مرزهای بینالمللی کشور کانادا تا به حال چندین و چند بار در طول تاریخ این کشور تغییر پیدا کردهاند و تعداد استانهای این کشور، که در ابتدا فقط چهار استان بود، اکنون به ۱۰ استان و ۳ ایالت گسترش پیدا کرده است. درمجموع، این ۱۰ استان و ۳ ایالت در کشور کانادا، دومین کشور بزرگ در کل دنیا از نظر مساحت را تشکیل دادهاند.
به طور کلی، تفاوتهای مختلفی بین استانها و ایالتهای کانادا وجود دارد. اما میتوان گفت که عمدهترین و شاخصترین تفاوتی که بین این دو مرزبندی وجود دارد، این است که استانها قدرت و اختیارات خود را از مصوبه قانون اساسی کانادا که در سال ۱۸۶۷ مصوب شده به دست میآورند و این در حالی است که دولتهای ایالتی اختیاراتی دارند که توسط پارلمان کانادا به آنها ابلاغ میشود.
بخش اعظم جمعیت کانادا در نواحی نزدیک به مرز این کشور با ایالات متحده آمریکا متمرکز شده است. علاوه بر این، چهار استان بزرگ این کشور (کبک، آنتاریو، بریتیش کلمبیا و آلبرتا) که در این منطقه مستقر هستند نیز بخش اعظم جمعیت این کشور را درون خودشان جای دادهاند که اگر بخواهیم دقیقتر توضیح دهیم، آنها درمجموع، ۸۶ درصد از جمعیت کشور کانادا را شامل شدهاند.
نکته قابل توجه دیگری که در رابطه با نقشه کشور کانادا و پراکندگی جمعیت در این کشور وجود دارد، این است که ایالتهای این کشور (که شامل مناطق شمال غربی، نوناووت و همینطور یوکان میشوند) بیش از یک سوم کل مساحت کانادا را به خودشان اختصاص دادهاند. اما از نظر پراکندگی جمعیت، فقط ۰.۳ درصد از جمعیت این کشور در این سه ایالت ساکن هستند.
در فاصله بین سرشماریهای انجام شده در سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ جمعیت کشور کانادا ۵ درصد افزایش پیدا کرده بود و در فاصله بین سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۶ نیز تمام استانها و ایالتهای این کشور به غیر از نیوبرانزویک، با افزایش جمعیت مواجه بودهاند. به طور کلی، میتوان گفت که این روندِ افزایش جمعیت در کشور کانادا، به طور پیوسته رو به رشد است.
با این وجود، وضعیت این کشور همیشه هم به این شکل نبود و برخی از استانهای آن از قبیل ساسکاچوان، پرینس ادوارد آیلند به همراه نیوفاندلند و لابرادور برای دورههای زمانی طولانی مدت و زیادی شاهد رکود و یا حتی کاهش جمعیت بودهاند.
با این حال، کبک و آنتاریو همیشه جزو بزرگترین استانهای کشور کانادا قرار داشتهاند؛ به طوری که در هر بازهای از زمان، آنها بیش از ۶۰ درصد از جمعیت این کشور را درون خودشان قرار داده بودند. درمجموع، میتوان نتیجهگیری کرد که تراکم جمعیت در غرب این کشور با گذشت زمان به طور پیوسته در حال افزایش بوده است و این در حالی است که آتلانتیک کانادا کاملا برعکس است و به طور پیوسته رو به کاهش است.
درباره تاریخچه کشور کانادا و جغرافیای کانادا بیشتر بدانید.
نقشه کانادا به فارسی
راهنمای تازه واردان استان آنتاریو
- چک لیست مدارک و وسایل موردنیاز
- راهنمای قوانین آنتاریو
- شروع زندگی در آنتاریو
راهنمای تازه واردان استان آلبرتا
- چک لیست مدارک و وسایل موردنیاز
- راهنمای قوانین آلبرتا
- شروع زندگی در آلبرتا
نقشه آنتاریو کانادا
مرکز استان اونتاریو (ON)، شهر تورنتو است که به عنوان بزرگترین شهر این استان هم شناخته میشود. بر اساس آخرین سرشماریهای انجام شده، آنتاریو ۱۴ میلیون و ۷۳۳ هزار و ۱۱۹ نفر جمعیت دارد. بنابراین، در کنار این که یکی از بزرگترین شهرهای کانادا را درون خود جای داده است، پرجمعیتترین استان کانادا هم به شمار میرود.
مساحت کل این استان ۱ میلیون و ۷۶ هزار و ۳۹۵ کیلومتر مربع است که ۹۱۷ هزار و ۷۴۱ کیلومتر مربع آن را خشکی تشکیل میدهد و ۱۵۸ هزار و ۶۵۴ کیلومتر مربع آن هم از آب تشکیل شده است. به طور کلی، استانها و ایالتهای کانادا یا زبان انگلیسی را زبان رسمی خود انتخاب کردهاند و یا زبان فرانسوی. با این حال، اونتاریو یکی از استانهای انگلیسی زبان این کشور است.
درباره سرمایه گذاری در آنتاریو و تحصیل در آنتاریو و کار در انتاریو و همچنین کالج های تورنتو بیشتر بخوانید.
نقشه کبک کانادا
کبک (QC)(کلمهای با ریشه فرانسوی) یکی دیگر از سیزده استان و ایالت کشور کانادا است. مرز این استان از سمت غرب در مجاورت آنتاریو قرار دارد و از سمت شرق هم با نیوفاندلند و لابرادور مرز مشترک دارد. کبک پس از اونتاریو دومین استان پرجمعیت کانادا به شمار میرود و جزو استانهایی است که دارای بیشترین تراکم جمعیت است.
کبک تنها استان کانادا در بین ۱۳ استان این کشور است که جمعیت غالب آن فرانسوی زبان هستند و علاوه بر این، تنها استان کانادا است که زبان رسمی آن هم فرانسوی است. این استان دو شهر بزرگ کانادا را درون خودش جای داده است که مونترال و کبک نام دارند و بر اساس آخرین سرشماریهای انجام شده، کل جمعیت آن ۸ میلیون و ۵۷۵ هزار و ۷۹۹ نفر بوده است و باعث شده به عنوان دومین استان پرجمعیت کانادا شناخته شود.
درباره سرمایه گذاری در کبک و کارآفرینی کبک و همچنین کار در کبک کانادا و تجربه کبکی بخوانید.
نقشه نوا اسکوشیا کانادا
شهر هلیفکس به عنوان مرکز استان نوا اسکوشیا (NS) شناخته میشود. نوا اسکوشیا اسم لاتین نیو اسکاتلند است که براساس آخرین سرشماریهای انجام شده در سال ۲۰۱۶، جمعیت آن به ۹۷۹ هزار و ۱۱۵ نفر میرسد. با این وجود، پرجمعیتترین استان در بین استانهای آتلانتیک کانادا محسوب میشود و ۴۵ درصد از کل جمعیت استان نوا اسکوشیا در مرکز آن یعنی هلیفاکس ساکن هستند.
این استان نسبت به سایر استانهای کانادا مساحت کمی دارد و کل مساحت آن فقط ۵۵ هزار و ۲۸۴ کیلومتر مربع است که ۱۹۴۶ کیلومتر مربع آن را آب تشکیل میدهد و بقیه مساحت آن هم خشکی است. اما بزرگترین استان در آتلانتیک کانادا است. میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد استان نوا اسکوشیا و آگاهی از جغرافیا، آب و هوا، تاریخ و سایر اطلاعات آن به این آدرس مراجعه کنید.
درباره مهاجرت به نوا اسکوشیا کانادا و سرمایه گذاری در نوا اسکوشیا و کارآفرین نوا اسکوشیا و همینطور کار در نوا اسکوشیا بیشتر بخوانید.
نقشه نیوبرانزویک کانادا
مرکز استان نیوبرانزویک (NB) در کانادا، شهر فدریکتون است و بزرگترین شهر آن هم مونکتون نام دارد. نیوبرانزویک یکی از استانهای دو زبانه کانادا محسوب میشود که هم ساکنین انگلیسی زبان دارد و هم فرانسوی زبان. نیوبرانزویک یکی از چهار استان آتلانتیک کانادا است و همچنین، ساکنین این استان حق دارند که خدمات استانی دولت کانادا را به زبان رسمی مورد نظر خود یعنی انگلیسی و یا فرانسوی دریافت کنند.
در حال حاضر تخمین زده میشود که حدود دو سوم کل جمعیت این استان انگلیسی زبان هستند و یک سوم جمعیت آن را هم فرانسوی زبانها تشکیل میدهند. تعداد کمی از این جمعیت هم دو زبانه هستند. همچنین، جالب است که بدانید نیوبرانزویک یکی از اولین مکانهای آمریکای شمالی بود که توسط اروپاییان کشف شد و در آن ساکن شدند. از این رو، به عنوان یکی از کهنترین و باستانیترین استانهای کانادا هم شناخته میشود.
درباره مهاجرت به نیوبرانزویک و سرمایه گذاری در نیوبرانزویک و تحصیل در نیوبرانزویک و همچنین کار در نیوبرانزویک بیشتر بخوانید.
نقشه مانیتوبا کانادا
وینیپگ بزرگترین شهر استان مانیتوبای کانادا و مرکز آن است. از نظر جغرافیایی، این استان تقریبا استان مرکزی کانادا است که میتوان گفت در وسط این کشور قرار گرفته و مرزهای مشترک آن از سمت غرب به استان ساسکاچوان راه پیدا میکند و از سمت غرب هم با آنتاریو مرز مشترک تشکیل داده است. همسایه مانیتوبا (MB)، از سمت شمال هم ایالت نوناووت میباشد. بر اساس سرشماری سال ۲۰۱۶، مانیتوبا با دارا بودن ۱ میلیون و ۲۷۸ هزار و ۳۶۵ نفر جمعیت، پنجمین استان پرجمعیت کانادا است و زبان رسمی آن هم انگلیسی میباشد.
این استان به دلیل داشتن مرز مشترک با برخی از پرجمعیتترین و پهناورترین استانهای کانادا نقش بسیار پررنگی در اقتصاد این کشور دارد و یکی از شاه راههای اصلی است. در رابطه با بزرگترین شهر و مرکز این استان یعنی وینیپگ هم میتوانیم بگوییم که از مراکز مهم ترابری، مالی، صنعتی، کشاوری و همچنین، آموزشی کانادا است که به “دروازه غرب” شهرت دارد. شما میتوانید با مراجعه به این آدرس اطلاعات بیشتری درمورد یکی از مهمترین شهرهای کانادا یعنی وینیپگ به دست بیاورید.
درباره مهاجرت به مانیتوبا و سرمایه گذاری در مانیتوبا و تحصیل در مانیتوبا و همچنین کار در مانیتوبا بیشتر بخوانید.
نقشه بریتیش کلمبیا کانادا
شهر ویکتوریا مرکز استان بریتیش کلمبیای کانادا است. اما بزرگترین شهر آن از نظر تراکم جمعیت، ونکوور است. بریتیش کلمبیا،غربیترین استان کانادا است که دقیقا در جنوب غربی این کشور واقع شده است. کل جمعیت آن به نزدیکی ۵ میلیون و ۱۴۶ هزار نفر میرسد و از نظر آموزشی، یکی از پیشرفتهترین استانهای کانادا است.
به طوری که هر ساله هزاران نفر از دانشجویان بینالمللی و خارجی در مراکز آموزشی این کشور از جمله مدارس، کالجها و دانشگاههای آن اپلای میکنند تا به یکی از قطبهای آموزشی کل کانادا مهاجرت کنند. جالب است که بدانید مطالعات انجام شده در سالهای گذشته، نشان میدهند که ونکوور که پرجمعیتترین شهر در استان بریتیش کلمبیا است، بیش از ۲.۵ میلیون نفر جمعیت (یعنی نصف کل جمعیت این استان) را در خودش جای داده است. این در حالی است که این استان با مساحت بیش از ۹۲۵ هزار کیلومتر مربع، از نظر گستردگی و پهناوری هم جزو استانهای بزرگ کانادا محسوب میشود.
درباره سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا و کارآفرینی بریتیش کلمبیا و همچنین کار در بریتیش کلمبیا و بهداشت و درمان بریتیش کلمبیا بیشتر بخوانید.
نقشه جزیره پرینس ادوارد کانادا
جزیره پرینس ادوارد (PE)، یکی از سه منطقه کرانهای کانادا است که هم از نظر مساحت و هم از نظر تراکم جمعیتی، کوچکترین استان این کشور نیز به شمار میرود. با این حال، جالب است که بدانید بیشترین تراکم جمعیتی در کل کانادا در این منطقه قرار دارد. کل جمعیت آن به ۱۵۹ هزار و ۷۱۳ نفر میرسد و مساحت آن هم ۵ هزار و ۶۶۰ کیلومتر مربع میباشد.
مرکز استان و بزرگترین شهر جزیره پرینس ادوارد، شارلوت تاون است و زبان رسمی در کل این استان هم انگلیسی است. اقتصاد این منطقه بر پایه کشاورزی بنا شده و ظرفیت تولید و کاشت ۲۵ درصد از کل نیاز کانادا به سیبزمینی را فراهم میکند. فعالیتهای اقتصادی دیگری هم در این منطقه انجام میشود که شامل شیلات و ماهی گیری، جهانگردی و توریسم، هوافضا، علوم زیستی، فناوری اطلاعات و همینطور انرژیهای تجدیدپذیر هستند. با توجه به این که دور تا دور این جزیره توسط آب احاطه شده است و به خشکی راه ندارد، آب و هوای آن نیز به شدت تحت تاثیر دریاهای اطراف آن قرار گرفته.
درباره مهاجرت به پرنس ادوارد و سرمایه گذاری در پرنس ادوارد و تحصیل در جزیره پرنس ادوارد و همینطور کار در پرنس ادوارد بیشتر بدانید.
نقشه ساسکاچوان کانادا
رِجاینا و ساسکاتون، به ترتیب، مرکز استان و بزرگترین شهر استان ساسکاچوان (SK)، در کانادا هستند. این استان دارای یکی از منظمترین و صافترین مرز بندیها در بین تمام استانهای کانادا است که از سمت غرب با استان آلبرتا مرز مشترک تشکیل داده و از سمت شرق هم به استان اونتاریو راه پیدا میکند.
همسایه شمالی استان ساسکاچوان نیز پهناورترین و گستردهترین استان کانادا یعنی نوناووت است. در شمال غرب هم با مناطق شمال غربی کانادا مرز مشترک دارد. استان ساسکاچوان از سمت جنوب هم به ایالتهای مونتانا و داکوتای شمالی در آمریکا مرز مشترک تشکیل داده است.
تا سه ماهه اول سال گذشته میلادی، کل جمعیت استان ساسکاچوان نزدیک به ۱ میلیون و ۱۸۲ تخمین زده شده. به طور عمده، ساکنین استان ساسکاچوان در نیمه فلات جنوبی این استان زندگی میکنند و این در حالی است که در نیمه شمالی این استان نیز بیشتر، مناطق جنگلی وجود دارد و از تراکم جمعیت چندان زیادی برخوردار نیستند.
از نظر جمعیت کلی این استان نیز میتوانیم بگوییم که نزدیک به نیمی از کل جمعیت ساسکاچوان در بزرگترین شهر این استان یعنی ساسکاتون و یا مرکز این استان یعنی رجاینا سکونت دارند. از دیگر شهرهای شاخص این استان نیز میتوانیم از پرینس آلبرت، موز جا، یورکتون، سوییفت کارنت، نورث بتلفورد، ملفورت و همینطور شهر مرزی لویدمینستر (که بخشی از آن هم در استان آلبرتا واقع شده) نام ببریم.
درباره مهاجرت به ساسکاچوان و سرمایه گذاری در ساسکاچوان و تحصیل در ساسکاچوان و همچنین کار در ساسکاچوان بیشتر بخوانید.
نقشه آلبرتا کانادا
آلبرتا (AB)، نیز یکی دیگر از سیزده استان و ایالت کشور کانادا است که بر اساس آخرین سرشماریهای انجام شده در سال ۲۰۱۶، جمعیت آن به بیش از ۴ میلیون نفر میرسد. آلبرتا چهارمین استان پرجمعیت کانادا است و مساحت کل آن هم به بیش از ۶۶۰ هزار کیلومتر مربع میرسد که ۱۹ هزار و ۵۳۱ کیلومتر مربع از آن توسط آب پوشیده شده و سایر مساحت آن هم خشکی است.
آلبرتا یکی از استانهای کانادا است که با ایالت متحده آمریکا مرز مشترک دارد و از سمت جنوب به ایالت مونتانا در آمریکا راه دارد. همسایه شمالی استان آلبرتا که از شمال شرق تا شمال غرب این استان امتداد پیدا کرده، مناطق شمال غربی کانادا است و از سمت شرق و غرب نیز به ترتیب با استانهای ساسکاچوان و بریتیش کلمبیا مرز مشترک دارد.
مرکز استان آلبرتا یعنی شهر ادمونتون، نزدیک به مرکز جغرافیایی این استان قرار دارد که قطب اصلی تامین نفت کانادا و تامین کننده خدمات نفت خام این کشور، شن و ماسههای نفتی آتاباسکا و همینطور سایر صنایع وابسته به مواد نفتی میباشد. از دیگر شهرهای مهم آلبرتا نیز میتوان به کلگری اشاره کرد.
درباره مهاجرت به آلبرتا و سرمایه گذاری در استان آلبرتا و تحصیل در آلبرتا و همینطور کار در آلبرتا بیشتر بخوانید.
نقشه نیوفاندلند و لابرادور کانادا
شرقیترین استان در کشور کانادا، نیوفاندلند و لابرادور (NL)، نام دارد که در منطقه آتلانتیک این کشور واقع شده است. این استان از جزیره نیوفاندلند و منطقه قارهای لابرادور در شمال غربی خود تشکیل شده است. سینت جانز یا به تلفظ فرانسوی آن، سنت جونز، مرکز استان و بزرگترین شهر استان نیوفاندلند و لابرادور است که به عنوان یکی از قدیمیترین شهرها در کل منطقه آمریکای شمالی نیز به شمار میرود.
این بندر مهم، مرکز صنعتی و تجاری جزیره نیوفاندلند است و قطب شیلات و ماهیگیری آن نیز به شمار میرود. میتوانید با مراجعه به این لینک اطلاعات بیشتری درمورد شهر سنت جونز به دست بیاورید. در سال ۲۰۱۸ تخمین زده شد که کل جمعیت استان نیوفاندلند و لابرادور نزدیک به ۵۲۱ هزار نفر است که ۹۲ درصد از کل این جمعیت در جزیره نیوفاندلند مستقر هستند.
این استان، از نظر زبانی همگنترین استان کانادا است که ۹۷ درصد از کل جمعیت آن انگلیسی زبان گزارش شدهاند و سایر جمعیت آن را هم فرانسوی زبانها و همینطور ایرلندیها تشکیل دادهاند.
درباره مهاجرت به استان نیوفاندلند و لابرادور و تحصیل در نیوفاندلند و لابرادور و همچنین کار در نیوفاندلند و لابرادور بیشتر بخوانید.
نقشه مناطق شمال غربی کانادا
مناطق شمال غربی (NT)، نام یکی از ایالتهای فدرال کشور کانادا است. این منطقه با مساحت کلی به وسعت بیش از ۱ میلیون و ۳۴۶ هزار کیلومتر مربع و بیش از ۴۵ هزار نفر جمعیت دومین ایالت بزرگ کشور کانادا از نظر مساحت و همچنین، پرجمعیتترین آنها به شمار میرود.
یلونایف بزرگترین شهر و مرکز این ایالت است که به تنهایی نزدیک به ۲۰ هزار نفر از کل جمعیت این ایالت را در خودش جای داده است. به دنبال توصیه و پیشنهادهای کمیسیون Carrothers، یلونایف در سال ۱۹۶۷ به عنوان مرکز ایالت مناطق شمال غربی در کانادا انتخاب شد.
جالب است که بدانید بزرگترین دریاچه کانادا به اسم دریاچه گریت بر هم در این ایالت واقع شده است که شما میتوانید با مراجعه به این لینک از موقعیت دقیق آن و همچنین، سایر اطلاعات دریاچه گریت بر اطلاع پیدا کنید. گستردگی آداب و رسوم و فرهنگ، شاخصترین ویژگی مناطق شمال غربی کانادا به شمار میرود که هنوز هم قطب اصلی و مرکز بومیان کانادایی و سرخ پوستهای این کشور شناخته میشود.
به واسطه تاریخ کهن و قدمت بسیار طولانی و زیادی که این مناطق دارند، حتی امروز هم لحجهها، زبانها و گویشهای بومی کانادایی در این مناطق زنده ماندهاند و عده زیادی از مردم این مناطق همچنان از آنها استفاده میکنند. بنابراین، میتوان گفت که مناطق شمال غربی کانادا بزرگترین گستردگی فرهنگی و آداب و رسوم را در کانادای مدرن امروزی در اختیار دارند.
درباره مهاجرت به کانادا از طریق مسیر مهاجرت اقتصادی مناطق شمال شرقی بیشتر بخوانید.
نقشه ایالت یوکان کانادا
یوکان (YT)، یکی از سه ایالت کشور کاناداست که دو زبانه است. ساکنین این ایالت را به طور عمده، انگلیسی زبانها و فرانسوی زبانها تشکیل دادهاند. یوکان کوچکترین و غربیترین ایالت کشور کانادا است. وایت هورس تنها شهر و مرکز این ایالت است و بیشترین جمعیت را در بین سه ایالت کانادا به خودش اختصاص داده.
ایالت یوکان در سال ۱۸۹۸ از مناطق شمال غربی کانادا جدا شد و به عنوان یک ایالت مستقل شناخته شد. کل مساحت این ایالت به ۴۸۲ کیلومتر مربع میرسد که کمی بیش از ۸ هزار کیلومتر مربع آن را آب تشکیل داده و سایر مساحت آن نیز توسط خشکی پوشیده شده است. اسم این ایالت از نظر لغوی به معنی آب رودخانه است که در واقع، از رودخانهای با همین نام، منشاء گرفته است.
نقشه ایالت نوناووت کانادا
نوناووت (NU)، نام جدیدترین، بزرگترین و شمالیترین ایالت کشور کانادا است که کل جمعیت آن به نزدیکی ۴۰ هزار نفر میرسد، اما با بیش از ۲ میلیون کیلومتر مربع مساحت، پهناورترین و بزرگترین ایالت این کشور به شمار میرود. اگرچه مرزهای این ایالت از سال ۱۹۹۳ معین شده بود، اما پس از گذشت ۷ سال یعنی دقیقا در ۱ آوریل سال ۱۹۹۹ از مناطق شمال غربی کانادا جدا شد و به عنوان یک ایالت مستقل به رسمیت شناخته شد.
به رسمیت شناخته شدن این ایالت و استقلال آن به عنوان سومین ایالت کشور کانادا منجر به ایجاد اولین تغییر اساسی و بزرگ در نقشه سیاسی این کشور از زمان ادغام استان نیوفاندلند در سال ۱۹۴۹ شد. نوناووت قسمت عمدهای از مناطق شمالی کشور کانادا را تشکیل داده است. پهناوری بسیار گسترده این ایالت باعث شده که به عنوان پنجمین تقسیمبندی بزرگ کشوری در کل دنیا و همچنین، دومین تقسیم بندی پهناور در منطقه آمریکای شمالی (پس از گرینلند) شناخته شود.
ایکالویت در سال ۱۹۹۵ به عنوان مرکز این ایالت انتخاب شد که یکی از سردترین مناطق کره زمین است. با وجود پهناوری بسیار گسترده و زیادی که این ایالت دارد، به دلیل سردی بیش از حد هوا که در اغلب اوقات سال هم غیر قابل تحمل است، تراکم جمعیتی کمی دارد و پس از یوکان، کم جمعیتترین ایالت کشور کانادا است و حتی جزو کم جمعیتترین استانهای کانادا هم هست.
برخی منابع، نوناووت را به عنوان کمجمعیتترین ایالت کانادا در رتبه اول قرار دادهاند اما در برخی دیگر از منابع، به عنوان دومین ایالت کم جمعیت این کشور انتخاب شده است. علاوه بر انگلیسی و فرانسوی، زبانها و گویشهای بومی کانادا هم در این ایالت همچنان زنده نگه داشته شده و مانند مناطق شمال غربی، هنوز هم آثار سرخ پوستان کانادایی مانند برخی فرهنگها و آداب و رسوم آنها در این منطقه وجود دارد. البته، تنوع گویش و زبانهای بومی در آن، به اندازه مناطق شمال غربی پرشمار نیست.
نقشه مرز زمینی کانادا و آمریکا
مرز کانادا و آمریکا که با اسم “مرز بینالمللی” هم شناخته میشود، طولانیترین مرز مشترک میان دو کشور در کل دنیا است. مرز زمینی میان این دو کشور (که شامل مرز دریاچههای بزرگ، سواحل اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام میشود)، دقیقا ۸ هزار و ۸۹۱ کیلومتر امتداد دارد. این مرز زمینی که طولانیترین مزر مشترک میان دو کشور در کل دنیا را تشکیل داده است، از دو بخش تقسیم شده است.
این دو بخش، شامل مرز کانادا با ایالات متحده در جنوب آن و مرز کانادا با ایالت آلاسکای آمریکا در غرب آن میشوند. جالب است بدانید، هشت استان از بین سیزده ایالت و استان کشور کانادا و همینطور سیزده ایالت از پنجاه ایالت آمریکا، روی طولانیترین مرزبندی کل دنیا در بین این دو کشور قرار گرفتهاند.
این هشت استان و ایالت کانادا که با آمریکا مرز مشترک تشکیل دادهاند، شامل آنتاریو، بریتیش کلمبیا، یوکان، کبک، ساسکاچوان، نیوبرانزویک، مانیتوبا و همینطور آلبرتا میشوند که مزر مشترک آنها با آمریکا از ۲۹۸ کیلومتر (در آلبرتا) هست و تا ۲ هزار و ۷۲۷ کیلومتر (در آنتاریو) هم میرسد.
فاصله ایران تا کانادا
فاصله ایران تا کانادا ۹ هزار و ۹۸۱ کیلومتر است که از روی اروپا و اقیانوس اطلس گذر میکند. تخمین زده میشود که با پرواز مستقیم، نزدیک به ۱۲ ساعت از ایران تا کانادا فاصله باشد (با میانگین سرعت ۵۶۷ مایل بر ساعت).
اگر هنوز برای انتخاب شهر مقصد و محل زندگی خود پس از مهاجرت به کانادا اطمینان خاطر کامل ندارید، ما در موسسه مهاجرتی تراست به شما کمک میکنیم تا بر اساس نیازها و شرایط خود بهترین شهر به عنوان محل زندگی در این کشور را انتخاب کنید. تراست مفتخر است که مشتریان خود را با رضایت کامل به سوی مقصد خود راهی میکند.
نقشه شهرهای کانادا
نقشه ونکوور
نقشه تورنتو
نقشه اتاوا
نقشه کلگری
نقشه مونترال
خدمات موسسه تراست برای مهاجرت
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
در کنارتان هستیم!
کارشناسان و مشاورین باتجربه تراست با تمام روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند و از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند
سوالات متداول
تورنتو، مونترال، ونکوور، کلگری و ادمونتون جزو ۵ شهر بزرگ کشور کانادا هستند.
ونکوور به دلیل چشماندازهای طبیعی خیره کننده و فرهنگهای متنوع، مقصدی محبوب برای آمریکاییها و سایر افراد خارجی است که به کانادا نقل مکان میکنند.
آبشارهای نیاگارا که در استان آنتاریوی کانادا واقع شده، از طریق پل رنگین کمان این کشور را به آمریکا متصل میکند و مشهورترین جاذبه طبیعی کشور کانادا است که هر ساله میلیونها توریست را به این کشور جذب میکند.
یکی از ارزانترین جاهای کانادا برای زندگی، شهر کبک است و جزو یکی از مقرون به صرفهترین شهرهای بزرگ کانادا به شمار میرود که هزینه زندگی در آن ۱۶۰۰ دلار در هر ماه تخمین زده شده است.
مرکز استان بریتیش کلمبیا یعنی شهر ویکتوریا به عنوان گرمترین شهر کانادا شناخته میشود.
نوا اسکوشیا به عنوان یکی از زیباترین مکانهای کانادا شناخته میشود که نه تنها پر از مراکز تفریحی و سرگرمی است، بلکه به خاطر سواحل و جنگلهای سرسبز و مناظر خیره کننده هم شهرت بسیار زیادی دارد.
شهر وینیپگ در استان مانیتوبای کانادا سردترین زمستان را در بین تمام شهرهای دیگر این کشور دارد که دمای آن در زمستان معمولا زیر ۳۰ درجه سانتیگراد است و در این فصل، به سختی به بالای دمای انجماد میرسد.