اپلای فیزیوتراپی

اپلای فیزیوتراپی

ممکن است اندام های بدن به دلایل مختلفی مانند انواع آسیب ها و جراحت های ناشی از تصادفات و یا حتی آسیب های ورزشی و یا بیماری های مادرزادی کارایی خود را برای مدتی از دست بدهد. در اینجا است که رشته فیزیوتراپی اهمیت پیدا می کند چرا که این رشته با ارائه آموزش های صحیح ورزشی و یا راه حل های دیگر به درمان این مشکلات می پردازد.

این رشته که در حوزه علوم تجربی و جزء مهم ترین گرایش های پیراپزشکی به شمار می رود هر ساله باعث جذب علاقه مندان بسیاری به این رشته شده است تا برای تحصیل در گرایش های مختلف آن به خارج از کشور مهاجرت کنند.

از آن جایی که داشتن اطلاعاتی در مورد گرایش ها، بهترین دانشگاه ها و شرایط اپلای یکی از مهم ترین مسائلی است که متقاضیان باید از آن آگاه باشد، در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن برای تحصیل در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته فیزیوتراپی در اختیار شما قرار دهیم.

همچنین درباره اصطلاحات اپلای، اپلای بدون مدرک زبان و اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.

در مورد رشته فیزیوتراپی

فیزیوتراپی (PT) یکی از حرفه های بهداشت و درمان است که کاربرد بسیاری در پزشکی دارد. این رشته توسط فیزیوتراپیست ها به حفظ و بازگردانی سلامت انسان ها از طریق معاینه فیزیکی، تشخیص، پیش آگاهی، آموزش بیمار، توانبخشی و پیشگیری از بیماری ها کمک می کند. فیزیوتراپیست ها به جز عمل بالینی، بر جنبه های دیگر درمانی مانند تحقیقات، آموزش، مشاوره و مدیریت سلامت نیز نقش دارند.

فیزیوتراپیست ها در برخی از کشورها مانند انگلیس این اختیار را دارند که دارو تجویز کنند. فیزیک درمانی به بیماری ها، یا آسیب هایی که توانایی های فرد را برای حرکت و انجام فعالیت های عملکردی در زندگی روزمره اش محدود می کند، می پردازد. فیزیوتراپیست ها بیماران مبتلا به آسیب های عضلانی و اسکلتی، مشکلات عصبی و مشکلات تنفسی را با استفاده از روش های مختلف درمان می کنند.

فیزیوتراپیست ها بیشتر در بیمارستان ها یا کلینیک های خصوصی کار می کنند و برخی دیگر در باشگاه های ورزشی مشغول به کار می شوند. دوره های در نظر گفته شده در تحصیل رشته فیزیوتراپی شامل ترکیبی از دوره های عملی و تئوری با یکدیگر است.

هدف اصلی فیزیوتراپیست ها بهبود کیفیت زندگی بیماران از طریق کاهش درد، افزایش انعطاف پذیری، ایجاد قدرت و حرکت و استفاده از انواع مختلفی از روش ها و تکنیک های فیزیوتراپی و توانبخشی است. یک فیزیوتراپیست اولین کاری که باید انجام دهد این است که سوابق پزشکی فرد بیمار را بررسی کند و سپس با توجه به شرایط خاص او تمرینات ویژه ای را برای او در نظر بگیرد.

در مواردی که فیزیوتراپیست پیشرفتی در بهبودی فرد بیمار مشاهده نمی کند با پزشکان، پرستاران و کادر درمان در مراکز بهداشتی و درمانی در مورد روند درمانی بیمار مشورت می کند.

لینک های مفید!

مراحل اپلای فیزیوتراپی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

وظایف کلی فیزیوتراپیست ها

  • بررسی سوابق پزشکی و حرکات و توانایی های فرد برای انجام ورزش ها
  • ارائه ماساژ های درمانی به بیماران برای تسکین درد
  • ارائه درمان با استفاده از تجهیزات فیزیوتراپی و توانبخشی مانند لیزر درمانی
  • ارائه تمرینات خانگی به بیماران برای تقویت و افزایش توانایی های حرکتی آن ها
  • انگیزه به بیماران برای افزایش قدرت و توانایی های فرد برای انجام تمرینات بدون دخالت فیزیوتراپیست به جهت افزایش روند بهبودی
  • تجویز درمان جدید در صورت لزوم

درباره فیزیوتراپی در کانادا، بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی و بهترین کشور برای تحصیل بدانید.

اپلای رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

اصلی ترین مسئله ای که متقاضیان برای اپلای در رشته فیزیوتراپی باید به آن توجه کنند، داشتن مدرک زبان انگلیسی معتبر یا زبان دانشگاه مقصد است. نمره این مدرک بسته به کشور و دانشگاهی که می خواهید در آن اپلای کنید متفاوت است. توجه داشته باشید که برخی از کشورها چند زبانه هستند و ممکن است زبان آموزشی یک کشور تنها یک زبان باشد و یا اینکه در مقاطع تحصیلی مختلف متفاوت باشد.

از آن جایی که این رشته از زیرشاخه های مهم پزشکی به شمار می رود، سختگیری پذیرش دانشجویان نیز نسبت به برخی از رشته ها بیشتر است. اگر از مقطع دبیرستان قصد جدی برای تحصیل در رشته فیزیوتراپی را دارید، نمرات دروس فیزیک، شیمی و زیست شناسی شما باید بالا باشد. حتی ممکن است برخی از کشورها یک آزمون ورودی از شما بگیرند و تنها در صورتی که حداقل نمره را کسب کرده اید شما را پذیرش کنند.

درباره اپلای با معدل پایین، اپلای حین سربازی و آزادسازی مدرک تحصیلی، در صورت نیاز و با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.

ادامه تحصیل رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

خوشبختانه امروزه بسیاری از افراد در جهان می توانند از خدمات فیزیوتراپی استفاده کنند چرا که فیزیوتراپی یکی از پرکاربردی ترین رشته ها در هنگام بروز آسیب های جسمی ناشی از آسیب های ورزشی، تصادفات رانندگی و غیره به شمار می رود. به دلیل تخصصی بودن این رشته و سر و کار داشتن با حوزه سلامت و بهداشت، تحصیل در این رشته چندان کار راحتی نیست! اما درآمد بالای این رشته باعث شده است که بسیاری از افراد علاقه مند به فیزیوتراپی برای تحصیل در خارج از کشور اپلای کنند.

نکته قابل توجه در مورد مطالعه و تحصیل در رشته فیزیوتراپی این است که همه کشورها به یک اندازه به این رشته بها نمی دهند و این رشته در برخی کشورها به صورت جدی تر تدریس می شود. به همین علت انتخاب کشور مناسب و دانشگاه خوب به همان اندازه ای اهمیت دارد که تلاش و پشتکار شما اهمیت دارد.

برخی از برترین کشورها در آموزش فیزیوتراپی

کشورتوضیحات
استرالیاکشور استرالیا یکی از بی نظیرترین کشورها برای اپلای در رشته ای مانند فیزیوتراپی است و دانشگاه ولنگونگ و مک کوئری برترین دانشگاه های این کشور برای تحصیل در این رشته به شمار می روند.  
انگلستانکشور انگلستان یکی از زیباترین کشورها برای زندگی و درعین حال یکی از پر متقاضی ترین کشورها برای تحصیل در رشته های مختلف از جمله فیزیوتراپی است.
از برترین دانشگاه های آن می توان به دانشگاه لیورپول، دانشگاه کنت و دانشگاه Dundee اشاره کرد.  
کانادادانشگاه های کانادا از قدیم همواره برای رشته های مختلف در رده بهترین های جهان قرار گرفته اند. تحصیل در رشته فیزیوتراپی یکی از بهترین گزینه های ممکن برای مهاجرت به کانادا است.
برترین دانشگاه های کانادا در رشته فیزیوتراپی دانشگاه Centennial، دانشگاه لیک هد و دانشگاه لارنتین است.
نیوزیلندنیوزیلند با داشتن مناظر طبیعی و سرسبز، یکی از زیباترین کشورهای جهان به شمار می رود و به همین علت مقصد تحصیلی بسیاری از دوستداران طبیعت است. بهترین دانشگاه های نیوزیلند در رشته فیزیوتراپی شامل دانشگاه های Massey و موسسه فناوری جنوبی است.  
مالزیکشور مالزی یکی دیگر از بهترین کشورهای جهان برای تحصیل در رشته فیزیوتراپی است. برخی از بهترین دانشگاه های این کشور در رشته فیزیوتراپی شامل توتوک عبدالحرمان و دانشگاه کوالالامپور است.

درباره رنکینگ دانشگاه های کانادا، مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا و ددلاین دانشگاه های کانادا بیشتر بخوانید.

ادامه تحصیل رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

گرایش های رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

آسیب به هر کدام از قسمت های بدن نیاز به یک فیزیوتراپیست مخصوص دارد؛ بنابراین درمانگران فیزیکی ممکن است تنها در یک اندام خاص بدن تخصص داشته باشند.

انواع گرایش های رشته فیزیوتراپی در کشورهای مختلف

گرایشتوضیحات
فیزیوتراپی عضلانی-اسکلتیفیزیوتراپی عضلانی-اسکلتی شاخه ای از رشته فیزیوتراپی است که در آن با استفاده از علم فیزیوتراپی به درمان بیماری های فیزیکی مربوط به استخوان ها، عضلات و رباط های بدن می پردازند. مواردی که از این نوع فیزیوتراپی استفاده می شود شامل موارد زیر است:
درد عضلانی و آسیب دیدگی، پارگی تاندون و رباط، گرفتگی، اسپاسم و سفتی مفصل ها، رگ به رگ شدن عضلات و ماهیچه های بدن، التهاب تاندون ها و درد مفاصل.
این گرایش از رشته فیزیوتراپی که در سطح تحصیلات تکمیلی آموزش داده می شود، مسائل مهم فیزیوتراپی را در حوزه بالینی، دانشگاهی و تحقیقاتی مورد بررسی قرار می دهد. برنامه مطالعاتی این دوره شامل گذراندن ۱۳۰ واحد اجباری و ۳۰ واحد اختیاری است اما بیشتر دانشگاه ها دوره های کوتاه مدت دیگری را برای گذراندن این مدرک نیز در نظر گرفته اند به عنوان مثال گواهی تحصیلات تکمیلی برای رشته کارشناسی ارشد فیزیوتراپی- اسکلتی ۶۰ واحد درسی است.  
فیزیوتراپی قلبی- قفسه سینهفیزیوتراپی قلبی- قفسه سینه، به بررسی مراقب های لازم قلب و ریه ها می پردازد. شرایطی که باعث درمان در این نوع شاخه از فیزیوتراپی می شود عبارت است از: افزایش ترشحات قفسه سینه، شرایط تنفسی حاد یا به وجود آمدن عفونت ها، هر گونه عمل جراحی مانند آپاندیسکتومی، قبل و بعد از عمل جراحی قلب و قبل و بعد از عمل جراحی ریه.
این فیزیوتراپیست ها در وهله اول با عملکرد سیستم قلبی – تنفسی سر و کار دارند. این دانشجویان باید سطح بالایی از آمادگی جسمانی، مهارت های ارتباطی خوب و مهارت های حل بحران داشته باشند.
آن ها همچنین دارای مهارت های بالینی از جمله مهارت های استدلال بالینی، ارزیابی و تکنیک های درمان، و توسعه برنامه های درمانی برای مدیریت جامع بیمار هستند. فارغ التحصیلان می توانند در بیمارستان ها یا کلینیک های فیزیوتراپی کار کنند یا اینکه بیماران را در مطب خود ویزیت کنند.  
فیزیوتراپی توانبخشی تنفسی- قلب و عروق و ریهاین فیزیوتراپیست ها طیف گسترده ای از درمان های مربوط به اختلالات قلبی ریوی را قبل و یا بعد از عمل جراحی به بیمار ارائه می دهند.
اختلالات ریوی، حملات قلبی، بیماری های مزمن انسدادی ریوی و فیبروز ریه از مهم ترین مشکلاتی است که در این شاخه از فیزیوتراپی درمان می شوند.  
فیزیوتراپی عصبی  یا نورولوژیفیزیوتراپی عصبی شامل درمان افراد مبتلا به اختلالات حرکتی و عملکردی است که از مشکلات درون سیستم عصبی و عضلانی بدن سرچشمه گرفته است. این شرایط اغلب خود را به عنوان ضعف عضلانی، تعادل و هماهنگی ضعیف، اسپاسم عضلانی کنترل نشده و لرزش، از دست دادن عملکرد و بی حسی نشان می دهد. فیزیوتراپی عصبی یا نورولوژی به بررسی و درمان مشکلات ناشی از مغز، نخاع و اعصاب نخاع می پردازد.
برخی از شرایطی که ممکن است نیاز به وجود این فیزیولوژیست ها پیدا شود عبارت است از: سکته مغزی، اختلالات تعادلی، آسیب نخاعی، آسیب های عصبی و بررسی های مورد نیاز بعد از عمل جراحی مغز.
هدف از فیزیوتراپی عصبی، گسترش دانش نظری و عملی دانشجویان در مسائل مربوط به تعادل، تحرک و اختلالات مرتبط با آسیب های مغزی، اختلالات اندام های سالمندان و موارد مربوط به این هاست. این دوره از کارشناسی ارشد فیزیوتراپی با یک پروژه تحقیقاتی بالینی مربوط به توانبخشی افراد مبتلا به ABI‌ به اتمام می رسد. دانشجویان در این گرایش از فیزیوتراپی یاد می گیرند تا با استفاده از روش های مختلف به بهبود زندگی بیماران کمک کنند.
این روش ها شامل کشش و تقویت عضلات، ارائه ورزش های مناسب و متناسب با شرایط بیمار و حفظ تعادل آن هاست. به فیزیوتراپی عصبی نیز نوروفیزیوتراپی یا توانبخشی عصبی می گویند. توصیه می شود نوروفیزیوتراپیست ها هنگام ارائه درمان فیزیکی اختلالات حرکتی با روانشناسان همکاری کنند. این امر بسیار مهم است زیرا ترکیب فیزیک درمانی و روان درمانی می تواند وضعیت عصبی بیماران را بهبود بخشد.  
فیزیوتراپی و توانبخشیتوانبخشی در حقیقت شامل انجام حرکات فیزیوتراپی بعد از انجام عمل جراحی است. فیزیوتراپی و توانبخشی دست به دست هم می دهند. توانبخشی چیزی جز بازگرداندن یک فرد معلول جسمی به وضعیت نزدیک طبیعی با استفاده از حداکثر ظرفیت های موجود خود نیست. توانبخشی در فیزیوتراپی شامل آموزش و بازآموزی فعالیت بدنی در یک فرد معلول جسمی است.
انواع مختلفی از توانبخشی که در آن فیزیوتراپی نیز کاربرد دارد شامل موارد زیر است: توانبخشی در بیماران با سابقه ی سکته مغزی، توانبخشی سالمندی/ کهن سالی، توانبخشی قلبی و قطع عضو (کسی که اندام خود را از دست داده است)
این گرایش از فیزیوتراپی به منظور کاهش درد بیماران بعد از عمل جراحی، یا بهبود آسیب دیدگی ها انجام می شود. متخصصان این حوزه انواع ورزش ها و حرکات ورزشی متناسب با بیمار را در اختیار او قرار می دهند.  
فیزیوتراپی در زنان و زایمانفیزیوتراپی در زنان و زایمان با مراقبت های وضعی و آمادگی جسمانی زنان در دوران بارداری و پس از تولد فرزند سر و کار دارد. این نوع از فیزیوتراپی هم قبل از زایمان و هم بعد از زایمان زنان باردار اهمیت دارد. تکنیک ها و حرکاتی که فیزیوتراپیست به زنان باردار در مورد وضعیت، مراقبت از بدن و اصلاح فعالیت های بدن آموزش می دهند، به زنان باردار به رسیدن به یک وضعیت مطلوب کمک می کند و استرس را در آنان به حداقل می رساند.
این گرایش که در مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی ارائه می شود به مدت ۲ سال در نظر گرفته شده است و به کلیه مسائل بهداشتی، درمانی و مراقبتی زنان باردار می پردازد. این حوزه ی درمانی به ارتقاء و بهبود سلامت مادر و فرزند کمک می کند تا استرس مادر باردار به حداقل برسد.
فارغ التحصیلان بعد از اتمام تحصیلات خود می توانند به عنوان مشاور، مربی باشگاه، مدیر باشگاه، مربی بهداشت و درمان (فیزیوتراپیست)، استاد، مدرس دانشگاه، مدیر بهداشت و درمان، دستیار فیزیوتراپیست و مربی شخصی مشغول به کار شوند.  
فیزیوتراپی ورزشیفیزیوتراپی ورزشی که یکی از پرکاربرد ترین گرایش های رشته فیزیوتراپی به شمار می رود، به درمان کلیه آسیب های ناشی از ورزش می پردازد.
این آسیب ها ممکن است شامل هرگونه اسپاسم عضلاتی (گرفتگی عضلات)، رگ به رگ شدن، پارگی رباط و یا هر آسیب ورزشی دیگر باشد. این گرایش شما را با به روز ترین حرکات ورزشی و فیزیوتراپی در این خصوص آشنا می کند. تمرینات این فیزیوتراپیست ها هم می تواند در محیط ورزشی باشد و هم در محیط بالینی.
فیزیوتراپیست های ورزشی در پیشگیری و مدیریت آسیب های ناشی از ورزش در تمام سنین و در تمام سطوح توانایی، نقش دارند و همچنین به بهبود عملکرد آن ها کمک می کنند. بسیاری از این فیزیوتراپیست ها تمرین هایی را ارائه می دهند که برای پیشگیری از آسیب مناسب اند یعنی این گونه نیست که تنها افراد آسیب دیده به این فیزیوتراپیست ها مراجعه کنند. برخی دیگر در هنگام بروز یک حادثه به بیمار کمک می کنند و برخی دیگر در توانبخشی نقش دارند.  
فیزیوتراپی در تناسب اندام و مراقبت های وضعیاین شاخه با راهنمایی و مراقبت از آمادگی جسمانی، مراقبت های وضعی خوب و عضله بدن در نظر گرفته شده است. این مراقبت ها می تواند شامل چاقی بیش از حد فرد و یا حتی مواردی مانند گوژپشتی و ناهنجاری های اسکلتی باشد.
دانشجویان در این گرایش از فیزیوتراپی یاد می گیرند که چگونه با استفاده از تکنیک ها و روش های مختلف درمانی به محافظت و بازگردانی بدن به شکل و وضعیت مناسب خود کمک کنند.
این مشکلات می تواند شامل پشت تخت، شانه گرد، گوژپشتی و یا حتی پا پرانتزی باشد. این درمان می تواند به کاهش درد، تقویت عضلات ضعیف و بهبود وضعیت عمومی کمک کند.  
فیزیوتراپی کودکاناین گرایش از فیزیوتراپی که در مقطع تحصیلات تکمیلی آموزش داده می شود، شامل استفاده از روش های فیزیوتراپی برای کودکان تازه متولد شده با ناتوانی های جسمی و کودکانی است که تحت هر گونه عمل جراحی بوده اند و به مراقبت های فیزیوتراپی نیاز دارند. این شرایط ممکن است شامل فلج مغزی (اختلالات مغزی موثر بر حرکت)، عفونت های تنفسی و بیماری های مادرزادی باشد.
دانشجویان اگر برنامه تمام وقت را انتخاب کنند در ۱ سال می توانند تحصیلات خود را در کارشناسی ارشد به اتمام برسانند و اگر پاره وقت انتخاب کنند ۲ سال به طول می انجامد. درمان فیزیکی کودکان و تشخیص زودهنگام مشکلات آن ها در حفظ جمعیت کودکان بسیار کمک کننده است.
این درمانگران در تشخیص، درمان، و مدیریت نوزادان، کودکان، و نوجوانان با انواع اختلالات مادرزادی، تکاملی، عصبی عضلانی، اسکلتی، یا اکتسابی تخصص دارند.  
فیزیوتراپی سالمندانیکی دیگر از پرکابرد ترین زیر شاخه های رشته فیزیوتراپی در مقطع تحصیلات تکمیلی فیزیوتراپی سالمندان است. اگر چه افراد مسن می توانند به دیگر فیزیوتراپیست ها مراجعه کنند، اما برخی از علاقه مندان به این رشته به صورت تخصصی تر در این رشته آموزش می بینند و بهتر می توانند در درمان افراد مسن کمک کنند.
مشکلاتی که ممکن است سالمندان برای به وجود آمدن آن ها به فیزیوتراپیست ها مراجعه کنند شامل موارد زیر است:
انواع آرتروزها، پوکی استخوان، سرطان، آلزایمر، تعویض مفاصل، اختلالات تعادلی و بی اختیاری ادرار.  
مدیریت زخمدرمان فیزیکی مدیریت زخم شامل درمان شرایط مربوط به پوست و تمام اندام های مرتبط با آن است. شرایط رایج مدیریت شده شامل زخم ها و سوختگی ها است.
درمانگران فیزیکی ممکن است با استفاده از ابزار جراحی، ضد عفونی زخم، پانسمان و عوامل موضعی برای حذف بافت آسیب دیده یا آلوده و ترویج بهبود بافت وارد عمل شوند.  
ارتوپددرمانگران ارتوپد در درمان روش های ارتوپدی پس از عمل مانند ورم مفاصل، شکستگی، آسیب های حاد ورزشی، رگ به رگ شدن، درد پشت و گردن، آسیب ستون فقرات و قطع عضو آموزش دیده اند.
کسانی که دچار آسیب یا بیماری های مربوط به عضلات، استخوان ها، رباط ها، یا تاندون ها شده اند، لازم است تا توسط یک درمانگر فیزیکی و یا یک متخصص ارتوپدی معاینه شوند.  

بهترین گرایش رشته فیزیوتراپی برای اپلای در خارج از کشور

بیماران با توجه به مشکلات و حوادثی که برای آن ها به وجود می آید به فیزیوتراپیست مراجعه می کنند و لزوم وجود همه گرایش های رشته فیزیوتراپی حس می شود. به این ترتیب، فردی که در یک حادثه ورزشی دچار آسیب دیدگی شده است به متخصص ارتوپد ورزشی مراجعه می کند و به همین دلیل هر فرد متناسب با مشکلات خود به تخصص مورد نیاز خود مراجعه می کند. با این تفاسیر نمی توان بهترین گرایش فیزیوتراپی را مشخص نمود.

اگر بخواهیم این قضیه را از ابعاد دیگری بررسی کنیم در می یابیم که در برخی از کشورها نیاز به وجود برخی متخصصان بیشتر است به عنوان مثال در کشورهای پیر مانند موناکو، آلمان، ژاپن، ایتالیا، اتریش و یونان نیاز به وجود فیزیوتراپیست سالمند بیشتر از کشورهای دیگر حس می شود و طبیعتا تقاضا برای این گرایش نیز بیشتر است.

در صورت علاقه مندی به تحصیل در کانادا می توانید با عضویت در کانال تلگرام اپلای کانادا به راحتی به آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با شرایط اپلای کانادا دست یابید. در صورت استفاده از شبکه پیام‌رسان تلگرام این فرصت را از دست ندهید و همین الان با عضویت در کانال موسسه مهاجرتی تراست با قوانین و شرایط اپلای کانادا به صورت رایگان آشنا شوید.

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

بورسیه رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را برای آن ها در نظر می ‌گیرند. گاهی این بورسیه‌ ها تمام هزینه ‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ‌ها را تقبل می‌ کند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ ها عبارت اند از:

  • بورسیه ‌های تشویقی: بورسیه ‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه‌ های ورودی: بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن ها اعطا می ‌شود.
  • بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA: بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند.
  • بورسیه ‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند.
  • بورسیه ‌های کارآموزی: بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.

دانشجویان می ‌توانند علاوه بر بورسیه‌ ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی، وام‌ هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه ها بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ‌ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی در رشته‌ ی فیزیوتراپی، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به رشته‌ ی فیزیوتراپی مطلع شوید. همچنین سایت ‌هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه ‌های رشته ‌ی مربوطه مطلع شوید.

همچنین درباره کمک هزینه دانشجویی در کانادا و وام دانشجویی کانادا، در صورت علاقه مندی به تحصیل در کانادا، با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.

دانشگاه های برتر رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

انتخاب دانشگاه مناسب یکی از مسائلی است که همواره فرد باید به آن توجه کند چرا که دانشجویان سال های زیادی از عمر خود را صرف تحصیل در رشته فیزیوتراپی می کنند و دانشگاه مناسب می تواند برای آینده شغلی آن ها بسیار خوب باشد.

تحقیقات نشان می دهد که کشور آمریکا یکی از کشورهایی است که دانشگاه های بسیار عالی در رشته فیزیوتراپی دارد. در جدول زیر به مهم ترین آن ها اشاره می کنیم.

دانشگاهتوضیحات
دانشگاه کالیفرنیای جنوبیدانشگاه کالیفرنیای جنوبی یک برنامه کامل و جامع ۱۱۵ واحدی در رشته فیزیوتراپی را ارائه می دهد.
از برترین ویژگی های دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در رشته فیزیوتراپی این است که دانشجویان ۳ سال از تحصیلات کارشناسی خود را در کنار دروس تئوری، به دروس عملی می پردازند.
دانشگاه پیتسبورگدانشجویان فیزیوتراپی در دانشگاه پیتسبورگ یک برنامه تمام وقت ۳ ساله را می گذارنند و در نهایت مدرک D.P.T دریافت می کنند.
دانشجویان در سال آخر باید کارآموزی خود را تکمیل کنند تا مدرک فیزیوتراپی دریافت کنند.
دانشگاه واشینگتن در سنت لوئیسدانشگاه واشینگتن در سنت لوئیس یکی از بهترین دانشگاه های جهان در رشته فیزیوتراپی به شمار می رود. این برنامه به صورت ۳ ساله و تمام وقت در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.
رشته فیزیوتراپی از سال ۱۹۴۲ در این دانشگاه تدریس می شده است و برنامه فیزیوتراپی شامل ترکیبی از کلاس های درس و یادگیری بالینی برای آماده سازی دانشجویان است.
دانشگاه دلاویرآموزش پایه ای رشته فیزیوتراپی به همراه کیفیت بالای آموزشی باعث شده است که دانشگاه دلاویر به یکی از بهترین دانشگاه های جهان در رشته فیزیوتراپی تبدیل شود.
این دانشگاه از اساتید مجرب برای تدریس در این رشته استفاده می کند تا به دانشجویان در آموزش این رشته کمک کند.
دانشگاه آیوواگروه فیزیوتراپی دانشگاه آیووا یکی از برترین گروه های آموزشی آمریکا به شمار می رود و آپارتمان درمان های توانبخشی منحصر به فرد دانشگاه آیووا بزرگترین امتیاز مثبت این دانشگاه به شمار می رود.
مدارکی که دانشگاه آیووا در رشته فیزیوتراپی ارائه می دهد شامل MA،DPT و Ph.D.  است.

همچنین بخوانید: تحصیل در آمریکا یا کانادا

اخذ ویزا برای اپلای رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

شیوه ای که افراد برای اخذ ویزای تحصیلی باید طی کنند، کاملا به کشوری بستگی دارد که فرد می خواهد در آن اپلای کند. متقاضیان باید روند اخذ ویزا را به درستی انجام دهند چرا که در غیر این صورت ممکن است نتوانند به کشور مورد نظر خود مهاجرت کنند. تیم مهاجرتی تراست با داشتن سال ها تجربه به شما در این مسیر کمک می کند.

مراحل کلی اخذ ویزای تحصیلی

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت به خارج از کشور
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌  مورد نظر (در اینجا رشته‌ فیزیوتراپی)
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن نامه‌ پذیرش دانشگاه
  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن نامه‌ ی سوء پیشینه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

درباره اینکه ویزای تحصیلی چیست و همینطور درباره ویزای تحصیلی کانادا و مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بخوانید.

اپلای رشته فیزیوتراپی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای رشته فیزیوتراپی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

لیسانس فیزیوتراپی (BPT) یک برنامه کارشناسی است ۳ یا ۴ ساله  است که در رشته علوم بهداشتی به آموزش انجام حرکات فیزیکی و راه های مورد استفاده برای ارائه درمان از طریق ماساژ، تمرینات و درمان فیزیکی کسانی که حرکات و عملکرد آن ها با آسیب، بیماری، پیری یا عوامل محیطی تهدید می شود می پردازد. در این دوره فرد با استفاده از مهارت ها و دانش تجربی بالینی برای کار به عنوان فیزیوتراپیست آماده می شود.

افرادی که برای این مقطع از فیزیوتراپی اپلای می کنند، دروس علوم پایه مانند آناتومی، فیزیک، روانشناسی و آمار و همچنین دوره های پزشکی مربوطه را مطالعه می کنند و یاد می گیرند که چگونه از افرادی که درد یا از دست دادن عملکرد ناشی از آسیب، اختلال جسمی و یا آسیب های مختلف را تجربه می کنند مراقبت کنند و راه های درمانی به آن ها ارائه دهند. چنین ناتوانی ها و اختلالاتی می تواند از علل مختلفی از جمله آسیب، بیماری، ناهنجاری های مادرزادی، پیری و دیگر مشکلات به وجود بیاید.

دانشجویان در طول برنامه آموزشی کارشناسی خود به صورت حضوری در بیمارستان ها و مراکز بالینی مربوطه مراجعه می کنند تا بتوانند تجربه عملی کسب کنند. فارغ التحصیلان از مقطع کارشناسی فیزیوتراپی می توانند در بیمارستان ها، مراکز و حوزه های مربوط به بهداشت و درمان و یا بخش های توانبخشی کار کنند؛ برخی ترجیح می دهند تحصیلات خود را ادامه بدهند و در یک گرایش خاص تخصص بگیرند.

درباره تحصیل با مدرک دیپلم در کانادا، تحصیل با مدرک کاردانی در کانادا و تحصیل کارشناسی در کانادا بخوانید.

اپلای رشته فیزیوتراپی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

دانشجویانی که برای مقطع کارشناسی ارشد اقدام به اپلای می کنند به مدت ۲ سال در یکی از گرایش های مربوط به فیزیوتراپی تحصیل می کنند. برخی از دانشگاه ها تنها سوابق تحصیلی شما و نمرات لیسانس را برای پذیرش در این مقطع بررسی می کنند و برخی دیگر یک آزمون ورودی از متقاضیان می گیرند و افراد شایسته تر را انتخاب می کنند.

درباره کارشناسی ارشد در کانادا بخوانید.

اپلای رشته فیزیوتراپی در مقطع دکتری در خارج از کشور

برنامه دکترای فیزیوتراپی به صورت ۳ ساله ارائه می شود و حداقل مدرک مورد نیاز برای اپلای در این مقطع داشتن کارشناسی ارشد از یک دانشگاه معتبر و چاپ حداقل ۲ مقاله در حوزه فیزیوتراپی است.

متقاضیان باید در یک آزمون ورودی شرکت کنند و درصورت کسب حداقل نمره ی مورد نیاز می توانند وارد این مقطع شوند. دوره دکتری بیشتر روی توانبخشی فیزیکی تمرکز دارد و دانشجویان در سخنرانی ها، کنفرانس ها و سمینارهای آموزشی فیزیوتراپی شرکت می کنند تا برای بخش های مختلف کار در فیزیوتراپی آشنا شوند. آن ها همچنین در این مقطع باید چندین مقاله بنویسند.

همچنین درباره تاثیر مقاله بر اپلای و تحصیل دکتری در کانادا بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

از آن جایی که رشته فیزیوتراپی رشته بسیار حساس و پر رقابتی در حوزه پزشکی به شمار می رود، افراد باید تمامی شرایطی که دانشگاه ها برای آن ها در نظر گرفته اند را برآورد کنند. درصورتی که مدارک فرد کامل نباشد ممکن است از تحصیل باز بماند و از گردانه ی رقابت با دیگر دانشجویان خارج شود.

این مدارک ممکن است در دانشگاه های مختلف متفاوت باشد. به عنوان مثال برخی دانشگاه ها تنها سوابق تحصیلی شما را بررسی می کنند و برخی دیگر حتما آزمون ورودی می گیرند.

مدارک کلی اپلای در رشته فیزیوتراپی

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاه تان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

بازار کار رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

به جرات می توان گفت احتمال این که شخصی از رشته فیزیوتراپی فارغ التحصیل شود و بیکار باشد بسیار کم و یا حتی صفر است! فیزیوتراپیست ها می توانند در حوزه های مختلفی مشغول به کار شوند. کار فیزیوتراپی حتی با گرفتن مدرک کارشناسی فیزیوتراپی هم امکان پذیر است. اما با این حال برخی افراد ترجیح می دهند درآمد بالاتری داشته باشند و برای مقاطع بالاتر اپلای کنند.

درآمد فیزیوتراپیست ها بسته به گرایشی که انتخاب می کنند، جایی که در آن مشغول به کار می شوند و تجربه کاری آن ها با هم متفاوت است.

فیزیوتراپیست ها می توانند در مراکز توانبخشی، در دانشگاه ها، بیمارستان ها، کلینیک های درمانی دولتی و یا خصوصی، مراکز بهداشت عمومی و سایر بخش های مربوطه به این رشته کار کنند.

درباره بازار کار فیزیوتراپی در کانادا، کار در خارج از کشور و کار در کانادا بخوانید.

میانگین درآمد رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم ترین درآمد کشورها را در رشته فیزیوتراپی نشان می دهد.

توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

میانگین درآمد رشته فیزیوتراپی در کشورهای مختلف

نام کشوردرآمد
اتریشمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۵۲,۳۳۹ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۲۵ یورو
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۸۹۰ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶,۹۸۴ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۴,۸۱۵ یورو
استرالیامیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۱۰۵,۵۷۳ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۵۱ دلار
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۷۹۵ دلار
میانگین حقوق  فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۴,۷۶۵ دلار
میانگین حقوق  فیزیوتراپیست ها ‌ با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۱,۰۲۸ دلار
باهامامیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۵۷,۶۲۱ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۲۸ دلار
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۹۸۰ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۰,۸۱۷ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها ‌ با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۱,۵۳۳ دلار
بلغارستانمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۳۵,۵۲۰ لو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۱۷ لو
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۶۰۴  لو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵,۵۷۶ لو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۴,۸۲۳ لو
بلاروسمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۱۱,۵۵۴روبل
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۶ روبل
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱۹۶ روبل
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۲۸۳ روبل
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴,۵۱۶ روبل
برمودامیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۸۰,۵۲۸ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت:  ۳۹ دلار
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری:  ۱,۳۶۹ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۷,۰۸۶ دلار
میانگین حقوق  فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۰,۰۴۴ دلار
کانادامیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۸۷,۶۹۲ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت:  ۴۲ دلار
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۹۱ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۸,۶۵۹ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۱۰۸,۶۵۹ دلار
چینمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۲۲۶,۶۰۰ یوان
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۱۰۹ یوان
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۳,۸۵۲ یوان
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۱۶,۱۹۴۱ یوان
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۸۳,۸۰۵ یوان
کاستاریکامیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۱۴,۶۶۷,۰۹۹ کولون
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۷,۰۵۱ کولون
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۲۴۹,۳۴۱ کولون
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰,۴۳۷,۰۰۳ کولون
میانگین حقوق  فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۸,۲۹۱,۰۳۶ کولون
جمهوری چکمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۶۸۵,۸۴۶ کرونا
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۳۳۰ کرونا
میانگین درآمد  فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۶۵۹ کرونا
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸۴,۶۳۹ کرونا
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۴۹,۳۳۹ کرونا
مراکشمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۱۴۱,۹۴۴ درهم
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۶۸ درهم
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۲,۴۱۳ درهم
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۰,۷۴۴ درهم
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۶,۵۵۶ درهم
مصرمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۱۲۰,۸۹۵ پوند
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۵۸ پوند
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۵۵ پوند
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۶,۶۷۹ پوند
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۱,۹۰۶ پوند
نیوزیلندمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۹۵,۲۵۲ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت:  ۴۶ دلار
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری:  ۱,۶۱۹ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۷,۴۰۲ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۸,۱۲۴ دلار
فنلاندمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۵۶,۲۳۴ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۲۷ یورو
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۹۵۶ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹,۶۸۸ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۹,۵۵۴  یورو
فرانسهمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۴۷,۹۶۹ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۲۳ یورو
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۸۱۵  یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳,۸۹۶ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۹,۴۰۴ یورو
گرجستانمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۸۴,۶۵۹ لاری
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۴۱ لاری
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۳۹ لاری
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۱,۰۳۹ لاری
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۶,۹۷۳ لاری
پرتغالمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۲۹,۱۹۶ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۱۴ یورو
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۴۹۶ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰,۵۹۲ یورو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۶,۰۸۸ یورو  
پاکستانمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۱,۳۹۱,۶۳۹ روپیه
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۶۶۹ روپیه
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۲۳,۶۵۸ روپیه
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۹۹,۹۸۸ روپیه
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۷۵۲,۴۹۸ روپیه
مجارستانمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۷,۲۴۹,۳۱۲  فورینت
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۳,۴۸۵ فورینت
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱۲۳,۲۳۸ فورینت
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۱۳۲,۵۲۹  فورینت
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸,۹۹۴,۸۵۰ فورینت
اوکراینمیانگین حقوق  فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۴۰۰,۷۰۶ گریونا
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۱۹۳ گریونا
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۶,۸۱۲ گریونا
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۲۸۷,۹۳۵ گریونا
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۰۴,۶۱۱ گریونا
ایالات متحده‌ ی عربیمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۲۲۷,۱۳۲ درهم
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت:  ۱۰۹ درهم
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۳,۸۶۱ درهم
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶۱,۳۸۶ درهم
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۸۲,۸۳۳ درهم
ایالات متحده‌ ی آمریکامیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۸۶,۸۷۸ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت:  ۴۲ دلار
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۷۷ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۱,۴۲۶  دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۷,۶۵۰ دلار
کره‌ ی جنوبیمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۳۹,۷۰۱,۶۱۲ وون
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۱۹,۰۸۷ وون
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۶۷۴,۹۲۷  وون
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸,۲۱۵,۷۴۹ وون
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۹,۴۴۸,۶۰۸ وون
سوئدمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۴۲۸,۵۵۴ کرون
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت:  ۲۰۶ کرون
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۷,۲۸۵ کرون
میانگین حقوق  فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰۲,۸۲۹ کرون
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۳۰,۷۱۴ کرون
سنگاپورمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۷۸,۹۰۸ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۳۸ دلار
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۴۱ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۶,۰۰۴ دلار
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۸,۱۴۸ دلار
فیلیپینمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۴۴۸,۸۵۸ پزو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۲۱۶ پزو
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۷,۶۳۱ پزو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲۰,۰۹۱ پزو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۶۰,۹۶۶ پزو
آفریقای جنوبیمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۵۴۷,۴۷۷ راند
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۲۶۳ راند
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری:  ۹,۳۰۷ راند
میانگین حقوق  فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹۰,۴۱۸ راند
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۸۴,۲۱۵ راند
مکزیکمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۳۲۶,۸۳۹ پزو
میانگین حقوق  فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۱۵۷ پزو
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری:  ۵,۵۵۶ پزو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۳۲,۰۲۵ پزو
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۰۶,۶۲۸ پزو
ژاپنمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۸,۱۴۰,۳۵۸ ین
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۳,۹۱۴ ین
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱۳۸,۳۸۶ ین
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۷۴۷,۰۰۲  ین
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۰۷۱,۷۲۵ ین
قزاقستانمیانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۴,۰۶۵,۹۸۸ تنگه
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۱,۹۵۵ تنگه
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۶۹,۱۲۲ تنگه
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۹۰۸,۲۴۹ تنگه
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵,۰۹۶,۷۵۸ تنگه

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و وکلای با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه ‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراه تان خواهد ماند.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره تخصصی بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

با کدام مدارک می‌توان برای اپلای فیزیوتراپی اقدام کرد؟

آماده کردن دقیق و بدون نقص مدارک در این رشته از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که رقابت شدیدی در آن وجود دارد. شما باید مدارک هویتی را آماده کنید که پاسپورت معتبر و ترجمه شناسنامه است.
در مقطع کارشناسی باید مدرک زبان، پایان تحصیلات در مقطع قبلی و ترجمه ریز نمرات آماده شود.
برای مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز نیاز به مدارک اضافی مانند توصیه نامه، رزومه و سایر سوابق علمی درخشان مانند مقالات علمی است.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای فیزیوتراپی چیست؟

در این رشته امکان پذیرش با مدارک مختلف فراهم شده است که شامل تافل یا آیلتس است. برای پذیرش در فیزیوتراپی می‌توانید مدارک دیگری را نیز ارائه دهید که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به آزمون PTE و آزمون کمبریج اشاره کرد. البته، شرایط پذیرش در دانشگاه‌های مختلف با یکدیگر متفاوت است و بهترین کار بررسی شرایط رشته مورد نظر در وب سایت دانشگاه مربوطه خواهد بود.

بازار کار رشته فیزیوتراپی در خارج از کشور چگونه است؟

رشته فیزیوتراپی از جمله بهترین رشته‌های دانشگاهی در کشورهای پیشرفته به شمار می‌رود. البته، علاوه بر سرمایه گذاری‌ کشورها روی بخش دانشگاهی در این رشته، موقعیت‌های شغلی آن نیز بسیار است. بر همین اساس، با توجه به تخصص و سطح مهارت‌ها می‌توان انتظار درآمد قابل توجهی را در این رشته داشت. بهتر است قبل از اپلای شرایط شغلی و تحصیلی در کشور مورد نظر را بسنجید تا در زمان کوتاه‌تری به اهداف‌تان برسید.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای اپلای رشته فیزیوتراپی کدام‌ها هستند؟

تمامی دانشگاه‌های معتبر جهانی این رشته را ارائه داده‌اند که می‌توان دانشگاه‌های آمریکا، کانادا و استرالیا را بیان کرد. از جمله بهترین این دانشگاه‌ها می‌توان دانشگاه واشنگتن، آیووا، دانشگاه دوک آمریکا، دانشگاه مک مستر کانادا و دانشگاه مک گیل را بیان کرد.

بورسیه‌های تحصیلی در رشته فیزیوتراپی شامل کدام هزینه‌ها است؟

در رشته فیزیوتراپی نیز مانند سایر رشته‌های دانشگاهی بورسیه‌های تحصیلی تخصیص داده شده است. این بورسیه‌ها بعضی از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند. البته، جوایز علمی نیز در مراکز علمی مختلف وجود دارند که به صورت سالانه ارائه می‌شوند و بخش بزرگی از هزینه‌های تحصیل و زندگی را پوشش می‌دهند.

بهترین کشورها در آموزش فیزیوتراپی شامل کدام‌ها است؟

کشورهای پیشرفته سرمایه گذاری عالی را روی آموزش و تربیت متخصصان این رشته داشته‌اند. از جمله این کشورها می‌توان آمریکا، استرالیا، انگلستان، کانادا، نیوزیلند و مالزی را بیان کرد. شما در هر کدام از این کشورها می‌توانید موسسات و مراکز علمی متعددی را پیدا کنید که رشته فیزیوتراپی را ارائه داده‌اند.

آیا تحصیل در رشته ی فیزیوتراپی دشوار است؟

تحصیل در هر رشته سختی های خاص خود را دارد و می تواند بر اساس علاقه شما به رشته ی مورد نظر سخت یا آسان باشد. تحصیل در رشته ی فیزیوتراپی نیز از این قضیه مستثنی نیست. از نظر بسیاری از دانشجویان رشته ی فیزیوتراپی، این رشته سخت نیست و فقط کافی است که مباحث را درک کنید. یادگیری دروس دو سال اول که به عنوان دروس پایه از آن ها یاد می شود بسیار حائز اهمیت است و باید کاملا یاد گرفته شود، چرا که در غیر این صورت با مشکل مواجه خواهید شد.

آیا می توان فیزیوتراپیست ها را پزشک نامید؟

خیر؛ فیزیوتراپیست ها متخصصان بالینی هستند که به بیمارانی که از مشکلات جسمی ناشی از آسیب دیدگی، بیماری و یا پیری رنج می برند، کمک می کنند. فیزیوتراپیست ها را نمی توان با نام دکتر صدا زد چرا که فقط به عنوان درمانگر در کنار مراجعه کنندگان و بیماران قرار می گیرند.

میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در کانادا چقدر است؟

میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها به صورت کلی: ۸۷,۶۹۲ دلار 
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها در هر ساعت: ۴۲ دلار
میانگین درآمد فیزیوتراپیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۹۱ دلار 
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۸,۶۵۹ دلار   
میانگین حقوق فیزیوتراپیست ها با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۱۰۸,۶۵۹ دلار   

دروس رشته  فیزیوتراپی در سال اول کدامند؟

مقدمه ای بر علوم پزشکی
شیمی
مقدمه ای بر فیزیوتراپی
فیزیک
مقدمه ای بر روانشناسی
اصول اساسی روانشناسی فردی و گروهی
علوم رفتاری انسانی

تحصیل فیزیوتراپی در کدام کشور ها رایگان است؟

در کشورهای زیر تحصیل در رشته ی فیزیوتراپی تقریبا رایگان است.
آلمان
فرانسه
اسپانیا
اتریش

دیدگاهتان را بنویسید