اپلای پرستاری

اپلای رشته پرستاری

پرستاران در مراقبت‌های بهداشتی و حمایت از بیماران، نقش بسیار زیادی دارند. پرستاران پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی خود، مسئولیت مستقل ارائه‌ مراقبت‌های بهداشتی اولیه و خدمات تخصصی به افراد، خانواده‌ها و جوامع را بر عهده می‌گیرند. از آنجایی که این رشته بسیار در حوزه‌ی حفظ سلامت افراد حائز اهمیت است، هر ساله علاقه‌مندان زیادی برای تحصیل در این رشته اقدام می‌کنند. رشته‌ی پرستاری دارای زیرشاخه‌ها و گرایش‌های زیادی است که افراد با توجه به علاقه مندی خود آن‌ها را انتخاب می‌کنند. در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن برای تحصیل در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته‌‌ پرستاری در اختیار شما قرار دهیم.

همچنین بخوانید: پرستاری در کانادا ، مهاجرت پرستاران به کانادا

ویدیو معرفی رشته پرستاری در کانادا

ایستگاه تجربه تراست!

نکات پرستاری در کانادا

اگر در ایران در رشته پرستاری تحصیل کرده اید و قصد مهاجرت به کانادا را دارید ادامه مطلب را بخوانید.

برای مهاجرت به کانادا اگر نمی توانید از روش اکسپرس اینتری اقدام کنید به روش تحصیلی اقدام کنید و سپس در کانادا مدرک پرستاری خود را معادل سازی کنید و مجوز پرستار عمومی در کانادا را دریافت کنید.

مراحل معادل سازی NNAS

  • ابتدا در سامانه NNAS با پرداخت هزینه ای حدود 1000 دلار کانادا یک اکانت می سازید.
  • پس از ساخت اکانت در سامانه NNAS، این سایت 3 سری برگه به شما می دهد یک سری برگه که توسط دانشگاه محل تحصیل در ایران و دیگری نظام پرستاری در ایران و سری سوم توسط بیمارستان هایی که شما در آن کار کرده اید پر می شود.
  • سامانه NNAS از شما سابقه کار می خواهد که باید 2 تا 5 سال سابقه کار داشته باشید.
  • NNAS دو مدرک شناسایی می خواهد که یکی می تواند پاسپورت باشد و دیگری شناسنامه که البته باید ترجمه شود و تاییدیه محضرخانه لازم است.
  • NNAS مدرک زبان آیلتس 7 میخواهد البته برای کانادا به جای امتحان آیلتس امتحان CELBAN نیز هست که مانند امتحان آیلتس است که موضوعات آن درباره پرستاری می باشد.
  • پس از مراحل بالا امتحانات شروع می شود امتحان در 2 روز برگزار می شود، روز اول امتحان تستی شامل 100 سوال است و روز بعد امتحان عملی است. برای قبولی نمره تان باید بالای 60 تا 68 درصد باشد.
  • پس از قبولی در امتحان بالا بنا بر نمره قبولی کورس (چند ماهه) با دوره زمانی های متفاوتی را بایستی گذراند.
  • پس از کورس، مرحله بعدی کووا است که بایستی آن را  در بیمارستان  گذراند.   
  • پس از مرحله کووا، کارآموزی است که در این مرحله به فرد حقوق داده می شود.
  • بعد از کارآموزی بایستی امتحان NCLEX را داد، پس از موفقیت در این امتحان به شما لایسنس پرستاری داده می شود که با آن می توان در بیمارستان ها کار کرد.

لینک های مفید!

مراحل اپلای پرستاری

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته‌ پرستاری

پرستاری، حرفه‌ای است که مسئولیت مراقبت مداوم از بیماران، مجروحان، معلولان و افراد رو به اهتزار را بر عهده دارد. پرستاران همچنین مسئول تشویق و ترغیب سلامت افراد، خانواده‌ها و جوامع در محیط های پزشکی هستند. پرستاران حرفه ای، هم به صورت مستقل و هم با همکاری سایر متخصصان مراقبت‌های بهداشتی مانند پزشکان کار می‌کنند. آن‌ها بر کار پرستارانی که مدارک دانشگاهی پایین‌تری دارند، نظارت کرده و به عنوان سوپروایزر، سر پرستار و یا به عنوان رئیس ایستگاه پرستاری مشغول به کار می‌شوند. پرستاران حرفه ای همچنین بر کار دستیاران پرستاری در بخش‌های مختلف بیمارستانی نظارت دارند. پرستاری یکی از بزرگترین، متنوع ترین و مورد احترام ترین حرفه‌های شغلی در زمینه‌ی مراقبت‌های بهداشتی است. تنها در ایالات متحده بیش از ۲٫۹ میلیون پرستار مشغول به کار هستند و میلیون‌ها پرستار دیگر نیز در سراسر جهان وجود دارند.

به طور کلی، دوره‌ی تحصیلی رشته‌ پرستاری در مقطع کارشناسی 4 سال است و بعد از آن فرد می‌تواند در مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل شوند. محل کار پرستاران و درآمد آن‌ها، با توجه به تخصصی که در آن مشغول به تحصیل اند از یکدیگر متفاوت است. ممکن است برخی در بخش زنان و زایمان، برخی در بخش اطفال و یا سایر بخش‌های مختلف بیمارستان مشغول به کار شوند. به عنوان یک پرستار، با اقشار مختلفی از افراد رو به رو خواهید شد. همچنین ممکن است روزانه با چندین بیماران با حال وخیم رو به رو شوید. بنابراین داشتن روحیه‌ قوی و پشتکار فراوان از مهمترین ویژگی‌های پرستاران است.

در حال حاضر، تقاضا برای رشته‌ پرستاری همچنان بالا است و پیش بینی‌ها حاکی از آن است که چنین تقاضایی همچنان افزایش خواهد یافت. پیشرفت در زمینه‌ مراقبت‌های بهداشتی، افزایش انتظارات از افرادی که به دنبال مراقبت و سلامت جسم خود هستند و سازماندهی و نظارت مجدد سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی نیاز به تعداد بیشتری از متخصصان تحصیل کرده دارد. بسیاری از عوامل باعث به وجود آمدن گرایش‌های پرستاری شده است به عنوان مثال تغییرات جمعیتی مانند جمعیت‌های بزرگ پیری در بسیاری از کشورهای جهان، باعث به وجود آمدن پرستار سالمند شده است.

پرستاران با پزشکان، بیمار، خانواده بیمار و دیگر اعضای تیم که بر درمان بیماری برای بهبود کیفیت زندگی تمرکز دارند، همکاری می‌کنند. در انگلیس و ایالات متحده، پرستاران حرفه‌ای، مانند پرستار بالینی، مشکلات بهداشتی را تشخیص می‌دهند و بسته به شرایط خاصی، می‌توانند برخی از داروها را تجویز کنند. پرستاران ممکن است به مراقبت‌های بیمار توسط دیگر اعضای تیم مراقبت‌های بهداشتی مانند پزشکان و متخصصان رژیم غذایی بپردازند. برخی پرستاران مانند پرستار سالمند و یا پرستار نوزاد به صورت مستقل کار می‌کند و برخی دیگر از آن‌ها در بیمارستان و در کنار پزشکان مشغول به کار می‌شوند.

درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی و بهترین کشور برای تحصیل بخوانید.

در مورد رشته‌ پرستاری

اپلای رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

اپلای برای تحصیل در کشوری دیگر، چالش‌های زیادی را ممکن است برای فرد به وجود آورد. به نظر می‌رسد دوری از خانواده برای برخی از افراد چندان کار راحتی نباشد! اما با این حال بسیاری از علاقه‌مندان به رشته‌ی پرستاری، سختی‌های زندگی در یک کشور دیگر را قبول می‌کنند و هر ساله، متقاضیان زیادی برای تحصیل در خارج از کشور اپلای می‌کنند. اتمام تحصیل در خارج از کشور، فرصت‌های رشد و یادگیری زیادی را برای افراد فراهم می‌کند و فارغ التحصیلان رشته‌ پرستاری در بیشتر مواقع به جز تحصیل در این رشته، قصد کار در خارج از کشور را نیز دارند. دلایل اپلای در رشته‌ پرستاری هر چه باشد، بدون شک نیازمند پذیرش شرایط خاصی است. فرد بیش از ۴ سال از زندگی و وقت خود را صرف رشته‌ پرستاری و تحصیل می‌کند. بنابراین انتخاب کشور و دانشگاه مناسب برای اپلای، از سختی کار می‌کاهد. باید قبل از اپلای ببینید کدام کشور ارزش فداکاری و وقت گذاشتن برای تحصیل در این رشته را دارد.

در حال حاضر، کشورهای دبی، آمریکا، ایرلند، کانادا، نیوزیلند، استرالیا، نروژ و شیلی، در تحصیل و کار در رشته‌ پرستاری بسیار معروف و شناخته شده هستند و متقاضیان زیادی برای کار در این کشورها دارند. یکی از کشورهایی که در حال حاضر افراد را برای تحصیل در این کشور تشویق می‌کند، نروژ است چرا که جمعیت نروژ رو به پیری رفته و نیاز به پرستاران و متخصصان در این کشور افزایش یافته است. از طرف دیگر، تعداد افرادی که در این کشور پرستاری می‌خوانند بسیار کاهش یافته است. به همین علت، این کشور شرایط و امکانات زیادی را برای دانشجویان خارجی در این رشته فراهم کرده است.

درباره تحصیل در کانادا، مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا و ددلاین دانشگاه های کانادا بخوانید.

پادکست بشنوید!

تجربه تحصیل پرستاری در کانادا

رادیو تراست

موضوع: تجربه تحصیل پرستاری در کانادا

ادامه‌ تحصیل رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

به دلیل حساس بودن این شغل و همچنین سختی دروس پرستاران، شرایط و محیط اطراف آن‌ها باید کاملا در آرامش باشد. یکی از مسائل مهمی که برای رشته‌ پرستاری از اهمیت زیادی برخوردار است، محل اقامت آنها است چرا که دوری خوابگاه و دانشگاه باعث اتلاف وقت زیادی در این مسیر می‌شود. معمولا دانشگاه‌ها، خوابگاه‌های رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی را در محوطه‌ خود دانشگاه در نظر می‌گیرند. به طور کلی، آنچه که برای علاقه مندان به رشته‌ پرستاری اهمیت دارد، انتخاب یک کشور مناسب برای ادامه‌ تحصیل در این رشته است. در زیر به چندین کشور برتر در حوزه‌ی آموزش رشته‌ پرستاری و همچنین برترین دانشگاه‌های آن کشور اشاره شده است.

نام کشورتوضیحاتبهترین دانشگاه‌ها
انگلیسسیستم مراقبت‌های بهداشتی و درمانی در انگلیس یکی از بهترین سیستم‌های درمانی در جهان به شمار می‌رود. بنابراین انگلیس، اولین مقصد علاقه مندان به تحصیل در رشته‌ پرستاری است. داشتن مدرک زبان یکی از مهمترین شرایط پذیرش در این دانشگاه است و بسته به نوع دانشگاهی که انتخاب می‌کنید، مدرک زبان ممکن است متفاوت باشد. اما حداقل نمره آیلتس در این کشور، ۶.۵ در نظر گرفته شده است. بسیاری از فارغ التحصیلان رشته‌ پرستاری در این کشور،  به سرعت وارد بازار کار می‌شوند. پذیرش در مقطع کارشناسی، نیاز به شرکت در یک آزمون ورودی دارد که متقاضیان باید حداقل نمره‌ی قبولی را کسب کنند.  University of Liverpool University of Glasgow Coventry University University of Portsmouth Keele University University of Edinburgh Swansea University University of Manchester University of Northumbria University of Birmingham
استرالیاآموزش رشته‌ پرستاری در استرالیا، بیشتر به صورت عملی و در بیمارستان‌ها صورت می‌گیرد تا به پرستاران آموزش دهند چگونه در شرایط حاد، خونسردی خود را حفظ کرده و به بیمار کمک کنند. خوشبختانه استرالیا، با در اختیار گذاشتن امکانات زیاد برای دانشجویان پرستاری، آن‌ها را به ماندن در این کشور بعد از اتمام تحصیلات و کار در این کشور تشویق می‌کند. چرا که استرالیا نیز با کمبود پرستار رو به رو است و به همین علت مزیت‌های شغلی زیادی را برای این افراد در نظر گرفته است.  Notre Dame Australia Adelaide Nursing School The University of Adelaide Charles Darwin University Deakin University
سوئدآموزش با کیفیت و استفاده از شیوه‌های نوین آموزشی در این کشور، باعث جذب علاقه مندان به رشته‌ پرستاری در این کشور شده است. اگر چه بسیاری از متقاضیان در سوئد با مشکل زبان رو به رو هستند، اما همچنان این کشور در صدر بهترین کشورها برای تحصیل در رشته‌ پرستاری است. از مهمترین شرایط اخذ پذیرش در این دانشگاه، شرکت در آزمون ورودی دانشگاه است که متقاضی باید حداقل نمره‌ قبولی در این آزمون را کسب کند. حداقل نمره‌ی آیلتس در سوئد ۵.۵ در نظر گرفته شده است.  Karolinska Institute University of Gothenburg Lund University Uppsala University
آمریکابه دلیل کیفیت و آموزش بالای رشته‌ پرستاری در کشور آمریکا، بسیاری از آن‌ها می‌توانند دارو تجویز کنند. از مهمترین دلایل محبوبیت کشور آمریکا برای ادامه‌ تحصیل در این رشته، استفاده از به روزترین شیوه‌های آموزش پرستاری در دانشگاه‌ها، داشتن آینده‌ی شغلی در این کشور، فراهم بودن امکانات تحقیقاتی در حوزه‌ی پرستاری، تجربه‌ی زندگی دور از خانواده و مستقل شدن و بسیاری دیگر از امکانات در نظر گرفته شده برای این دانشجویان است.  University of Pennsylvania Johns Hopkins University University of California, San Francisco University of Washington Yale University
کانادایکی از دلایل محبوبیت کشور کانادا برای تحصیل در رشته‌ پرستاری، هزینه تحصیل در کانادا است. پرستاران به طور کلی در کانادا، از درآمد خوبی برخوردار اند و بسته به نوع تخصصی که در آن کار می‌کنند، حقوق و مزایای بیشتری نیز دریافت می‌کنند.دانشگاه تورنتو
دانشگاه مک مستر
دانشگاه مک گیل
دانشگاه آلبرتا
دانشگاه بریتیش کلمبیا

درباره دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا، ارزان‌ ترین دانشگاه‌ های کانادا و رنکینگ دانشگاه های کانادا بخوانید.

ادامه‌ تحصیل رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

گرایش ‌های رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

نام گرایشتوضیحات
پرستار عمومیپرستاران عمومی، دوره‌ی ۴ ساله‌ مدرک کارشناسی پرستاری را نمی‌گذرانند. بلکه به جای آن در دوره‌های کوتاه مدت پرستاری که عموما ۲ ساله هستند شرکت کرده و گواهی پرستاری دریافت می‌کنند. به همین علت این دسته از پرستاران نمی‌توانند در درمان بیماران فعالیت داشته باشند. کار آن‌ها کمک رسانی در زمینه‌ها‌ی بهداشتی است.
پرستار سیاراین پرستاران نقش مهمی در اتاق عمل و در کنار بیمار دارند. از مهمترین وظایف این پرستاران، به وجود آوردن یک فضای کاملا امن و بهداشتی برای بیمار در اتاق عمل است. کار او ممکن است شامل مواردی هم قبل از عمل، هم در حین عمل و هم بعد از عمل باشد.
پرستار مراقبت‌های سرپاییاین پرستاران، وظیفه‌ مراقبت از بیمارانی را بر عهده دارند که به صورت موقتی در بیمارستان بستری اند یعنی بیمارانی که تنها ۲۴ ساعت و یا کمتر از آن در بیمارستان هستند.
پرستار بیهوشیپرستاران بیهوشی به منظور جلوگیری از احساس درد بیمار در هنگام جراحی، عمل بیهوشی را انجام می‌دهند. کار آن‌ها در اتاق عمل و در یک محیط کاملا بهداشتی صورت می‌گیرد. آن‌ها به جز محیط بیمارستانی، به دندانپزشکان نیز می‌توانند کمک کنند.
پرستار اوستومیاین پرستاران وظیفه‌ کمک رسانی به بیمارانی را دارند که دچار زخم‌های شدید و جراحت‌های حاد هستند.
پرستار مراقبت‌های قلبی/پرستاری قلباز آنجایی که قلب، حیاتی‌ترین عضو بدن انسان است، مراقبت از بیمارانی که دچار درد در ناحیه‌ قفسه‌ سینه می‌شوند و یا حمله‌ی قلبی به آن‌ها دست می‌دهد، نیاز به تخصص ویژه‌ای دارد. پرستاران مراقبت‌های قلبی در بیمارستان در بخش‌ مراقبت‌های ویژه و سی سی یو به درمان بیماری‌های مربوط به قلب می‌پردازند.
مدیریت پرستاریمدیریت پرستاری، بیشتر بر جنبه‌ی تحقیقاتی بهداشت و درمان تمرکز می‌کند و به دنبال یافتن کارآمدترین فرایند درمان برای بیماران است. آن‌ها در آزمایشگاه‌ها و بیمارستان‌ها با گروهی از متخصصان به تجزیه و تحلیل و ارزیابی شرایط، و همچنین آزمایش و روش‌های درمان می‌پردازند.
پرستار مراقبت‌های ویژهکار پرستاران مراقبت‌های ویژه بسیار حساس است. وظیفه‌ی آنان، مراقبت از بیمارانی است که حال وخیمی دارند و به مراقبت فوری نیاز دارند. اگر پرستاران مراقبت‌های ویژه کار خود را به درستی انجام ندهند، ممکن است بیمار فوت شود به همین علت کار در این رشته، نیازمند به تخصص و مهارت فراوان است.
پرستار اورژانسیپرستاران اورژانسی، در اورژانس کار می‌کنند و بیمارانی که در شرایط حاد و بحرانی به بیمارستان می‌رسند را درمان می‌کنند. به عبارت دیگر پرستار اورژانسی علائم حیاتی بیمار و مراقبت‌های اولیه برای درمان بیمار را قبل از رسیدن پزشک، بررسی می‌کند. بنابراین پرستاران اورژانسی دوره‌های مخصوصی را برای مراقبت از بیماران با وضعیت اورژانسی آموزش دیده‌اند.
پرستار پزشکی قانونیپرستاران پزشکی قانونی، با بیمارانی سر و کار دارند که در جرایم خشونت آمیز دچار آسیب دیدگی و جراحت شده‌اند و در مورد میزان جراحت به پلیس اطلاعات می‌دهند. آنها همچنین می‌توانند در اورژانس زندان‌ها مشغول به کار شوند و بیمارانی که در زندان دچار آسیب دیدگی می‌شوند را درمان کنند.
پرستار گوارشیکی از مشکلاتی که ممکن است برای افراد پیش بیاید، مشکلات گوارشی است و به دلیل اهمیت این موضوع، پرستار گوارش با هدف درمان و کمک به این بیماران، در این حوزه مشغول به تحصیل می‌شوند و تخصص می‌گیرند. این پرستاران در بخش‌های بستری، سرپایی و یا واحدهای بستری بیمارستان کار می‌کنند.
پرستار سالمندانافراد پیر به دلیل سن بالا و بیماری‌های دوران پیری، نیاز به مراقبت بسیار زیادی دارند. برخلاف دیگر رشته‌های پرستاری، پرستار سالمندان بیشتر در منزل بیمار مشغول به کار می‌شوند و باید آموزش‌های ویژه‌ای را در این خصوص دیده باشند. بسته به قراردادی که اطرافیان سالمند با پرستار سالمندان می‌بندند، ساعات کاری آن‌ها ممکن است با هم متفاوت باشد برخی از افراد، پرستاران را به صورت شبانه روزی استخدام می‌کنند و برخی تنها چند ساعت در کنار بیمار هستند.
پرستار کل گرااز آنجایی که افراد در هنگام بیماری، به جز آسیب‌های جسمی، ممکن است از نظر روحی و روانی هم به هم بریزند، پرستار کل گرا یا Holistic nursing سعی در مراقبت از بیمار هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روانی دارد.  
پرستار HIV/AIDSدر حال حاضر به دلیل اینکه بیماری ایدز راه درمانی ندارد، پرستاران HIV، به مراقبت از افرادی که ایدز دارند می‌پردازند تا شدت علائم را کاهش دهند و بتوانند به بیمار کمک کنند تا با بیماری خود کنار بیایند.
پرستار انفورماتیکپرستاران انفورماتیک به طور ویژه‌ای با کامپیوتر سر و کار دارند و اطلاعات مورد نیاز برای بیماران و یا سایر پرستاران را در اختیارشان قرار می‌دهند. پرستاران در این زمینه برنامه های پزشکی الکترونیکی را برای کمک به پزشکان و دیگر پرستاران برای درمان بهتر و مراقبت از بیماران خود ایجاد و افزایش می دهند.
پرستار حقوقیپرستاری حقوقی رشته ای از پرستاری است که افراد را ملزم به کار با کارشناسان برای ارزیابی وضعیت پزشکی فرد در دادگاه به منظور تعیین اینکه آیا آن فرد می تواند ادعای سهل انگاری پزشکی کند یا نه فعالیت می‌کند.
پرستاری پروازممکن است افراد در شرایطی مانند کوهنوردی دچار آسیب دیدگی شوند. بنابراین پرستار پرواز با استفاده از امکاناتی مانند بالگردها یا هلکوپترها به محل حادثه بروند و به درمان فرد آسیب دیده بپردازند.
پرستار ماماییپرستاران مامایی، به زنان باردار در هنگام زایمان کمک می‌کنند تا درد کمتری را حس کنند و بتوانند نوزاد خود را راحت‌تر به دنیا آورند. این رشته تنها در برخی از کشورها مانند ایالات متحده وجود دارد و در برخی کشورهای دیگر تنها رشته‌ی مامایی وجود دارد.
پرستار نظامیپرستاران نظامی با بیمارانی سر و کار دارند که در میدان جنگ و یا رزمایش‌های نظامی مجروح شده‌اند و دچار بحران‌ و آسیب دیدگی شدید هستند. آن‌ها همچنین در اردوگاه‌ها و سربازخانه‌ها برای درمان بیماری‌ها وآسیب‌هایی که برای سربازان به وجود ‌آید، فعالیت می‌کنند.
پرستار کودکار آنجایی که بیماری‌ها، تجهیزات و درمان کودکان با بزرگسالان متفاوت است، پرستاران کودک، وظیفه‌ی درمان و مراقبت از نوزادان و کودکان را بر عهده دارند. رشته‌ی پرستاری کودک در مقطع کارشناسی ارائه نمی‌شود و علاقه‌مندان به این حوزه، در ابتدا دوره‌ی پرستاری را در مدت ۴ سال در دانشکده‌ پرستاری می‌گذرانند و سپس از طریق کلاس‌های تخصصی در این زمینه، به یادگیری این رشته می‌پردازند.
پرستار NICUاین پرستاران، در بخش مراقبت‌های ویژه‌ی کودکان، با مهارت‌های تخصصی خود، از کودکان نارس، کودکان تازه متولد شده و زودرس و یا کودکانی که با ناهنجاری‌های مادرزادی و بیماری‌های تهدید کننده به دنیا می‌آیند، مراقبت می‌کنند. پرستاران NICU اولین بار در ایالات متحده در بخش مراقبت‌های ویژه‌ی نوزادان در بیمارستان Yale-New Haven مشغول به کار شدند. این پرستاران اولین بار در سال ۱۹۶۰ در این رشته‌ی تخصصی فعالیت کردند و به مراقبت از نوزادانی می‌پردازند که در ۲۸ روز اول زندگی خود هستند.
پرستار نوزادبه دلیل اینکه دوران نوزادی، اولین دوره‌ زندگی هر فرد به حساب می‌آید، ممکن است مشکلات و بیماری‌هایی برای نوزاد به وجود آید که در صورت عدم درمان، منجر به فوت نوزاد شود. مشکلاتی مانند نقایص هنگام تولد، عفونت، ناهنجاری، بیماری‌های قلبی و یا بیماری‌هایی که به جراحی نیاز دارند، در حوزه‌‌ مراقبتی این پرستاران است. تفاوت پرستار نوزاد با پرستار NICU در این است که پرستار NICU تنها در روزهای اولیه‌ تولد کودک از او مراقبت می‌کند اما پرستار کودک به مراقبت از بیماری‌هایی می‌پردازد که ممکن است طولانی مدت باشد و حتی گاهی اوقات تا ۲ سال به طول ‌انجامد.
مشاور یا پرستار شیردهیپرستاران یا مشاوران شیردهی به مادرانی که تازه زایمان کرده‌اند، نحوه‌ی صحیح شیردهی به کودکان را می‌آموزند.
پرستار کنترل عفونتپرستار کنترل عفونت پرستاری متخصص در جلوگیری از گسترش عوامل عفونی، مانند ویروس‌ها و باکتری‌ها است. به عنوان یک پرستار کنترل عفونت، آن‌ها نقش زیادی در جلوگیری از شیوع خطرناک و همه‌گیری یک ویروس خواهند داشت. این رشته، حوزه‌ای بسیار تخصصی در رشته‌ی پرستاری است که فرد باید کاملا با درمان و عوامل بیماری زایی و عفونی مانند باکتری‌ها، قارچ‌ها و انگل‌ها آشنایی داشته باشد. آن‌ها همچنین باید اطلاعات زیادی از آناتومی و فیزیولوژی کسب کنند.
پرستار آنکولوژیاز زمان به وجود آمدن انواع سرطان‌ها، بیمارستان‌ها تیم‌های سرطان شناسی زیادی را برای درمان سرطان‌ها تشکیل دادند. به همین علت، پرستاران آنکولوژی، به مراقبت و درمان بیماران سرطانی می‌پردازند.
پرستار دیالیزپرستاران دیالیز، مسئول نظارت بر درمان‌های دیالیز مورد نیاز بیماران مبتلا به نارسایی حاد یا مزمن کلیه هستند. آنها علائم حیاتی بیماران را بررسی و ثبت می‌کنند و همچنین مطمئن می‌شوند که دستگاه‌های دیالیز به درستی کار می‌کنند و به بیماران نکات مراقبتی از خود در دوران بیماری را آموزش می‌دهند.
پرستاران روانپزشکیپرستار سلامت روانی (روانپزشکی) یا رفتاری متخصص مراقبت از بیمارانی است که برای انواع بیماری‌های روانی، اعتیاد، اختلالات خوردن بیش از حد یا همان پرخوری عصبی یا مصرف مواد مخدر تحت درمان اند. بیماران مبتلا به اختلالات روانی نیاز به حمایت عاطفی، آموزش و درمان زیادی از سوی متخصصان ماهر بهداشت روانی دارند. همکاری با بیماران به همراه مددکاران اجتماعی برای ارزیابی و فراهم آوردن محیطی امن و آرامش بخش از وظایف پرستار روانپزشکی است.
پرستار مدرسهپرستاران مدرسه در مدارس دولتی و خصوصی کار می‌کنند تا طیف وسیعی از مراقبت‌های پزشکی را برای کودکان و نوجوانان فراهم کنند. آن‌ها علاوه بر درمان آسیب‌ها و بیماری‌ها به دانش آموزان در شرایط سخت و همچنین در هنگام بروز برخی از بیماری‌ها مانند دیابت کمک می‌کنند و حتی گاهی به تجویز دارو می‌پردازند.  
پرستار پناهنده پرستاران پناهنده در سراسر جهان با سازمان‌هایی مانند سازمان ملل متحد کار می‌کنند. آن‌ها خدمات بهداشتی و درمانی پزشکی را به خانواده‌های پناهنده‌ی مهاجر ارائه می‌دهند.
گرایش ‌های رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

بهترین گرایش رشته‌ پرستاری برای اپلای در خارج از کشور

بدون شک، همه‌ی پرستاران در هر تخصصی که مشغول به کارند، یک هدف مشترک دارند و آن هم مراقبت از بیماران است. آنچه‌ در این رشته اهمیت دارد این است که ما چیزی تحت عنوان بهترین گرایش نداریم و بیماران با توجه به نوع بیماری خود به پرستاران خاصی در آن حوزه نیازمند هستند. حضور همه‌ی پرستاران در حوزه‌های مختلف پرستاری در موقعیت خاص خود ضروری به نظر می‌رسد و نمی‌توان تعیین کرد که بهترین گرایش پرستاری کدام است. چیزی که در این موضوع اهمیت دارد این است که پرستاران در هر حوزه‌ای که کار می‌کنند باید صبر و حوصله‌ زیادی داشته باشند و بتوانند در سخت‌ترین شرایط از عهده‌ وظیفه‌ خود بر آیند.

هر چه یک فرد در کار خود موفق‌تر باشد، می‌توان گفت آن گرایش بهترین گرایش و بهترین انتخاب آن فرد در زندگی اش بوده است. پرستاران با توجه به نیاز هر کشور، در حوزه‌ی مربوط به خود مشغول به کار می‌شوند. در زیر به چند کشوری اشاره شده است که وجود پرستاران به شدت حس می‌شود و پرستاران در هر گرایشی که باشند می‌توانند در این مناطق محروم و فقیرنشین مشغول به خدمت رسانی شوند.

کشورتوضیحات
آمریکای مرکزیآمریکای مرکزی یکی از مناطقی است که به شدت به پرستاران در همه‌ی حوزه‌ها نیازمند است و هر سال پرستاران زیادی برای کار در این بخش داوطلب کار می‌شوند.  
هندوراسهندوراس، به عنوان یکی از فقیرترین کشورها در امریکای مرکزی، خدمات بهداشتی و درمانی کافی را دریافت نمی‌کند. از جمله آسیب پذیرترین گروه‌های جامعه می‌توان به زنان، نوزادان، کودکان پیش دبستانی و کسانی که مبتلا به اچ آی وی هستند یا در معرض خطر اند، اشاره کرد. خدمات بهداشتی و درمانی پرستاران در این منطقه شامل مراقبت از کودکان بیمار، واکسیناسیون افراد، کمک به زایمان زنان باردار و آموزش موارد بهداشتی، درمانی و بهداشت شخصی است.  
گواتمالاحدود ۷۵ درصد از مردم گواتمالا در فقر زندگی می‌کنند چرا که دسترسی به بهداشت و درمان عملاً وجود ندارد. داوطلب شدن به عنوان پرستار در گواتمالا، شما را به خارج از شهر خواهد برد، درست جایی که مردم بیشترین نیاز خدمات بهداشتی و درمانی را دارند. از جمله فعالیت‌های این پرستاران کمک به زنان، کودکان و نوزادان است.
پروبا اینکه کشور پرو در طی ۲۰ سال گذشته، افزایش چشمگیری در حوزه‌ مراقبت‌های بهداشتی و درمانی انجام داده است، اما همچنان در برخی از مناطق روستایی، به شدت با کمبود پرستار رو به رو شده است.
کاستاریکاکاستاریکا، یک کشور بسیار محبوب برای داوطلب شدن به عنوان پرستار است. با استاندارد بالای کاستاریکا در حوزه‌ بهداشت و درمان، به طور کلی این کشور مانند کشورهای ذکر شده در بالا جزء مناطق محروم به حساب نمی‌آید و تنها در برخی از روستاها احساس وجود پرستار حس می‌شود. پرستاران در این کشور هم به زبان انگلیسی و هم به زبان اسپانیایی می‌توانند با بیماران ارتباط برقرار کنند.
آفریقاکشور آفریقا نیز، یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای داوطلب شدن به عنوان پرستار است. پرستاران در مناطق محروم آفریقا، به درمان و کمک رسانی افراد بیمار می‌پردازند.
اوگاندامتاسفانه در اوگانادا، به دلیل کمبود امکانات بهداشتی و درمانی، نرخ بالا مرگ و میر را در کودکان مشاهده می‌کنیم. به همین علت پرستاران به منظور کاهش بیماری‌ها و در نتیجه کاهش مرگ و میر در اوگاندا، در این کشور مشغول به کار می‌شوند. از دیگر مشکلاتی که مردم این کشور با آن رو به رو هستند، گسترش ایدز در این کشور است به همین علت پرستاران خدمات آموزشی، پیشگیری و مراقبت از افراد را نیز در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند.
بهترین گرایش رشته‌ پرستاری برای اپلای در خارج از کشور

بورسیه‌ رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

اگر به عنوان دانشجویی بین‌المللی قصد ادامه‌ تحصیل در خارج از کشور را دارید، می‌توانید با هزینه‌ بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید. بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور یا کمک‌هزینه‌های دانشجویی از راه‌های مختلف تامین می‌شوند که می‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌های مختلف، بورسیه‌هایی را برای آنها در نظر می‌گیرند. گاهی این بورسیه‌ها تمام هزینه‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه‌ها را تقبل می‌کند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ها عبارت اند از:

  • بورسیه‌های تشویقی: بورسیه‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه‌های ورودی: بورسیه‌های ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق می‌گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می‌شود.
  • بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA: بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می‌پردازند.
  • بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می‌پردازند.
  • بورسیه‌های کارآموزی: بورسیه‌های کارآموزی به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که مشتاق انجام کارهای پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.

لازم به ذکر است که دانشجویان می‌توانند علاوه بر بورسیه‌ها و فاند تحصیلی، وام‌هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی در رشته‌ی پرستاری، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه‌های مربوط به رشته‌ی پرستاری مطلع شوید. همچنین سایت‌هایی طراحی شده اند که شما می‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه‌های رشته‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه‌های رشته‌ی پرستاری به سایت‌های زیر مراجعه کنید.

دانشگاه های برتر رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

نام دانشگاهتوضیحات
کالج دیترویت مرسیدانشکده‌ پرستاری کالج دیترویت که از بهترین دانشکده‌های پرستاری در جهان به شمار می‌رود، هر سال در بین رتبه‌ بندی‌های برتر جهان در رشته‌ی پرستاری دیده می‌شود. از بهترین مزیت‌های  تحصیل در رشته‌ی پرستاری در دانشگاه دیترویت مرسی، باز پرداخت طولانی مدت وام‌های دانشجویی است که فارغ التحصیلان می‌توانند در مدت ۱۰ سال وام خود را با دانشگاه تسویه کنند. میانگین هزینه‌ی سالانه در این دانشگاه برای رشته‌ی پرستاری، ۱۵,۱۱۷ دلار تخمین زده شده است و به طور تقریبی این مقدار در طی کل تحصیل در مقطع لیسانس به ۶۳,۷۹۴ دلار می‌رسد.  
کالج بریادانشکده‌ پرستاری بریا، یکی از مقرون به صرفه‌ترین دانشکده‌های پرستاری برای تحصیل در این رشته به شمار می‌رود. فعالیت در زمینه‌های پرستاری، تحقیقات، سلامت و همچنین فارماکولوژی، در صدر اهداف آموزشی این دانشگاه قرار دارد. دانشکده‌ی پرستاری بریا از همان ابتدای شروع تحصیل به آموزش پرستاری به صورت عملی می‌پردازد تا دانشجویان این رشته بتوانند آموخته‌های خود را به صورت عملی به کار ببرند.
دانشگاه mercerدانشگاه Mercer که در شهر ماکون واقع شده است، هر سال در بین ۲۰ درصد برتر دانشکده‌های پرستاری در جهان قرار می‌گیرد. میانگین هزینه‌ی سالانه در این دانشگاه برای رشته‌ی پرستاری، ۱۹,۶۱۴ دلار تخمین زده شده است و به طور تقریبی این مقدار در طی کل تحصیل در مقطع لیسانس به ۸۴,۱۴۴ دلار می‌رسد.  
کالج لمانکالج لما، برای دانشکده‌ پرستاری خود، چندین گزینه در نظر گرفته است. دانشجویان می‌توانند دوره‌ها را به صورت آنلاین یعنی RN-BSN بگذرانند، همچنین آن‌ها می‌توانند در خود دانشگاه، مدرک کارشناسی را بگیرند. دوره‌ی تحصیلی پرستاری برای دانشجویانی که از دبیرستان فارغ التحصیل شده‌اند و تجربه‌ پرستاری ندارند، به صورت پرستاری عمومی و در مدت ۴ سال در نظر گرفته شده است و برای افرادی که مدرک کارشناسی از یک رشته‌ی دیگر دارند، به صورت ۱ ساله است.
دانشگاه Lincoln Memorialدانشگاه Lincoln Memorial که در شهر Harrogate قرار دارد، هر ساله دانشجویان پرستاری زیادی را به خود جذب می‌کند چرا که روش‌های آموزشی در این رشته، با پیشرفته‌ترین و به روزترین اطلاعات روز در جهان صورت می‌گیرد. میانگین هزینه‌ی سالانه در این دانشگاه برای رشته‌ی پرستاری، ۲۱,۷۷۱ دلار تخمین زده شده است و به طور تقریبی این مقدار در طی کل تحصیل در مقطع لیسانس به ۸۸,۸۲۶ دلار می‌رسد.
دانشگاه بین المللی تگزاس A&Mاین دانشگاه که در نوع خود یکی از بهترین مراکز پرستاری در جهان به شمار می‌رود، دوره‌ پرستاری در مقطع کارشناسی را در مدت ۴ سال ارائه می‌دهد. علاقه مندان به تحصیل در مقاطع بالاتر رشته‌ پرستاری، در مقطع تحصیلات تکمیلی، به شرکت در سمینارهای آموزشی و انجام فعالیت و تحقیق در آزمایشگاه می‌پردازند.
دانشگاه فلوریدای جنوبیدانشگاه فلوریدای جنوبی واقع در شهر تمپا، یک دانشگاه دولتی با جمعیت دانشجویی بسیار زیاد است. این دانشگاه همواره در بین ۵ درصد بهترین دانشکده‌های پرستاری در جهان بوده است. دانشجویان می‌توانند در مدت ۱۰ سال، ماهانه به طور میانگین ۱۸۲ دلار از وام دریافتی خود از دانشگاه را تسویه کنند. میانگین هزینه‌ی سالانه در این دانشگاه برای رشته‌ی پرستاری، ۲۳,۰۹۵دلار تخمین زده شده است و به طور تقریبی این مقدار در طی کل تحصیل در مقطع لیسانس به ۹۹,۳۰۸ دلار می‌رسد.
دانشگاه کلارکسوندانشگاه کلارکسون در شهر اوهاما، با جمعیت دانشجویی پایین، یکی از بهترین دانشکده‌های پرستاری در جهان به حساب می‌آید. از برترین ویژگی‌های این دانشگاه، استفاده از به روزترین اطلاعات موجود در جهان برای آموزش در این رشته است. میانگین هزینه‌ی سالانه در این دانشگاه برای رشته‌ پرستاری، ۱۸,۸۷۰دلار تخمین زده شده است و به طور تقریبی این مقدار در طی کل تحصیل در مقطع لیسانس به ۷۷,۷۴۴ دلار می‌رسد.
دانشگاه های برتر رشته‌ پرستاری در خارج از کشور
  • دیگر دانشگاه‌های برتر جهان در رشته‌ پرستاری در جدول زیر آمده است.
دانشگاه جانز هاپکینزدانشگاه دوکهدانشگاه اموریدانشگاه پنسیلوانیا
دانشگاه واشنگتندانشگاه کیس وسترن رزرودانشگاه پیتسبرگدانشگاه آلاباما بیرمنگام
دانشگاه میشیگان- آن آربوردانشگاه ییلدانشگاه کلمبیادانشگاه کالیفرنیا – سانفرانسیسکو
دانشگاه مریلند – بالتیموردانشگاه کارولینای شمالی – چپل هیلدانشگاه وندربیلتدانشگاه نیویورک
دانشگاه اوهایودانشگاه راشدانشگاه ایلینوی شیکاگودانشگاه راتگرز
دانشگاه کالیفرنیا – لس آنجلسدانشگاه ویرجینیادانشگاه تگزاس- آستیندانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی
دانشگاه جورج تاوندانشگاه ایالتی پنسیلوانیا – پارک دانشگاهدانشگاه ایالتی آیووادانشگاه ایالتی واشینگتن
دانشگاه جورج واشینگتندانشگاه کالیفرنیا – سن دیگودانشگاه یوتادانشگاه آریزونا
دانشگاه بوستوندانشگاه فلوریدا آتلانتیکدانشگاه بهداشت و علوم اورگندانشگاه میامی
دانشگاه کنتیکتدانشگاه راچستردانشگاه سینسینتیدانشگاه ویلانوا

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بهترین دانشکده‌های پرستاری در جهان روی این لینک کلیک کنید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

به طور کلی، روند اخذ ویزای تحصیلی برای رشته‌های مختلف در دانشگاه‌های مختلف با هم متفاوت است. اما آنچه که اهمیت دارد این است که بتوانید ویزای خود را به موقع بگیرید و هیچ اشکالی در این روند پیش نیاید چرا که هر گونه خطا و اشتباه و یا نقص در مدارک شما ممکن است باعث لغو تحصیل شما در خارج از کشور شود و یا این فرایند را طولانی کند و به تعویق بیاندازد! به همین علت، اولین مرحله در گرفتن ویزا، آشنایی با مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای سفر است.

خوشبختانه تیم تراست با داشتن کارشناسان تجربه، با ارائه‌ی خدمات و مشاوره‌ در زمینه‌ی اخذ ویزا، در این مسیر همراه شما خواهند بود. مواردی که باید رعایت کنید، در قسمت زیر بیان شده است اما در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با تیم تراست تماس بگیرید.

  • گرفتن نوبت مصاحبه در سفارت (گرفتن نوبت به صورت آنلاین است)
  • اثبات تمکن مالی
  • ارائه‌ی نامه‌ی پذیرش دانشگاه مقصد
  • مشخص کردن محل اقامت
  • همراه داشتن مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی)
  • همراه داشتن پاسپورت
  • همراه داشتن گذرنامه
  • داشتن حداقل ۲ عکس کاملا واضح

درباره ویزای تحصیلی کانادا، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا و تمکن مالی ویزای کانادا بخوانید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

اپلای رشته‌ پرستاری در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای رشته‌ پرستاری در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

از اصلی‌ترین شرایط اپلای رشته‌ی پرستاری در خارج از کشور، داشتن مدرک زبان کشور مورد نظر است. بسته به کشوری که قصد اپلای در آن را دارید، باید زبان آن کشور را بدانید و مدرک زبان داشته باشید. برخی از دانشگاه‌ها شرایطی را برای متقاضیان بین المللی فراهم کرده اند که افراد بتوانند قبل از ورود به دانشگاه، طی یک دوره‌ی فشرده، زبان آن کشور را یاد بگیرند.

برای تحصیل در رشته‌ی پرستاری باید در چندین آزمون شرکت کنید و حداقل نمره‌ی لازم برای پذیرش را کسب کنید. این آزمون‌ها برای برخی از دانشگاه‌ها ضروری نیستند. قبل از ارسال مدارک خود حتما از سایت دانشگاه مورد نظر خود نوع آزمونی که باید شرکت کنید را بررسی کنید.

بیشتر بخوانید: تحصیل کارشناسی در کانادا

اپلای رشته‌ پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

دوره‌های کارشناسی ارشد پرستاری به شما این امکان را می‌دهد که تحصیلات خود را در حوزه‌ی علاقه‌ی خود ادامه دهید. پرستاران برای اپلای در مقطع کارشناسی ارشد، باید حداقل ۵۰۰ ساعت کارآموزی را بگذرانند. اثبات گذراندن این دوره‌ی کارآموزی در مدارک ارسالی برای اپلای ضروری است. پرستاران در پایان دوران تحصیل کارشناسی ارشد باید پایان نامه بنویسند و از آن دفاع کنند.

بیشتر بخوانید: اپلای برای ارشد ، اپلای برای ارشد مجدد ، کارشناسی ارشد در کانادا

اپلای رشته‌ پرستاری در مقطع دکتری در خارج از کشور

برای اپلای در مقطع دکتری در رشته‌ی پرستاری، باید حداقل نمره‌ی مورد نیاز در آزمون GRE را کسب کنید. همچنین شرکت در آزمون AIMS PhD‌ برای ورود به این مقطع تحصیلی ضروری است. افرادی که از این مقطع فارغ التجصیل می‌شوند، می‌توانند به جز بیمارستان‌ها، به عنوان استاد دانشگاه مشغول به کار شوند و یا اینکه در مراکز تحقیقاتی کشور مورد نظر خود فعالیت داشته باشند.

درباره اپلای برای دکتری، اپلای برای دکترای مجدد و تحصیل دکتری در کانادا بیشتر بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

به طور کلی، مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته‌ پرستاری با توجه به کشور مورد نظرتان ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد. بسیاری از دانشگاه‌ها آزمون ورودی برگزار می‌کنند و این آزمون‌ها در برخی کشورها به زبان اصلی خود آن کشور است. بنابراین دانستن زبان کشور مقصد از اهمیت زیادی برخوردار است. در قسمت زیر به مدارک کلی برای اپلای در رشته‌ی پرستاری اشاره شده است اما بسته به نوع دانشگاه مدارک دقیق‌تر را از سایت دانشگاه بررسی کنید.

  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه
  • پر کردن فرم پذیرش آنلاین موجود در سایت دانشگاه
  • ارائه‌ مدرک زبان با حداقل نمره‌ی مورد نظر دانشگاه
  • گواهی اثبات تمکن مالی
  • ارائه‌ گواهی سلامت و عدم سوء پیشینه
  • کپی شناسنامه و کارت شناسایی
  • مشخصات فردی
  • ارائه‌ انگیزه نامه
  • ارائه‌ توصیه نامه
  • پرداخت هزینه‌ بررسی مدارک

درباره گواهی عدم سوء پیشینه برای کانادا، آزمایش مدیکال ویزای کانادا و هزینه ویزای کانادا بخوانید.

بازار کار رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

پرستاران، با توجه به نوع تخصصی که در آن مشغول به کار می‌شوند، درآمد متفاوتی دارند. در حال حاضر احساس نیاز به وجود پرستاران در همه‌ی جوامع حس می‌شود و پرستاران در حوزه‌های و گرایش‌های مختلفی مشغول به کار می‌شوند. کشورهای زیر از نظر بازار کار رشته‌ی پرستاری، در صدر همه‌ی کشورها قرار گرفته ‌اند.

کشورتوضیحات
نیوزلندنیوزلند، در حال حاضر مقصدی بسیار عالی برای مهاجران مخصوصا در زمینه‌ی بهداشت و درمان و رشته‌ی پرستاری است. کادر درمان در این کشور درآمد چشمگیری دارند به گونه‌ای که کمتر کسی پیدا می‌شود که در شغل پرستاری و یا دیگر رشته‌های مربوط به پزشکی، از درآمد خود ناراضی باشد. از دیگر ویژگی‌های مثبت این کشور، امکانات و کیفیت بالای زندگی است.
ایرلندایرلند، یکی از محبوب‌ترین کشورها برای کار به عنوان پرستار است چرا که این کشور طی سال‌های اخیر به دلیل معافیت‌های مالیاتی دولت برای فناوری‌ها و صنعت، باعث رونق اقتصادی در این کشور و در نتیجه فراهم شدن یک بستر اقتصادی قوی برای جذب متخصصان جوان از جمله پرستاران شده است.
سوئیسسوئیس، یکی از گران‌ترین شهرها برای زندگی است که به دلیل هزینه‌های بالا بسیار معروف است اما اگر می‌خواهید به عنوان پرستار در این شهر مشغول به کار شود، باید بدانید که بانکداران، حسابدارن و پرستاران در سوئیس از درآمد بسیار بالایی برخوردارند. پرستاران بسته به جایی که در آن مشغول به کار می‌شوند، باید به زبان آلمانی، فرانسوی و یا ایتالیایی مسلط باشند.
انگلیسدانشگاه‌های کشور انگلیس، به دلیل ارائه‌ی برنامه‌های آموزشی باکیفیت، پرستاران زیادی را از سراسر جهان برای کار در این کشور جذب می‌کند. فارغ التحصیلان رشته‌ی پرستاری در این کشور می‌توانند از آینده‌ی شغلی خوب و درآمد خوبی بهره مند شوند.
هلندکشور هلند به عنوان بهترین کشور در اروپا از نظر درآمد کادر پزشکی و بهداشت و درمان شناخته شده است و نکته‌ی قابل توجه در مورد این کشور این است که هلند، با ثبات ترین اقتصاد را در اروپا به خود اختصاص داده است و به همین علت مقصد بسیاری از پرستاران برای کار در این کشور است.
نروژنروژ که به کیفیت بالای زندگی در جهان مشهور است، هر ساله پرستاران زیادی را برای کار در این کشور جذب می‌کند چرا که امکانات بالای سیستم بهداشت و درمان باعث درآمد زیاد پرستاران و به طور کلی کادر درمان شده است و پرستاران بسته به نوع تخصصی که دارند، حقوق بیشتری نیز می‌توانند دریافت کنند.
استرالیاجای تعجبی ندارد که چرا استرالیا مقصد بسیاری از پرستاران است. چرا که استرالیا با وجود دامنه‌ی جغرافیایی عظیم آن، جمعیت نسبتا کمی دارد و به برخی از مشاغل مانند پرستاری بسیار احتیاج دارد. به همین علت پرستاران از نظر درآمد در استرالیا، در جایگاه بسیار خوبی قرار دارند.
آمریکاآمریکا به دلیل اهمیت زیاد به سیستم بهداشت و درمان، سالانه هم متقاضیان زیادی برای تحصیل در رشته‌ی پرستاری جذب می‌کند و هم پرستاران را برای کار در این کشور استخدام می‌کند.
ایسلندکیفیت بالای سیستم بهداشتی و درمانی در ایسلند باعث جذب پرستاران و پزشکان زیادی در این کشور شده است. در کنار همه‌ی مزیت‌ها و درآمد‌های بالای زندگی در این کشور، زندگی در ایسلند به دلیل عدم وجود نور کافی در زمستان بسیار سخت است و اگر فردی با این شرایط آب و هوایی سازگاری نداشته باشد و یا اینکه از کشور گرمسیری بخواهد به این کشور سفر کند، ممکن است زندگی برایش سخت شود.
کاناداکشور کانادا به خاطر سیستم بهداشت و درمان با بودجه‌ عمومی مشهور است. کانادا به دلیل زیبایی و چشم انداز‌های طبیعی موجود در کشور، مقصد بسیاری از متقاضیان هم برای تحصیل و هم برای کار در این کشور است. زبان کانادا فرانسوی و انگلیسی است و در برخی از استان‌ها زبان رسمی فرانسوی است به همین علت دانش زبانی برای کار در این کشور بسیار اهمیت دارد.
سوئدیکی دیگر از مهمترین کشورها برای تحصیل در رشته‌ پرستاری، سوئد است که فرصت‌های کاری زیادی را برای متقاضیان بین المللی فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: بازار کار پرستاری در کانادا

بازار کار رشته‌ پرستاری در خارج از کشور

میانگین درآمد پرستاران در دیگر خارج از کشور

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق پرستاران در اتریشمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی:  ۶۱,۹۱۳ یورو
میانگین حقوق پرستاران ‌ در هر ساعت: ۳۰ یورو
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۱۵ یورو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۸۷۵  یورو
میانگین حقوق  پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۶,۶۰۸ یورو    
میانگین حقوق پرستاران در استرالیامیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۱۰۳,۴۳۸ دلار
میانگین حقوق پرستاران  در هر ساعت: ۵۰ دلار
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۱,۶۹۶ دلار
میانگین حقوق  پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۳,۴۶۴ دلار
میانگین حقوق  پرستاران ‌ با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۸,۲۷۲ دلار    
میانگین حقوق پرستاران در باهامامیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۵۸,۷۴۱ دلار
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۲۸ دلار
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۹۶۳ دلار
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱,۷۳۰ دلار
میانگین حقوق پرستاران ‌ با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۲,۸۶۳ دلار    
میانگین حقوق پرستاران در بلغارستانمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی:  ۲۲,۹۳۳ لو
میانگین حقوق پرستاران ‌ در هر ساعت: ۱۱ لو
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۳۷۶ لو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶,۵۶۰ لو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۸,۹۱۶ لو  
میانگین حقوق پرستاران در بلاروسمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۱۱,۶۴۱روبل
میانگین حقوق پرستاران  در هر ساعت: ۶ روبل
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری:  ۱۹۱ روبل
میانگین حقوق پرستاران تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۳۶۹ روبل
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴,۶۱۳ روبل    
میانگین حقوق پرستاران در برمودامیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۸۱,۴۸۷ دلار
میانگین حقوق پرستاران  در هر ساعت:  ۳۹ دلار
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری:  ۱,۳۳۶ دلار
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۵۷,۹۳۲  دلار
میانگین حقوق  پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۱,۱۵۳ دلار     
میانگین حقوق پرستاران در کانادامیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی:  ۸۵,۱۳۸  دلار
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت:  ۴۱ دلار
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۹۶ دلار
میانگین حقوق پرستاران  تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۰,۳۶۹  دلار
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۵,۴۰۸ دلار    
میانگین حقوق پرستاران در چینمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۲۱۰,۶۳۷ یوان
میانگین حقوق پرستاران  در هر ساعت:  ۱۰۱ یوان
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۳,۴۵۴ یوان
میانگین حقوق پرستاران  تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵۰,۹۶۶ یوان
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۲۶۳,۵۹۶ یوان   
میانگین حقوق پرستاران در کاستاریکامیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۱۳,۳۸۳ کولون
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۶,۴۳۴ کولون
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۲۱۹,۴۸۳ کولون
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹,۵۵۰,۷۳۱ کولون
میانگین حقوق  پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶,۶۷۶,۰۹۷ کولون    
میانگین حقوق پرستاران در جمهوری چکمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۶۸۲,۲۹۵ کرونا
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت:  ۳۲۸ کرونا
میانگین درآمد  پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۱۹۰ کرونا
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸۳,۵۱۷ کرونا
میانگین حقوق پرستاران  تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۸۴۴,۲۴۷ کرونا    
میانگین حقوق پرستاران در مراکشمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی:  ۱۳۰,۳۲۲ درهم
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۶۳ درهم
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۲,۱۳۷ درهم
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۲,۷۶۱ درهم
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۱,۹۶۶ درهم  
میانگین حقوق پرستاران در مصرمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۱۱۷,۲۳۰ پوند
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۵۶ پوند
میانگین درآمد پرستاران  از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۲۳ پوند
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۴,۲۹۳ پوند
میانگین حقوق پرستاران تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۷,۱۸۱پوند    
میانگین حقوق پرستاران در نیوزیلندمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۹۷,۱۹۹ دلار
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت:  ۴۷ دلار
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری:  ۱,۵۹۴ دلار
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۸,۹۷۹ دلار
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۰,۴۴۱ دلار   
میانگین حقوق پرستاران در فنلاندمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی ۵۹,۱۱۳ یورو
میانگین حقوق پرستاران  در هر ساعت: ۲۸ یورو
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری:  ۹۶۹ یورو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱,۸۴۰ یورو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۳,۰۵۵ یورو    
میانگین حقوق پرستاران در فرانسهمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۵۲,۱۰۷ یورو
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت:  ۲۵ یورو
میانگین درآمد پرستاران ز ساعات اضافه کاری: ۸۵۵  یورو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶,۹۲۶ یورو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۴,۴۷۶ یورو    
میانگین حقوق پرستاران در گرجستانمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۹۴,۱۹۴ لاری
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۴۵ لاری
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۴۵ لاری
میانگین حقوق پرستاران  با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۸,۱۰۹  لاری
میانگین حقوق پرستاران تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۸,۹۲۳ لاری     
میانگین حقوق پرستاران در پرتغالمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۲۸,۶۸۸ یورو
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۱۴یورو
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری:۴۷۰ یورو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰,۲۹۲ یورو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۵,۴۳۱ یورو  
میانگین حقوق پرستاران در پاکستانمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۱,۵۸۴,۰۷۰ روپیه
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۷۶۲ روپیه
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۲۵,۹۸۲ روپیه
میانگین حقوق پرستاران  تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۱۴۱,۶۶۰ روپیه
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۹۹۳,۴۰۲روپیه   
میانگین حقوق پرستاران در مجارستانمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۴۹۸,۴۳۵ فورینت
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۳,۶۰۵  فورینت
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۱۲۲,۹۷۴ فورینت
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۳۲۴,۱۸۶ فورینت
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹,۲۹۶,۳۲۰ فورینت    
میانگین حقوق پرستاران در اوکراینمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۳۳۸,۶۹۵  گریونا
میانگین حقوق پرستاران  در هر ساعت:  ۱۶۳ گریونا
میانگین درآمد پرستاران ساعات اضافه کاری: ۵,۵۵۵ گریونا
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴۴,۰۷۶ گریونا
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۲۶,۱۷۰ گریونا    
میانگین حقوق پرستاران در ایالات متحده‌ی عربیمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۲۳۰,۷۷۵ درهم
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت:  ۱۱۱ درهم
میانگین درآمد پرستاران ‌ از ساعات اضافه کاری: ۳,۷۸۵ درهم
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۱۶۴,۴۴۷ درهم
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۸۷,۱۳۴ درهم    
میانگین حقوق پرستاران در ایالات متحده‌ی آمریکامیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۷۹,۸۴۶ دلار
میانگین حقوق پرستاران  در هر ساعت:  ۳۸  دلار
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۰۹ دلار
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۶,۶۱۷ دلار
میانگین حقوق پرستاران  با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۸,۸۵۶ دلار    
 میانگین حقوق پرستاران در کره‌ی جنوبیمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۴۱,۷۱۴,۷۷۶ وون
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۲۰,۰۵۵ وون
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۶۸۴,۱۲۲  وون
میانگین حقوق پرستاران  با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۲۹, ۷۳۱,۸۰۹ وون
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۱,۹۱۳,۳۶۰ وون  
میانگین حقوق پرستاران در سوئدمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی: ۴۶۶,۷۲۷ کرون
میانگین حقوق پرستاران  در هر ساعت:  ۲۲۴ کرون
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۷,۶۵۴ کرون
میانگین حقوق  پرستاران  با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳۰,۷۵۲ کرون
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۷۷,۵۱۱ کرون     
میانگین حقوق پرستاران در سنگاپورمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی:  ۸۰,۲۰۳ دلار
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۳۹ دلار
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۱۵ دلار
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۷,۰۸۷ دلار
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۹,۶۷۷ دلار    
میانگین حقوق پرستاران در فیلیپینمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی:  ۴۸۷,۲۷۹ پزو
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۲۳۴ پزو
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۷,۹۹۱ پزو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۴۸,۴۹۰ پزو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۰۸,۴۸۳ پزو     
میانگین حقوق پرستاران در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی:  ۳۴۰,۷۳۵ راند
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۱۶۴راند
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۵,۵۸۸ راند
میانگین حقوق  پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴۳,۶۸۵ راند
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۲۵,۴۸۸ راند    
میانگین حقوق پرستاران در مکزیکمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی:  ۳۲۴,۱۶۶ پزو
میانگین حقوق پرستاران  در هر ساعت:  ۱۵۶ پزو
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۵,۳۱۶ پزو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۳۰,۷۹۰ پزو
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۰۲,۹۷۲ پزو    
میانگین حقوق پرستاران در ژاپنمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی:  ۷,۸۴۱,۳۳۳ ین
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۳۷,۷۷۰ ین
میانگین درآمد پرستاران  از ساعات اضافه کاری: ۱۲۸,۵۹۸ ین
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۵۵۱,۸۲۵ ین
میانگین حقوق پرستاران  با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹,۶۹۳,۷۸۹ ین
میانگین حقوق پرستاران در قزاقستانمیانگین حقوق پرستاران به صورت کلی:  ۴,۱۵۸,۹۷۰ تنگه
میانگین حقوق پرستاران در هر ساعت: ۲,۰۰۰ تنگه
میانگین درآمد پرستاران از ساعات اضافه کاری: ۶۸,۲۰۷ تنگه
میانگین حقوق پرستاران با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۹۸۳,۳۱۶ تنگه
میانگین حقوق پرستاران  تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۵,۲۰۹,۰۳۳ تنگه   

تراست بسیار مفتخر است که متخصصان و کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین الان می‌توانید وقت مشاوره‌ تخصصی با کارشناسان حرفه‌ای ما رزرو کنید. همچنین می‌توانید درباره تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا، کار پس از تحصیل در کانادا و اقامت پس از تحصیل در کانادا با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای رشته پرستاری چیست؟

مدارک هویتی برای پیش بردن روند اپلای در رشته پرستاری از مهم‌ترین مدارک به شمار می‌رود. در کنار آن، مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان از اهمیت بالایی برخوردار است. در رشته پرستاری، مدرک زبان برای پذیرش تحصیلی بسیار مهم است و نسبت به سایر رشته‌ها نمرات بالاتری برای آن نیاز است. در کنار آن، انگیزه نامه و پر کردن فرم‌های آنلاین نیز از مدارک مورد نیاز است.
برای دوره‌های تحصیلات تکمیلی باید توصیه نامه دانشگاهی، رزومه تحصیلی و شغلی و متناسب با مقطع تحصیلی انتخابی باید مقالات علمی معتبر نیز ارائه شوند که در بعضی از دانشگاه‌ها مدرک GRE یا GMAT نیز نیاز خواهد شد.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای پرستاری چیست؟

مدرک زبان اهمیت بسیاری در پذیرش و اشتغال در این رشته دارد چرا که برقراری ارتباط با بیماران نیازمند دانش زبانی بالایی است. با مدارکی مانند تافل، آیلتس، آزمون PTE و آزمون کمبریج می‌توان در این رشته پذیرش دریافت کرد. البته، در کشور کانادا تمامی این مدارک مورد قبول هستند اما برای کشورهای دیگر و دانشگاه‌های مختلف بهتر است شرایط دانشگاه مورد نظر بررسی شود.

شهریه رشته پرستاری در خارج از کشور چقدر است؟

شهریه تحصیلی در این رشته در مقاطع مختلف و کشورهای دنیا با همدیگر تفاوت دارد. این شهریه در کشور کانادا و برای مقطع کارشناسی بین 17 هزار دلار کانادا تا 36 هزار دلار کانادا در سال است. این در حالی است که شهریه برای کشور آمریکا بین 12 هزار دلار آمریکا تا 50 هزار دلار آمریکا متغیر است. البته، در مورد شهریه دانشگاه مورد نظر و امکانات ارائه شده آن، تعداد واحد انتخابی و نوع دروس ارائه شده از اهمیت بالایی در میزان شهریه دارد.

گرایش‌های مختلف رشته پرستاری در خارج از کشور چیست؟

رشته پرستاری دارای بیشترین تنوع در حوزه‌های علمی و تحقیقاتی است که شما براساس علاقه خود می‌توانید در آن تحصیل کنید. از این گرایش‌ها می‌توان پرستاری عمومی، پرستار سیار، پرستار مراقبت‌های ویژه، پرستار بیهوشی، اورژانس و پرستار سالمندان را نام برد. البته، انتخاب گرایش در این رشته بیشتر در مقطع تحصیلات تکمیلی اهمیت پیدا می‌کند.

درآمد رشته پرستاری در خارج از کشور چقدر است؟

رشته پرستاری یکی از حوزه‌های تحصیلی و شغلی است که در حال حاضر تقاضای بسیار زیادی در مورد موقعیت‌های شغلی برای آن وجود دارد. برای مثال در کشوری مانند کانادا در صورت داشتن تخصص مربوطه و مجوز لازم می‌توان به سرعت در زمینه شغلی مورد نظر مشغول به کار شد. درآمد این رشته پس از فارغ التحصیلی در کشور کانادا بین 32 هزار دلار تا حدود 100 هزار دلار در سال متغیر است. این میزان در کشور استرالیا براساس تجربه کاری تا 100 هزار دلار نیز برآورد شده است.

آیا امکان کار پس از پایان تحصیل در رشته پرستاری خارج از کشور وجود دارد؟

قوانین کار در کشورهای مختلف با همدیگر متفاوت است و کشورها براساس نیاز و برنامه‌های خود دارای شرایط ویزای کاری هستند. با این حال، قوانین ویزای کاری پس از تحصیل در رشته پرستاری در کشورها وجود دارد و می‌توان با پایان تحصیلات برای آن اقدام کرد. از مهم‌ترین کشورها که شرایط مناسبی برای فارغ التحصیلان این رشته دارد کانادا، استرالیا، آمریکا و نروژ است.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای رشته پرستاری کدام‌ها هستند؟

دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی متعددی در سراسر جهان برای این رشته وجود دارد. این رشته تقاضای زیادی در بخش شغلی دارد و بر همین اساس نیز دانشگاه‌ها سرمایه گذاری زیادی روی آن کرده‌اند. براساس آمار QS، از مهم‌ترین این مراکز علمی می‌توان دانشگاه پنسیلوانیا، کالج کینگز لندن، دانشگاه جان هاپکینز، دانشگاه واشنگتن، دانشگاه ییل آمریکا، سیدنی استرالیا، تورنتو کانادا، آلبرتا کانادا و کالج دیترویت مرسی را بیان کرد.

آیا امکان دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاه‌های خارج از کشور در رشته پرستاری وجود دارد؟

هر یک از دانشگاه‌های معتبر دارای بودجه‌های جوایز و بورسیه سالانه هستند که براساس سوابق علمی می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. نکته مهم در مورد دریافت این بورسیه‌ها داشتن معدل بالا در مقطع تحصیلی قبلی و داشتن سایر سوابق علمی درخشان است. علاوه بر خود دانشگاه‌ها، می‌توان موسسات و نهادهای گوناگونی را در کشورها یافت که بورسیه و کمک هزینه‌های متعددی را برای دانشجویان ارائه داده‌اند.

بازار کار رشته پرستاری در خارج از کشور چگونه است؟

این رشته دارای بیشترین تقاضای شغلی در کشورهای پیشرفته است که می‌توان کشور کانادا، آمریکا و استرالیا را نام برد. در کشوری مانند کانادا موقعیت‌های شغلی فراوانی در هر کدام از ایالت‌ها وجود دارد که از طرف نهادهای خصوصی، دولتی و حتی آموزشی ارائه شده است. براساس تخصص و علائق می‌توان در یکی از این موقعیت‌ها پذیرش شده و در آن مشغول به کار شد.

آیا تحصیل در رشته پرستاری سخت است؟

با انتخاب رشته پرستاری بیشتر با بیماران و شرایط بیمارستانی سر و کار خواهید داشت و بر همین اساس داشتن صبر و حوصله نکته مهمی به شمار می‌رود. این رشته به بررسی دروس مرتبط با زیست شناسی و مراقبت‌های بیمار می‌پردازد و در صورت علاقه به دروس زیست شناسی و حوزه شغلی پرستاری می‌توان نتایج خوبی از آن گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید