معرفی رشته مهندسی پلیمر در کانادا
تحصیل در رشته مهندسی پلیمر (polymer engineering) در کانادا، به مطالعه رشتهای از مهندسی میپردازد که طراحی، تحلیل و اصلاح مواد پلیمری از موضوعات اصلی آن است. مهندسی پلیمر حوزههای پتروشیمی، پلیمریزاسیون یا بسپارش، مطالعه ساختار و مشخصات پلیمرها، ترکیب و پردازش پلیمرها و توصیف پلیمرهای اصلی و نیز روابط و کاربردهای مشخصات ساختاری را در بر میگیرد.
پلیمرها موادی هستند که از زنجیره مولکولهای طولانی و تکرار شونده تشکیل شدهاند. مواد پلیمری دارای مشخصات منحصر به فردی هستند که این مشخصات، با توجه به نوع مولکولهایی که در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند و یا چگونگی قرارگیری این مولوکولها در کنار هم تعیین میشوند. به عنوان مثال، فرآیند واکنش مولکولهای مونومر با یکدیگر در واکنشی شیمیایی به منظور تشکیل زنجیرههای پلیمری یا شبکههای سه بعدی، پلیمریزاسیون یا بسپارش نامیده میشود.
ممکن است در ابتدا این پرسش مطرح شود که آیا تحصیل در رشته مهندسی پلیمر در کانادا گزینه خوبی است؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت که، در ادامه میتوانید با توجه به نکاتی که برایتان آورده شده است و نیز، با توجه به علاقه، استعداد و شرایطی که دارید، درباره تحصیل در رشته مهندسی پلیمر در کانادا تصمیمگیری کنید. اما خوب است به این نکته توجه کنید که، بسیاری از دانشگاه های کانادا از موقعیت بسیار ممتازی در جهان برخوردار هستند که تحصیل در آنها میتواند آرزوی هر فردی باشد. بنابراین، در ادامه درباره تحصیل رشته مهندسی پلیمر در کانادا و برخی موضوعات مرتبط با آن، با تراست همراه باشید.
لینک های مفید!
مراحل اخذ پذیرش مهندسی پلیمر در کانادا
انگیزه مهاجرت به کانادا
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت به کانادا تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا کانادا ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت به کانادا چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
کانادا دهمین اقتصاد برتر جهان است. نیروی پیشرانه این اقتصاد مهاجران هستند. نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در کانادا برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه های کانادا برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشتها ید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کانادا شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کانادا شوید. تراست راهنمای جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
اهمیت رشته مهندسی پلیمر در کانادا
از آنجایی که رشته مهندسی پلیمر با زندگی روزانه انسانها سر و کار دارد، این رشته در بازار کار کشورها از جمله کشور کانادا، مورد توجه قرار گرفته است. مهندسان پلیمری که از سابقه تحصیلی خوبی برخوردار باشند، میتوانند از موقعیتهای شغلی خوبی در صنایع نفت و بنزین، صنایع پلیمر و صنایع لاستیک سازی در کانادا بهرهمند شوند. در حقیقت، رشته مهندسی پلیمر به مطالعه موادی میپردازد که مشخصات بسیار کاربردی و متمایزی دارند. مشخصات مکانیکی مانند استقامت و پایداری حرارتی در مواد پلیمری از جمله ویژگیهایی هستند که میتوانند در فناوریها و بخشهای مورد نیاز صنعتی مورد توجه قرار گیرند.
با توجه به ویژگیهای یاد شده، در صنایعی مانند صنایع خودروسازی و صنایع هوافضا بسیار کاربردی هستند، کشور کانادا با برخورداری از این صنایع و نیاز روز افزون به پیشرفت در این بخشها، نیازمند متخصصانی در حوزههای مرتبط و رشته مهندسی پلیمر در کانادا است.
درباره ویزای تحصیلی کانادا ، اعزام دانشجو به کانادا و تحصیل در کانادا بخوانید.
دانشگاه های دارای رشته مهندسی پلیمر در کانادا
اگر قصد ادامه تحصیل در رشته مهندسی پلیمر در کانادا را دارید دانشگاه واترلو و دانشگاه بریتیش کلمبیا گزینههای مناسبی برای آشنایی با این رشته تحصیلی هستند.
- دانشگاه واترلو (University of Waterloo)
یکی از دانشگاههایی که در رشته مهندسی پلیمر در کانادا، دوره کارشناسی ارشد برگزار میکند، دانشگاه واترلو است. به شکلی که، دانشگاه واترلو دوره تحصیلات تکمیلی بسیار خوبی در رشته تحصیلی علم و مهندسی پلیمر دارد. بنابر اعلام دانشگاه واترلو، این دانشگاه بیش از هر موسسه دیگری، فارغالتحصیل در رشته مهندسی پلیمر در کانادا داشته است. گروه پژوهشی پلیمر در این دانشگاه شامل 15 عضو هیأت علمی است. با مراجعه به سایت دانشگاه Waterloo، که نشانی آن در این لینک قرار داده شده است، میتوانید اطلاعات بیشتری را دریافت کنید.
- دانشگاه بریتیش کلمبیا (University of British Columbia)
دانشگاه بریتیش کلمبیا در دانشکده علوم اقدام به برگزاری دوره پژوهشی در حوزه شیمی پلیمر و مواد، در مقطع کارشناسی ارشد میکند. دانشکده شیمی دانشگاه British Columbia، یکی از پرچمداران رشته شیمی در سرتاسر دنیا است که محیط پژوهشی و آموزشی خوبی را در سطوح پیشرفته فراهم کرده است. یکی از گرایشهایی که میتوانید برای پژوهش در کانادا در دانشگاه بریتیش کلمبیا انتخاب کنید، شیمی پلیمر و مواد است. این دانشکده بیش از 500 دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی، عضو هیأت علمی و دانشجوی پست دکتری دارد. برای اطلاعات بیشتری میتوانید به آدرس سایت دانشگاه به این لینک مراجعه کنید.
درباره کارشناسی ارشد در کانادا ، ددلاین دانشگاه های کانادا و تحصیل با مدرک دیپلم در کانادا بخوانید.
شرایط تحصیل در رشته مهندسی پلیمر در کانادا
- دانشگاه واترلو
دوره تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی شیمی در دانشگاه واترلو در سه حوزه برگزار میشود. این سه حوزه عبارت هستند از: مهندسی بیولوژیک، علوم و مهندسی پلیمر و مهندسی سیستمهای فرآوری. برای شرکت در این دوره، دانشجویان باید مدرک کارشناسی با حداقل معدل برابر با میانگین 75 درصد در دو سال آخر تحصیلی را ارائه دهند. همچنین، دانشجویان لازم است تا رزومه تحصیلی خود را هنگام اپلای دانشگاه واترلو به همراه سایر مدارک ارسال کنند.
از دیگر شرایط شرکت در این دوره، ارائه حداقل نمره از یکی از امتحانهای زبان تافل آی بی تی و یا آیلتس آکادمیک است. ارائه حداقل نمره 80 از امتحان تافل آی بی تی با حداقل نمره 22 در مهارت نوشتاری، حداقل نمره 18 در مهارت شنیداری و حداقل نمره 20 در سایر مهارتها مورد نیاز است. همچنین، دانشجویان میتوانند حداقل نمره 6.5 از امتحان آیلتس آکادمیک با حداقل نمره 6 در مهارتهای نوشتاری و گفتاری را نیز به عنوان مدرکی مبنی بر آشنایی با زبان انگلیسی، به دانشگاه واترلو ارائه دهند. برای مشاهده جزئیات بیشتر از این دوره می توانید به این لینک مراجعه کنید.
درباره آزمون تافل برای کانادا ، مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا و تحصیل در کانادا بدون مدرک زبان بیشتر بدانید.
- دانشگاه بریتیش کلمبیا
ادامه تحصیل در رشته شیمی پلیمر و مواد در کانادا در دانشگاه بریتیش کلمبیا دارای دورهای پژوهشی است. مطالعه مواد پلیمری که کاربردهایی مانند استفاده در سلولهای خورشیدی، وسایل ذخیره هیدروژن، غشاها و یا وسایل مغناطیسی دارند، از جمله موضوعاتی هستند که در این دوره تحقیقاتی به آن توجه شده است. با توجه به اینکه این دوره پژوهشی در دانشکده شیمی دانشگاه بریتیش کلمبیا ارائه میشود، داوطلبان شرکت در این دوره میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی این دانشکده در این لینک مراجعه کنند.
برای دسترسی به اطلاعات بیشتر درباره شرط معدل برای تحصیل در کانادا ، محاسبه GPA در کانادا و دوره زبان در کانادا روی لینک های مرتبط کلیک کنید.
شهریه و مدت زمان دوره های آموزشی رشته مهندسی پلیمر در کانادا
- دانشگاه واترلو
طول دوره تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد به مدت 3 الی 6 ترم تحصیلی و حدود 1 الی 2 سال در نظر گرفته شده است. دانشجویان میتوانند در دوره تماموقت و یا پارهوقت شرکت کنند. دانشجویان بینالمللی برای شرکت در دوره کارشناسی ارشد تماموقت، نیاز است تا مبلغی برابر با 13234 دلار را به عنوان شهریه پرداخت کنند. همچنین، برای مشاهده سایر هزینههای تحصیلی و زندگی در دانشگاه واترلو، میتوانید به این لینک مراجعه کنید.
- دانشگاه بریتیش کلمبیا
دانشجویان با شرکت در یکی از دوره های رشته شیمی در دانشگاه بریتیش کلمبیا، می توانند حوزه پژوهشی خود را در رابطه با شیمی پلیمر و مواد انتخاب کنند. بدین منظور، شهریه تحصیلی شرکت در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه بریتیش کلمبیا، برای شرکت در دوره پژوهشی شیمی پلیمر و مواد که در دانشکده شیمی این دانشگاه نیز برگزار میشود، برای دانشجویان بینالمللی مبلغی برابر با 8,952.27 دلار در سال اول تحصیلی تعیین شده است. همچنین، دوره کارشناسی ارشد دورهای 2 ساله و دوره دکتری در این دانشگاه نیز، دور ای 5 ساله است.
درباره وام دانشجویی کانادا ، زندگی دانشجویی در کانادا و هزینه تحصیل در کانادا بیشتر بخوانید.
بورسیه تحصیلی رشته مهندسی پلیمر در کانادا
ادامه تحصیل رشته مهندسی پلیمر در کانادا فرصت بسیار مناسبی برای استفاده از انواع بورسیههای تحصیلی در نظر گرفته شده است. به شکلی که علاوه بر بورسیههای ارائه شده در دورههای مختلف تحصیلی از طرف دانشگاههای کانادا، دولت کانادا نیز اقدام به ارائه بورسیههای تحصیلی به دانشجویان بینالمللی کرده است. بنابراین، با توجه به مبالغ قابل توجهی که برای کمک هزینه دانشجویی در کانادا در نظر گرفته شده است، با دریافت یکی از انواع بورسیه تحصیلی کانادا، از دغدغههای مالی دانشجویان تا اندازه زیادی کاسته خواهد شد.
به عنوان مثال، دانشگاه واترلو کانادا اقدام به ارائه بورسیههای تحصیلی به دانشجویان بینالمللی کرده است. یکی از بورسیههای در نظر گرفته شده برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کانادا دانشگاه واترلو، بورسیه IMAE است که مبلغی به اندازه 2500 دلار برای هر ترم تحصیلی و قابل پرداخت تا حداکثر 5 ترم تحصیلی است. البته برخورداری از برخی بورسیههای تحصیلی دارای شرایطی است که در صورت برخورداری از شرایط، به دانشجویان تعلق خواهد گرفت. به عنوان مثال، بورسیه ذکر شده در بالا، برای گروهی از دانشجویان است که در دورههای پروژه محور این دانشگاه شرکت کرده باشند. البته این دانشگاه دارای بورسیههای مختلفی است که، برای مشاهده جزئیات بیشتر از بورسیههای تحصیلات تکمیلی در دانشگاه واترلو کانادا، میتوانید به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه بریتیش کلمبیا نیز اقدام به ارائه بورسیههای بسیار متنوعی به دانشجویان متقاضی شرکت در دورههای این دانشگاه کرده است. به شکلی که امکان دریافت بورسیههای ارائه شده برای دانشجویان بینالمللی در مقاطع تحصیلی مختلف وجود دارد. به عنوان مثال، بورسیه ارائه شده در هر سال تحصیلی به دانشجویان بینالمللی مقطع کارشناسی در دانشگاه بریتیش کلمبیا، در صورتی که در بین 5 درصد از دانشجویان برتر سال تحصیلی باشند، مبلغی به اندازه 4 هزار دلار تعیین شده است. برای مشاهده فهرست کامل بورسیههای این دانشگاه، میتوانید به این لینک مراجعه کنید.
همچنین درباره فاند تحصیلی کانادا ، تحصیل رایگان در کانادا و پذیرش کاندیشنال بخوانید.
کد مشاغل رشته مهندسی پلیمر در کانادا
کد شغلی برای رشته مهندسی پلیمر در کانادا بر اساس طبقه بندی ملی مشاغل کانادا (NOC)، کد 2134 است. البته این کد شغلی تحت عنوان کد شغلی برای مهندسان شیمی در کانادا است که مشاغل دیگر مانند مهندسی پلیمر، مهندسی تصفیه فاضلاب و مهندسی بیوشیمی نیز در این گروه شغلی قرار میگیرند. برای مشاهده سایر مشاغلی که در این گروه شغلی قرار دارند و مطالعه جزئیات بیشتر، به این لینک مراجعه کنید.
درباره کارآموزی در کانادا ، تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا و کار پس از تحصیل در کانادا بخوانید.
مسیر شغلی رشته مهندسی پلیمر در کانادا
مهندسان پلیمر با داشتن مدرک تحصیلی دانشگاهی میتوانند به دنبال موقعیتهای شغلی در یکی از صنایع صنایع نفت، پلیمر و لاستیک سازی باشند. برخورداری از مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد در رشته مهندسی پلیمر و یا یکی از رشتههای مرتبط، برای اشتغال به کار در رشته مهندسی پلیمر در کانادا مورد نیاز است. همچنین، کسب مدرک مهندسی حرفهای (P.Eng.) و گذراندن حداقل 3 سال دوره کاری تحت نظارت در این رشته تحصیلی، یکی دیگر از شرایط کار در کانادا در رشته مهندسی پلیمر است.
بیشتر بخوانید: درآمد در کانادا ، کار در کانادا ، قانون کار کانادا
سخن نهایی
تراست برای صرفهجویی در هزینههای شما مشتریان عزیز، بهرایگان شرایط شما را برای مهاجرت ارزیابی میکند. همین حالا فرم ارزیابی رایگان تراست را تکمیل کنید تا متخصصان تراست شرایط شما برای مهاجرت را بررسی کنند. نتیجه در ایمیلی خدمتتان اعلام خواهد شد.
جدول اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا
(جهت مشاهده همه ستون های جدول درون موبایل، جدول را به راست بکشید)
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
آزمون و خطا نکنید!
بجای صرف ساعات طولانی برای جستجو و انتخاب رشته و دانشگاه، به راحتی می توانید از کمک کارشناسان تحصیلی موسسه تراست بهره ببرید.
سوالات متداول
شهریه و هزینههای زندگی در کانادا با توجه به دانشگاه محل تحصیل، محل اسکان دانشجو، مقطع تحصیلی و مدت زمان دوره ای که در آن شرکت میکنید، متفاوت است. به عنوان مثال، برای تحصیل کارشناسی ارشد مهندسی در کانادا دانشگاه واترلو، علاوه بر شهریه شرکت در دوره تماموقت که 13234 دلار تعیین شده است، هزینههای جانبی تحصیل نیز تقریباَ به اندازه 703 دلار عنوان شده است. همچنین، هزینههای زندگی برای تحصیل در دانشگاه واترلو کانادا، حدود 5380 دلار الی 6680 دلار در هر ترم تحصیلی برآورد میشود.
عموماَ برای دریافت بورسیههای تحصیلی، میتوانید با مراجعه به سایت هر دانشگاه از شرایط دریافت هر بورسیه با خبر شوید. به عنوان مثال، برای دریافت بورسیه از دانشگاه بریتیش کلمبیا، نیاز است تا دانشجویان، شهریه شرکت در دوره را پرداخت کرده باشند. همچنین، ارائه مجوز ادامه تحصیل در رشته دانشگاهی مانند رشته مهندسی پلیمر در کانادا دانشگاه بریتیش کلمبیا، مورد نیاز است.
ذکر این نکته ضروری است که، برخی دانشگاهها و موسسات آموزشی، همزمان با ارسال درخواست و اپلای دانشگاه کانادا، شرایط دانشجویان را برای دریافت بورسیه به صورت خودکار مورد بررسی قرار میدهند. به عنوان مثال، چنانچه دانشجویانی که برای دانشگاه کارلتون کانادا اپلای میکنند و از معدل بسیار خوبی نیز برخوردار باشند، به صورت خودکار برای دریافت بورسیههای ورودی انتخاب میشوند. به شکلی که این دانشگاه بیش از 12 هزار بورسیه تحصیلی را به ارزشی در حدود 24 میلیون دلار در سال 2020، به دانشجویان اعطا کرده است.
کالجها و دانشگاههای کانادا از معتبرترین دانشگاهها و موسسات آموزشی در جهان هستند. به شکلی که تعداد زیادی از دانشگاههای این کشور همواره در فهرست بهترین موسسات آموزشی جهان قرار دارند.
با تحصیل در یکی از دانشگاههای کانادا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، از شانس بیشتری برای دریافت اقامت دائم در این کشور برخوردار میشوید.
کانادا کشوری با اقتصاد توسعه یافته است. به شکلی که بخشهای متنوعی در اقتصاد این کشور وجود دارند که، همواره به فارغالتحصیلان دانشگاهی و متخصصان، برای رشد اقتصادی در صنایع مختلف این کشور نیازمند است. صنایع مرتبط با خودروسازی و هوافضا از جمله بخشهایی هستند که فارغالتحصیل رشته مهندسی پلیمر در کانادا میتواند در آنها مشغول به کار شود.
ارائه بورسیههای تحصیلی بسیار زیاد و متنوع از دیگر امتیازات تحصیل در کانادا است.
با شرکت در یکی از دورههای تحصیلی، از مجهزترین و به روزترین امکانات پژوهشی و دانشگاهی جهان برخوردار خواهید شد.
میانگین درآمد افرادی که در رشته پلیمر در کانادا مشغول به کار میشوند حدود 73606 دلار در سال است.
مهندس پلیمر در گسترش و توسعه پلاستیکها فعالیت میکند. از دیگر وظایف مهندس پلیمر، ساخت پلیمرهای جدید و کار با مدلها و طراحی تجهیزات جدید به منظور پردازش این نوع مواد است.