها شامل تاریخ و نظریه معماری، طراحی ساختمان، طراحی سازه ها، روش های ساخت و ساز، تمرینات ریاضی، علوم فیزیک و هنرهای لیبرال است.
برنامه ۲ ساله کارشناسی ارشد معماری (MArch)  یا برای دانشجویانی است که با مدرک کارشناسی از یکی از دانشگاه های معتبر در سراسر جهان از رشته ی معماری فارغ التحصیل شده اند و یا برای کسانی است که در یکی از حوزه های مرتبط با رشته ی معماری کار کرده اند.
برنامه سه یا چهار ساله کارشناسی ارشد معماری برای دانشجویانی با مدارک تحصیلی در رشته های دیگر است. دوره های برنامه کارشناسی ارشد ممکن است شامل مهندسی مکانیک، فناوری ساخت و ساز،  معماری مدرن، مستندات معماری، گرافیک معماری و مدل سازی اطلاعات ساختمان باشد.
فارغ التحصیلان رشته معماری قبل از ثبت نام برای آزمون معماری یا کار در شرکت های معماری، ملزم به گذراندن یک دوره ۳ ساله کارآموزی هستند.
برخی از دانشگاه ها گواهی های معتبر معماری را نیز به دانشجویان اعطا می کنند. در کشوری مانند ایالات متحده آمریکا، شما قبل از ارائه خدمات، باید از شهرداری شهری که قصد کار در آن را دارید، مجوز بگیرید. داشتن این گواهی ها کمک زیادی به روند کار شما خواهد کرد.

همچنین درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای ارشد مجدد و اپلای برای دکتری بخوانید.

گرایش های رشته معماری در خارج از کشور

انتخاب نوع گرایش معماری مورد نظر به طور کلی موضوعی است که به علاقه شخصی باز می گردد. بسته به عوامل مختلفی، مثل نقش شما و وظایف شما در شرکت معماری با یکدیگر متفاوت است. بسیاری از افراد به صورت کاملا تخصصی به این حرفه می پردازند. نیاز به وجود متخصصان معماری مختلف، باعث به وجود آمدن انواع معمارها شده است.

تیم تراست با تحقیق های فراوان لیست کاملی از انواع مختلف این گرایش ها جمع آوری کرده تا شما عزیزان با شناخت انواع گرایش های معماری، حوزه علاقه خود را برای اپلای پیدا کنید.

گرایشتوضیحات
معمار پروژههمانطور که از نام آن پیداست، معمار پروژه، مسئول اجرای یک پروژه یا مجموعه ای از پروژه ها است. این متخصصان یا به صورت مستقل در شرکت خود مشغول به کار می شوند و یا اینکه با یک تیم همکاری می کنند. آنها ممکن است تیم کوچکی از کارورزان، دستیاران و یا معماران تازه وارد داشته باشند. وظایف کلی این افراد نظارت بر جنبه های معماری یک طرح، هماهنگی نیازهای مشتری و تهیه گزارش هایی درمورد پروژه است.
معمار ارشدمعمار ارشد یک درجه از معمار پروژه بالاتر است و در کنترل کیفیت و نظارت، وظیفه مهمتری دارد. در نتیجه می تواند مسئول تعدادی از پروژه های مختلف در مراحل کاری مختلف باشد. معماران ارشد باید درک کاملی از سرورهای فعلی یک سازمان، استانداردها، برنامه های فناوری آینده و همه زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری داشته باشند. معماران ارشد به تجزیه و تحلیل و ارائه بررسی های ویژه در کاستی ها و کمبودهای سیستم های اطلاعاتی، کاهش خطرات و حل و فصل هشدارهای امنیتی می پردازند.
معمار فنیتمرکز یک معمار فنی بیشتر روی کارهای داخلی و درونی یک ساختمان است و به جزئیات ساخت و ساز ساختمان توجه می کند. در حالی که وظایف یک معمار فنی به صورت فنی ممکن است بسیار متفاوت باشد اما بسیاری از آنها مسئول نصب و مدیریت سیستم های محاسباتی و شبکه ای هستند. به عنوان مثال معماران فنی سخت افزارهای سیستم ها و سرورها را تجزیه و تحلیل می کنند و در ارزیابی محصول معماران فنی ممکن است از مدل های کامپیوتری برای پهنای باند و یا دیگر ویژگی ها استفاده کنند.
معمار خانه های مسکونیمعماری خانه های مسکونی، رایج ترین نوع رشته معماری است. این معمار ها معمولا به طور مستقیم با مشتریان در ارتباط هستند تا بدانند چه نوع طراحی برای خانه خود در نظر گرفته اند و با توجه به ایده ای که مشتریان ارائه می دهند، از نظر فنی آن را بررسی کنند و ببینند آیا این طراحی در عمل قابل اجرا هست یا خیر. آنچه در این شغل اهمیت دارد، خلاقیت زیاد معمار است به گونه ای که فرد بتواند مهارت، توانایی و خلاقیت خود را به چالش بکشد و خانه های زیبا و منحصر به فردی را طراحی کند.
معماران تجاریمعماران تجاری، ساختمان هایی با هدف تجاری طراحی می کنند مانند ساختمان های اداری، آسمان خراش ها، هتل، پل، مدارس، موزه، ساختمان های دولتی، ساختمان های مسکونی چند واحدی و به طور کلی طراحی ساختمان هایی که مسکونی نیستند را بر عهده دارند. اغلب معماران تجاری برای انواع خاصی از پروژه ها مانند آسمان خراش ها یا ساختمان های مسکونی چند واحدی تخصص دارند.
معمار یا متخصص ساختن مناظر طبیعی نماوظیفه معمارها همیشه طراحی ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی نیست، بلکه گروهی از معماران متخصص، که به معمار متخصص ساختمان نما مشهور هستند، سازه هایی را در فضاهای باز مانند پارک ها، پردیس های دانشگاه ها، باغ ها و دیگر مکان ها طراحی می کنند. بنابراین همان گونه که از اسم آن پیداست، این معماران به برنامه ریزی، طراحی و مدیریت سازه هایی در محیط های طبیعی می پردازند.
معمار طراحی داخلیکار معماران طراحی داخلی به اندازه معماران کل ساختمان اهمیت دارد. این نوع معماران به مشتریان خود اطمینان می دهند که عناصر داخلی ساختمان تا حد امکان خوب به نظر برسد. کسانی که به عنوان طراح داخلی مشغول به کار هستند، باید درک عمیقی از عناصر طراحی داشته باشند. آشنایی با رنگ شناسی و خلاقیت دو عنصر اصلی و مهم در این شغل به حساب می آید.
معماران طراحی شهریمحدوده کاری معماران طراحی شهری، بسیار گسترده تر از ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی است. چرا که معمار در مقیاس بزرگتری به طراحی ساختمان ها می پردازند به عنوان مثال طراحی یک محله ممکن است بر عهده آنها باشد. ویژگی اصلی این متخصصان توجه به جزئیات است چرا که باید همه عوامل و عناصر حتی وجود درخت ها و درختچه ها را هم در نظر بگیرند.
معماری سبزاین گرایش به تازگی در رشته معماری پدید آمده است و با هدف طراحی و ساخت ساختمان هایی است که از اتلاف انرژی جلوگیری می کنند و به بهبود آب و هوای منطقه کمک می کنند. در حال حاضر، با افزایش نگرانی های مردم در مورد محیط زیست، مردم بیشتر به فکر محیط زیست افتاده اند بنابراین معماران سبز، با استفاده از تکنیک های سازگار با محیط زیست خانه ها را طراحی می کنند.
معماری صنعتیمعماران نیازهای امکانات صنعتی را در سطح عمیقی درک می کنند و می توانند به گونه ای طراحی کنند که کارها کاملاً طبق برنامه پیش برود. چنین ساختمان هایی با انقلاب صنعتی اهمیتی یافتند و سازه های جدیدی طراحی و ساخته شدند.
معماران نیروی دریاییمعماران نیروی دریایی، معمولا کشتی ها، قایق ها، زیر دریایی ها و دیگر تجهیزات دریایی را طراحی می کنند. این افراد برای شروع کار خود به مدرک کارشناسی نیاز دارند. به گزارش اداره آمار کار (BLS)، معماران نیروی دریایی تا سال ۲۰۱۰، به طور متوسط ۸۷,۷۷۰ دلار در سال درامد داشته اند.

بهترین گرایش رشته معماری برای اپلای در خارج از کشور

وجود معمارها در هر گرایشی با توجه به جایی که زندگی می کنند ضروری به نظر می رسد چرا که افراد طبق نیازهای خود به معمارها رجوع می کنند. مسکن یکی از اساسی ترین نیازهای افراد است و به همین علت مردم اهمیت ویژه ای به آن می دهند. ممکن است مردم بسته به هدف خود نیاز به معمار خانه های مسکونی، معمار خانه های غیر مسکونی و انواع دیگر معمارها داشته باشند.

آن چه اهمیت دارد این است که هیچ گرایشی بر گرایش دیگر برتری ندارد و فرد باید در شغل خود بهترین خدمات را ارائه دهد. به طور کلی کشور های نروژ، پاناما، برزیل، سوئیس، هند، استرالیا و چین به معماری خانه های خود بسیار اهمیت می دهند و معماران در این کشورها می توانند آینده روشنی داشته باشند.

بورسیه رشته معماری در خارج از کشور

بورسیه رشته معماری در خارج از کشور

بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور یا کمک‌هزینه‌های دانشجویی از راه‌های مختلف تامین می‌شوند که می‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌های مختلف، بورسیه‌هایی را برای آنها در نظر می‌گیرند. گاهی این بورسیه‌ها تمام هزینه‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه‌ها را تقبل می‌کند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ها عبارت اند از:

  • بورسیه‌های تشویقی: بورسیه‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه‌های ورودی: بورسیه‌های ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق می‌گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می‌شود.
  • بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA : بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می‌پردازند.
  • بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می‌پردازند.
  • بورسیه‌های کارآموزی در خارج از کشور: بورسیه‌های کارآموزی به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که مشتاق انجام کارهای پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.

دانشجویان می‌توانند علاوه بر بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی، وام‌هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی در رشته‌ی معماری، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه‌های مربوط به رشته‌ی معماری مطلع شوید.

همچنین بخوانید: فاند تحصیلی کانادا ، بورسیه تحصیلی کانادا ، وام دانشجویی کانادا

دانشگاه های برتر رشته معماری در خارج از کشور

دانشگاه های برتر رشته معماری در خارج از کشور

رشته معماری شغلی است که شما اثر ملموسی بر محیط اطراف خود خواهید داشت و از طرف دیگر، فرد بسته به عوامل مختلفی درآمد بالایی نیز می تواند داشته باشد. بازار کار رشته معماری به شدت رقابتی است و در این میان کسانی برنده خواهند شد که از دانش بالایی در این زمینه بهره مند باشند. به همین علت تحصیل در یک دانشگاه خوب، تاثیر زیادی در آینده کاری شما خواهد داشت. چرا که این شغل علاوه بر مهارت و خلاقیت، به مدرک دانشگاهی نیز نیاز دارد.

خوشبختانه هر سال رتبه بندی های مختلف جهانی بهترین رشته های بهترین دانشگاه ها را در سطح جهان شناسایی می کنند و افراد با توجه به این رتبه بندی ها و نیز بررسی ویژگی ها و خصوصیاتی که باعث شده این دانشگاه جزء دانشگاه های برتر شود، می توانند دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنند.

تیم تراست در لیست زیر سعی کرده است تا به مهمترین این دانشگاه ها اشاره کند. امید است تا این جدول چراغ راهی برای علاقه مندان به رشته معماری باشد.

نام دانشگاهتوضیحات
موسسه سلطنتی فناوری کی تی اچ (KTH) در سوئدموسسه سلطنتی فناوریKTH، بزرگترین دانشگاه فنی سوئد به شمار می رود که برنامه های مشهور دانشگاهی آن، افتخار بزرگی برای سوئد است تا به عنوان یکی از بهترین دانشگاه های فنی در جهان شناخته شود. بارزترین ویژگی دانشکده معماری در این دانشگاه استفاده از تکنیک Studio Based‌ برای آموزش است. به گونه ای که دانشجویان روی پروژه ها  به صورت گروهی کار می کنند و استاد تمامی اشکالات آنان را حل می کند.
به این صورت دانشجویان از همان ابتدا خود درگیر انجام پروژه ها شده و تجربه های جدیدی یاد می گیرند. از دیگر برنامه های مهم این دانشگاه در رشته معماری، برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزشی قبل از شروع تحصیل برای آماده شدن با رشته معماری و همچنین برگزاری سمینار ها و انجام پروژه های مستقل است.
دانشگاه تونگجی در چینشما در دانشگاه تونگجی به عنوان یک دانشجوی معماری، به اصول اصلی معماری مسلط خواهید شد و روش ها و تئوری های اساسی طراحی را در حوزه ای که به آن علاقه مند هستید یاد می گیرید.
دانشگاه سیدنی در استرالیادانشگاه سیدنی، علاوه بر اینکه یکی از بهترین دانشگاه های استرالیا به شمار می رود، در میان بهترین دانشگاه های معماری جهان نیز قرار دارد. وقتی صحبت از رشته معماری می شود، مدارک علمی مختلف و زیر شاخه های گوناگونی در دسترس دانشجویان قرار می گیرد که هر یک به شیوه ی منحصر به فرد خود بر جهان اثر گذار است.
به جز واحدهای اصلی درسی در نظر گرفته شده برای دانشجویان معماری، واحدهای اختیاری دیگری نیز هستند که شما را در راه رسیدن به برنامه های یک معمار موفق و کسب مدرک کارشناسی یاری می کند.
دانشگاه توکیو در ژاپندانشگاه توکیو، برنامه منحصر به فردی را در مقطع کارشناسی برای رشته معماری ارائه می دهد. توجه داشته باشید که تنها تعداد کمی از واحدهای درسی به زبان انگلیسی تدریس می شوند و بیشتر دروس به زبان ژاپنی هستند.
دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس (UCLA)دانشگاه UCLA یک دانشگاه مشهور جهانی است که دانشجویان آن جوایز نوبل بسیاری را تا کنون گرفته اند. برنامه های درنظر گرفته شده رشته معماری روی سه حوزه اصلی متمرکز هستند. مطالعات انتقادی، طراحی و تکنولوژی. با شرکت در این دوره ها، پایه های درسی شما برای ورود به رشته معماری و پیشرفت کاری قوی خواهد شد.
دانشگاه هنگ کنگدانشگاه HKU که یک دانشگاه جهانی در  آسیا به حساب می آید، در لیست بهترین دانشکده های معماری جهان دیده می شود. دوره تحصیلی رشته معماری در مقطع کارشناسی، ۴ ساله است و دانشجویان به منظور آشنایی بیشتر با این رشته، از همان ابتدا در استودیوهای طراحی مشغول به یادگیری و آموزش می شوند.
این مدرک نه تنها زمینه ورود دانشجویان به رشته معماری را فراهم می کند، بلکه دانشی که این برنامه ها در اختیار دانشجویان قرار می دهند، آنها را برای ورود به بخش های مرتبط دیگر نیز آماده می کند.
دانشگاه کلمبیا، نیویورکبرنامه های عملی دانشگاه کلمبیا در رشته معماری باعث شده است تا دانشجویان، رویکرد فلسفی تری نسبت به معماری داشته باشند و دانشجویان را تشویق می کند تا معماری را در رابطه با جامعه، سیاست و فرهنگ نیز در نظر بگیرند.
این رشته یکی از معروف ترین رشته های هنرهای لیبرال در دانشگاه کلمبیا است به گونه ای که در میان یکی از بهترین دانشگاه های معماری جهان دیده می شود.
دانشگاه ملی سنگاپور (NUS)دانشگاه ملی سنگاپور که در قلب یکی از پویاترین شهرهای جهان واقع شده است، برنامه های معماری بی نظیری را برای جذب معماران در نظر گرفته است. برنامه های درسی معماری این دانشگاه از تمرکز بر طراحی ساختمان ها گرفته تا خلق آثار بی نظیر و حتی معماری کل شهر را شامل می شود.
نمرات بالای دروسی مانند ریاضیات، شیمی و فیزیک در پذیرش دانشجو نقش مهمی دارد. از مهمترین ویژگی های رشته معماری در دانشگاه ملی سنگاپور، وجود فرصت های شغلی برای دانشجویان است به گونه ای که دانشگاه، دانشجویان معماری را تشویق می کند تا در یکی از موسسات مربوط به دانشکده معماری دانشگاه مشغول به کار شوند.
دانشگاه چینهوا در چیندوره تحصیلی معماری در دانشگاه چینهوا، ۵ سال به طول می انجامد. بعد از آن، دانشجو می تواند در مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد و یا دکتری ادامه تحصیل دهد.
دانشگاه پلی تکنیک فدرال لوزان (EPFL) در سوئیسدانشگاه پلی تکنیک فدرال لوزان، نه تنها به عنوان یکی از دانشکده های پیشرو در اروپا، بلکه به خاطر تدریس عالی و تحقیقات نوآورانه اش در سطح جهان نیز بسیار معروف است. تمرکز کلاس ها بیشتر روی تاریخ معماری، تکنیک های طراحی ساختمان و مدل سازی است.
بازدیدهای کارگاهی و شرکت در کلاس های عملی از مهمترین برنامه های در نظر گرفته شده دانشگاه فدرال لوزان برای دانشجویان معماری است. دانشجویان بعد از اتمام تحصیلات کارشناسی، در مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد می توانند به تحصیل ادامه دهند.
دانشگاه کمبریج در انگلستانشاید در ابتدا، تعداد پایین ثبت نام شدگان در دانشگاه کمبریج برای شما عجیب به نظر برسد و یا فکر کنید در آمار و ارقام اشتباه شده است، اما حقیقت این است که پایین بودن تعداد دانشجویان عمدی و از سوی دانشگاه است.
این برنامه ریزی، دقیق و به صورت حساب شده است به طوری که این دانشگاه امکانات زیادی را در اختیار هر دانشجو قرار می دهد تا معماری را به صورت اصولی و درست یاد بگیرد. نمرات دروس هنر و ریاضی شما باید بسیار عالی باشد و  باید بتوانید در مصاحبه حضوری قبول شوید.
دانشکده معماری منچستر (MSA) در انگلستاندانشکده معماری منچستر که در قلب انگلستان واقع شده، همکاری ویژه ای با دو دانشگاه Manchester Metropolitan دارد. این دانشگاه یکی از بزرگترین و معتبرترین دانشکده های انگلستان و به طور کلی جهان است.
دانشگاه منچستر به تازگی امکانات استودیویی، تدریس و کارگاهی پیشرفته ای برای گروه معماری خود در نظر گرفته است. از جمله مهمترین ویژگی های این دانشگاه، سفرهای پی در پی و بازدید دانشجویان از معماری های با شکوه هم در داخل و هم خارج از کشور است تا دانشجویان با شیوه های معماری جهان از نزدیک آشنا شوند.
در مدارک ارسالی شما برای پذیرش در این دانشگاه، نوشتن بیانیه یا همان انگیزه نامه الزامی است شما باید در این بیانیه کوتاه علاقه مندی خود به رشته ی معماری را شرح دهید.
دانشگاه پلی تکنیک میلان در ایتالیادانشگاه پلی تکنیک میلان که در سال ۱۸۶۳ تاسیس شد، یکی از مشهورترین دانشکده های طراحی و مهندسی در اروپا و جهان است که تا کنون جوایز نوبل زیادی را در این زمینه به دست آورده است.
کارشناسی طراحی معماری در این دانشگاه به دو زبان انگلیسی و ایتالیایی تدریس می شود و دانشجویان در طول تحصیل خود در کنفرانس های مخصوص معماری، نمایشگاه ها و سفرهای علمی شرکت می کنند. ۴ گرایش اصلی دانشگاه پلی تکنیک میلان در مقطع کارشناسی ارشد، به زبان انگلیسی آموزش داده می شود.
دانشگاه هاروارد در آمریکابرنامه معماری دانشگاه هاروارد به طور مشترک توسط دانشکده هنر و علوم و دانشکده تحصیلات تکمیلی اداره می شود. شیوه های تدریس معماری در دانشگاه هاروارد، به صورت نوآورانه است و دانشجویان می توانند روی یکی از این دو مسیر اصلی کارشناسی که شامل مطالعات طراحی یا تاریخ و نظریه است، تمرکز کنند.
توجه داشته باشید که نرخ پذیرش دانشجو در دانشگاه هاروارد بسیار پایین است و دانشگاه هاروارد در پذیرش دانشجو سختگیری زیادی دارد. بنابراین درصورتی که می خواهید در این دانشگاه پذیرفته شوید، باید نمرات دروس آخرین مدرک تحصیلیتان بسیار بالا باشد.
دانشگاه ETH زوریخ در سوئیسETH زوریخ که در سال ۱۸۵۵ تاسیس شد، یکی از بهترین دانشکده های جهان در رشته معماری است که چندین دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد را در اختیار دانشجویان قرار می دهد. اگرچه دانش زبان آلمانی از اهمیت بالایی در این دانشگاه برخوردار است، بسیاری از دروس به زبان انگلیسی و یا فرانسوی تدریس می شوند. آنچه در دانشکده معماری دانشگاه زوریخ اهمیت دارد، تاکید بر مطالعه نظری است.
کالج دانشگاهی لندن (UCL)دانشگاه UCL که از سال ۲۰۰۱ جایگاه خوبی را در میان دانشگاه های برتر انگلستان برای خود به دست آورده، نام آن همواره در میان بهترین دانشکده های معماری جهان مشاهده می شود. این دانشگاه شهرت زیادی در تحقیق و مطالعه و همچنین روش های تدریس دارد.
دانشگاه فناوری دلفت در هلندبرنامه های دانشگاهی دانشگاه دلفت در مقطع کارشناسی به صورت ۴ ساله است و دانشجویان معماری به مطالعات معماری، علم ساختمان و شهرسازی می پردازند. این رویکرد گسترده همواره باعث شده است که دانشگاه دلفت به عنوان یکی از مهم ترین موسسات فنی در اروپا به حساب آید.
نکته قابل توجه در مورد این دانشگاه این است که مقطع کارشناسی تنها به زبان هلندی تدریس شده اما مقطع کارشناسی ارشد، به زبان انگلیسی آموزش داده می شود. بنابراین درصورتی که می خواهید برای مقطع کارشناسی اپلای کنید، باید سطح خاصی از این زبان را بلد باشید.
مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) در آمریکامتقاضیان رشته معماری در دانشگاه MIT، موظف به ارائه چندین مقاله کوتاه در مورد رشته معماری هستند. این دانشگاه یکی از بهترین دانشکده های معماری در جهان به شمار می رود.

همچنین در صورت نیاز درباره دانشگاه های کانادا، رنکینگ دانشگاه های کانادا و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا با مراجعه به هر لینک در تراست بخوانید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته معماری در خارج از کشور

روند اخذ ویزا در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ‌ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. تیم تراست با کسب سال‌ ها  تجربه ‌ کاری در زمینه  اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می ‌کند. مدارک مورد نظر و مراحل زیر، روند کلی اخذ ویزا را در رشته‌ معماری نشان می ‌دهد.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌ مورد نظر (در اینجا رشته‌ معماری )
  • همراه داشتن نامه‌ پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس  و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌  آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی  صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌  سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

برای مطالعه بیشتر درمورد ویزای تحصیلی کانادا کلیک کنید.

اپلای رشته معماری در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای رشته معماری در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

متقاضیانی که قصد اپلای در مقطع کارشناسی معماری را دارند، می توانند در برنامه ۴ ساله لیسانس هنر یا لیسانس علوم ثبت نام کنند. برنامه های پیش حرفه ای معمولا برای افرادی در نظر گرفته می شود که می خواهند مدرک کارشناسی ارشد حرفه ای خود را نیز بگیرند. برخی از برنامه های کارشناسی معماری (B.Arch.) ممکن است ۵ سال طول بکشد. دانشجویان در طول سال پایانی تحصیل خود، ملزم به گذراندن دوره کارآموزی خود تحت نظارت معماری هستند که دارای مجوز است.

متقاضیان، علاوه بر داشتن نمرات رضایت بخش آزمون ورودی دانشگاه، باید مقاله ای در حوزه معماری بنویسند. همچنین ارائه نمونه کار برای پذیرش در بسیاری از دانشگاه ها الزامی است. برخی از برنامه ها نیز ممکن است نیاز به مصاحبه حضوری داشته باشند. برنامه های درسی در نظر گرفته شده برای مقطع کارشناسی معماری شامل موضوعات مختلف و متنوعی از جمله طراحی سازه، زیبایی شناختی معماری، نظریه معماری، تاریخچه معماری، ساخت و ساز ساختمان، طراحی سازه های فولادی و  نقاشی های CAD به همراه دوره های عملی است. 

همچنین بخوانید: تحصیل با مدرک دیپلم در کانادا ، تحصیل کارشناسی در کانادا

اپلای رشته معماری در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

برنامه های کارشناسی ارشد رشته معماری (M.Arch.) برای دانشجویانی در نظر گرفته شده است که دارای مدرک پیش حرفه ای، کارشناسی معماری هستند. این برنامه به دانشجویان اجازه می دهد تا به طراحی ساختمان های شهری بپردازند تا تجربه استودیویی طراحی ساختمان ها را به دست آورند.

دانشجویان کارشناسی ارشد معماری باید به طور دقیق با تاریخ معماری، نظریه طراحی، نرم افزار CAD و فناوری های ساخت و ساز آشنا باشند. این دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد با طراحی و حفظ سازه ها، درک تئوری ها و تاریخ معماری به طور تخصصی تر آشنا می شوند و به نقد معماری، نظریه های طراحی معماری، تکنیک های طراحی دیجیتال، علم ساختمان و معماری زیست محیطی می پردازند.

درباره کارشناسی ارشد در کانادا با مراجعه به لینک بخوانید.

اپلای رشته معماری در مقطع دکتری در خارج از کشور

مدرک دکترای معماری (D Arch) در حال حاضر تنها توسط دانشگاه هاوایی در Manoa ارائه می شود. اکثر هیئت ها و شرکت های ثبت نامی در ایالات متحده به یک مدرک معتبر حرفه ای برای صدور مجوز معماری نیاز دارند. این دفاتر معمولا سه نوع مدرک کارشناسی معماری، کارشناسی ارشد معماری و یا دکترای معماری را به رسمیت می شناسند.

همچنین درباره تحصیل دکتری در کانادا بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته معماری در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته معماری بسته به نوع دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید متفاوت است با این حال بسیاری از دانشگاه ها برای این مدارک مشترکات زیادی دارند. در زیر به مهمترین مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته معماری اشاره شده است اما در صورتی که به اطلاعات دقیق تری نیاز داشتید، آن را از سایت دانشگاه مورد نظر خود چک کنید:

  • انتخاب رشته و گرایش مورد نظر
  • انتخاب کشور مورد نظر
  • کپی از آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه
  • ریز نمرات مدرک دیپلم دبیرستان
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی معتبر یا مدرک زبان کشوری که قصد اپلای در آن را دارید
  • ارسال رزومه کاری
  • انگیزه نامه
  • توصیه نامه
  • برخی از دانشگاه ها نمونه کار عملی نیز از شما می خواهند. قبل از ارسال مدارک خود این مورد را از سایت دانشگاه مورد نظر خود بررسی کنید.

بازار کار رشته معماری در خارج از کشور

از آن جایی که ساختمان ها نقش مهمی در زندگی انسان ها دارند و جمعیت انسان ها روز به روز در حال افزایش است، نیاز به معمار نیز همواره بیشتر و بیشتر حس می شود. بازار کار معماری در هر گرایشی که باشد، بسیار پر سود است و کمتر معماری پیدا می شود که بیکار باشد. با این حال تیم تراست، لیستی از بهترین شهرهای جهان را که بازار کار معماری در این شهر ها بسیار فوق العاده بوده است را برای شما فراهم آورده تا از دستمزد معماران در آنجا مطلع شوید.

نام شهرتوضیحات
دوبلین، ایرلنددوبلین، یکی از برترین شهرها برای کار به عنوان معمار است. میانگین متوسط حقوق یک معمار در ایرلند ۴,۰۱۱ یورو یعنی تقریبا ۴,۶۵۱ دلار است. در صورتی که بتوانید در این شهر کار پیدا کنید سالانه ۵۵,۱۵۳ یورو یعنی ۶۳,۹۴۴ دلار حقوق دریافت خواهید کرد. نوع معماری ساختمان های دوبلین، حاکی از اهمیت بالای مسئولین این شهر به هنر و معماری است.  
دوحه، قطردوحه نیز از دیگر شهرهای مهم برای معماران است و درامد معماران در این شهر کمی از درامد معماران دوبلین بیشتر است.
میانگین متوسط حقوق یک معمار در دوحه ۴,۶۶۵ دلار و سالانه ۴۸,۳۱۹ دلار است.  
تورنتو، کانادااگر چه بیشتر شهرهای کانادا، برای معماران از نظر کاری بی نظیر هستند، اما شهر تورنتو به دلیل استقبال از معماران تازه کار از محبوبیت بیشتری برخوردار است.
متوسط حقوق سالانه برای معماران در تورنتو ۷۹,۲۲۸ دلار است.  
ملبورن، استرالیامعماران از سراسر جهان، ملبورن را شهری مبتکر، پویا و خلاق توصیف می کنند.
میانگین متوسط حقوق یک معمار در ملبورن، سالانه ۴۳,۶۱۶ دلار است.  
وست پالم بیچ، فلوریدابراساس گزارش اداره آمار کار (BLS)، در سال ۲۰۱۶ بالاترین حقوق پرداخت شده برای معماران در ایالات متحده مربوط به شهر وست پالم بیچ با میانگین حقوق سالانه ۱۲۰,۳۸۰ دلار بوده است. این شهر به طور میانگین دارای نزدیک به ۵۰۰ شغل برای معماران است.  

درباره کار پس از تحصیل در کانادا، اقامت پس از تحصیل در کانادا و تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا در تراست بیشتر بخوانید.

بازار کار رشته معماری در خارج از کشور

میانگین درآمد معماران در خارج از کشور

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته معماری نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روزرسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت چک کنید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
اتریشمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۷۱,۴۶۶ یورو
میانگین حقوق معمارها ‌ در هر ساعت:  ۳۴ یورو
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۰۸ یورو
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۰,۲۰۹  یورو    
میانگین حقوق  معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۸,۶۴۸ یورو     
استرالیامیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۱۱۹,۴۵۸ دلار
میانگین حقوق معمارها  در هر ساعت: ۵۷ دلار
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۳,۳۵۷ دلار
میانگین حقوق  معمارها  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۴,۱۱۱ دلار    
میانگین حقوق  معمارها ‌ با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۸,۵۰۴ دلار     
باهامامیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۶۸,۶۳۹ دلار
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۳۳ دلار
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۲۹ دلار
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸,۳۴۲ دلار     
میانگین حقوق معمارها ‌ با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۵,۳۵۰ دلار     
بلغارستانمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۳۰,۱۰۱ لو
میانگین حقوق معمارها ‌ در هر ساعت: ۱۴ لو
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۸۴۵ لو
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱,۵۵۰ لو  
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸,۰۴۸ لو    
بلاروسمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۱۳,۶۰۹ روبل
میانگین حقوق معمارها  در هر ساعت: ۷ روبل
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۳۸۲ روبل
میانگین حقوق معمارها تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۰۰ روبل
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷,۱۲۶ روبل    
برمودامیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۹۵,۲۲۳ دلار
میانگین حقوق معمارها  در هر ساعت:  ۴۶ دلار
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری:  ۲,۶۷۶ دلار
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۷,۱۱۵  دلار
میانگین حقوق  معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۸,۴۹۶ دلار      
کانادامیانگین حقوقمعمارها به صورت کلی:  ۱۰۳,۰۶۵ دلار
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۵۰ دلار
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۲,۸۹۶ دلار
میانگین حقوق معمارها  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۲,۴۵۱ دلار
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۷,۹۱۷ دلار     
چینمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۲۴۶,۲۳۴ یوان
میانگین حقوق معمارها  در هر ساعت: ۱۱۸ یوان
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۶,۹۱۹ یوان
میانگین حقوق معمارها  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۴,۹۶۰ یوان
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰۸,۹۰۲ یوان    
کاستاریکامیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۱۵,۶۲۹,۳۷۸ کولون
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۷,۵۱۴ کولون
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۴۳۹,۱۸۶ کولون     
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱,۰۵۷,۷۴۴ کولون
میانگین حقوق  معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹,۵۲۳,۰۸۰ کولون     
جمهوری چکمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۸۰۵,۲۵۰ کرونا
میانگین حقوق معمارها  در هر ساعت: ۳۸۷ کرونا
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۲۲,۶۲۸ کرونا
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۶۵,۷۳۹ کرونا
میانگین حقوق معمارها تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۹۹۸,۸۴۴ کرونا      
مراکشمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی:  ۱۶۱,۱۹۱ درهم
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۷۷ درهم
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۴,۵۲۹ درهم
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۳,۷۴۶ درهم
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۰,۸۲۵ درهم   
مصرمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۱۷۶,۲۶۰ پوند
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۸۵  پوند
میانگین درآمد معمارها  از ساعات اضافه کاری: ۴,۹۵۳ پوند
میانگین حقوقمعمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۵,۶۴۷ پوند   
میانگین حقوق معمارها  تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۲۱,۸۳۷ پوند
نیوزیلندمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۱۱۳,۵۳۱ دلار
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۵۵ دلار
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری:  ۳,۱۹۰ دلار
میانگین حقوق معمارها  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۹,۸۷۵ دلار     
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۱,۰۲۳ دلار    
فنلاندمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی:  ۶۸,۱۹۴ یورو
میانگین حقوق معمارها  در هر ساعت: ۳۳ یورو
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۱۶  یورو
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۸۵۲ یورو    
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۴,۴۸۵ یورو     
فرانسهمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۶۳,۳۳۴  یورو
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۳۰ یورو
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۱,۷۸۰ یورو
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴,۴۹۶ یورو    
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۸,۵۶۱  یورو     
گرجستانمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۱۱۰,۱۷۱ لاری
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت:  ۵۳ لاری
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۳,۰۹۶ لاری
میانگین حقوق معمارها  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۸,۹۷۶  لاری     
میانگین حقوق معمارها تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۹,۴۳۸ لاری      
پرتغالمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۳۷,۸۷۰ یورو
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۱۸ یورو
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری:  ۱,۰۶۴ یورو
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۶,۵۵۶ یورو
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۶,۸۸۷ یورو    
پاکستانمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۱,۸۵۱,۴۷۳ روپیه
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۸۹۰ روپیه
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۵۲,۰۲۶ روپیه
میانگین حقوق معمارها   تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۳۲۲,۷۵۳ روپیه     
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۳۳۵,۳۹۶ روپیه    
مجارستانمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۸,۷۵۹,۹۴۸  فورینت
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۴,۲۱۲ فورینت
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۲۴۶,۱۵۵ فورینت   
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۱۶۶,۳۶۷  فورینت                
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۸۸۷,۰۷۵ فورینت     
وکراینمیانگین حقوق  معمارها به صورت کلی: ۴۰۸,۸۲۵ گریونا
میانگین حقوق معمارها  در هر ساعت: ۱۹۷ گریونا  
میانگین درآمد معمارها  ساعات اضافه کاری: ۱۱,۴۸۸ گریونا
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۹۲,۰۷۸ گریونا     
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۱۵,۶۸۱ گریونا     
اماراتمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۲۷۲,۳۱۰ درهم
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت:  ۱۳۱ درهم 
میانگین درآمد معمارها ‌ از ساعات اضافه کاری: ۷,۶۵۲ درهم
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۹۲,۳۷۳ درهم      
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۳۹,۶۴۶ درهم     
ایالات متحده‌ی آمریکامیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۹۳,۲۵۵ دلار
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت:  ۴۵ دلار
میانگین درآمد معمارها  از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۲۰ دلار
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۵,۵۵۵ دلار      
میانگین حقوق معمارها  با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۵,۷۴۲ دلار     
 کره‌ی جنوبیمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۵۰,۹۶۰,۷۷۶ وون
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۲۴,۵۰۰ وون
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۳۱,۹۹۸وون     
میانگین حقوق معمارها  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶,۰۰۹,۱۳۸ وون        
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۳,۵۷۶,۱۹۲ وون    
سوئدمیانگین حقوقمعمارها به صورت کلی: ۵۶۴,۱۳۵ کرون
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت:  ۲۷۱ کرون  
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۱۵,۸۵۲ کرون
میانگین حقوق  معمارها  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹۶,۳۴۰ کرون     
میانگین حقوق معمارها  تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۹۹,۷۶۱  کرون      
سنگاپورمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۹۳,۶۷۴ دلار
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۴۵ دلار 
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۳۲ دلار
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۶,۱۰۱  دلار     
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۶,۷۰۶ دلار     
فیلیپینمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی:  ۵۹۲,۳۷۹ پزو
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۲۸۵ پزو
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۱۶,۶۴۶ پزو
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۲۰,۰۰۸ پزو      
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۴۱,۵۴۸ پزو      
آفریقای جنوبیمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۴۲۶,۴۳۷ راند
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۲۰۵ راند
میانگین درآمد معمارها ساعات اضافه کاری: ۱۱,۹۸۳ راند
میانگین حقوق  معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰۲,۳۵۲ راند
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۳۳,۸۲۰ راند     
مکزیکمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی:  ۳۶۱,۱۴۷ پزو
میانگین حقوق  معمارها  در هر ساعت: ۱۷۴ پزو
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۱۰,۱۴۸ پزو
میانگین حقوق معمارها  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵۴,۹۰۵ پزو     
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۵۰,۰۴۹ پزو     
ژاپنمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۸,۸۴۹,۶۷۷ ین
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۴,۲۵۵ ین
میانگین درآمد معمارها  از ساعات اضافه کاری: ۲۴۸,۶۷۶ ین     
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۲۱۱,۸۱۵ ین    
میانگین حقوق معمارها  با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۹۶۷,۳۱۵ ین
قزاقستانمیانگین حقوق معمارها به صورت کلی: ۴,۸۶۰,۷۴۵ تنگه
میانگین حقوق معمارها در هر ساعت: ۲,۳۳۷ تنگه
میانگین درآمد معمارها از ساعات اضافه کاری: ۱۳۶,۵۸۷ تنگه      
میانگین حقوق معمارها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۴۵۶,۶۹۹ تنگه      
میانگین حقوق معمارها تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۶,۱۰۳,۰۰۰ تنگه   

همچنین بخوانید: درآمد در کانادا ، اقتصاد کانادا ، مالیات در کانادا

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. تراست بهترین انتخاب شما است. مشاوران و کارشناسان ما در تیم تراست با سال‌ها تجربه در زمینه‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای رشته معماری چیست؟

رشته معماری نیاز به مدارکی دارد که برای موفقیت در اخذ پذیرش تحصیلی باید آن‌ها را از قبل آماده کنید. این مدارک شامل گذرنامه معتبر، مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان هستند. در کنار آن، انگیزه نامه قوی نیز می‌تواند روند پذیرش تحصیلی را با سرعت مناسبی جلو ببرد. برای مقاطع تحصیلات تکمیلی نیاز به مدارک دیگری نیز هست که شامل توصیه نامه، رزومه تحصیلی و شغلی و برای بعضی از دانشگاه‌ها پورتفولیو است. البته، شاید دانشگاه‌ها نمرات آزمون‌های دیگری را نیز مطالبه کنند که بهتر است قبل از همه چیز وب سایت دانشگاه مورد نظر را بررسی کنید.

مدرک زبان مورد نیاز برای پذیرش در رشته معماری چیست؟

در این رشته تحصیلی می‌توان با مدارکی مانند آیلتس یا تافل پذیرش گرفت. البته، امکان پذیرش با مدارکی مانند آزمون دولینگو، PTE یا کمبریج نیز وجود دارد. در بعضی از کشورهای پیشرفته مانند کانادا می‌توان با استفاده از تمامی این مدارک اقدام کرد اما در بعضی از کشورهای دیگر این امکان وجود ندارد. بنابراین بهتر است مدارک زبان مورد نیاز در دانشگاه را در وب سایت آن بررسی کنید.

شهریه تحصیلی رشته معماری در خارج از کشور چقدر است؟

در مورد رشته معماری شهریه شدیدا وابسته به کشور مورد نظر و دانشگاه انتخاب شده است. برای مثال دانشگاه‌های معتبر و پیشرفته دارای شهریه بالاتری نیز هستند چرا که امکانات متنوع‌تری را نیز ارائه خواهند داد. این شهریه در مقطع کارشناسی در کشور آمریکا بین 15 هزار در سال تا 70 هزار دلار براساس مقطع تحصیلی و دوره انتخابی متغیر است. شهریه مورد نظر در کشور کانادا بین 90 هزار دلار کانادا تا 200 هزار دلار کانادا برای کل دوره کارشناسی است.

گرایش‌های مختلف رشته معماری در خارج از کشور کدام‌ها هستند؟

رشته معماری دارای تنوع بالایی در مورد گرایش‌های تحصیلی است و افراد براساس علاقه خود می‌توانند در یکی از آن‌ها تحصیل کنند. این گرایش‌ها شامل معماری پروژه، معمار فنی، معمار تجاری، معماری مناظر طبیعی، طراحی شهری و طراحی داخلی هستند. البته، در صورت تحصیل در دانشگاه‌های معتبر دنیا می‌توانید تنوع بسیار عالی را در مورد گرایش‌های این رشته مشاهده کنید.

درآمد رشته معماری پس از پایان تحصیلات در خارج از کشور چقدر است؟

درآمد متخصصان این رشته در کشور کانادا بین 70 هزار دلار تا 120 هزار دلار متغیر است. باید گفت، این درآمد به صورت مستقیم وابسته به مهارت‌ها و توانایی‌های فرد است. در کشور آمریکا میزان درآمد بیش از 65 هزار در سال است و حتی ممکن است تا بیش از 100 هزار دلار در سال نیز برسد. درآمد متخصص معماری در کشور سنگاپور به صورت میانگین 65 هزار دلار در سال و در کشور فرانسه این میزان حدود 45 هزار دلار در سال برآورد شده است.

آیا امکان کار پس از فارغ التحصیلی در رشته معماری فراهم شده است؟

این رشته دارای تنوع شغلی عالی در کشورهای پیشرفته جهان است. همچنین، قوانین ویزای کاری نیز در بسیاری از کشورها برای مهاجران وجود دارد. با در دست داشتن یک مدرک معتبر و مهارت‌های شغلی می‌توان در موقعیت شغلی مورد نظر در این رشته پذیرش شد.

برترین دانشگاه‌های جهان برای اپلای رشته معماری کدام است؟

دانشگاه‌های متعددی در سراسر جهان وجود دارند که می‌توان موسسه KTH سوئد، توکیو ژاپن، کالیفرنیا آمریکا، سیدنی استرالیا، دانشگاه ملی سنگاپور، بریتیش کلمبیا کانادا، تورنتو کانادا و واترلو کانادا را نام برد.

آیا امکان دریافت بورسیه تحصیلی در رشته معماری از دانشگاه‌های خارج از کشور وجود دارد؟

بودجه‌های کمک هزینه و بورسیه در دانشگاه‌های دنیا بسیار زیاد هستند. با این حال، شرط دریافت این بورسیه‌ها داشتن سوابق علمی درخشان مانند معدل بالا در مقطع تحصیلی قبلی است. بورسیه‌ها به چند مورد تقسیم بندی می‌شوند که شامل بورسیه‌های همزمان با پذیرش، حین تحصیل و بورسیه‌های نهادهای خارجی هستند. همچنین، جوایز علمی متعددی نیز از سوی دانشگاه‌ها و موسسات خصوصی به دانشجویان اعطا می‌شود.

بازار کار رشته معماری در خارج از کشور چگونه است؟

تقاضا در مورد رشته معماری بسیار بالا است و شما براساس مقطع تحصیلی و تخصص مورد نظر می‌توانید یکی از موقعیت‌های شغلی را انتخاب کنید. در این رشته تحصیلی مهارت‌ها و سوابق کاری حرف اول را در یافتن شغل می‌زند و با انتخاب یک مرکز آموزشی معتبر در سطح دانشگاهی، می‌توانید توانایی و کسب تخصص در این رشته را تضمین کنید.

آیا پذیرش تحصیلی در رشته معماری از موسسات آموزش عالی خارج از کشور دشوار است؟

رشته معماری نیز مانند سایر رشته‌ها نیازمند ارائه مدارکی برای پذیرش است. این مدارک شامل موارد مختلفی هستند و در صورتی که بخواهید فرآیند پذیرش تحصیلی به خوبی طی شود، بهتر است این مدارک را به دقت آماده کنید. با ارائه مدارک خواسته شده توسط دانشگاه، مطمئنا روند پذیرش به سرعت پیش خواهد رفت.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • جسیکا

    سلام وقتتون بخیر
    برای ویزای تحصیلی معماری امکانش هست بعد از مهاجرت خودشون طی ۲ ماه فشرده زبان یاد بدن و پذیرش کنن یا باید حتما از قبل زبان بلد قود و در آزمون‌ها شرکت کرد؟

  • Mahtab

    سلام وقتتون بخیر.
    ببخشید من کارشناسی ارشد رشته معماری با معدل الف هستم. ولی بعد از فارغ التحصیلی مشغول کار مرتبط شدم و4 سال گپ تحصیلی دارم.
    آیا این امکان برای من وجود دارد تا در دانشگاه های کانادا بدون مدرک زبان برای ارشد مجدد اقدام کنم؟
    پیشاپیش از پاسخگوییتان ممنونم.

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام. امکان دریافت پذیرش مشروط به زبان وجود دارد اما ریسک ویزای بسیار بالایی دارد.