دانشگاه آکادیا

Acadia University

دانشگاه آکادیا کانادا
  • سال تاسیس :1838
  • نوع موسسه :دانشگاه دولتی
  • تعداد دانشجویان :۳۷۶۵
  • رنکینگ کانادا :48
  • رنکینگ بین المللی :1709
  • شهر :ولف وین
  • استان :نوا اسکوشیا
  • زبان :انگلیسی
  • رئیس دانشگاه :Peter Ricketts
  • شهریه دوره کارشناسی :سالیانه ۱۷،۳۶۳ دلار
  • شهریه دوره کارشناسی ارشد :سالیانه ۱۷،۵۳۲ دلار
  • تعداد دانشجویان کارشناسی :3574
  • تعداد دانشجویان کارشناسی ارشد :191
  • سایت رسمی دانشگاه
رزرو وقت مشاوره

معرفی دانشگاه آکادیا کانادا

دانشگاه آکادیا کانادا یکی از موسسات آموزش عالی است که در ایالت نوا اسکوشیا و در شهر ولف ویل آن واقع شده است. دانشگاه اکادیا کانادا دارای برنامه های متنوع آموزشی است و در رده بندی های کشوری رتبه های حدود ۴۰ را به دست آورده است. زبان این مرکز آموزش عالی انگلیسی است و شما برای پذیرش در آن نیاز به ارائه مدرک زبان معتبر بین المللی دارید. باید گفت، این دانشگاه یک مرکز آموزش عالی کم جمعیت است و نسبت هیئت علمی به دانشجو در آن در حدود ۱ به ۱۴ بیان شده است.

شاید برایتان جالب باشد تا از زندگی دانشجویی و شرایط تحصیل در این مرکز علمی اطلاع پیدا کنید که شبکه‌های اجتماعی این دانشگاه اطلاعات جالبی را در این مورد ارائه داده است. در ادامه آدرس شبکه های اجتماعی در دسترس شما است. در صورت نیاز به اطلاع از جدیدترین شرایط تحصیل و اقامت در این دانشگاه می توانید این شبکه های اجتماعی را بررسی کنید.

در این لینک اینترنتی اطلاعات جامعی در مورد این مجموعه آموزش عالی ارائه شده است. در جدول زیر خلاصه ای از این آمار بیان می شود.

مواردتوضیحات
سال تاسیس۱۸۳۸ میلادی
تعداد دانشجویان۳۵۷۴ نفر در کارشناسی ۱۹۱ نفر در کارشناسی ارشد و دکتری
دانشجویان بین المللی۱۱ درصد
نسبت هیئت علمی به دانشجو۱ به ۱۴
میانگین دانشجو در کلاس۳۲ نفر
تعداد کمپ ها۱ عدد در ولف ویل
تعداد کلاب ها و سازمان های مرتبطبیش از ۷۰ عدد
تعداد برنامه های آموزشیبیش از ۲۰۰ عدد
درآمد سالانه۱۰۲ میلیون دلار
بودجه بورسیه ها۵ میلیون دلار
حقوق کارمندان و هیئت علمی۴۸.۵ میلیون دلار

تصاویر دانشگاه آکادیا

لینک های مفید مهاجرت تحصیلی!

مرحله جمع آوری مدارک و برنامه ریزی

مرحله اقدام برای اپلای و پذیرش

مرحله ویزا و پس از آن

پادکست بشنوید!

پادکست تحصیل در کانادا

رادیو تراست

موضوع: تحصیل در کانادا

مراحل پذیرش تحصیلی کانادا در دانشگاه آکادیا

انگیزه مهاجرت به کانادا

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت به کانادا تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا کانادا ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت به کانادا چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

کانادا دهمین اقتصاد برتر جهان است. نیروی پیشرانه این اقتصاد مهاجران هستند. نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در کانادا برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­های کانادا برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته­ا ید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کانادا شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کانادا شوید. تراست راهنمای جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

شرایط مورد نیاز برای اخذ پذیرش دانشگاه آکادیا کانادا

به طور کلی پذیرش در این دانشگاه به صورت رقابتی انجام می‌شود و حداقل معدل برای شرکت در این رقابت داشتن معدل 14 (B- Average/70%) است. بعضی از دانشکده‌ها آزمون‌های ورودی بیشتری هم دارند که برای اطلاعات بیشتر باید به سایت دانشکده مراجعه کنید.

مدارک ارسالی باید تماما تایید شده/کپی برابر اصل باشند. مدارک به صورت ایمیل قابل قبول نیستند. برای دریافت پذیرش کارشناسی ارشد نیازی به ارائه مدارک پیش از دانشگاه نیست.

لازم است برای دریافت ویزا تضمین کنید که سالیانه توانایی تامین مبلغ ۲۶۰۰۰ دلار کانادا را دارید.

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع کارشناسی

  • مدارک هویتی معتبر
  • مدارک پایان تحصیلات در مقطع قبلی و ریز نمرات به همراه ترجمه رسمی
  • مدرک زبان
  • ارائه حداقل معدل

برای اطلاع از شرایط و مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی می توانید به این آدرس اینترنتی نیز مراجعه کنید.

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع تحصیلات تکمیلی

  • مدارک هویتی معتبر
  • مدرک پایان تحصیلات و ریز نمرات در مقطع قبلی به همراه ترجمه رسمی
  • مدرک زبان
  • ارائه حداقل معدل
  • رزومه
  • توصیه نامه
  • انگیزه نامه

بهتر است قبل از اپلای و هر گونه ثبت درخواست اطلاعات موجود در این آدرس اینترنتی را مطالعه کنید. ممکن است برای بعضی از رشته ها مدارک اضافی مانند نمونه رایتینگ یا نمرات آزمون هایی مانند GRE مورد نیاز باشد.

مدارک زبان مورد نیاز دانشگاه آکادیا کانادا

زبان اصلی دانشگاه آکادیا انگلیسی است و بیشتر آزمون‌های زبان استاندارد در این دانشگاه مورد قبول هستند. لازم است تا مدرک یکی از آزمون‌ها را با شرایط زیر ارائه دهید:

  • تافل: نمره ۹۰ در بخش IBT، نمره هیچ بخشی زیر ۲۰ نباشد.
  • آیلتس (فقط آیلتس آکادمیک): نمره ۶.۵، نمره هیچ بخشی زیر ۶ نباشد.
  • CAEL: نمره ۷۰، نمره هیچ بخشی زیر ۶۰ نباشد.
  • PTE (فقط آیلتس آکادمیک): نمره ۶۱، نمره هیچ بخشی زیر ۶۰ نباشد.
  • آزمون کمبریج پیشرفته: نمره ۱۸۰ که نمره هیچ بخشی زیر ۱۷۳ نباشد.
  • دانشجویانی که به مدت ۳ سال در یک محیط آموزشی انگلیسی زبان تحصیل کرده باشند، ملزم به ارائه مدرک زبان انگلیسی نیستند.

اطلاعات بالا مربوط به مقطع کارشناسی است که در این لینک نیز بیان شده است. برای مدرک زبان مورد نیاز تحصیلات تکمیلی می توانید این آدرس اینترنتی را بررسی کنید.

  • تافل: ۹۳، نمره هیچ بخشی کمتر از ۲۰ نباشد.
  • آیلتس: ۶.۵، نمره هیچ بخشی کمتر از ۶ نباشد.
  • آزمون CAEL: حداقل ۷۰، نمره هیچ بخشی کمتر از ۶۰ نباشد.
  • آزمون PTE: حداقل ۶۱، نمره هیچ بخشی کمتر از ۶۰ نباشد.

ثبت نام در دو مرحله انجام می‌گیرد. ابتدا باید در سامانه اینترنتی این دانشگاه ثبت نام اولیه را انجام دهید و مبلغ ۵۰ دلار کانادا برای بررسی مدارک پرداخت کنید. در مرحله بعد مدارک رسمی مورد نیاز را در زمان حضور در دانشگاه تحویل خواهید داد.

زمان مناسب برای اپلای تحصیلی کانادا در مقاطع مختلف متفاوت است. برای اطلاع از ددلاین رشته خود به سایت دانشگاه مراجعه کنید. به طور کلی محدوده ددلاین‌ ها برای ترم پاییز (September) بین ماه ژانویه و می در هر سال است. دقت کنید که تاکید زیادی روی فرستادن مدارک دانشجویان بین المللی پیش از ددلاین‌ها شده است که این به دلیل احتمال تاخیر در فرآیند ویزا است.

برای اطلاع از مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا، روی لینک کلیک کنید.

پادکست بشنوید!

مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا

رادیو تراست

موضوع: مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا

ددلاین اپلای دانشگاه آکادیا

 ددلاین اپلای در دانشگاه آکادیا به رشته مورد نظر و همچنین مقطع درسی شما بستگی دارد، پس بهتر است خوب دقت کنید.

با این حال، بهترین زمان اپلای در مقطع کارشناسی در این مرکز آموزش عالی به صورت زیر است تا شما برای بورسیه ورودی نیز در نظر گرفته شوید.

  • ددلاین ترم پاییز: ۱ مارس

ددلاین مقاطع تحصیلات تکمیلی وابسته به رشته مورد نظر است که در این آدرس اینترنتی به صورت جدول بیان شده است.

دسترسی به اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا

دانشگاه/
وبسایت
برنامه هاددلاینتوضیحات
اپلیکیشن
الزاماتشهریهبورسیه‌ها
و جوایز
وبسایت دانشگاه تورنتوبرنامه های دانشگاه تورنتوددلاین دانشگاه تورنتوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه تورنتوالزامات دانشگاه تورنتوبورسیه ها و جوایز دانشگاه تورنتو
وبسایت دانشگاه بریتیش کلمبیابرنامه های دانشگاه بریتیش کلمبیاددلاین دانشگاه بریتیش کلمبیاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه بریتیش کلمبیاالزامات دانشگاه بریتیش کلمبیاشهریه دانشگاه بریتیش کلمبیابورسیه ها و جوایز دانشگاه بریتیش کلمبیا
وبسایت دانشگاه مک گیلبرنامه های دانشگاه مک گیلددلاین دانشگاه مک گیلتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مک گیلالزامات دانشگاه مک گیلشهریه دانشگاه مک گیلبورسیه ها و جوایز دانشگاه مک گیل
وبسایت دانشگاه مک مستربرنامه های دانشگاه مک مستر
وبسایت دانشگاه مونترالبرنامه های دانشگاه مونترالددلاین دانشگاه مونترالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونترالالزامات دانشگاه مونترالبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونترال
وبسایت دانشگاه آلبرتابرنامه های دانشگاه آلبرتاددلاین دانشگاه آلبرتاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آلبرتاالزامات دانشگاه آلبرتاشهریه دانشگاه آلبرتابورسیه ها و جوایز دانشگاه آلبرتا
وبسایت دانشگاه اتاوابرنامه های دانشگاه اتاواددلاین دانشگاه اتاواتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه اتاواالزامات دانشگاه اتاواشهریه دانشگاه اتاوابورسیه ها و جوایز دانشگاه اتاوا
وبسایت دانشگاه سایمون فریزربرنامه های دانشگاه سایمون فریزرددلاین دانشگاه سایمون فریزرالزامات دانشگاه سایمون فریزر
وبسایت دانشگاه واترلوبرنامه های دانشگاه واترلوددلاین دانشگاه واترلوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه واترلوالزامات دانشگاه واترلوشهریه دانشگاه واترلوبورسیه ها و جوایز دانشگاه واترلو
وبسایت دانشگاه وسترن انتاریوددلاین دانشگاه وسترن انتاریوالزامات دانشگاه وسترن انتاریوشهریه دانشگاه وسترن انتاریوبورسیه ها و جوایز دانشگاه وسترن انتاریو
وبسایت دانشگاه دالهاوزیبرنامه های دانشگاه دالهاوزیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه دالهاوزیالزامات دانشگاه دالهاوزیبورسیه ها و جوایز دانشگاه دالهاوزی
وبسایت دانشگاه لاوالبرنامه های دانشگاه لاوالددلاین دانشگاه لاوالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لاوالالزامات دانشگاه لاوالشهریه دانشگاه لاوالبورسیه ها و جوایز دانشگاه لاوال
وبسایت دانشگاه کویینزبرنامه های دانشگاه کویینزددلاین دانشگاه کویینزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کویینزالزامات دانشگاه کویینزشهریه دانشگاه کویینزبورسیه ها و جوایز دانشگاه کویینز
وبسایت دانشگاه مانیتوبابرنامه های دانشگاه مانیتوباددلاین دانشگاه مانیتوباشهریه دانشگاه مانیتوبابورسیه ها و جوایز دانشگاه مانیتوبا
وبسایت دانشگاه ویکتوریابرنامه های دانشگاه ویکتوریاددلاین دانشگاه ویکتوریاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ویکتوریاالزامات دانشگاه ویکتوریاشهریه دانشگاه ویکتوریابورسیه ها و جوایز دانشگاه ویکتوریا
وبسایت دانشگاه یورکبرنامه های دانشگاه یورکددلاین دانشگاه یورکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه یورکالزامات دانشگاه یورکشهریه دانشگاه یورکبورسیه ها و جوایز دانشگاه یورک
وبسایت دانشگاه گوئلفبرنامه های دانشگاه گوئلفددلاین دانشگاه گوئلفتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه گوئلفالزامات دانشگاه گوئلفشهریه دانشگاه گوئلفبورسیه ها و جوایز دانشگاه گوئلف
وبسایت دانشگاه ساسکاچوانبرنامه های دانشگاه ساسکاچوانددلاین دانشگاه ساسکاچوانتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ساسکاچوانالزامات دانشگاه ساسکاچوانشهریه دانشگاه ساسکاچوانبورسیه ها و جوایز دانشگاه ساسکاچوان
وبسایت دانشگاه کارلتونبرنامه های دانشگاه کارلتونددلاین دانشگاه کارلتونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کارلتونشهریه دانشگاه کارلتونبورسیه ها و جوایز دانشگاه کارلتون
وبسایت دانشگاه کنکوردیابرنامه های دانشگاه کنکوردیاددلاین دانشگاه کنکوردیاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کنکوردیاالزامات دانشگاه کنکوردیاشهریه دانشگاه کنکوردیابورسیه ها و جوایز دانشگاه کنکوردیا
وبسایت دانشگاه مموریال نیوفاندلندبرنامه های دانشگاه مموریال نیوفاندلندددلاین دانشگاه مموریال نیوفاندلندتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مموریال نیوفاندلندالزامات دانشگاه مموریال نیوفاندلندشهریه دانشگاه مموریال نیوفاندلندبورسیه ها و جوایز دانشگاه مموریال نیوفاندلند
وبسایت دانشگاه تکنولوژی انتاریوبرنامه های دانشگاه تکنولوژی انتاریوددلاین دانشگاه تکنولوژی انتاریوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه تکنولوژی انتاریوالزامات دانشگاه تکنولوژی انتاریوشهریه دانشگاه تکنولوژی انتاریوبورسیه ها و جوایز دانشگاه تکنولوژی انتاریو
وبسایت دانشگاه کبک مونترالبرنامه های دانشگاه کبک مونترالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک مونترالالزامات دانشگاه کبک مونترالشهریه دانشگاه کبک مونترالبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک مونترال
وبسایت دانشگاه رجاینابرنامه های دانشگاه رجایناددلاین دانشگاه رجایناتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه رجایناالزامات دانشگاه رجایناشهریه دانشگاه رجاینابورسیه ها و جوایز دانشگاه رجاینا
وبسایت دانشگاه وینزوربرنامه های دانشگاه وینزورالزامات دانشگاه وینزورشهریه دانشگاه وینزوربورسیه ها و جوایز دانشگاه وینزور
وبسایت دانشگاه لیکهدبرنامه های دانشگاه لیکهدددلاین دانشگاه لیکهدتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لیکهدالزامات دانشگاه لیکهدشهریه دانشگاه لیکهدبورسیه ها و جوایز دانشگاه لیکهد
وبسایت دانشگاه رایرسونبرنامه های دانشگاه رایرسونددلاین دانشگاه رایرسونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه رایرسونالزامات دانشگاه رایرسونشهریه دانشگاه رایرسونبورسیه ها و جوایز دانشگاه رایرسون
وبسایت دانشگاه سنت فرانسیس خاویربرنامه های دانشگاه سنت فرانسیس خاویرددلاین دانشگاه سنت فرانسیس خاویرتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت فرانسیس خاویرالزامات دانشگاه سنت فرانسیس خاویرشهریه دانشگاه سنت فرانسیس خاویربورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت فرانسیس خاویر
وبسایت دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیبرنامه های دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیددلاین دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیالزامات دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیشهریه دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیبورسیه ها و جوایز دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالی
وبسایت دانشگاه شربروکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه شربروک
وبسایت دانشگاه کلگریبرنامه های دانشگاه کلگریددلاین دانشگاه کلگریتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کلگریالزامات دانشگاه کلگریشهریه دانشگاه کلگریبورسیه ها و جوایز دانشگاه کلگری
وبسایت دانشگاه براکبرنامه های دانشگاه براکددلاین دانشگاه براکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه براکالزامات دانشگاه براکشهریه دانشگاه براکبورسیه ها و جوایز دانشگاه براک
وبسایت دانشگاه آکادیابرنامه های دانشگاه آکادیاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آکادیاشهریه دانشگاه آکادیابورسیه ها و جوایز دانشگاه آکادیا
وبسایت دانشگاه آلگومابرنامه های دانشگاه آلگوماددلاین دانشگاه آلگوماتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آلگوماالزامات دانشگاه آلگوماشهریه دانشگاه آلگومابورسیه ها و جوایز دانشگاه آلگوما
وبسایت دانشگاه آتاباسکابرنامه های دانشگاه آتاباسکاددلاین دانشگاه آتاباسکاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آتاباسکاالزامات دانشگاه آتاباسکاشهریه دانشگاه آتاباسکابورسیه ها و جوایز دانشگاه آتاباسکا
وبسایت دانشگاه بوثبرنامه های دانشگاه بوثددلاین دانشگاه بوثتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه بوثالزامات دانشگاه بوثشهریه دانشگاه بوثبورسیه ها و جوایز دانشگاه بوث
وبسایت دانشگاه براندونبرنامه های دانشگاه براندونددلاین دانشگاه براندونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه براندونالزامات دانشگاه براندونشهریه دانشگاه براندونبورسیه ها و جوایز دانشگاه براندون
وبسایت دانشگاه منونایتبرنامه های دانشگاه منونایتددلاین دانشگاه منونایتتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه منونایتالزامات دانشگاه منونایتشهریه دانشگاه منونایتبورسیه ها و جوایز دانشگاه منونایت
وبسایت دانشگاه کیپ برتونبرنامه های دانشگاه کیپ برتونددلاین دانشگاه کیپ برتونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کیپ برتونالزامات دانشگاه کیپ برتونشهریه دانشگاه کیپ برتونبورسیه ها و جوایز دانشگاه کیپ برتون
وبسایت دانشگاه کپیلانوبرنامه های دانشگاه کپیلانوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کپیلانوالزامات دانشگاه کپیلانوشهریه دانشگاه کپیلانوبورسیه ها و جوایز دانشگاه کپیلانو
وبسایت دانشگاه کراندالبرنامه های دانشگاه کراندالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کراندالالزامات دانشگاه کراندالشهریه دانشگاه کراندالبورسیه ها و جوایز دانشگاه کراندال
وبسایت کالج دانشگاهی دومینیکنالزامات کالج دانشگاهی دومینیکنشهریه کالج دانشگاهی دومینیکنبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی دومینیکن
وبسایت دانشگاه هنر و طراحی امیلی کاربرنامه های دانشگاه هنر و طراحی امیلی کارددلاین دانشگاه هنر و طراحی امیلی کارتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه هنر و طراحی امیلی کارشهریه دانشگاه هنر و طراحی امیلی کاربورسیه ها و جوایز دانشگاه هنر و طراحی امیلی کار
وبسایت دانشگاه فرست نیشنزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه فرست نیشنزبورسیه ها و جوایز دانشگاه فرست نیشنز
وبسایت کالج دانشگاهی هورنبرنامه های کالج دانشگاهی هورنددلاین کالج دانشگاهی هورنتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی هورنالزامات کالج دانشگاهی هورنبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی هورن
وبسایت دانشگاه کینگزوودبرنامه های دانشگاه کینگزوودتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کینگزوودالزامات دانشگاه کینگزوودشهریه دانشگاه کینگزوودبورسیه ها و جوایز دانشگاه کینگزوود
وبسایت دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنبرنامه های دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنددلاین دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنالزامات دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنشهریه دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنبورسیه ها و جوایز دانشگاه پلی تکنیک کوانتلن
وبسایت دانشگاه لارنتینبرنامه های دانشگاه لارنتینددلاین دانشگاه لارنتینتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لارنتینالزامات دانشگاه لارنتینشهریه دانشگاه لارنتینبورسیه ها و جوایز دانشگاه لارنتین
وبسایت دانشگاه مک ایوانبرنامه های دانشگاه مک ایوانددلاین دانشگاه مک ایوان
وبسایت دانشگاه مونت آلیسونبرنامه های دانشگاه مونت آلیسونددلاین دانشگاه مونت آلیسونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونت آلیسونالزامات دانشگاه مونت آلیسونشهریه دانشگاه مونت آلیسونبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونت آلیسون
وبسایت دانشگاه مانت سنت وینسنتبرنامه های دانشگاه مانت سنت وینسنتددلاین دانشگاه مانت سنت وینسنتتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مانت سنت وینسنتشهریه دانشگاه مانت سنت وینسنتبورسیه ها و جوایز دانشگاه مانت سنت وینسنت
وبسایت دانشگاه مونت رویالبرنامه های دانشگاه مونت رویالددلاین دانشگاه مونت رویالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونت رویالالزامات دانشگاه مونت رویالشهریه دانشگاه مونت رویالبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونت رویال
وبسایت موسسه تکنولوژی نیویورکبرنامه های موسسه تکنولوژی نیویورکددلاین موسسه تکنولوژی نیویورکتوضیحات اپلیکیشن موسسه تکنولوژی نیویورکالزامات موسسه تکنولوژی نیویورکشهریه موسسه تکنولوژی نیویورکبورسیه ها و جوایز موسسه تکنولوژی نیویورک
وبسایت دانشگاه نیپیسینگبرنامه های دانشگاه نیپیسینگددلاین دانشگاه نیپیسینگتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه نیپیسینگالزامات دانشگاه نیپیسینگشهریه دانشگاه نیپیسینگبورسیه ها و جوایز دانشگاه نیپیسینگ
وبسایت دانشگاه اکادبرنامه های دانشگاه اکادددلاین دانشگاه اکادتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه اکادالزامات دانشگاه اکادشهریه دانشگاه اکادبورسیه ها و جوایز دانشگاه اکاد
وبسایت دانشگاه ردیمربرنامه های دانشگاه ردیمرددلاین دانشگاه ردیمرتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ردیمرالزامات دانشگاه ردیمرشهریه دانشگاه ردیمربورسیه ها و جوایز دانشگاه ردیمر
وبسایت دانشگاه سنت پاولبرنامه های دانشگاه سنت پاولددلاین دانشگاه سنت پاولتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت پاولالزامات دانشگاه سنت پاولشهریه دانشگاه سنت پاولبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت پاول
وبسایت دانشگاه سنت ماریزبرنامه های دانشگاه سنت ماریزالزامات دانشگاه سنت ماریز
وبسایت دانشگاه سنت توماسددلاین دانشگاه سنت توماستوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت توماسالزامات دانشگاه سنت توماسشهریه دانشگاه سنت توماسبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت توماس
وبسایت دانشگاه سنت استفانزبرنامه های دانشگاه سنت استفانزددلاین دانشگاه سنت استفانزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت استفانزالزامات دانشگاه سنت استفانزشهریه دانشگاه سنت استفانزبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت استفانز
وبسایت کالج دانشگاهی کینگزبرنامه های کالج دانشگاهی کینگزددلاین کالج دانشگاهی کینگزتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی کینگزالزامات کالج دانشگاهی کینگزشهریه کالج دانشگاهی کینگزبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی کینگز
وبسایت دانشگاه کالج کینگزبرنامه های دانشگاه کالج کینگزددلاین دانشگاه کالج کینگزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کالج کینگزالزامات دانشگاه کالج کینگزشهریه دانشگاه کالج کینگزبورسیه ها و جوایز دانشگاه کالج کینگز
وبسایت دانشگاه تامسون ریورزبرنامه های دانشگاه تامسون ریورزددلاین دانشگاه تامسون ریورزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه تامسون ریورزالزامات دانشگاه تامسون ریورزشهریه دانشگاه تامسون ریورزبورسیه ها و جوایز دانشگاه تامسون ریورز
وبسایت دانشگاه ترنتبرنامه های دانشگاه ترنتددلاین دانشگاه ترنتتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ترنتالزامات دانشگاه ترنتشهریه دانشگاه ترنتبورسیه ها و جوایز دانشگاه ترنت
وبسایت دانشگاه ترینیتی وسترنبرنامه های دانشگاه ترینیتی وسترنددلاین دانشگاه ترینیتی وسترنتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ترینیتی وسترنالزامات دانشگاه ترینیتی وسترنشهریه دانشگاه ترینیتی وسترنبورسیه ها و جوایز دانشگاه ترینیتی وسترن
وبسایت کالج دانشگاهی تیندالبرنامه های کالج دانشگاهی تیندالددلاین کالج دانشگاهی تیندالتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی تیندالالزامات کالج دانشگاهی تیندالشهریه کالج دانشگاهی تیندالبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی تیندال
وبسایت دانشگاه مونکتونددلاین دانشگاه مونکتونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونکتونالزامات دانشگاه مونکتونشهریه دانشگاه مونکتونبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونکتون
وبسایت دانشگاه کبک اوتاوایسبرنامه های دانشگاه کبک اوتاوایسددلاین دانشگاه کبک اوتاوایستوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک اوتاوایسالزامات دانشگاه کبک اوتاوایسشهریه دانشگاه کبک اوتاوایسبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک اوتاوایس
وبسایت دانشگاه سنت بونیفیسبرنامه های دانشگاه سنت بونیفیسددلاین دانشگاه سنت بونیفیستوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت بونیفیسالزامات دانشگاه سنت بونیفیسشهریه دانشگاه سنت بونیفیسبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت بونیفیس
وبسایت دانشگاه کبک تراویس ریورزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک تراویس ریورزشهریه دانشگاه کبک تراویس ریورزبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک تراویس ریورز
وبسایت دانشگاه کبک ریموسکیبرنامه های دانشگاه کبک ریموسکیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک ریموسکیالزامات دانشگاه کبک ریموسکیشهریه دانشگاه کبک ریموسکیبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک ریموسکی
وبسایت دانشگاه سنت آنبرنامه های دانشگاه سنت آنددلاین دانشگاه سنت آنتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت آنالزامات دانشگاه سنت آنشهریه دانشگاه سنت آنبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت آن
وبسایت دانشگاه کبک چیکوتیمیبرنامه های دانشگاه کبک چیکوتیمیددلاین دانشگاه کبک چیکوتیمیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک چیکوتیمیالزامات دانشگاه کبک چیکوتیمیشهریه دانشگاه کبک چیکوتیمی
وبسایت دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکبرنامه های دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکددلاین دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکالزامات دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکشهریه دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکبورسیه ها و جوایز دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبک
وبسایت دانشگاه کانادا وستبرنامه های دانشگاه کانادا وستبرای اطلاع از ددلاین، با دفتر دانشگاه تماس بگیرید: تماس با دانشگاه کانادا وستتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کانادا وستالزامات دانشگاه کانادا وستشهریه دانشگاه کانادا وستبورسیه ها و جوایز دانشگاه کانادا وست
وبسایت دانشگاه لتبریجبرنامه های دانشگاه لتبریجددلاین دانشگاه لتبریجتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لتبریجبورسیه ها و جوایز دانشگاه لتبریج
وبسایت دانشگاه پرنس ادواردبرنامه های دانشگاه پرنس ادواردددلاین دانشگاه پرنس ادواردتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه پرنس ادواردالزامات دانشگاه پرنس ادواردشهریه دانشگاه پرنس ادواردبورسیه ها و جوایز دانشگاه پرنس ادوارد
وبسایت دانشگاه وینیپگبرنامه های دانشگاه وینیپگددلاین دانشگاه وینیپگتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه وینیپگالزامات دانشگاه وینیپگشهریه دانشگاه وینیپگ
وبسایت کالج دانشگاهی شمالبرنامه های کالج دانشگاهی شمالددلاین کالج دانشگاهی شمالتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی شمالالزامات کالج دانشگاهی شمالشهریه کالج دانشگاهی شمال
وبسایت دانشگاه فریزر ولیبرنامه های دانشگاه فریزر ولیددلاین دانشگاه فریزر ولیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه فریزر ولیالزامات دانشگاه فریزر ولیشهریه دانشگاه فریزر ولیبورسیه ها و جوایز دانشگاه فریزر ولی
وبسایت دانشگاه ونکوور آیلندبرنامه های دانشگاه ونکوور آیلندددلاین دانشگاه ونکوور آیلندتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ونکوور آیلندالزامات دانشگاه ونکوور آیلندشهریه دانشگاه ونکوور آیلند
وبسایت دانشگاه ویلفرد لوریهبرنامه های دانشگاه ویلفرد لوریهددلاین دانشگاه ویلفرد لوریهتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ویلفرد لوریهالزامات دانشگاه ویلفرد لوریهشهریه دانشگاه ویلفرد لوریهبورسیه ها و جوایز دانشگاه ویلفرد لوریه

ددلاین مقاطع تحصیلات تکمیلی

رشتهددلاین
کارشناسی‌ ارشد علوم، هنر و رشته های مدیریت۱ فوریه
کارشناسی‌ ارشد مشاوره۱ دسامبر
کارشناسی‌ ارشد روانشناسی۱۵ دسامبر
کارشناسی‌ ارشد آموزش مطالعات برنامه درسی۱ فوریه
کارشناسی‌ ارشد آموزش فراگیر و رهبری۱ مارس

مکاتبه با اساتید دانشگاه آکادیا کانادا

در صورت نیاز به مکاتبه با اساتید این مرکز آموزشی می توانید به لینک دانشکده ها در این آدرس اینترنتی مراجعه کنید. شاید در مراحلی از اپلای نیاز باشد تا برای پذیرش تحصیلات تکمیلی و دکتری به دنبال استاد راهنما بگردید.

البته، در صورتی که در مراحل ثبت درخواست و اپلای در دانشگاه به مشکل برخوردید، می توانید از طریق روش های ارتباطی با دانشگاه در ارتباط باشید.

ایمیل دادن به اساتید برای اپلای دانشگاه آکادیا

  • پیش از ایمیل دادن لیست اساتید مدنظرتان را بر اساس دانشگاه ها و دانشکده های مختلف تهیه کنید.
  • برای ایمیل دادن بهتر است به چند استاد از یک دانشگاه به طور همزمان، یا در حالت کلی تر، به چند استاد مختلف همزمان ایمیل ندهید. اگر اساتید پاسخ شما را ندادند می توانید به آن ها ریماندر بزنید.
  • بهتر است در مکاتبه ها بیشتر راجع به موضوعات تحقیق مورد علاقه استاد صحبت کنید تا خودتان.

متن ایمیل از 3 پاراگراف اصلی تشکیل می شود:

  1. شما خود را معرفی می کنید و به نقاط قوت، نام دانشگاهتان، اگر معدل خوبی دارید به GPAتان اشاره می کنید و تز خود را توضیح می دهید.
  2. درباره ریسرچ خود و استاد صحبت می کنید و ارتباطی که ریسرچ های شما با هم دارند.
  3. درخواست شما خواهد بود که مایل هستید برای چه مقطع و چه زمانی اپلای کنید و می توانید برای ارتباط و آشنایی بیشتر برای مصاحبه اعلام آمادگی کنید.
  • در ادامه، رزومه (CV) و لینک وبسایت (اگر وبسایت دارید) را اتچ کنید، همچنین می توانید ریزنمرات و انگیزه نامه خود را اتچ کنید؛ البته خیلی رایج نیست.
  • بهتر است ایمیل خود را برای هر استادی مخصوص به خود استاد بنویسید و به ریسرچ هایش اشاره کنید ولی نه در حدی که خیلی از شما وقت بگیرد. تقریبا نیم ساعت وقت بگذارید.
  • تعداد کلمات ایمیل تقریبا بین 150- 250 یا 300 کلمه باشد.

ریماندر چیست؟

اگر تا چند روز پس از ایمیل اول پاسخی از استاد دریافت نکردید، ایمیل اولیه خود را ریپلای می کنید و با متنی خلاصه تر از ایمیل اول به استاد ایمیل می دهید. در متن نیز اشاره می کنید که چند روز پیش به شما ایمیل زدم و پاسخی از شما دریافت نکردم و من علاقه زیادی به حوزه تحقیقاتی شما دارم و پاسخ شما برایم مهم است.

به دو روش می توانید ریماندر بزنید:

  • در روش اول به ترتیب به اساتید مد نظرتان ایمیل می زنید و پس از یک ماه اگر پاسخی دریافت نکردید به ترتیب از استاد اول ریماندر می زنید.
  • در روش دوم اگر پاسخی دریافت نکردید به هر استادی 3 الی 4 روز بعد از ایمیل اول ریماندر می نزنید و ریماندر بعدی می تواند یک هفته یا 10 روز بعد باشد.

زمان بندی ایمیل به استاد

ایمیل بهتر است در روزها و ساعات کاری اساتید، یعنی دوشنبه تا جمعه باشد و بهتر است زمانی ایمیل بزنید که صبح آن ها باشد.

اگر استادی برای شما خیلی مهم است و پاسخ ایمیل هایتان را نداده است، می توانید با او تماس تلفنی برقرار کنید. زمان بندی در تماس تلفنی را رعایت کنید، زمانی تماس بگیرید که احتمال می رود استاد در دفتر کارش باشد.

روش های پیدا کردن استاد در دانشگاه آکادیا

  • استادی را پیدا کنید که از قبل می دانید فاند دارد.
  • اگر تز داشتید، می توانید سراغ نویسنده رفرنس هایتان بروید و یا کسانی که به شما رفرنس داده اند.
  • از طریق Google scholar یا ResearchGate علاقمندی های تحقیقاتی خود را سرچ کنید و اساتید مورد نظرتان را پیدا کنید.
  • از طریق سایت دانشگاه ها، اساتیدی که علاقمندی های تحقیقاتی مشابه با شما دارند را پیدا کنید.

هزینه ‌ها و شهریه دانشگاه آکادیا کانادا

شهریه شما در این دانشگاه از ۱۲۵۰۰ تا ۲۰۰۰۰ دلار بر اساس رشته و مقطع تحصیلی، متغیر است. اما اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم به طور میانگین شهریه دوره کارشناسی سالیانه حدود ۱۸.۹ هزار دلار و شهریه دوره کارشناسی ارشد سالیانه حدود ۱۹ هزار دلار است.

اگر علاقمند به تحصیل در این دانشگاه هستید باید بگویم که هزینه شما فقط این مقدار نیست بلکه باید بابت بعضی از خدمات دانشجویی از جمله خدمات انجمن دانشجویی، خدمات ورزشی و سلامتی نیز هزینه‌هایی را پرداخت کنید. گفتنی است که این هزینه‌ها بنابر شرایط، برای هر دانشجو متفاوت است.

هزینه ها در مقطع کارشناسی بر اساس اعلام دانشگاه در این آدرس وب سایت آمده است.

هزینه مقطع کارشناسی دانشگاه آکادیا

مواردهزینه
شهریه برای دو ترم با ۳۰ ساعت در ترم۱۸.۹۷۳ هزار دلار
هزینه فناوری۵۶۸ دلار
هزینه خدمات بهداشت و ورزش۲۴۷ دلار
هزینه برنامه سلامت۷۷۵ دلار
هزینه برنامه دندانپزشکی۱۶۵ دلار

هزینه مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آکادیا

مواردهزینه
شهریه دو ترم برنامه های کارشناسی ارشد به جز رشته تفکر سیاسی و اجتماعی و زمین شناسی۱۹.۱۵۰ هزار دلار
رشته نظریه سیاسی و اجتماعی۱۳.۳۴۷ هزار دلار
هزینه برنامه سلامت۷۷۵ دلار
هزینه برنامه دندانپزشکی۱۶۵ دلار

شاید برای شما جالب باشد که علاوه بر هزینه‌های تحصیلی، بعضی از مخارج روزمره در ایالت نوا اسکوشیا را بدانید.

سایر هزینه های زندگی

  • بلیط مترو و تروما ماهانه: حدود ۸۰ دلار
  • یک کیلو گوشت: ۱۳ دلار
  • صرف غذا در یک رستوران برای یک نفر: ۱۵ دلار
  • اجاره مسکن (در صورتی که تمایل به زندگی در خوابگاه‌های دانشجویی ندارید) به صورت ماهانه: ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار
هزینه اپلای تحصیلی کانادا در سال 2022 چقدر است؟

بورسیه‌ های دانشگاه آکادیا و کمک هزینه‌ های بین ‌المللی

بورسیه و کمک‌ هزینه‌ تحصیل در کانادا بسیاری در این دانشگاه وجود دارد. حداقل شرایط دریافت کمک‌ هزینه‌ های تحصیلی از (Internal Scholarship) دانشگاه داشتن معدل 15 دانشگاهی و کمک هزینه‌ های (External Scholarship) دولتی معدل 16 است.

  • برای بورسیه های همزمان با پذیرش شرط معدل حداقل ۸۰٪ درصد است.
  • برای درخواست و پذیرش در بورسیه ها شما باید فرم اپلیکیشن مربوط به آن را پر کنید.

دقت کنید که کمک هزینه‌ ها به صورت رقابتی توزیع می‌ شوند و داشتن معدل بالا صرفا حداقل شرایط ثبت‌نام برای دریافت این امتیاز است. شما می‌ توانید در هر سال تحصیلی برای دریافت کمک‌ هزینه و پاداش تحصیلی اقدام کنید.

چگونه بورسیه تحصیلی کانادا بگیرم؟

کمپ های دانشگاه آکادیا کانادا

دانشگاه آکادیا کانادا که در ایالت نوا اسکوشیا قرار گرفته است، یک کمپ زیبا با طراحی بی نظیر دارد. به گفته خود دانشگاه، کمپ این مرکز آموزش عالی زیبا توصیف شده است و هر کسی که از آن بازدید می کند عاشق محیط آموزشی آن خواهد شد. کمپ این دانشگاه تنها یک ساعت با هالیفاکس مرکز ایالت فاصله دارد و در صورت نیاز، شما راه زیادی با فرودگاه هالیفاکس نخواهید داشت.

در زمان تحصیل در این مرکز آموزش عالی، مطمئنا می توانید از فضای سرسبز دانشگاه و فعالیت های ورزشی و سرگرمی آن لذت ببرید. به دلیل طبیعت نوا اسکوشیا و شهر ولف ویل، دانشجویان می توانند تجربه فراموش نشدنی از تحصیل در این منطقه به دست آورند.

دانشکده‌ های دانشگاه آکادیا

  • دانشکده‌ علوم محض و کاربردی
  • دانشکده هنر
  • دانشکده مطالعات حرفه ای
  • دانشکده‌ الهیات

مسکن و خوابگاه در دانشگاه آکادیا

با توجه به دانشجویی بودن شهر Wolfville امکانات اسکان و رفاهی فراوانی برای دانشجویان مهیا است. بهترین و ارزان‌ ترین راه اسکان اجاره خوابگاه‌های دانشجویی در محدوده دانشگاه است. این خوابگاه دارای 12 ساختمان با تمامی امکانات رفاهی مورد نیاز بوده و اجاره سالیانه آن حدود 6 الی 9 هزار دلار کانادا است.

دانشجویان باید ۲۰۰ دلار پیش پرداخت داشته باشند که غیر قابل استرداد است و به محض حضور در خوابگاه، این هزینه از شهریه خوابگاه کم خواهد شد. هزینه اپلیکیشن درخواست اتاق در اقامتگاه ها ۴۰ دلار است. با مراجعه به جدول زیر می توانید شرایط و هزینه های خوابگاهی را در این مرکز آموزش عالی مشاهده کنید که اطلاعات مربوط در این آدرس اینترنتی دانشگاه نیز ارائه شده است.

شرایط و هزینه های سالانه خوابگاهی دانشگاه آکادیا

خوابگاههزینه
Chase Courtاتاق ۱ خواب: ۷۷۴۵ دلار
اتاق دلوکس سینگل: ۸۷۰۰ دلار
اتاق ۱ خواب سوئیت: ۹۰۹۵ دلار
Dennis Houseاتاق ۱ خواب: ۷۷۴۵ دلار
اتاق دلوکس سینگل: ۸۷۰۰ دلار
اتاق ۱ خواب سوئیت: ۹۰۹۵ دلار
اتاق ۲ خواب: ۶۶۳۵ دلار
Eaton Houseاتاق ۱ خواب: ۷۷۴۵ دلار
اتاق دلوکس سینگل: ۸۷۰۰ دلار
اتاق سوئیت خصوصی: ۱۰۳۳۵ دلار
اتاق ۲ خواب: ۶۶۳۵ دلار
Crowell Towerاتاق ۱ خواب: ۶۴۳۵ دلار
اتاق دلوکس سینگل: ۷۲۹۵ دلار
اتاق ۲ خواب: ۵۵۷۰ دلار
Seminary Houseاتاق ۱ خواب: ۷۴۰۵ دلار
اتاق دلوکس سینگل: ۸۲۸۵ دلار
اتاق ۲ خواب: ۶۳۳۰ دلار
Cutten Houseاتاق ۱ خواب: ۷۴۰۵ دلار
اتاق دلوکس سینگل: ۸۲۸۵ دلار
اتاق ۱ خواب پرمیوم: ۹۲۲۰ دلار
اتاق ۲ خواب: ۶۳۳۰ دلار
War Memorial Houseاتاق ۱ خواب: ۷۴۰۵ دلار
اتاق دلوکس سینگل: ۸۲۸۵ دلار
اتاق ۱ خواب پرمیوم: ۹۲۲۰ دلار
اتاق ۲ خواب: ۶۳۳۰ دلار
اتاق دلوکس دابل: ۶۵۸۰ دلار
اتاق ۱ خواب سوئیت: ۸۱۹۵ دلار
Whitman Houseاتاق ۱ خواب: ۷۷۴۵ دلار
اتاق دلوکس سینگل: ۸۷۰۰ دلار
اتاق ۲ خواب: ۶۶۳۵ دلار
اتاق ۱ خواب سوئیت: ۹۰۹۵ دلار
Christofor Hallاتاق ۱ خواب: ۷۷۴۵ دلار
اتاق دلوکس سینگل: ۸۷۰۰ دلار
اتاق ۲ خواب: ۶۶۳۵ دلار
Roy Jodrey Hallاتاق ۱ خواب: ۸۷۰۰ دلار
اتاق ۱ خواب سوئیت: ۹۰۹۵ دلار

تاریخچه دانشگاه آکادیا  

دانشگاه آکادیا (Acacia university) یکی از معروف‌ترین و قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کانادا است که درسال ۱۸۳۸ تاسیس‌شده است. دانشگاه آکادیا در فاصله یک ساعته از فرودگاه بین‌المللی نوا اسکوشیا هالیفاکس، قرار گرفته است. غالباً رشته‌های هنری و علوم‌انسانی در مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد در این دانشگاه ارائه می‌شود. با انتخاب این دانشگاه، شما با دریچه‌ای از فرصت‌ها مثل کار با اساتید خبره، فعالیت‌های اجتماعی، همکاری با شرکت‌های متعدد و مشارکت در به روزترین تحقیق‌های جهانی رویارو خواهید شد.  

هدف اساسی دانشگاه آکادیا، ارائه آموزش آزاد، شخصی سازی شده و تربیت دانشمندانی شایسته و توانا است که از موانع با موفقیت عبور کرده‌اند. در این دانشگاه تلاش بر این است که دانشجویان به سمت تفکر نقادانه و علم‌آموزی بی‌وقفه تشویق شوند تا شهروندان و مدیران متعهد از دانشجویان پدید آید.

دانشگاه کوچک آکادیا تنها پذیرای  ۳ الی ۴ هزار دانشجو است که در حال حاضر حدود ۳۵۰ نفر از آنان دانشجویان بین‌المللی هستند. ۸۶ درصد از تقاضاهای ثبت‌نام در سال ۲۰۲۱ در این دانشگاه مورد قبول واقع شده‌ و در سال‌های اخیر این رقم بین ۶۰ تا ۷۰ درصد بوده‌ است

این دانشگاه عمدتاً در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد دانشجو می‌پذیرد و تنها در دو رشته‌ی مطالعات مذهبی و آموزش‌و‌پرورش، مقطع دکتری دارد. این دانشگاه مبلغ بیش از ۵ میلیون دلار را سالانه به پاداش‌ها و کمک هزینه‌های تحصیلی برای دانشجویان برتری اختصاص می‌دهد که می‌تواند شامل بورسیه تحصیلی کانادا هم شود.

برای اطلاع از وام دانشجویی کانادا ، روی لینک کلیک کنید.

این مرکز آموزش عالی یکی از بهترین دانشگاه ها در ایالت نووا اسکوشیا (Nova Scotia) است و بیش از دو دهه است که در رده پنجم دانشگاه‌های برتر در رشته‌های هنر و علوم انسانی کانادا قرار گرفته است. به طور کلی دانشگاه در رتبه ۴۸ کانادا و ۱۷۰۹ جهان در سال اخیر رده‌ بندی شده است.

این دانشگاه در شهر بسیار زیبا، خوش آب‌و‌هوا و دانشجویی Wolfville واقع شده است و شما می‌توانید زندگی دانشجویی خود را همراه با آرامش و رفاه در بهترین شرایط تحصیل در نوا اسکوشیا بگذرانید. اما به این موضوع توجه کنید که این شهر کم جمعیت بوده و امکانات کار دانشجویی درون‌ شهری در آن محدود است اما با این وجود پس از فارغ التحصیلی امکان فراهم شدن موقعیت‌های شغلی برای شما وجود خواهد داشت.

اهداف دانشگاه آکادیا کانادا

این مرکز آموزشی از مهم ترین دانشگاه های ایالت نوا اسکوشیا است که در یک منطقه خوش آب و هوا با طبیعتی سر سبز واقع شده است. آکادیا سعی دارد تا رشته های متنوعی را در حوزه های علمی مختلف ارائه دهد و به رشد علمی و پژوهشی شهر کمک کند. به همین دلیل، این مرکز آموزشی امکانات متعددی را برای دانشجویان خود فراهم کرده است که می توان ۱۲ ساختمان اقامتی و خوابگاهی را عنوان کرد.

شما به عنوان دانشجوی بین المللی می توانید از بورسیه ها و کمک هزینه های سالانه این مجموعه آموزش عالی استفاده کنید که بر اساس معدل به دانشجویان تعلق می گیرد. باید اشاره کرد که این دانشگاه یک کتابخانه پیشرفته نیز دارد که در مرکز کمپ دانشگاه واقع شده است و تاسیس آن به سال ها قبل باز می گردد.

در کنار این موضوع، آکادیا تمرکز زیادی روی سلامت جسمی و فیزیکی دانشجویان خود دارد و ۱۱ تیم ورزشی و ۱۵ کلاب در آن وجود دارد. ارائه امکانات ورزشی برای ورزش های مختلفی مانند فوتبال، بسکتبال، هاکی و شنا از جمله بهترین قابلیت های دانشگاهی در این مرکز آموزشی به شمار می رود. در صورت علاقه به کسب اطلاعات بیشتر در مورد این امکانات می توانید به این لینک سری بزنید.

دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاه آکادیا

این مرکز آموزشی تقریبا دانشگاه کوچکی به حساب می‌آید و پذیرای حدود ۴۰۰۰ دانشجو از سراسر نقاط کانادا و همچنین سراسر جهان است. بیشتر دانشجویان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ ارشد و تعداد محدودی از آن‌ها در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند. گفتنی است که تعداد دانشجویان در هر کلاس حدود ۳۲ نفر است.

تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه آکادیا

دانشجویانتوضیحات
کارشناسی۳۵۷۴
کارشناسی ارشد و دکتری۱۹۱
دانشجویان سال اولی از شرق کانادا۶۷٪
دانشجویان سال اولی از مرکز کانادا۱۴٪
دانشجویان سال اولی از غرب کانادا۷٪
دانشجویان سال اولی آمریکایی۱٪
دانشجویان سال اولی بین المللی۱۱٪

مشاهیر و فارغ التحصیلان دانشگاه آکادیا

دانشگاه آکادیا فارغ التحصیلان زیادی داشته که به شهرت رسیده اند. در جدول زیر به چند تن از آنها اشاره شده است.

فارغ التحصیلان دانشگاه آکادیا

شخصیتسمت
Joanne Kellyبازیگر کانادایی که با نقش آفرینی در فیلم های معروف توانست شهرت بسیاری به دست آورد.
Peter MacKayسیاستمدار و وکیل کانادایی که بین سال های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ عضو پارلمان کشور بود.
Alexander Fullerنویسنده بریتیش که در مجلات معروفی مانند نیویورکر، نشنال جئوگرافیک و نیویورک تایمز نویسندگی کرده است.
David H.Levyمنجم کانادایی، نویسنده علمی و کاشف اجرام آسمانی که سوابق علمی و پژوهشی بسیاری در این حوزه دارد.
Roger Tomlinsonوی به عنوان پدر علم GIS شناخته می شود و محقق و بنیان گذار سیستم نوین کامپیوتری جغرافیا است.
Lorie Kaneگلف باز حرفه ای که در سال ۱۹۹۶ شروع به کار کرد و دارای چهار مقام مهم در این بازی است.
Lance Woolaverنویسنده، شاعر و کارگردان که با نوشته های خود معروف است. نوشته های وی به صورتی جذاب در ذهن مخاطبان ثبت می شود و تاثیر زیادی بر آن ها دارد.
John Wallace de Beque Farris

John Wallace de Beque Farris

وکیل و سیاستمدار کانادایی

acadia
Rob Ramsay

Rob Ramsay

بازیگر

Bob Cameron

Bob Cameron

فوتبالیست سابق کانادایی

acadia
Mark day

Mark day

بازیگر

بودجه دانشگاه آکادیا و تاثیرات اقتصادی این دانشگاه

این مرکز آموزش عالی سالانه بودجه قابل توجهی را از بخش دولتی دریافت می کند و با توسعه دانشگاه این بودجه نیز در حال افزایش است. میزان کمک های دولتی بیش از ۳۵ میلیون دلار است و در این بین، بخش عظیمی از بودجه این مرکز آموزشی از طریق شهریه ها تامین می شود. این شهریه ها در حدود ۴۲ میلیون دلار ارزش درآمدی برای دانشگاه دارند.

بودجه کلی این مرکز آموزشی در حدود ۱۰۲ میلیون دلار است که تقریبا نصف آن صرف حقوق کارکنان و هیئت علمی می شود. باید اشاره کرد که بودجه بورسیه ها نیز در این مجموعه آموزشی ۵.۱ میلیون دلار در سال است. بر اساس آخرین آمار، هزینه های سالانه این مرکز آموزشی ۹۵ میلیون دلار بر آورد شده است.

رنکینگ دانشگاه آکادیا

بر اساس اعلام Webometrics، دانشگاه آکادیا بین دانشگاه‌های کانادا رتبه ۴۸ و بین دانشگاه‌های سراسر جهان در رده ۱۷۰۹ قرار گرفته است. اما با این وجود در صورتی که می‌خواهید وارد این دانشگاه شوید باید در فضایی رقابتی قرار بگیرید.

رتبه دانشگاه آکادیا در سیستم های رتبه بندی مختلف

سیستمرتبه
Scimagoir۴۰ تا ۷۰ کشوری در رشته های مختلف
۲۰۰ تا ۸۰۰ جهانی در رشته های مختلف
Edurank۴۰ کشوری ۱۴۰۰ جهانی
4ICU۴۲ کشوری ۱۱۷۴ جهانی
MacLeans University Rankings۵ کشوری در Primarily Undergraduate Universities
Nature Index۴۴ کشوری ۱۹۳۵ جهانی
CUWR۴۳ کشوری ۱۹۴۱ جهانی

رشته ‌های تحصیلی دانشگاه آکادیا

رشته های مقطع کارشناسی دانشگاه آکادیا

  • ادبیات زبان انگلیسی
  • ادبیات زبان فرانسوی
  • ادبیات زبان اسپانیایی
  • ادبیات زبان آلمانی
  • تاریخ
  • آموزش و پرورش
  • موسیقی
  • موسیقی درمانی
  • تئاتر
  • فلسفه
  • علوم سیاسی
  • روانشناسی
  • جامعه شناسی
  • توسعه جامعه
  • زنان و مطالعات جنسیت
  • الهیات
  • زیست شناسی
  • تغذیه و رژیم های غذایی
  • فیزیک
  • حرکت شناسی
  • شیمی محض
  • علوم کاربردی
  • علوم کامپیوتر
  • مدیریت کسب و کار
  • آمار و ریاضیات
  • آموزش ریاضیات (تلفیقی)
  • اقتصاد
  • علوم مهندسی
  • محیط زیست و پایداری
  • زمین شناسی و محیط زیست
  • علوم زیست محیطی
  • مطالعات کانادایی
  • مطالعات کلاسیک

رشته های مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آکادیا

  • زمین شناسی
  • ریاضیات و آمار
  • علوم سیاسی
  • مدیریت اوقات فراغت
  • اندیشه سیاسی اجتماعی
  • جامعه شناسی
  • الهیات (یکساله)
  • الهیات (دو ساله)
  • نقشه برداری کاربردی
  • زیست شناسی
  • شیمی
  • علوم کامپیوتر
  • توسعه جامعه
  • روانشناسی
  • الهیات
  • آموزش و پرورش زبان انگلیسی

رشته های مقطع دکتری دانشگاه آکادیا

  • رشته مطالعات تحصیلی آموزشی (آموزش و پرورش)
  • رشته روحانیت (مطالعات مذهبی)

در مورد نوا اسکوشیا که دانشگاه آکادیا در آن واقع شده است بیشتر بدانید

نوا اسکوشیا یکی از ایالت های شرقی کشور کانادا است که در اصل به معنی New Scotland ترجمه می شود. بیشتر مردم در نوا اسکوشیا به زبان انگلیسی صحبت می کنند و جمعیت آن بر اساس آخرین آمار به نزدیک ۱ میلیون نفر می رسد. این منطقه پر جمعیت ترین ایالت آتلانتیک کانادا است و در کل ۵۵.۲۸۴ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد و برای اولین بار توسط اروپایی ها و در سال ۱۶۰۵ کشف شد.

مرکز استان نوا اسکوشیا هالیفکس نام دارد و آب و هوای این ایالت معمولی است به طوری که در تابستان شما دمای ۲۰ تا ۲۵ و در زمستان دمای چند درجه زیر صفر را تجربه خواهید کرد. مردم این ایالت بیشتر به زبان انگلیسی صحبت می کنند که ۹۲.۵ درصد جمعیت آن را پوشش داده است. پس از این زبان، فرانسوی با ۳.۵ درصد زبان دوم این ایالت است و در کنار آن، بعضی از مردم نیز به عربی، چینی، آلمانی و اسپانیایی صحبت می کنند.

جالب است تا بدانید دین این ایالت کاتولیک است و این منطقه رتبه اول را در صادرات درخت کریسمس بر عهده دارد. در کنار این موضوع، این ایالت صادرات بالایی در مورد لابستر دارد و نوا اسکوشیا اقتصاد قدرتمندی در مورد صید ماهی و صادرات آن دارد. میزان صادرات نوا اسکوشیا در مورد گوشت ماهی به ۱ میلیارد دلار در سال می رسد که بخش عظیمی از اقتصاد آن است. شهر ولف ویل که در بخش شمالی این ایالت قرار گرفته است، شهری کوچک با جمعیتی ۵۰۰۰ نفری است که دانشگاه آکادیا را در خود جای داده است. این شهر دارای طبیعتی بی نظیر است و دانشگاه آکادیا یکی از مراکز مهم آن به شمار می رود.

مکان های گردشگری ایالت نوا اسکوشیا

  • مسیر کوهستانی کبوت
  • خلیج کوچک پگی
  • سایت تاریخی ملی Fortress of Louisbourg
  • پارک ملی کیپ برتون
  • سایت تاریخی هالیفاکس سیتادل
  • موزه دریانوردی آتلانتیک
  • پارک ملی کجی کوجیک
  • بندرگاه هالیفاکس
  • موزه مهاجرت کانادا
  • سایت تاریخی گرند
  • موزه Ross Farm

هزینه های شهر ولف ویل کانادا

در جدول زیر می توانید بعضی از هزینه های زندگی در شهر ولف ویل کانادا را به دلار کانادا مشاهده کنید. برای کسب اطلاعات جزئی این لینک نیز در اختیار شما است.

هزینه های مختلف در شهر ولف ویل

مواردهزینه
رستوران
وعده غذایی برای ۱ نفر در رستوران ارزان۱۵
وعده غذایی برای ۲ نفر در رستوران های معمولی۶۲
مک دونالد یا مک میل۸.۲
کاپوچینو۴.۱
نوشابه ۳۰۰ میلی لیتری۱.۷۵
آب بطری ۳۰۰ میلی لیتری۱.۵
اجناس مختلف 
شیر معمولی ۱ لیتر۳
قرص نان ۵۰۰ گرمی۳
برنج ۱ کیلوگرمی۵.۶
تخم مرغ ۱۲ عدد۲.۶
پنیر محلی ۱ کیلوگرم۱۸.۸
فیله مرغ ۱ کیلوگرم۱۲
گوشت قرمز ۱ کیلوگرم۱۰.۶
سیب ۱ کیلوگرم۵.۷
موز ۱ کیلوگرم۲.۷
پرتقال ۱ کیلوگرم۵
سیب زمینی ۱ کیلوگرم۴.۷
پیاز ۱ کیلوگرم۲.۲
حمل و نقل 
بلیط محلی یک طرفه۴.۵
کارت عبور و مرور ماهانه۷۷.۵
هزینه شروع تاکسی۳.۲
هزینه ۱ کیلومتر اضافی تاکسی۱.۷۵
هزینه ۱ ساعت انتظار تاکسی۳۰
۱ لیتر بنزین۰.۹۹
خرید خودرو معمولیبین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار
هزینه های منزل 
آب، برق، گرمایش، سرمایش و …۱۶۷
اینترنت پر سرعت نامحدود۸۵
سرگرمی و ورزش 
باشگاه فیتنس ماهانه برای یک نفر۳۵
بلیط سینما ۱ عدد۱۴.۷۵
هزینه فرزندان 
پیش دبستان تمام وقت ماهانه برای یک نفر۶۰۰
لباس و کفش 
یک شلوار جین برند۵۰
یک دست لباس تابستانه در فروشگاه های زنجیره ای۳۲.۵
یک جفت کفش ورزشی برند۱۰۰
یک جفت کفش چرم مردانه۱۰۰
اجاره بها و خرید آپارتمان 
آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر۱۱۰۰
آپارتمان یک خوابه در خارج از مرکز شهر۷۰۰
آپارتمان سه خوابه در مرکز شهر۲۵۰۰
آپارتمان سه خوابه در خارج از مرکز شهر۱۲۰۰
متوسط حقوق ماهانه پس از کسر مالیات۲۱۵۰

لینک های مفید شرایط زندگی در کانادا

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

پذیرش تحصیلی کانادا با تراست

درصد بالای پرونده های تحصیلی موفق
دریافت مشاوره از وکیل رسمی اداره مهاجرت

سوالات متداول

آیا دانشگاه آکادیا موسسه آموزشی خوبی است؟

این مرکز آموزش عالی در میان بهترین دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی قرار دارد و در نوا اسکوشیا در صدر قرار گرفته است. این دانشگاه شهرت خود را به عنوان یکی از بهترین دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی در رتبه بندی سالانه مجله Macleans در موسسات فوق متوسطه حفظ کرده است.

دانشگاه آکادیا در کدام منطقه کشور کانادا قرار گرفته است؟

این مرکز آموزش عالی در شهر کوچک ولف ویل و تقریبا در مرکز ایالت نوا اسکوشیا قرار دارد.

رنکینگ دانشگاه آکادیا چند است؟

این دانشگاه در بین دانشگاه ‌های کانادا رتبه ۴۸ و بین دانشگاه‌ های سراسر جهان در رده ۱۷۰۹ قرار گرفته است؛ اما با این وجود در صورتی که می ‌خواهید وارد این دانشگاه شوید باید در فضایی رقابتی قرار بگیرید.

شهریه دانشگاه آکادیا چقدر است؟

شهریه سالانه مقطع کارشناسی برای دانشجویان خارجی ۱۸.۹ هزار دلار کانادا و در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویان خارجی ۱۹ هزار دلار کانادا است. برای اطلاعات دقیق تر درباره شهریه دانشگاه آکادیا می توانید به این لینک مراجعه کنید.
علاوه بر هزینه ‌های تحصیلی، هزینه اجاره مسکن (در صورتی که تمایل به زندگی در خوابگاه‌ های دانشجویی نداشته باشید) ماهانه ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار است.

شرایط دریافت پذیرش دانشگاه اکادیا چیست؟

به طور کلی پذیرش در این دانشگاه به صورت رقابتی انجام می‌ شود و حداقل معدل برای شرکت در این رقابت 14 (B- average/ 70%) است. برخی از دانشکده‌ ها آزمون‌ های ورودی بیشتری هم دارند که برای اطلاعات بیشتر باید به سایت دانشکده مراجعه کنید.
مدارک ارسالی باید تماماً تایید شده یا کپی برابر اصل باشند و به صورت ایمیل قابل قبول نیستند.
لازم است برای دریافت ویزا تضمین کنید که سالیانه توانایی تامین مبلغ ۲۶۰۰۰ دلار کانادا را دارید.

مدارک زبان مورد نیاز برای اخذ پذیرش دانشگاه آکادیا چقدر است؟

زبان اصلی این مرکز آموزش عالی انگلیسی است و بیشتر آزمون ‌های زبان استاندارد در آن مورد قبول هستند.
تافل: نمره ۹۰ در بخش IBT، نمره هیچ بخشی زیر ۲۰ نباشد.
آیلتس آکادمیک: نمره ۶/۵، نمره هیچ بخشی زیر ۶ نباشد.
CAEL: نمره ۷۰، نمره هیچ بخشی زیر ۶۰ نباشد.
PTE (فقط آیلتس آکادمیک): نمره ۶۱، نمره هیچ بخشی زیر ۶۰ نباشد.
آزمون کمبریج پیشرفته: نمره ۱۸۰ و نمره هیچ بخشی زیر ۱۷۳ نباشد.

مهلت اپلای دانشگاه آکادیا تا چه زمانی است؟

ددلاین اپلای در این مجموعه آموزشی به رشته مورد نظر شما و همچنین مقطع درسی شما بستگی دارد که آن ها را در زیر برای شما دسته بندی کرده ایم.
کارشناسی ‌ارشد علوم، هنر و رشته های مدیریت: ۱ فوریه
کارشناسی ‌ارشد مشاوره: ۱ دسامبر
کارشناسی ‌ارشد روانشناسی:  ۱۵ دسامبر
کارشناسی ‌ارشد آموزش مطالعات برنامه درسی: ۱ فوریه
کارشناسی ‌ارشد آموزش فراگیر و رهبری: ۱ مارس

آیا می توان برای تحصیل در دانشکاه آکادیا بورسیه تحصیلی دریافت کرد؟

بله؛ بورسیه های بسیاری در این دانشگاه وجود دارد. حداقل شرایط دریافت کمک ‌هزینه ‌های تحصیلی از دانشگاه، داشتن معدل 15 دانشگاهی، و کمک هزینه ‌های دولتی، معدل 16 است. این کمک هزینه‌ ها به صورت رقابتی توزیع می ‌شوند و داشتن معدل بالا صرفاً حداقل شرایط ثبت ‌نام برای دریافت این بورسیه ها است. شما می ‌توانید هر ساله برای دریافت کمک‌ هزینه و بورسیه تحصیلی اقدام کنید.

آیا امکان زندگی در خوابگاه در دانشگاه آکادیا وجود دارد؟

با توجه به دانشجویی بودن شهر Wolfville امکانات اسکان و رفاهی فراوانی برای دانشجویان مهیا است. بهترین و ارزان ‌ترین راه اسکان، اجاره‌ خوابگاه ‌های دانشجویی در محدوده دانشگاه است. این خوابگاه ها دارای ۱۲ ساختمان با تمامی امکانات رفاهی مورد نیاز هستند و اجاره سالیانه آن حدود ۶ الی ۹ هزار دلار کانادا است.

این مرکز آموزش عالی چه رشته هایی را ارائه می دهد؟

دانشکاه آکادیا چهار دانشکده شامل دانشکده‌ علوم محض و کاربردی، دانشکده هنر، دانشکده مطالعات حرفه ای و دانشکده‌ الهیات دارد و برنامه های تحصیلی گسترده ای را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می دهد.

چند نفر در دانشگاه آکادیا در حال تحصیل هستند؟

دانشگاه آکادیا تقریبا دانشگاه کوچکی به حساب می ‌آید و پذیرای حدود ۴۰۰۰ دانشجو از سراسر نقاط کانادا و همچنین سراسر جهان است. بیشتر دانشجویان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد و تعداد محدودی از آن ‌ها در مقطع دکتری تحصیل می ‌کنند. گفتنی است که تعداد دانشجویان در هر کلاس حدود ۳۲ نفر است. تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی این دانشگاه حدود ۳۵۷۴ نفر و مقطع کارشناسی ارشد و دکتری آن ۱۹۱ نفر است.

شرایط دریافت بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی دانشگاه به چه صورت است؟

این دانشگاه هر ساله بورسیه ها و کمک هزینه هایی را در مرحله پذیرش یا در حین تحصیل در اختیار دانشجویان قرار می دهد. ارزش این بورسیه ها بیش از ۵ میلیون دلار است که برای دریافت آن نیاز به حداقل معدل مورد نیاز و ارائه سوابق علمی دارید.

هزینه زندگی در شهر ولف ویل کانادا چقدر است؟

هزینه زندگی در این شهر پس از پذیرش، وابسته به سبک زندگی شما است. با این حال، حداقل هزینه ها برای یک نفر و بدون اجاره بها در حدود ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار کانادا در ماه است. هزینه اجاره بها نیز به ازای هر نفر در این شهر بین ۴۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار کانادا در ماه است.

رشته های دانشگاه آکادیا شامل چه مقاطع تحصیلی است؟

در این مرکز آموزش عالی بیشتر رشته ها در مقطع کارشناسی ارائه شده است. البته، شما می توانید رشته های کارشناسی ارشد و دکتری متنوعی نیز در آن مشاهده کنید که می توان زیست شناسی، شیمی، علوم کامپیوتر و آموزش را نام برد.

درصد پذیرش در این موسسه آموزش عالی چقدر است؟

درصد پذیرش ثبت نام کننده ها در دانشگاه آکادیا بین ۶۰ تا ۷۰ درصد است و تعداد زیادی از افرادی که در این دانشگاه درخواست می دهند، در پذیرش موفق هستند.

دیدگاهتان را بنویسید