اپلای زمین شناسی

اپلای زمین شناسی

درباره رشته زمین شناسی

رشته زمین‌شناسی یک رشته جذاب و دارای وجهه بین‌المللی است. اگر به تحصیل در رشته زمین‌شناسی علاقه داشته باشید می‌توانید برای تحصیل در مقاطع مختلف اقدام کنید. گاهاً دوره‌های آموزشی زمین‌شناسی به‌صورت آنلاین نیز برگزار می‌شوند اما به این دلیل که معمولاً هیچ دو دانشگاهی واحدهای یکسانی از این رشته را ارائه نمی‌کنند باید نگاه دقیقی به جزئیات تحصیل در رشته زمین‌شناسی در خارج از کشور داشته باشید.

لینک های مفید!

مراحل اپلای زمین شناسی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

اپلای رشته زمین شناسی در خارج از کشور

به‌عنوان فردی که قصد تحصیل یک رشته در خارج از کشور را دارد، ممکن است هنوز آمادگی لازم را نداشته باشید. از طرفی شاید رشته زمین‌شناسی اصلاً رشته جالبی به نظر نرسد. از این گذشته، چه کسی می‌خواهد که تمام‌وقت خود را صرف مطالعه سنگ‌ها کند؟ اما در اینجا باید تمام تصورات غلط خود را دور بریزید چراکه زمین‌شناسی چیزی فراتر از علم مطالعه سنگ‌ها است. زمین‌شناسی علم مطالعه یک سیاره و اقیانوس‌ها، قاره‌ها، جو، جاذبه و بسیاری از چیزهای دیگر است.

بیشتر بخوانید: چگونه اپلای کنیم، اصطلاحات اپلای و اپلای بدون مدرک زبان

با تحصیل در رشته زمین‌شناسی مهارت‌های استدلالی و تحلیلی فوق‌العاده‌ای به دست خواهید آورد که نه‌تنها در حیطه شغلی، بلکه در زندگی شخصی نیز به شما کمک خواهند کرد. زمین‌شناسی یک علم استقرایی است که به خلاقیت بالایی نیاز دارد، پس اگر در این زمینه استعداد ندارید بهتر است از تحصیل رشته زمین‌شناسی در خارج از کشور منصرف شوید. درواقع زمین شناسان در علم زمین‌شناسی فرضیه‌ها را توسعه می‌دهند، داده‌های به‌دست‌آمده را دسته‌بندی و مرتب می‌کنند و منطقی‌ترین نظریه را بر اساس داده‌های موجود ارائه می‌کنند و همه این موارد به خلاقیت نیاز دارند.

تحصیل در رشته‌ی زمین‌شناسی شیرینی خاص خود را دارد. شما با تحصیل زمین‌شناسی در خارج از کشور می‌توانید از سایت‌ها و محل‌های مختلف دیدن کنید و چیزهایی را ببینید و کشف کنید که در کشور خود هرگز قادر به دسترسی به آن‌ها نبودید. شما قادر خواهید بود که از علوم مختلفی مثل زیست‌شناسی، شیمی و فیزیک برای مطالعات خود استفاده کنید و حدوداً چهار ساعت در هفته را صرف انجام کارهای آزمایشگاهی در محیط آزمایشگاه کنید. برای کسب اطلاعات مفید و کلی درباره­ی دانشگاه‌ها، مدارک موردنیاز، زمان اپلای، طول مدت تحصیل در هر دانشگاه و جزئیات بیشتر اپلای و تحصیل در رشته زمین‌شناسی می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

همچنین بخوانید: مشاوره اپلای، تاثیر مقاله بر اپلای و اپلای با معدل پایین

اپلای رشته زمین شناسی در خارج از کشور

گرایش های رشته زمین شناسی در خارج از کشور

رشته زمین‌شناسی از تعداد زیادی گرایش و زیرمجموعه تشکیل‌شده است که همه آن‌ها را می‌توان در دو گروه عمده زمین‌شناسی تاریخی و زمین‌شناسی فیزیکی طبقه‌بندی کرد.

زمین‌شناسی فیزیکی شامل گرایش‌های کانی‌شناسی، پترولوژی، ژئومورفولوژی، ژئوشیمی، ژئوفیزیک، رسوب‌شناسی، زمین‌شناسی ساختاری، زمین‌شناسی اقتصادی و زمین‌شناسی مهندسی است که در ادامه به توضیح هریک از آن‌ها خواهیم پرداخت.

فارغ از زمین‌شناسی فیزیکی، در زمین‌شناسی تاریخی دانشمندان با مطالعه سنگ و کانی‌های موجود در سطح سیاره زمین به تاریخ این سیاره پی می‌برند. سنگ‌ها ابزار اصلی زمین شناسان تاریخی هستند و دانشمندان برای پی بردن به ساختار، ترکیب و روابط میان آن‌ها با یکدیگر آن‌ها را مورد تجزیه‌وتحلیل قرار می‌دهند. نهایتاً با مطالعه همین سنگ‌ها می‌توان به تاریخ و گذشته این سیاره پی برد. ازجمله گرایش‌های زمین‌شناسی تاریخی می‌توان به دیرینه‌شناسی، چینه‌نگاری، دیرینه‌شناسی جغرافیایی و نقشه‌برداری زمین اشاره کرد. از دیدگاه زمین‌شناسی تاریخی چهار دوره مختلف زمین‌شناسی وجود دارد که شامل پرکامبرین، پالئوزوئیک، مزوزوئیک و سنوزوئیک می‌شوند. مرز میان این دوره‌ها با پایان رخدادهای خاص و آغاز رخدادهای دیگر در سطح زمین تعیین‌شده است.

پیش از تصمیم به انتخاب رشته زمین‌شناسی برای تحصیل در خارج از کشور، بایستی ابتدا به‌طور تخصصی و جامع تمامی گرایش‌های این رشته و دانشگاه‌های ارائه‌دهنده این گرایش‌ها را موردبررسی قرارداد. در اینجا به گرایش‌های مختلف رشته زمین‌شناسی که می‌توانید برای تحصیل انتخاب کنید اشاره‌شده است:

گرایشتوضیحات
ژئوشیمیژئوشیمی علم مطالعه فرایندهای شیمیایی است که در شکل و تغییرات سطح زمین دخیل هستند. در این گرایش چرخه‌های ماده و انرژی، عوامل انتقال اجزای شیمیایی به زمین، تقابل چرخه‌های شیمیایی با هیدروسفر و جو زمین موردبررسی ویژه قرار می‌گیرند.
 اقیانوس‌شناسیاقیانوس‌شناسی به مطالعه ترکیب و نحوه حرکت ستون‌های آب و فرایندهایی که در حرکت آن‌ها دخیل هستند می‌پردازد. فرایندهای اصلی مربوط به اقیانوس‌شناسی شامل جزر و مد، جریان‌های اقیانوسی و امواج هستند. درک اقیانوس‌شناسی از موارد گفته‌شده به طیف گسترده‌ای از فعالیت‌ها ازجمله موارد زیر کمک می‌کند:
– ارزیابی زیرساخت‌های لازم برای استخراج نفت در دریا
– نقشه‌برداری و توصیف بستر دریا برای مدیریت محیط‌زیست
– تحقیقات در زمینه تنوع زیستی دریاها
– ارزیابی دریاها و اقیانوس‌ها در جهت استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر
دیرینه‌شناسیدیرینه‌شناسان به فسیل‌ها و نحوه زندگی ارگانیسم‌های تاریخی علاقه‌مند هستند. گرایش دیرینه‌شناسی علم مطالعه فسیل‌ها و آنچه آن‌ها در مورد تاریخ سیاره به ما نشان می‌دهند، است. به‌عنوان‌مثال، میکرو فسیل‌های جمع‌آوری‌شده از بستر اقیانوس‌ها منابع غنی اطلاعاتی درباره تاریخچه زیست‌محیطی یک ناحیه فراهم می‌کنند.
رسوب‌شناسیرسوب‌شناسی گرایشی از زمین‌شناسی است که به مطالعه دانه‌های رسوبی موجود در ذخایر دریایی و یا سایر نقاط کرده زمین با تمرکز بر خصوصیات فیزیکی و فرایندهای تشکیل رسوبات می‌پردازد. تشکیل رسوب یک فرایند زمین‌شناختی است که در طی آن موادی به زمین اضافه می‌شوند و در تغییر فرم زمین دخیل هستند.
ازجمله خصوصیاتی که در گرایش رسوب‌شناسی موردتوجه هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
– اندازه و شکل دانه‌های رسوب
– درجه و ترتیب شکل‌گیری رسوبات
– ترکیب دانه‌ها در ساختار یک رسوب
– سازه‌های رسوبی تشکیل‌شده در طول تاریخ
اقلیم‌شناسیاقلیم‌شناسی گرایشی از زمین‌شناسی است که به مطالعه دقیق و تخصصی اقلیم‌های موجود در یک ناحیه از کره زمین می‌پردازد. مطالعه جو و الگوهای آب‌وهوا در طول زمان ازجمله مهم‌ترین کارهایی است که اقلیم شناسان انجام می‌دهند.
کریستالوگرافیکریستالوگرافی درواقع شاخه‌ای از کانی‌شناسی است که در آن با مطالعه مواد بلوری، ساختار، خصوصیات و طبقه‌بندی آن‌ها سروکار خواهید داشت.
ادفولوژیادفولوژی شاخه‌ای از گرایش خاک‌شناسی است که خاک را به‌عنوان محیط‌زیست، رشد و نمو گیاهان موردبررسی قرار می‌دهد. ادفولوژیست‌ها ویژگی‌های خاک را از دیدگاه حاصلخیزی موردمطالعه و بررسی قرار می‌دهند.
چینه نگاریاین شاخه از زمین‌شناسی به مطالعه، تحلیل و توضیح درباره سنگ‌های رسوبی با توجه به روابط زمانی و ارتباط میان این سنگ‌ها با سایر اجزای تشکیل‌دهنده کره زمین می‌پردازد.
زمین‌شناسی باستانیزمین‌شناسی باستانی شاخه‌ای از علوم زمین‌شناسی است که سن مواد موجود در کره زمین را اندازه‌گیری می‌کند و درنتیجه این اندازه‌گیری‌ها یک چهارچوب زمانی فراهم می‌کند که سایر داده‌های علوم زمین را می‌توان از طریق آن تجزیه‌وتحلیل کرد.
ژئودینامیکدینامیک به معنی فعال، متحرک و پویا است. ژئودینامیک شاخه‌ای دیگر از رشته زمین‌شناسی است که به بررسی فرایندهای زمین‌شناسی، اعمال آن‌ها و نتایج ناشی از عوامل زمین‌شناختی خارجی (باد، باران و …) و داخلی (آتش‌فشان، زلزله، کوهزایی و …) می‌پردازد. ژئودینامیک خود به دو دسته ژئودینامیک داخلی و خارجی تقسیم‌بندی می‌شود.
ژئوفیزیکژئوفیزیک شاخه‌ای از زمین‌شناسی است که با استفاده از روش‌های فیزیکی (جاذبه، مغناطیس و …) از لایه‌های داخل زمین تا لایه‌های خارجی (باد، جزر و مد و …) را موردمطالعه قرار می‌دهد.
زمین‌شناسی کاربردیزمین‌شناسی کاربردی همان‌طور که از نامش مشخص است، شاخه‌ای از زمین‌شناسی است که کاربرد دانش زمین‌شناسی را در فعالیت‌های مختلف انسانی به‌ویژه در زمینه توسعه مطالعه و بررسی می‌کند.
ژئومگنتیسماین گرایش درواقع زیرمجموعه گرایش ژئوفیزیک تلقی می‌شود و کاربرد آن در مطالعه ساختار زمین، رانش قاره‌ها، تحقیق در مورد منابع و موضوعات مرتبط است.
زمین‌شناسی ساختاریزمین‌شناسی سازه‌ای یا ساختاری شاخه‌ای از زمین‌شناسی است که با وضعیت سنگ‌ها و ساختار داخلی سیاره زمین و سنگ‌های آن سروکار دارد.
ژئوتکنیکژئوتکنیک به‌عنوان زیرمجموعه گرایش ژئوفیزیک، دانشی است که در آن به بررسی راه‌حل‌های موجود برای پاسخ به مشکلات مهندسی عمران (ساخت پل، سد و …) پرداخته می‌شود.
کانی‌شناسیکانی‌شناسی از گرایش‌های زمین‌شناسی است که خواص و ترکیبات مواد معدنی تشکیل‌دهنده سطح زمین را مطالعه و بررسی می‌کند. شاخه کانی‌شناسی همچنین از داده‌های حاصل از کریستالوگرافی نیز استفاده می‌کند.
تکتونیکتکتونیک به مطالعه ساختار پوسته زمین می‌پردازد و تمامی تغییر شکل‌هایی که در جزئیات سطح زمین به وقوع می‌پیوندند را موردبررسی قرار می‌دهد. تکتونیک و زمین‌شناسی ساختاری علیرغم جزئیات بررسی‌ها و میزان دقتی که در بررسی اجزای مختلف بکار گرفته می‌شود، در کلیات مشابه یکدیگر هستند.

بهترین گرایش رشته زمین شناسی در خارج از کشور

گستردگی سیاره زمین بر کسی پوشیده نیست. علت وجود گرایش‌ها و شاخه‌های بسیار در حوزه علوم زمین‌شناسی نیز گواهی بر این موضوع است که سیاره زمین جزئیات فراوانی دارد که همگی باید موردمطالعه و بررسی دقیق قرار گیرند.

نه‌تنها در رشته زمین‌شناسی بلکه در سایر رشته‌های دانشگاهی نیز علاقه و گرایش به موضوعات مختلف نقش مهم و کلیدی ایفا می‌کند. موضوع انتخاب بهترین گرایش در یک رشته تحصیلی چیزی نیست که بتوان بدون در نظر گرفتن علایق و استعدادهای فردی درباره آن تصمیم‌گیری کرد. رشته زمین‌شناسی نیز همانند سایر رشته‌ها، گرایش‌های مختلفی را در دل خود جای‌داده است و هریک از این گرایش‌ها چیزهای جدید و متفاوتی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

بورسیه رشته زمین شناسی در خارج از کشور

ازجمله مهم‌ترین دغدغه‌های افرادی که قصد تحصیل رشته‌ای در خارج از کشور را دارند، هزینه‌های لازم برای تحصیل است. در این زمینه شما می‌توانید با استفاده از انواع بورسیه‌های تحصیلی که توسط دولت‌ها و دانشگاه‌ها اعطا می‌شوند بخشی از یا تمام هزینه‌های تحصیلی خود را پوشش دهید. جهت مشورت و تصمیم‌گیری دراین‌باره می‌توانید با مشاوران تیم تراست نیز در تماس باشید.

بیشتر بدانید: بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور و بورسیه تحصیلی کانادا

از انجمن‌های تخصصی و حرفه‌ای و سازمان‌های غیرانتفاعی گرفته تا دانشگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی، بورس‌های تحصیلی به‌منظور پیشرفت دانشجویان و کسانی که مشتاق به یادگیری هستند به‌طور گسترده در دسترس‌اند، اما دست‌یابی به آن‌ها کار چندان ساده‌ای نیست. از طرفی در کشور ما افزایش قیمت ارز و هزینه‌های بالای زندگی در کشورهای دیگر باعث شده است که بسیاری از افراد متقاضی تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور به این فکر باشند تا علاوه بر هزینه‌هایی که خودپرداخت می‌کنند، بتوانند بورسیه تحصیلی مناسب برای تضمین شرایط تحصیلشان در خارج از کشور را نیز به دست آورند.

برای کسب اطلاعات کامل در رابطه با بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی می‌توانید به این لینک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که زمین‌شناسی شروع و پایان هریک از این بورس‌ها متفاوت است و به دلیل متغیر بودن در اینجا ذکر نشده است. برای آشنایی بیشتر شما با انواع بورسیه‌های تحصیلی موجود، در اینجا چند نمونه از بورسیه‌های تحصیلی رشته زمین‌شناسی ذکرشده است:

نام بورسجزئیات بورس
Scottish Government – Scotland’s Saltire Scholarships UK 2022مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
کشور ارائه‌دهنده بورس: اسکاتلند
دانشگاه‌ها: دانشگاه اندرو، دانشگاه آبرتی، دانشگاه ادینبورگ، دانشگاه گلاسگو + 13 دانشگاه دیگر
رشته‌های موردپذیرش: شمار زیادی از رشته‌ها ازجمله زمین‌شناسی نوع بورس: کامل (شهریه)
کشورهای موردپذیرش: کشورهای منتخب
Orange Knowledge Programme Netherlandsمقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
کشور ارائه‌دهنده بورس: هلند
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های هلند
رشته‌های موردپذیرش: تمامی رشته‌ها ازجمله زمین‌شناسی
نوع بورس: کامل
کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی
Robert S. McNamara Phd Research Fellowships 2022مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
کشور ارائه‌دهنده بورس: آمریکا
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های آمریکا
رشته‌های موردپذیرش: شمار زیادی از رشته‌ها ازجمله زمین‌شناسی
نوع بورس: کامل
کشورهای موردپذیرش: –
Heinrich Boll Foundation Scholarships    مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا
کشور ارائه‌دهنده بورس: آلمان
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های آلمان + سوئد
رشته‌های موردپذیرش: تمامی رشته‌ها
نوع بورس: کامل
کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی
Joint Japan World Bank Graduate Scholarship Program  مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
کشور ارائه‌دهنده بورس: آمریکا، ژاپن، آفریقا
دانشگاه‌ها: دانشگاه‌های آمریکا، ژاپن و آفریقا
رشته‌های موردپذیرش: شمار زیادی از رشته‌ها ازجمله زمین‌شناسی
نوع بورس: کامل (هزینه تحصیل کامل+هزینه ماهانه+هزینه بلیط هواپیما+هزینه‌های اضافی) کشورهای موردپذیرش: کشورهای عضو بانک جهانی که درحال‌توسعه هستند
ACTION Trust Honours Scholarship – Australian National University 2022مقطع تحصیلی: کارشناسی
کشور ارائه‌دهنده بورس: استرالیا
رشته‌های موردپذیرش: محیط‌زیست، علوم زمین
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های ملی استرالیا
نوع بورس: کمکی
کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی
Fulbright Foreign Student Scholarship Program USAمقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا
کشور ارائه‌دهنده بورس: آمریکا
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های آمریکا
رشته‌های موردپذیرش: تمامی رشته‌ها
نوع بورس: کامل
کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی (پذیرش از 155 کشور)
New Zealand Aid Programme 2022 Scholarships for international studentsمقطع تحصیلی: دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی
کشور ارائه‌دهنده بورس: نیوزیلند
دانشگاه‌ها: دانشگاه اوکلند، دانشگاه تکنولوژی اوکلند، دانشگاه لینکلن نیوزیلند، دانشگاه مسی، دانشگاه کانتربری، دانشگاه اوتاگو، دانشگاه وایکاتو، دانشگاه سلطنتی ولینگتون رشته‌های موردپذیرش: شمار زیادی از رشته‌ها ازجمله زمین‌شناسی
نوع بورس: کامل
کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی
Australia Awards Scholarships For International Studentsمقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
کشور ارائه‌دهنده بورس: استرالیا
رشته‌های موردپذیرش: تمامی رشته‌ها
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های استرالیا
نوع بورس: کامل
کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی (کشورهای مورد تأیید)
Global Korea Scholarship – Funded by Korean Government  مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا کشور ارائه‌دهنده بورس: کره جنوبی دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های کره جنوبی رشته‌های موردپذیرش: تمامی رشته‌ها نوع بورس: کامل کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی
University of Geneva Excellence Faculty of Science Masters Fellowships  مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
کشور ارائه‌دهنده بورس: سوئیس
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه ژنو
رشته‌های موردپذیرش: شمار زیادی از رشته‌ها ازجمله زمین‌شناسی
نوع بورس: کامل
کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی
Korean Government Self Finance Support Announcedمقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، کارشناسی
کشور ارائه‌دهنده بورس: کره جنوبی
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های کره جنوبی
رشته‌های موردپذیرش: تمامی رشته‌ها
نوع بورس: کامل
کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی
Friedrich Ebert Stiftung Scholarships  مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا، کارشناسی
کشور ارائه‌دهنده بورس: آلمان
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های آلمان
رشته‌های موردپذیرش: تمامی رشته‌ها
نوع بورس: کامل
کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی + دانشجویان آلمانی
Japanese Government (MEXT) Scholarships for Young Leaders Program  مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
کشور ارائه‌دهنده بورس: ژاپن
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های ژاپن
رشته‌های موردپذیرش: تمامی رشته‌ها
نوع بورس: کامل
کشورهای موردپذیرش: بین‌المللی
بورسیه رشته زمین شناسی در خارج از کشور

پذیرش تحصیلی کانادا با تراست

درصد بالای پرونده های تحصیلی موفق
دریافت مشاوره از وکیل رسمی اداره مهاجرت

دانشگاه های برتر رشته زمین شناسی در خارج از کشور

لیست برترین دانشگاه‌های دنیا بر اساس نظام رتبه‌بندی QS در سال 2020 در رشته زمین‌شناسی به‌صورت زیر است:

بیشتر بدانید: دانشگاه های کانادا، رنکینگ دانشگاه های کانادا و ارزان‌ ترین دانشگاه‌ های کانادا

نام دانشگاهتوضیحات و معرفی دانشگاه
موسسه فناوری فدرال زوریخ – سوئیسموسسه فناوری فدرال زوریخ ETH یکی از معتبرترین دانشگاه‌های اروپا و جهان است که در شهر زوریخ سوئیس قرارگرفته است. این دانشگاه در حال حاضر بیش از 17000 دانشجو از 80 کشور مختلف جهان و در مقاطع تحصیلی مختلف در خود جای‌داده است. موسسه فناوری فدرال زوریخ در بین برترین‌های جهان قرار دارد؛ این دانشگاه در رشته‌های مهندسی رتبه ششم جهان و در رشته‌های علوم و ریاضیات رتبه 15 جهان را به دست آورده است. این دانشگاه 21 برنده جایزه نوبل و دانشمندان بزرگی همچون آلبرت اینشتین را پرورش داده است. در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان QS در سال 2020 این دانشگاه در رتبه ششم جهان و اول سوئیس قرارگرفته است. همچنین بر اساس رده‌بندی دانشگاه‌های جهان که موسسه تایمز در سال 2020 انجام داده است دانشگاه ETH در رتبه سیزدهم دانشگاه‌های دنیا قرارگرفته است.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه آکسفورد – انگلیس  دانشگاه آکسفورد قدیمی‌ترین دانشگاه انگلیسی‌زبان و دومین دانشگاه قدیمی در جهان است. قدمت این دانشگاه به حدی است که زمین‌شناسی تأسیس آن هنوز مشخص نیست اما اسنادی که به‌دست‌آمده‌اند این احتمال را می‌دهند که در سال 1096 آموزش در این دانشگاه جریان داشته است. این دانشگاه در بسیاری از حوزه‌های علوم و فناوری پیشگام است. رشد این دانشگاه از زمانی آغاز شد که هنری دوم تحصیل دانشجویان انگلیس در دانشگاه پاریس را ممنوع اعلام کرد. بعد از اختلافی که بین دانشجویان و مسئولین دانشگاه آکسفورد در سال 1209 میلادی شکل گرفت، عده‌ای از کادر آکادمیک این دانشگاه به شهر کمبریج رفته و دانشگاه کمبریج کنونی را در این شهر بنا نهادند.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه MIT – آمریکا    دانشگاه MIT یا Massachusetts Institute of Technology یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی است که در کمبریج ماساچوست قرارگرفته است. این مؤسسه تعداد 4602 دانشجوی کارشناسی و 6972 دانشجوی کارشناسی ارشد را در خود جای‌داده است. تا پیش از اکتبر 2020، دانشگاه MIT 97برنده جایزه نوبل، 26 برنده جایزه تورینگ و 8 مدال‌آور فیلدز را به‌عنوان دانش‌آموختگان یا اعضای هیئت‌علمی و محقق در کارنامه خود ثبت کرده است. علاوه بر همه موارد گفته‌شده این دانشگاه افتخار حضور 58 نفر از دریافت‌کنندگان مدال ملی علوم، 29 نفر از دریافت‌کنندگان مدال ملی فناوری و نوآوری و … را در کارنامه درخشان خود به ثبت رسانده است.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه کمبریج – انگلیسدانشگاه کمبریج در سال 1209 تأسیس‌شده است و دومین دانشگاه قدیمی انگلیسی‌زبان و سومین دانشگاه قدیمی جهان به شمار می‌رود. مأموریت دانشگاه کمبریج کمک به جوامع از طریق پیگیری آموزش، یادگیری و تحقیق و پژوهش در بالاترین سطوح است. این دانشگاه از 31 دانشکده و 100 بخش مختلف تشکیل‌شده است که 12000 دانشجوی کارشناسی و 6000 دانشجوی کارشناسی ارشد را در خود جای‌داده است. بخشی از شهرت این دانشگاه به دلیل معماری زمین‌شناسی و وجود امکانات آموزشی مدرن و پیشرفته است. ازجمله افراد مشهوری که در این دانشگاه تحصیل‌کرده‌اند می‌توان به ایزاک نیوتن، چارلز داروین و استیون هاوکینگ اشاره کرد.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه هاروارد – آمریکادانشگاه هاروارد دانشگاهی خصوصی در شهر کمبریج ایالات‌متحده آمریکا است. این دانشگاه در سال 1636 میلادی ساخته‌شده است و امروزه لقب قدیمی‌ترین موسسه آموزش عالی در ایالات‌متحده و یکی از معتبرترین مؤسسات در جهان را به خود اختصاص داده است. نام این دانشگاه در ابتدا دانشکده نو بود، اما بعدها به دلیل اینکه شخصی به اسم جان هاروارد 400 جلد کتاب به همراه مبلغی پول به این دانشگاه کمک کرد نام این موسسه به دانشگاه هاروارد تغییر پیدا کرد. در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان QS، در سال 2020 دانشگاه هاروارد رتبه سوم را در میان دانشگاه‌های جهان و رتبه اول را در ایالات‌متحده به خود اختصاص داد. این دانشگاه همچنین در رتبه‌بندی موسسه تایمز در سال 2020 توانست رتبه هفتم جهان را به خود اختصاص دهد.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه ملی استرالیا – استرالیادانشگاه ملی استرالیا (ANU) یک مرکز تحقیقاتی مشهور در شهر کانبرا می‌باشد. ANU عنوان یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های تحقیقاتی جهان را به خود اختصاص داده است. این دانشگاه در رتبه اول استرالیا و اقیانوسیه قرار دارد و در رتبه‌بندی جهانی QS در سال 2019 نیز رتبه 24 را به دست آورده است.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
موسسه فناوری کالیفرنیا – آمریکاموسسه فناوری کالیفرنیا California Institute of Technology مشهور به CalTech دانشگاهی خصوصی و یک مرکز تحقیقاتی معتبر است که در پاسادانا ایالت کالیفرنیا قرارگرفته است. این دانشگاه در سال 1891 تأسیس‌شده است و حدود 2100 دانشجو دارد که 900 نفر از این تعداد در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند. آزمایشگاه ساخت پیشرانه‌های ناسا تحت اداره این دانشگاه است و همین موضوع می‌تواند ثابت کند که این دانشگاه چقدر موفق بوده است. در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان QS، در سال 2020 این دانشگاه توانسته است رتبه پنجم دانشگاه‌های جهان و چهارم در آمریکا را به دست بیاورد. بر اساس رتبه‌بندی تایمز نیز موسسه فناوری کالیفرنیا در سال 2020 توانسته است رتبه دوم را در جهان به دست بیاورد.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
 دانشگاه کالیفرنیا (برکلی) – آمریکادانشگاه کالیفرنیا مشهور به دانشگاه برکلی یک دانشگاه دولتی تحقیقاتی در شهر برکلی است. برکلی در سال 1868 پس از ادغام دو دانشگاه قدیمی تأسیس شد. بر اساس رتبه‌بندی یو اس نیوز در سال 2020، دانشگاه برکلی چهارمین دانشگاه برتر جهان است و در نظام رتبه‌بندی QS نیز رتبه 30 جهان را در سال 2020 به خود اختصاص داده است. در حال حاضر بیش از 40000 دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند که 29 هزار نفر از آن‌ها در مقطع کارشناسی و حدود 11 هزار نفر نیز در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش‌شده‌اند.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه استنفورد – آمریکادانشگاه استنفورد معتبرترین وبرترین دانشگاه جهان بر اساس آمار موسسه‌های QS و TIMES در سال 2019 و 2020 و دومین دانشگاه برتر جهان در سال 2021 است که در استنفورد در نزدیکی شهر سانفرانسیسکو در ایالات‌متحده آمریکا قرار دارد. دانشگاه استنفورد همچنین با ضریب پذیرش 4% در سال 2020، یکی از رقابتی‌ترین دانشگاه‌های جهان است. درواقع ورود به دانشگاه استنفورد از هر دانشگاه دیگری در جهان سخت‌تر است و پس‌ازآن دانشگاه‌های هاروارد و MIT قرارگرفته‌اند. فارغ‌التحصیلان این دانشگاه شمار زیادی از ابر شرکت‌های حال حاضر دنیا را تأسیس کرده‌اند و 84 برنده جایزه نوبل و هشت برنده مدال فیلدز از دانشجویان یا اساتید این دانشگاه بوده‌اند.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه پرینستون – آمریکادانشگاه پرینستون دانشگاهی خصوصی در شهر پرینستون ایالت نیوجرسی است. این دانشگاه چهارمین دانشگاه قدیمی ایالات‌متحده آمریکا و یکی از بهترین و پرافتخارترین دانشگاه‌های جهان است. آلبرت اینشتین تنها یکی از بزرگانی است که در این دانشگاه تحصیل‌کرده است. از سال 2001 تا 2019 این دانشگاه توانسته است رتبه اول یا دوم در میان دانشگاه‌های دولتی آمریکا را از دید یکی از مجلات معتبر از آن خود کند. تا اکتبر سال 2018، 65 نفر از برندگان جایزه نوبل، 15 برنده مدال فیلدز و 13 برنده جایزه تورینگ از فارغ‌التحصیلان، محققان و اساتید این دانشگاه بوده‌اند.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه کلمبیا – آمریکادانشگاه کلمبیا از قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا و جهان است. بر اساس آخرین رتبه‌بندی موسسه US news، این دانشگاه در حال حاضر پس از دانشگاه‌های پرینستون و هاروارد سومین دانشگاه برتر آمریکا می‌باشد. در آخرین رتبه‌بندی شانگهای (2020) نیز این دانشگاه توانسته است بالاتر از دانشگاه آکسفورد و در رتبه هفتم جهان قرار گیرد. این دانشگاه در منهتن نیویورک قرارگرفته است و از زمان تأسیس تاکنون، فارغ‌التحصیلان و کارکنان آن توانسته‌اند بیشترین تعداد جایزه نوبل را به دست بیاورند.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
دانشگاه ییل – آمریکادانشگاه ییل (Yale) از قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا و جهان است. دانشگاه ییل دانشگاهی خصوصی است که در سال 1701 میلادی در شهر نیوهیون ایالت کنتیکت تأسیس‌شده است. بسیاری از روسای جمهور و سران دولت آمریکا ازجمله بیل کلینتون، جورج بوش دوم، جان کری و هیلاری کلینتون از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند. دانشگاه ییل در نظام رتبه‌بندی QS سال 2020 در رده 17 ام جهان و نهم آمریکا قرارگرفته است.
برای آشنایی بیشتر با دانشگاه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

بهترین مقصد ها برای تحصیل رشته زمین شناسی در خارج از کشور

کشورتوضیحات
آمریکاتحصیل در رشته زمین‌شناسی در ایالات‌متحده برای دانشجویانی که قصد یادگیری چگونگی استفاده از تئوری‌ها، روش‌ها و شواهد برای مطالعه جهان سیاسی را دارند بسیار مفید است. تحصیل در ایالات‌متحده، به‌ویژه در منطقه فیلادلفیا، فرصت خوبی برای دیدار با مردم آمریکا و همچنین بازدید از شهرهای اطراف مثل واشنگتن دی سی و نیویورک را فراهم می‌کند. فیلادلفیا یکی از خاص‌ترین نواحی ایالات‌متحده است، چراکه بسیاری از مردم جهان که به آمریکا سفرکرده‌اند در آنجا زندگی می‌کنند و مشغول تحصیل و کار هستند.
انگلیسبدون تردید یکی از بهترین گزینه‌ها برای ادامه تحصیل در خارج از کشور انگلیس است. انگلیس بالاترین سطح آموزش و امکانات رفاهی را به دانشجویان ارائه می‌دهد و در سال‌های اخیر همواره در بین 3 کشور برتر در جذب دانشجویان بین‌المللی بوده است. دانشگاه‌های انگلیس طیف گسترده‌ای از رشته‌های تحصیلی ازجمله زمین‌شناسی را ارائه می‌کنند و از همه مهم‌تر اینکه مدت‌زمان دریافت مدارک آکادمیک در این کشور نسبت به اغلب کشورهای جهان کمتر است.
کاناداکیفیت بالای آموزش، ارزشمند بودن مدارک تحصیلی و معقول بودن هزینه‌ها تنها بخشی از دلایلی هستند که کانادا را تبدیل به یکی از محبوب‌ترین مقصدها برای تحصیل رشته‌های مختلف ازجمله زمین‌شناسی در خارج از کشور کرده‌اند. کانادا عضو گروه G8 می‌باشد و این یعنی هشت کشور ثروتمند و صنعتی جهان که بیش از 50 درصد اقتصاد جهان را در دست دارند. کانادا در بین تمامی اعضای این گروه بیشترین بودجه را صرف آموزش و تحصیل می‌کند.
نیوزیلندنیوزیلند با طبیعت بسیار زیبا، اقتصاد بزرگ و شکوفا، داشتن دانشگاه‌های برتر و امکان کار در حین تحصیل، یکی از بهترین مقاصد دانشجویان برای ادامه تحصیل است. آمار دانشجویان متقاضی برای تحصیل در دانشگاه‌های نیوزیلند هرسال افزایش می‌یابد و این نشان‌دهنده محبوبیت این کشور و دانشگاه‌های آن در سرتاسر جهان است.
استرالیادانشگاه‌های استرالیا به دلیل بکار بردن متدهای آموزشی دانشگاه‌های آمریکا و انگلیس بسیار موردعلاقه دانشجویان کشورهای مختلف هستند. علاوه بر سطح بالای دانشگاه‌های این کشور، شرایط آب و هوایی، کیفیت بالای زندگی، فرصت‌های شغلی مناسب و … همگی دست‌به‌دست هم داده‌اند تا استرالیا تبدیل به یکی از بهترین مقاصد دانشجویان برای تحصیل در رشته‌های مختلف شود.

اخذ ویزا برای اپلای رشته زمین شناسی در خارج از کشور

شما برای تحصیل در رشته زمین‌شناسی در خارج از کشور، مثل سایر رشته‌ها احتیاج به ویزای تحصیلی خواهید داشت. برای اطلاعات بیشتر نیاز است که بدانیم ویزای تحصیلی چیست، به ویزایی گفته می‌شود که اجازه ادامه تحصیل و زندگی همراه با آن را در خارج از کشور برای شما فراهم می‌کند. ویزای تحصیلی در مواقعی این امکان را به شما می‌دهد که در کنار تحصیل به کارهای پاره‌وقت نیز مشغول شوید.

برای تحصیل در هر کشور باید ویزای تحصیلی مدنظر همان کشور را تهیه کنید، بنابراین تفاوت‌هایی در فراید اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف وجود خواهد داشت که ما در اینجا سعی خواهیم کرد به‌صورت کلی به برخی از آن‌ها بپردازیم. برای دریافت ویزای تحصیلی بهتر است ابتدا در رشته موردنظر و دانشگاه و کشور موردنظر پذیرش شوید. دقت داشته باشید که برای دریافت ویزای تحصیلی باید مراحلی را طی کنید که ما به‌صورت مختصر و از ابتدا هر یک از این مراحل را توضیح خواهیم داد.

درباره ویزای تحصیلی کانادا، تمدید ویزای تحصیلی کانادا و مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

  • تصمیم برای تحصیل در خارج از کشور

اگر تصمیم به ادامه تحصیل در خارج از کشور گرفته‌اید، باید کشوری را به‌عنوان مقصد انتخاب کنید که با روحیات و انگیزه‌های موجود در شما سازگاری داشته باشد. شما باید هزینه‌های تحصیل را نیز مدنظر قرار دهید، چراکه هزینه‌های تحصیل در کشورهای مختلف متفاوت است.

  • زبان

از مهم‌ترین موضوعاتی که باید به آن توجه داشته باشید اطلاع از زبانی است که در دانشگاه موردنظر شما مورداستفاده قرار می‌گیرد. با علم به این موضوع شما می‌توانید تا زمان حضور در دانشگاه مقصد برای ادامه تحصیل، مهارت‌های زبانی خود را تا حد ممکن تقویت کنید.

همچنین بخوانید: دوره زبان در کانادا و مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا

  • رشته و دانشگاه موردنظر

برای اینکه آینده علمی درخشانی داشته باشید، باید رشته و دانشگاه موردنظر خود را برحسب علایق و اولویت‌هایتان تعیین کنید. نکته مهم دیگر اینکه، در انتخاب دانشگاه موردنظر توجه داشته باشید که مدرک اخذشده از آن دانشگاه مورد تأیید وزارت علوم ایران باشد.

  • مدارک موردنیاز برای اخذ پذیرش
  1. ترجمه ریزنمرات مقطع تحصیلی قبلی
  2. ترجمه مدارک تحصیلی
  3. توصیه‌نامه از اساتید با اعتبار بالا
  4. انگیزه‌ نامه ترجمه‌شده
  5. ترجمه رزومه تحصیلی

همچنین بخوانید: شرط معدل برای تحصیل در کانادا

پس از پذیرش در رشته موردنظر، شما باید اقدامات لازم برای اخذ ویزای تحصیلی را آغاز کنید. در اینجا مراحل اخذ ویزای تحصیلی به‌صورت کلی آورده شده است. بدیهی است که تفاوت‌هایی نیز از دانشگاهی به دانشگاه دیگر وجود خواهد داشت:

  1. درخواست وقت مصاحبه از سفارت کشور موردنظر
  2. تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی
  3. ارائه نامه پذیرش در دانشگاه موردنظر به سفارت
  4. ارائه نامه مبنی بر توان مالی
  5. ارائه ترجمه مدارک تحصیلی موردنیاز
  6. پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه
  7. شناسنامه خود شخص
  8. پرداخت هزینه‌های صدور ویزا
  9. ارائه عکس از خود شخص
  10. ارائه مدارک مبنی بر اینکه شما پس از اتمام تحصیل قصد بازگشت به کشور را دارید.

شما باید قبل از سفر به مقصد موردنظر برای تحصیل نسبت به اخذ ویزا اقدام کنید؛ به‌طورمعمول باید پیش از ارائه درخواست اخذ ویزا مدتی صبر کنید تا درخواست شما برای تحصیل در دانشگاه مدنظر مورد تأیید مسئولان دانشگاه قرار گیرد و ممکن است که شخصاً برای درخواست ویزا مجبور شوید که به سفارت کشور موردنظر مراجعه کنید. قبل از برنامه‌ریزی سفر حتماً زمان کافی را برای رفع اشکالات و یا تبادل اطلاعات با دیگران اختصاص دهید. دانشگاه موردنظر که شما را پذیرش کرده است موظف است تا اطلاعات کامل و جامع در اختیار شما قرار دهد.

نام و نوع ویزایی که شما برای دریافت آن اقدام می‌کنید ممکن است در کشورهای مختلف متفاوت باشد اما به‌احتمال خیلی زیاد نوع ویزایی که شما احتیاج دارید ویزای تحصیلی و غیر مهاجرتی خواهد بود. این اساساً به این معنی است که شما قصد اقامت دائم در کشور مدنظر را ندارید و اقامت شما به‌صورت موقتی و صرفاً برای تحصیل خواهد بود. بااین‌حال، برای اطلاع از نوع دقیق ویزای موردنیاز و فرم‌های موردنیاز برای پر کردن باید به سفارت یا کنسولگری مقصد تحصیلی موردنظر خود بروید.

پیش از درخواست برای ویزا، به‌احتمال‌زیاد ممکن است که نیاز به اثبات پذیرش در رشته و دانشگاه مدنظر داشته باشید. نخستین کار در این موارد این است که با دانشگاه یا کالج موردنظر تماس بگیرید تا مشخص شود که برای چه نوع ویزایی باید درخواست دهید و مدارک موردنیاز برای درخواست ویزا نیز از سوی دانشگاه موردنظر برای شما ارسال شوند. هنگامی‌که دانشگاه یا کالج موردنظر اطلاعات لازم در زمینه اخذ ویزا و مدارک موردنیاز را به شما ارائه کند، شما باید آماده درخواست دادن برای اخذ ویزا باشید. در بعضی از کشورها، اقدام برای اخذ ویزا می‌تواند به روش‌های مختلفی انجام شود؛ از طریق پست، پیک، آنلاین و به‌صورت شخصی. اگر به روش‌های گفته‌شده اطمینان ندارید می‌توانید به سفارت یا کنسولگری موردنظر مراجعه کنید و نحوه درخواست برای اخذ ویزا را از خود کارکنان سفارت بپرسید و یا در سایت سفارت جستجو کنید. ویزای شما در صورت ارائه اطلاعات نادرست یا خودداری از گفتن حقایق در هنگام درخواست، معتبر نخواهد بود.

بسته به کشور و ملیت شما، پردازش ویزا می‌تواند از چند روز تا چند ماه طول بکشد. اطمینان داشته باشید که زمان کافی برای اخذ ویزای تحصیلی در اختیاردارید، چراکه توصیه نمی شود که با عجله برای اخذ ویزا و کارهای دیگر اقدام کنید.

در برخی از کشورها تمدید ویزا بسیار ساده است، درحالی‌که در برخی دیگر از کشورها این موضوع می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و حتی گاهاً ممکن است برای تمدید ویزا مجبور به ترک کشور مدنظر شوید. در ادامه جزئیات فرایند اخذ ویزای تحصیلی و مدارک موردنیاز برای اخذ ویزا در کشورهای مختلف آورده شده است. برای اطلاع از جزئیات بیشتر و دریافت راهنمایی در این زمینه می‌توانید با کارشناسان تیم تراست نیز در تماس باشید.

درباره تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا، ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

کشورجزئیات اخذ ویزای تحصیلی
آمریکافرایند اخذ ویزای تحصیلی:
– پذیرفته شدن در رشته و دانشگاه موردنظر
– ثبت‌نام و پرداخت هزینه موردنظر (350 دلار) برای SEVIS
– تکمیل درخواست و پرداخت هزینه لازم برای ویزای غیر مهاجرتی (160 دلار)
– قرار مصاحبه برای ویزا
– دریافت نتیجه مصاحبه و درخواست

مدارک موردنیاز:
– گواهی واجد شرایط بودن برای دانشجوی غیر مهاجر
– رسید هزینه SEVIS
– رسید فرم درخواست ویزای آنلاین برای دانشجویان غیر مهاجر
– گذرنامه با اعتبار حداقل شش ماه بیش از مدت‌زمان اقامت در آمریکا
– گذرنامه‌های قدیمی که ممکن است گرفته باشید
– مدرک اثبات تمکن مالی
– دو عکس رنگی، یکی به‌صورت فیزیکی و دیگری به‌صورت دیجیتال
– مدارک تحصیلی اخیر، نمرات آزمون‌ها و …

برای اطلاع از جزئیات بیشتر می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.
انگلیسفرایند اخذ ویزای تحصیلی:
– پذیرفته شدن در رشته و دانشگاه موردنظر
– جمع‌آوری مدارک موردنیاز برای اخذ ویزا
– تکمیل درخواست ویزای آنلاین
– قرار مصاحبه برای ویزا
– دریافت نتیجه مصاحبه و درخواست
– جمع‌آوری بیومتریک‌های موردنیاز برای سفر به انگلیس مانند ویزای کامل، اثرانگشت و …

مدارک موردنیاز:
– پاسپورت معتبر
– نامه اثبات تمکن مالی و توان تأمین هزینه‌های حداقل یک سال اقامت
– نتایج آزمایش سل در صورت لزوم
– شماره CAS و اطلاعاتی مانند نتایج آزمون‌های زبان

برای اطلاع از جزئیات بیشتر می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.
کانادافرایند درخواست برای اجازه تحصیل در کانادا:
– دریافت نامه پذیرش از موسسه موردنظر
– اقدام برای اخذ اجازه تحصیل به‌صورت آنلاین یا با استفاده از روش‌های دیگر
– انجام معاینه پزشکی
– دریافت نتیجه درخواست

مدارک موردنیاز برای درخواست اخذ ویزا:
– نامه پذیرش از دانشگاه و موسسه موردنظر
– نتایج تست معاینه پزشکی و نامه تأیید از پلیس
– دو عدد عکس مناسب برای پاسپورت از خودتان
– نامه تأییدکننده اینکه شما توانایی مالی لازم برای تحصیل در کشور مقصد را دارید.

برای اطلاع از جزئیات بیشتر می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.
نیوزیلندفرایند اخذ ویزای تحصیلی:
– دریافت نامه پذیرش از دانشگاه
– انجام تست‌های پزشکی
– دریافت اجازه‌نامه از پلیس
– ایجاد حساب کاربری و ثبت‌نام آنلاین
– انتظار برای تصمیم‌گیری

مدارک موردنیاز:
– تائیدیه درخواست تحصیل در دانشگاه موردنظر
– اسنادی که مشخص کنند تمکن مالی لازم را دارید.
– عکس استاندارد برای پاسپورت
– پاسپورت معتبر
– گواهی سلامت پزشکی
– گواهی عدم سوءپیشینه
– بیمه درمان و مسافرت
-نتایج آزمون زبان انگلیسی (آیلتس 5.5 و بالاتر)
– رسید پرداخت هزینه‌ها
– مدارک اثبات اینکه توان اجاره یا خرید خانه و تأمین هزینه‌های حمل‌ونقل را دارید.

برای اطلاع از جزئیات بیشتر می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.
استرالیافرایند اخذ ویزای تحصیلی:
– پذیرش کامل در رشته و دانشگاه مدنظر
– ثبت‌نام آنلاین
– پرداخت هزینه‌ها
– شرکت در مصاحبه برای اخذ ویزا
– انتظار برای تصمیم‌گیری سفارت یا کنسولگری

مدارک موردنیاز:
– مدرک تائید ثبت‌نام (CoE)
– یک بیانیه یا انگیزه نامه شخصی به زبان انگلیسی
– بیمه پوشش‌دهنده بهداشت و درمان
– بیومتریک (اثرانگشت، عکس چهره و …)
– گواهی تأیید پلیس
– نامه تمکن مالی
– مدرک مهارت در زبان انگلیسی

برای اطلاع از جزئیات بیشتر می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

همچنین بخوانید: تمکن مالی ویزای کانادا

اخذ ویزا برای اپلای رشته زمین شناسی در خارج از کشور

اپلای رشته زمین شناسی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

بیشتر بخوانید: تحصیل کارشناسی در کانادا، اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد

مقطعتوضیحات
کارشناسیمقطع کارشناسی زمین‌شناسی معمولاً یک دوره سه‌ساله است. مؤسسات خصوصی و دولتی فراوانی در سطح دنیا دوره‌های کارشناسی زمین‌شناسی را به‌صورت حضوری و آنلاین ارائه می‌کنند و تحصیل در مقطع کارشناسی برای ورود به مقاطع بالاتر این رشته یک ضرورت محسوب می‌شود. همانند دوره کارشناسی سایر رشته‌ها، در مقطع کارشناسی زمین‌شناسی نیز تمرکز بر روی کلیات خواهد بود و شما مطالعه گسترده‌ای بر روی سنگ‌ها، مواد معدنی و ترکیبات آن‌ها، تاریخچه سنگ‌ها و مواد معدنی کره زمین و فرایندهای زمین‌شناسی خواهید داشت. برای اطلاع از برنامه‌های کارشناسی رشته زمین‌شناسی می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
کارشناسی ارشددوره کارشناسی ارشد زمین‌شناسی طبق معمول سایر رشته‌ها، در اکثر دانشگاه‌های ارائه‌دهنده حدود 2 سال به طول می‌انجامد و دروس این مقطع طی 4 ترم آکادمیک به دانشجو ارائه خواهند شد. افرادی که به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد زمین‌شناسی بپردازند با ساختار، منشأ و نحوه تکامل زمین و تحولاتی که باعث تغییر آن می‌شوند به‌طور تخصصی آشنا خواهند شد. دانشجو در مقطع کارشناسی‌ارشد زمین‌شناسی برای دستیابی به اهداف علمی خود از سایر علوم مانند فیزیک، شیمی، محیط‌زیست، زیست‌شناسی، اقلیم‌شناسی و … بهره می‌برد.

برای اطلاع از برنامه‌های کارشناسی ارشد رشته زمین‌شناسی می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
دکتراتحصیل و کسب مدرک دکترا می‌تواند فرصت‌های تحصیلی و شغلی بسیار مناسب‌تری برای دانشجویان رشته زمین‌شناسی فراهم کند. اکتفا به اخذ مدرک کارشناسی زمین‌شناسی گزینه خوبی به نظر نمی‌رسد و برای باز شدن پنجره‌های جدید و اخذ یک شغل با ارزش و رضایت‌بخش همراه با حقوق و مزایای مناسب، اخذ مدرک دکترا می‌تواند ایده آل ترین گزینه باشد. مدت‌زمان تحصیل در مقطع دکترای زمین‌شناسی در دانشگاه و کشورهای مختلف متفاوت خواهد بود. مقطع دکترای زمین‌شناسی در سال‌های اخیر باوجود بورسیه‌های بسیار مناسب که به دانشجویان بین‌الملل اعطا می‌شوند بسیار موردتوجه قرارگرفته است.

برای اطلاع از برنامه‌های دکترای رشته زمین‌شناسی می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.
  • سرفصل دروس رشته زمین شناسی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور
مقطعسرفصل دروس
کارشناسیعلوم زمین، علوم معدنی، ژئوشیمی، زمین‌شناسی ساختاری، پترولوژی سنگ‌های آذرین، پترولوژی سنگ‌های رسوبی، دیرینه‌شناسی، پترولوژی سنگ‌های دگرگونی، اصول چینه‌نگاری، هیدروژئولوژی، زمین‌شناسی اقتصادی، زمین‌شناسی مهندسی، سنجش‌ازدور و GIS، کریستالوگرافی و اپتیک مواد معدنی
کارشناسی ارشدپترولوژی رسوبی، پترولوژی دگرگونی، پترولوژی آذرین، کانی‌شناسی، اپتیک، کریستالوگرافی، زمین‌شناسی اقتصادی، زمین‌شناسی ساختاری و ژئوتکنیک، سنجش‌ازدور و ژئومورفولوژی، چینه نگاری و دیرین‌شناسی، ژئوشیمی، ژئوفیزیک و تکنیک‌های جستجو، هیدروژئولوژی، مقاله اختیاری، زمین‌شناسی محیط‌زیست، مدیریت منابع طبیعی، تکنیک‌های زمین‌شناسی و مهندسی زمین‌شناسی، پایان‌نامه
دکتراسنجش از راه دور، نمونه‌گیری، میکروسکوپ و ذره‌بینی، آنالیز ژئوشیمیایی، نوشتن مقاله علمی زمین‌شناسی، بررسی ادبیاتی

بیشتر بخوانید: اپلای برای دکتری و اپلای برای پست داک

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته زمین شناسی در خارج از کشور

شرایط و مدارک موردنیاز برای اپلای در هریک از گرایش‌ها و دانشگاه‌هایی که قصد تحصیل رشته زمین‌شناسی در آن را دارید متفاوت است. برای اطلاع از مدارک موردنیاز هر دانشگاه می‌توانید به سایت اختصاصی دانشگاه موردنظر مراجعه کنید. کلیات شرایط موردنیاز برای تحصیل در رشته زمین‌شناسی (فارغ از مباحث اپلای و اخذ ویزا که به‌صورت جداگانه ذکر شد) در اینجا ارائه‌شده است:

  • فرم درخواست تحصیل
  • شرکت در آزمون ورودی (بعضی از دانشگاه‌ها)
  • شرکت در مصاحبه (بعضی از دانشگاه‌ها)
  • ترجمه گواهینامه و سرتیفیکیت‌های معتبر
  • ترجمه و ارائه مدرک تحصیلی پیشین (دیپلم، کارشناسی یا کارشناسی ارشد)
  • نمرات رقابتی و خوب
  • انگیزه نامه مناسب و بیان هدف از تحصیل در رشته و کشور موردنظر
  • رزومه
  • توصیه‌نامه از افراد معتبر
  • عکس مناسب
  • مدارک اضافی (متغیر از دانشگاهی به دانشگاه دیگر)؛ به‌عنوان‌مثال ارائه مدرک زبان مطابق با استانداردهای دانشگاه موردنظر (مدرک تافل یا آیلتس یا … با نمره مدنظر دانشگاه)

نمرات و سایر ملزومات در بین دانشگاه‌های مختلف متفاوت است، پس دقت داشته باشید که همیشه برای اپلای در دانشگاه و رشته‌ای دست‌به‌کار شوید که واقعاً علاقه دارید.

بیشتر بخوانید: مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا

بازار کار رشته زمین شناسی در خارج از کشور

در اینجا بخشی از عناوین شغلی برتر مرتبط با رشته زمین‌شناسی آورده شده است:

همچنین بخوانید: قانون کار کانادا، کاریابی در کانادا و تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا

عنوان شغلیتوضیحات
دانشمند علوم زمیناگر علاقه‌مند به تجزیه‌وتحلیل اطلاعات زمین‌شناسی هستید، پس می‌توانید با اتمام دوره لیسانس زمین‌شناسی وارد این زمینه کاری شوید؛ اما اگر علاقه دارید تا تحقیقات اساسی و پایه‌ای در زمینه زمین‌شناسی انجام دهید به مدرک دکترا نیاز دارید. یک ژئوساینتیست یا دانشمند علوم زمین با مطالعه جوانب فیزیکی زمین مانند ساختارها، فرایندها و ترکیبات ساختارها درباره گذشته، حال و آینده این سیاره اطلاعات کسب می‌کند.
دستیار میدانیدستیار میدانی یکی از برترین شغل‌های موجود در حیطه زمین‌شناسی است که هرساله تقاضاهای زیادی دارد. دستیار میدانی شغل مناسب برای افرادی است که به روابط اجتماعی علاقه بالایی دارند و اصطلاحاً اجتماعی هستند. دستیار میدانی در انجام کارهای روزمره به ارباب‌رجوع و … کمک می‌کند. یک دستیار میدانی بررسی می‌کند که آیا خدمات ارائه‌شده به یک مشتری مناسب است یا خیر. معمولاً مدرک دیپلم دبیرستان نیز برای این کار کافی است و معمولاً اولویت استخدام باکسانی است که تجربه قبلی در این زمینه داشته باشند.
زمین‌شناس معدنیک زمین‌شناس معدن وظیفه تهیه نقشه‌ها و نمودارهای علمی را بر عهده دارد و همچنین از این نقشه و نمودارها در تهیه گزارش‌های علمی و بررسی گزارش‌ها و تحقیقات انجام‌شده توسط سایر دانشمندان استفاده می‌کند. برای شروع کار به‌عنوان یک زمین‌شناس معدن شما حداقل به مدرک کارشناسی نیاز خواهید داشت. گاهاً ممکن است با مدرک کارشناسی بتوانید مجوز ارائه خدمات به مردم را نیز از سوی دولت دریافت کنید.
مشاور زمین شناسیبرای کسانی که علاقه‌مند به برنامه‌ریزی و بازدید از جاهای جدید هستند مشاور زمین‌شناسی می‌تواند بهترین فرصت اشتغال باشد. مشاور زمین‌شناسی مسئول هدایت آزمایشات و اقداماتی است که در یک محیط انجام می‌شوند. برای تبدیل‌شدن به یک مشاور زمین‌شناسی کارآمد باید حداقل دارای مدرک لیسانس زمین‌شناسی باشید.
تکنیسین حوزه محیط‌زیستیک تکنیسین حوزه محیط‌زیست مسئول تجزیه‌وتحلیل و جمع‌آوری نمونه‌های خاک، آب، هوا و … برای انجام آزمایشات در آزمایشگاه است. برای تبدیل‌شدن به یک تکنیسین حوزه محیط‌زیست، شما حداقل به مدرک کاردانی نیاز خواهید داشت و در برخی موارد ممکن است به مدرک کارشناسی نیاز داشته باشید.
دستیار زمین شناسیک دستیار زمین‌شناس مسئول نظارت بر تکنیسین‌ها و سایر همکارانی که مشغول به کار در محیط موردنظر یا آزمایشگاه هستند می‌باشد. برای آغاز به کار به‌عنوان یک دستیار زمین‌شناس، باید حداقل مدرک لیسانس داشته باشید.
کارشناس هواشناسیهواشناس وظیفه توسعه روش‌ها، فرایندها و برنامه‌های رایانه‌ای مناسب برای تجزیه‌وتحلیل داده‌های مربوط به جو زمین را بر عهده دارد و از این راه گزارش‌هایی تولید می‌کند که برای نهادها، سازمان‌ها و افراد مفید خواهند بود. حداقل مدرک موردنیاز برای تبدیل‌شدن به یک کارشناس هواشناسی، لیسانس زمین‌شناسی یا رشته‌های مرتبط با آن است.
زمین شناس نفتزمین‌شناس نفت دریافتن و بهره‌برداری از منابع نفت و گاز طبیعی نقش پررنگی دارد. زمین‌شناسی نفت یک کار فشرده و دشوار است، اما هرساله تقاضا برای این شغل در حال افزایش است. میانگین حقوق زمین شناسان نفت بالاترین میزان در بین تمامی مشاغل حوزه زمین‌شناسی است.
زمین شناس آبیک زمین‌شناس آب مسئول کشف و تجزیه‌وتحلیل منبع حیات بر روی سیاره زمین یعنی آب است. آن‌ها چرخه آب را مطالعه می‌کنند و تأثیر آلودگی آب، فرسایش خاک، خشک‌سالی و … را بر محیط‌زیست مطالعه و بررسی می‌کنند. برای آغاز کار خود به‌عنوان یک هیدروژئولوژیست باید مدرک لیسانس در یک رشته مرتبط داشته باشید.
بازار کار رشته زمین شناسی در خارج از کشور

میانگین درآمد رشته زمین‌شناسی در خارج از کشور

پایگاه Salary Expert معتبرترین پایگاه در زمینه اطلاع‌رسانی درآمد مشاغل مختلف در سطح جهان است. اطلاعات گردآوری‌شده از این پایگاه به‌صورت دوره‌ای به‌روزرسانی می‌شوند، بنابراین بدیهی است که برای بررسی دقیق‌تر آمار و ارقام حتماً بایستی به به‌روزرسانی‌های این پایگاه دسترسی داشته باشید. (افراد مبتدی با سابقه کار 1 تا 3 سال و افراد ارشد با سابقه کار بیش از 8 سال در نظر گرفته شده اند.)

بیشتر بخوانید: مشاغل پردرآمد در کانادا و درآمد در کانادا

در ادامه میانگین درآمد هریک از رشته‌های زمین‌شناسی به صورت جداگانه در جداول ارائه شده‌اند.

  • دانشمند علوم زمین
کشور جزییات درآمد
آمریکامیانگین حقوق سالانه: 96,061 دلار
میانگین حقوق ساعتی: 46.18 دلار
متوسط پاداش: 2,843 دلار
حقوق مبتدی: 67,626 دلار
حقوق ارشد: 119,127 دلار
آلمانمیانگین حقوق سالانه: 68.923 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 33,14 یورو
متوسط پاداش: 2.040 یورو
حقوق مبتدی: 48.520 یورو
حقوق ارشد: 85.472 یورو
فرانسهمیانگین حقوق سالانه: 534 55 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 26,70 یورو
متوسط پاداش: 644 1 یورو
حقوق مبتدی:073 39 یورو
حقوق ارشد: 829 68 یورو
انگلیسمیانگین حقوق سالانه: 51,524 پوند
میانگین حقوق ساعتی: 24.77 پوند
متوسط پاداش: 1,525 پوند
حقوق مبتدی: 36,272 پوند
حقوق ارشد: 63,895 پوند
  • دستیار میدانی
کشورجزییات درآمد
استرالیامیانگین حقوق سالانه: 62,746 دلار
میانگین حقوق ساعتی: 30.17 دلار
متوسط پاداش: 1,016 دلار
حقوق مبتدی: 46,546 دلار
حقوق ارشد: 76,404 دلار
کانادامیانگین حقوق سالانه: 53,611 دلار
میانگین حقوق ساعتی: 25.77 دلار
متوسط پاداش: 868 دلار
حقوق مبتدی: 39,705 دلار
حقوق ارشد: 65,175 دلار
ایتالیامیانگین حقوق سالانه: 33.925 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 16,31 یورو
متوسط پاداش: 550 یورو
حقوق مبتدی: 25.103 یورو
حقوق ارشد: 41.207 یورو
ژاپن    میانگین حقوق سالانه: 4,371,225 ین
میانگین حقوق ساعتی: 2,101.55 ین
متوسط پاداش: 70,814 ین
حقوق مبتدی: 3,232,568 ین
حقوق ارشد: 5,306,207 ین
  • زمین شناس معدن
کشورجزییات درآمد
هلندمیانگین حقوق سالانه: 56.968 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 39.27 یورو
متوسط پاداش: 1.794 یورو
حقوق مبتدی: 40.197 یورو
حقوق ارشد: 70.549 یورو
دانمارکمیانگین حقوق سالانه: 494.962 کرون
میانگین حقوق ساعتی: 237,96 کرون
متوسط پاداش: 15.591 کرون
حقوق مبتدی: 349.148 کرون
حقوق ارشد: 612.770 کرون
روسیهمیانگین حقوق سالانه: 298 963 روبل
میانگین حقوق ساعتی: 463,12 روبل
متوسط پاداش: 344 30 روبل
حقوق مبتدی: 438 687 روبل
حقوق ارشد: 483 206 1 روبل
یونانمیانگین حقوق سالانه: 34.675 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 16,67 یورو
متوسط پاداش: 1.092 یورو
حقوق مبتدی: 24.405 یورو
حقوق ارشد: 42.832 یورو
  • مشاور زمین شناسی
کشورجزییات درآمد
ترکیهمیانگین حقوق سالانه: 93.363 لیره
میانگین حقوق ساعتی: 44,89 لیره
متوسط پاداش: 2.689 لیره
حقوق مبتدی: 66.519 لیره
حقوق ارشد: 117.008 لیره
اماراتمیانگین حقوق سالانه: 242,755 درهم
میانگین حقوق ساعتی: 116.71 درهم
متوسط پاداش: 6,991 درهم
حقوق مبتدی: 171,991 درهم
حقوق ارشد: 302,536 درهم
برزیلمیانگین حقوق سالانه: 117.804 رئال
میانگین حقوق ساعتی: 56,64 رئال
متوسط پاداش: 3.393 رئال
حقوق مبتدی: 83.703 رئال
حقوق ارشد: 147.236 رئال
اتریش    میانگین حقوق سالانه: 498 57 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 27,64 یورو
متوسط پاداش: 656 1 یورو
حقوق مبتدی: 513 40 یورو
حقوق ارشد: 264 71 یورو
  • زمین شناس نفت
کشورجزییات درآمد
چینمیانگین حقوق سالانه: 348,523 رنمینبی
میانگین حقوق ساعتی: 167.56 رنمینبی
متوسط پاداش: 13,627 رنمینبی
حقوق مبتدی: 244,057 رنمینبی
حقوق ارشد: 438,658 رنمینبی
هندمیانگین حقوق سالانه: 11,99,677 روپیه
میانگین حقوق ساعتی: 576.77 روپیه
متوسط پاداش: 46,907 روپیه
حقوق مبتدی: 8,43,953 روپیه
حقوق ارشد: 15,16,884 روپیه
کره جنوبیمیانگین حقوق سالانه: 70,100,776 وون
میانگین حقوق ساعتی: 33,702.30 وون
متوسط پاداش: 2,740,940 وون
حقوق مبتدی: 48,816,719 وون
حقوق ارشد: 87,741,063 وون
لهستانمیانگین حقوق سالانه: 705 176 زلوتی
میانگین حقوق ساعتی: 84,95 زلوتی
متوسط پاداش: 909 6 زلوتی
حقوق مبتدی: 455 122 زلوتی
حقوق ارشد: 096 220 زلوتی
  • کارشناس هواشناسی
کشورجزییات درآمد
سوئیسمیانگین حقوق سالانه: 015’104 فرانک
میانگین حقوق ساعتی: 50.01 فرانک
متوسط پاداش: 266’3 فرانک
حقوق مبتدی: 810’72 فرانک
حقوق ارشد: 738’128 فرانک
مالزیمیانگین حقوق سالانه: 120,156 رینگیت
میانگین حقوق ساعتی: 57.77 رینگیت
متوسط پاداش: 3,773 رینگیت
حقوق مبتدی: 84,904 رینگیت
حقوق ارشد: 150,121 رینگیت
پانامامیانگین حقوق سالانه: 37,537 بالبوا
میانگین حقوق ساعتی: 18.05 بالبوا
متوسط پاداش: 1,179 بالبوا
حقوق مبتدی: 26,450 بالبوا
حقوق ارشد: 46,766 بالبوا
اوکراینمیانگین حقوق سالانه: 272 430 گریونا
میانگین حقوق ساعتی: 206,86 گریونا
متوسط پاداش: 511 13 گریونا
حقوق مبتدی: 955 306 گریونا
حقوق ارشد: 733 542 گریونا

سخن پایانی

تراست مفتخر است که مشتریان خود را با رضایت کامل به سوی مقصد خود راهی کند. شما می‌توانید صفرتا صد کار مهاجرت خود را به وکلا و مشاوران متعهد و پیگیر بسپارید و دیگر هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشید. برای تماس با وکلا و گرفتن مشاورۀ تخصصی می‌توانید همین الان جلسۀ خصوصی رزرو نمایید.

بیشتر بخوانید: مهاجرت به کانادا، اقامت کانادا و موسسه مهاجرت به کانادا

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک مورد نیاز برای اپلای زمین شناسی چیست؟

برای اپلای در رشته‌های مختلف دانشگاهی در ابتدا نیاز به مدارک هویتی و ترجمه شناسنامه دارید. مدرک پاسپورت باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. در مقطع کارشناسی باید مدرک دبیرستان، مدرک زبان و ترجمه رسمی ریز نمرات آماده شود. برای پذیرش در مقاطع بالاتر لازم است تا مدرک توصیه نامه، انگیزه نامه قوی، رزومه شغلی و تحصیلی و در صورت وجود مقالات علمی ارائه شود.
در بعضی از دانشگاه‌ها ممکن است نیاز به مدارکی مانند GMAT نیز باشد که برای اطلاع دقیق می‌توانید وب سایت دانشگاه را بررسی کنید.

آیا بدون داشتن مدرک زبان می‌توان در رشته زمین شناسی پذیرش گرفت؟

امکان پذیرش کاندیشنال یا بدون مدرک زبان در بسیاری از دانشگاه‌ها مهیا شده است. با این حال، باید گفت این روش در شرایط خاص استفاده می‌شود. برای طی کردن آسان و سریع مراحل اپلای و ویزا بهتر است مدرک زبان از قبل آماده شود. مدرک تافل و آیلتس در بسیاری از دانشگاه‌ها مورد قبول است و باید گفت، در کشورهای پیشرفته‌ای مانند کانادا امکان پذیرش تحصیلی با مدارک دیگر مانند PTE و آزمون کمبریج نیز مهیا شده است.

مهم‌ترین نکات در اپلای زمین شناسی چیست؟

با بررسی وب سایت دانشگاهی می‌توانید از مدارک مورد نیاز مطلع شوید. باید اشاره کرد که مدارک شما باید به صورت تماما ترجمه شده آماده شوند و بهتر است برای آماده کردن انگیزه نامه وقت زیادی صرف کنید. ارائه سوابق علمی قابل توجه نقش اساسی در اپلای دارد و بهتر است نسبت به حداقل‌ها نمرات بهتری به دانشگاه ارائه شود. همچنین، در مقاطع تحصیلات تکمیلی مطمئنا داشتن سوابق علمی و پژوهشی نقش مهمی در اپلای و پذیرش دارد.

آیا امکان دریافت بورسیه در رشته زمین شناسی فراهم شده است؟

در رشته‌های مختلف دانشگاهی امکان دریافت بورسیه تحصیلی وجود دارد. برای دریافت بورسیه‌ها باید سوابق علمی درخشانی ارائه شود و داشتن سابقه کاری مرتبط با رشته نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. البته، بعضی از بورسیه‌ها بخشی از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند اما با داشتن سوابق علمی عالی می‌توان از بورسیه‌های فاند کامل نیز استفاده کرد.

آیا داشتن انگیزه نامه قوی در اپلای زمین شناسی و پذیرش در آن نقشی دارد؟

داشتن انگیزه نامه قوی از مهم‌ترین مدارک اپلای است و باید گفت، بهتر است بیشترین دقت را صرف آماده کردن این مدرک کنید. انگیزه نامه از مدارک اصلی در تحصیلات تکمیلی است که اهداف تحصیل و منظور شما را از تحصیل در رشته مورد نظر نشان می‌دهد.

آیا ارائه سوابق پژوهشی و سوابق کاری نقشی در اپلای زمین شناسی خواهد داشت؟

داشتن سوابق پژوهشی و سابقه کار در مقاطع تحصیلات تکمیلی نقش بسیار مهمی در اپلای و پذیرش تحصیلی دارد. باید اشاره کرد که کمیته پذیرش دید مثبتی به افرادی دارد که دارای سابقه پژوهشی و سابقه کاری هستند. سابقه پژوهشی نشان دهنده علاقه شما به حوزه مورد نظر است و سابقه کاری نیز تسلط شما به مباحث درسی را نشان می‌دهد.

تخصص‌های مختلف رشته زمین شناسی و دروس اصلی آن شامل کدام موارد است؟

رشته زمین شناسی دارای تخصص‌ها و گرایش‌های مختلفی است که می‌توان مهم‌ترین آن را ژئوشیمی،‌ اقیانوس شناسی، دیرینه شناسی و رسوب شناسی بیان کرد. کشورهای پیشرفته سرمایه گذاری عالی روی این رشته داشته‌اند و باید اشاره کرد که دانشگاه‌های کشور آمریکا، کانادا، انگلستان و استرالیا از بهترین مراکز علمی در این رشته هستند.

آیا زمین شناسی شغل مناسبی است؟

داده‌ها حاکی از این است که رشد شغلی در رشته زمین‌شناسی بسیار مناسب است. اداره آمار کار ایالات‌متحده افزایش 10 درصدی اشتغال در حوزه زمین‌شناسی در بین سال‌های 2014 تا 2024 را پیش‌بینی کرده است.

آیا درآمد زمین شناسان مناسب است؟

بر اساس آمار به‌دست‌آمده از پایگاه‌های معتبر، زمین‌شناسانی که در زمینه اکتشاف فعالیت دارند معمولاً درآمد سالانه حدود 90000 تا 200000 دلار خواهند داشت. درآمد زمین شناسان معدن معمولاً بین 122000 تا 150000 دلار متغیر است. زمین شناسان منابع طبیعی نیز معمولاً بین 150000 تا 180000 دلار درآمد دارند. همه این اعداد و ارقام در بهترین حالت و با سابقه کاری بالا ذکرشده‌اند و متوسط حقوق یک زمین‌شناس 59147 دلار است.

آیا مدرک زمین‌شناسی یک مدرک بدردنخور تلقی می‌شود؟

خیر؛ به‌هیچ‌عنوان. با سرچ ساده در اینترنت درباره زمین‌شناسی و اهمیت این رشته در معادلات و تجارت‌های جهانی، به اهمیت این علم پی خواهید برد.

آیا برای تحصیل در رشته زمین‌شناسی در خارج از کشور به ریاضی نیاز خواهم داشت؟

برای تحصیل در گرایش زمین‌شناسی ساختاری در خارج از کشور به ریاضیات احتیاج خواهید داشت، اما کاربرد ریاضیات در این گرایش چندان گسترده نخواهد بود. گاهاً در گرایش زمین‌شناسی نفت نیز ریاضی کاربرد خواهد داشت.

درآمد رشته زمین شناسی در کانادا چقدر است؟


– دانشمند علوم زمین: 99,252 دلار کانادا
– دستیار میدانی: 53,611 دلار کانادا
– زمین‌شناس معدن: 93,501 دلار کانادا
– مشاور زمین‌شناسی: 95,916 دلار کانادا
– زمین‌شناس نفت: 137,204 دلار کانادا

بهترین دانشگاه‌های کانادا برای تحصیل در رشته زمین‌شناسی کدام است؟


دانشگاه آلبرتا
دانشگاه دالهاوزی
دانشگاه مک گیل
دانشگاه کلگری
دانشگاه تورنتو
دانشگاه ویکتوریا
دانشگاه اوتاوا

دیدگاهتان را بنویسید