موسسه مهاجرتی در تبریز

موسسه مهاجرتی در تبریز
رزرو وقت مشاوره

برای بهره مندی از خدمات مشاوره موسسه مهاجرتی تراست در دفاتر ایران و کانادا، نیازی به مراجعه حضوری نیست و می توانید به صورت غیرحضوری از طریق تماس تلفنی یا اینترنتی مشاوره مهاجرتی دریافت نمایید. توجه داشته باشید که هم اکنون دفاتر ما در شهرهای تهران، کاشان، ونکوور و ریچموند فعال هستند. برای برقراری ارتباط می توانید مستقیما با شماره ۰۲۱۹۱۳۰۲۹۲۹ تماس حاصل فرمائید.

معتبرترین موسسه مهاجرتی در تبریز

مهاجرت به خارج از کشور یکی از روش های دستیابی به زندگی ایده آل و راحت تر است. اما مهاجرت به کشوری دیگر خصوصا کشور پیشرفته ای چون کانادا قطعا با سختی های بسیاری همراه خواهد بود. بنابراین مراجعه به یک موسسه مهاجرت به کانادا و صحبت با وکیل مهاجرت یکی از بهترین راه ها برای افزایش شانس مهاجرت و یا امکان سنجی مهاجرت شماست.

موسسه مهاجرتی تراست یک شرکت کانادایی است که در استان بریتیش کلمبیا به شماره BC1268598 و در اداره مهاجرت کانادا به شماره R506959 به ثبت رسیده است. وکلای حقوقی مجرب و مشاوران موسسه مهاجرتی تراست در تبریز خدمات بی نظیری را در حوزه مهاجرت ارائه می دهند. علاقه مندان می توانند از طریق راه های ارتباطی مختلف مانند واتس اپ، اینستاگرام و ایمیل با گروه موسسه مهاجرتی تراست در تبریز در تماس باشند.

علاقه مندان همچنین می توانند با مراجعه به سایت موسسه مهاجرتی تراست، فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایند. مشاوران مجرب موسسه مهاجرتی تراست در تبریز پس از بررسی فرم ارزیابی، در اسرع وقت با شما تماس می گیرند و بهترین خدمات مهاجرتی را به شما ارائه می دهند.

پادکست بشنوید!

رادیو تراست

موضوع: معیارهای انتخاب بهترین موسسه مهاجرتی

خدمات موسسه تراست برای مهاجرت

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

ویژگی‌ های وکیل موسسه مهاجرتی در تبریز

1. وکیل قانونی مهاجرت به کانادا باید مجوزهای لازم را داشته باشد

برای جلوگیری از کلاهبرداری و نظارت بیشتر، دولت کانادا توصیه کرده برای پیگیری امور پرونده خود تنها از وکلا یا مشاورین مورد تایید اداره مهاجرت کانادا کمک گرفته شود.

این افراد که لازم است شهروند کانادا بوده یا اقامت دائم این کشور را داشته باشند پس از گذراندن دوره های آموزشی و شرکت در آزمون های مخصوص، مجوز لازم برای همکاری با اداره مهاجرت کانادا را دریافت می کنند و دائما تحت نظارت کانون مشاوران مهاجرت کانادا هستند.

  • در صورتی که از افرادی که مورد تایید اداره مهاجرت کانادا نباشند برای امور مهاجرتی خود کمک بگیرید، پرونده شما قابل دادرسی نخواهد بود.

برای بررسی اینکه آیا وکیل / مشاوری که با وی همکاری دارید مورد تایید اداره مهاجرت کانادا است یا خیر میتوانید به صفحه کالج مشاوران مهاجرت و شهروندی کانادا مراجعه نموده و نام مشاور خود را جستجو نمایید.

مجوز فعالیت شروین مدنی از اداره مهاجرت کانادا

توجه! هر فرد با هر عنوان و سابقه کاری (نماینده یا ایجنت مدارس و دانشگاه ها، موسسه کاریابی و…) در صورتی که عضو کانون مشاورین مهاجرت و شهروندی کانادا نباشد مورد تایید اداره مهاجرت کانادا نخواهد بود.

این روزها خیلی از افراد مدعی تعداد زیادی پرونده موفق هستند و در اینستاگرام کار می کنند یا دارای دفاتری در ایران و کانادا هستند اما کارشان قانونی نیست و اگر طی همکاری با آنها به مشکل برخوردید امکان پیگیری قضایی را نخواهید داشت.

حتما دقت داشته باشید که در صورتی که با یک موسسه مهاجرتی کار می کنید، قرارداد شما باید توسط مشاور قانونی مهاجرت صاحب امتیاز آن موسسه امضا شود و امضای افراد دیگر اعتباری نداشته و قابل پیگیری از مراجع قانونی نیست.

2. قرارداد وکیل مهاجرت باید منطبق با فرمت اعلام شده توسط ICCRC-CRCIC باشد

همه مشاورین/ وکلای قانونی مهاجرت به کانادا باید از قراردادی تبعیت کنند که مطابق با فرمت تاییده شده ICCRC-CRCIC باشد. یک قرارداد معتبر، یک قرارداد دو طرفه است و به نفع وکیل و موکل است و علاوه بر اطلاعات وکیل و موکل و کد وکیل، بندهای زیر را پوشش می دهد:

  • طرفین قرارداد (Definitions)
  • وظایف و مسئولیتهای وکیل / مشاور (RCIC Responsibilities and Commitment)
  • وظایف و مسئولیتهای موکل (Client Responsibilities and Commitments)
  • روش پرداخت (Billing method)
  • مبلغ و شرایط پرداخت (Payment Terms and Conditions)
  • برنامه پرداخت (Payment Schedule)
  • سیاست برگشت وجه (Refund Policy)
  • حل و فصل اختلافات (Dispute Resolution Related to the Code of Professional Ethics)
  • محرمانگی (Confidentiality)
  • فورس ماژور (Force Majeure)
  • سیاست تغییرات (Change Policy)
  • اتمام قرارداد (Termination)
  • انصراف (Discharge or Withdrawal of Representation)
  • قوانین حاکم (Governing Law)

در قرارداد باید سیاست های موسسه یا مشاور در قبال هر یک از این مسائل کاملا مشخص بوده و طبق قوانین اداره مهاجرت باشد.

مبلغ قرارداد یکی از مواردی است که باید در قرارداد ذکر شود، و از همان شروع کار مشخص باشد.

در صورتی که قرارداد وکیل یا مشاور شما منطبق با این فرمت نیست می توانید به او اعتراض نمایید.

3. وکیل مهاجرت نباید کارهای غیرقانونی انجام دهد

ارائه مدارک جعلی یکی از مصادیق بارز کارهای غیرقانونی در امر مهاجرت به شمار می رود.

برخی موسسات مهاجرتی اقدام به جعل اسناد و مدارک در جهت قوی تر شدن پرونده فرد می نمایند. این کار از هر نظر غیرقانونی است و در صورتی که آفیسر پرونده متوجه شود (که به احتمال خیلی زیاد متوجه می شود) علاوه بر اینکه پرونده شما ریجکت خواهد شد، برای شما مدتی محرومیت نیز در نظر گرفته می شود.

حتی در صورتیکه که بعد از دریافت اقامت دائم، دولت کانادا متوجه جعلی بودن مدارک شما گردد، ممکن است شما را از کانادا اخراج نماید.

توجه! ارسال دعوتنامه های صوری، جعل سند ملک، سابقه کاری، سند ازدواج / طلاق، خرید و فروش جاب آفر، ایده و طرح بیزنس و… جزء امور غیرقانونی محسوب می شوند.

4. وکیل مهاجرت باید در دسترس باشد

بعضی از وکیل ها به واسطه مشغله ای که دارند فرصت ارتباط گرفتن با کلاینت را ندارند و سوالات و مشکلاتی که برای کلاینت به وجود می آید را تنها از طریق مشاورانی که در ایران یا کانادا دارند می توان پیگیری کرد. اما در موسسه مهاجرتی تراست، از لحظه عقد قرارداد، کلاینت با مشاور در ارتباط مستقیم است و می تواند مسائل خودش را مطرح بکند و وکیل نیز به تمام گفتگوهای کلاینت و مشاور نظارت دارند.

5. دارای دفاتر فعال در ایران و کانادا باشد

اجباری برای حضور وکیل در کانادا یا ایران وجود ندارد. اما به طور کلی بهتر است که موسسه مهاجرتی هم در ایران و هم در کانادا در دسترس باشد.

طبیعی است که وکیلی که در کانادا زندگی می کند اطلاعات واقع بینانه تری را می تواند در اختیار شما قرار بدهد و از سمت اداره مهاجرت هم نظارت بیشتری انجام می گیرد. برخی خدمات مثل دریافت Atip نیز تنها برای کسانی که در کانادا حضور دارند امکان پذیر است.

اما از طرفی کشوری مثل کانادا اختلاف زمانی زیادی با ایران دارد. اگر موسسه مهاجرتی فقط در کانادا دفتر داشته باشد ممکن است با توجه به ساعات کاری متفاوت و تعطیلات متفاوت کار پرونده شما با تاخیر مواجه شود. داشتن دفتر و مشاور در ایران می تواند کار شما را تسریع نماید.

آشنایی با تیم مشاوره مهاجرت به کانادا در موسسه مهاجرتی تراست

مهمترین سوالی که باید از هر شرکت مهاجرتی بپرسید

سریع ترین روش های مهاجرت به کانادا توسط موسسه مهاجرتی در تبریز

برای مهاجرت به کانادا روش های بسیار زیاد و متنوعی وجود دارد. در ادامه برخی از سریع ترین و آسان­ترین راه مهاجرت به کانادا را بررسی می کنیم.

سیستم اکسپرس اینتری کانادا

سیستم اکسپرس اینتری (Express Entry) مطمئنا یکی از بهترین راه ها برای اخذ اقامت دائم کانادا است. این سیستم به طور خاص برای ورود کارگران ماهر به کانادا ایجاد شده است. بنابراین، اگر شما مدرک تحصیلی و سابقه کاری دارید، می توانید از طریق سیستم اکسپرس اینتری به کانادا مهاجرت کنید و اقامت دائم کانادا را اخذ نمایید. سیستم اکسپرس اینتری کانادا سیستمی است که در آن داوطلبان بر اساس پارامترهای از پیش تعیین شده رتبه بندی می شوند و در نهایت هر یک از داوطلبان یک امتیاز نهایی کسب می کنند.

هرچه امتیازات شما بالاتر باشد، شانس شما برای دریافت دعوتنامه از طرف دولت کانادا نیز بیشتر خواهد بود. با توجه به سن، تحصیلات، سابقه کاری و توانایی زبان انگلیسی یا فرانسوی خود می توانید از طریق 3 برنامه موجود در سیستم اکسپرس اینتری به کانادا مهاجرت کنید. این 3 برنامه عبارتند از:

  • برنامه کارگر ماهر فدرال (FSWP): این برنامه برای کارگران ماهر که دارای تخصص و سابقه کاری می باشند مناسب است.
  • برنامه تجارت ماهر فدرال (FSTP): این برنامه مناسب افراد متخصص و بازرگانان باتجربه ای است که قصد دارند به کانادا مهاجرت کنند.
  • کلاس تجربه کانادایی (CEC): این برنامه مناسب افرادی است که قبلاً با ویزای کار موقت یا مجوز کار موقت در کانادا کار کرده اند و در کانادا سابقه کاری دارند.

سیستم اکسپرس اینتری (Express Entry) همچنین به استان های کانادا اجازه می دهد تا از این سیستم برای جذب نامزدهای مناسب به عنوان بخشی از برنامه های نامزدی استانی (PNP) استفاده کنند تا نیازهای بازار کار کار استان و منطقه خود را برآورده کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سیستم اکسپرس اینتری می توانید به این لینک مراجعه کنید و یا از طریق یکی از مسیر های ارتباطی ذکر شده با موسسه مهاجرتی تراست در تبریز تماس بگیرید.

برنامه کارگر ماهر فدرال کانادا

برنامه کارگر ماهر فدرال (FSWP) جزو محبوب ترین و آسان ترین برنامه مهاجرتی کانادا است. بر اساس این برنامه، داوطلبان ماهر بر اساس عواملی مانند سن، تحصیلات، مهارت ها و سابقه کاری و مهارت های زبانی انتخاب می شوند. به دلیل کمبود نیروی کار در کانادا، دولت این کشور از نیروی کار ماهر استقبال می کند.

داوطلب باید در یکی از مشاغلی که در گروه طبقه بندی ملی مشاغل کانادا (NOC) قرار می گیرند، مهارت و سابقه کار داشته باشد. برنامه کارگر ماهر فدرال (FSWP) یکی از چهار برنامه ای است که تحت سیستم اکسپرس اینتری مدیریت می شود و برنامه ای است که تقریباً نیمی از کل دعوت هایی را که سالانه از طریق این سیستم صادر می شوند، تشکیل می دهد.

شرایط شرکت در برنامه کارگر ماهر فدرال (FSWP)

  • حداقل یک سال سابقه کار در مشاغل ماهر طبقه بندی شده در سطح مهارت های 0 ، A یا B در گروه طبقه بندی ملی مشاغل کانادا (NOC) داشته باشید. این سابقه کار حتما باید در ده سال گذشته کسب شده باشد.
  • به زبان انگلیسی یا فرانسوی و یا هر دو تسلط داشته باشید و مدرک زبان معتبر مانند آیلتس یا تافل داشته باشید.
  • دارای مدرک تحصیلی کانادایی (گواهینامه، دیپلم یا مدرک دانشگاهی) یا گزارش اعتبارنامه تحصیلی خارجی و اعتبار سنجی تحصیلی (ECA) باشید.

داوطلبان بر اساس یک شبکه امتیازدهی منحصر به فرد ارزیابی می شوند که فاکتورهایی مانند سن، تحصیلات، سابقه کار، مهارت های زبانی و سازگاری با محیط جدید را در نظر می گیرد. داوطلب باید حداقل 67 امتیاز از 100 امتیاز ممکن را کسب کند. در جدول زیر حداکثر امتیازی که یک داوطلب می تواند در هر بخش کسب کند را مشاهده می کنید.

فاکتورهاحداکثر
امتیاز
تحصیلات25
مهارت زبان انگلیسی یا فرانسوی28
سابقه کار15
سن12
داشتن دعوتنامه شغلی10
قابلیت سازگاری با محیط جدید10

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برنامه کارگر ماهر فدرال (FSWP) می توانید به این لینک مراجعه نمایید. همچنین می توانید با مشاوران و کارشناسان موسسه مهاجرتی تراست در تبریز در ارتباط باشید.

برنامه مهاجرتی استانی کانادا (PNP)

برنامه مهاجرتی استانی یا برنامه نامزدی استانی کانادا (PNP) یکی از بهترین و محبوب ترین برنامه های مهاجرت به کانادا می باشد. بر اساس برنامه های نامزدی استانی (PNP)، استان ها و سرزمین های کانادا می توانند افراد و خانواده هایی که مایل به اقامت در استان یا قلمرو خاصی هستند را جذب کنند.

هر استان و سرزمین معیارهای خاص خود را برای برنامه های معرفی شده استانی تعیین می کند. به عنوان مثال، یک استان ممکن است جذب افراد با تجربه در یک شغل خاص را در اولویت خود قرار دهد، در حالیکه استان دیگر جذب افرادی که مسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی هستند را در اولویت خود قرار دهد. این به نیازهای هر استان و سرزمین خاص بستگی دارد.

درباره برنامه های مهاجرت استانی کانادا بیشتر بدانید.

 در کانادا، تمام تصمیمات نهایی درباره مهاجرت توسط دولت فدرال گرفته می شود، نه دولت استانی. به همین دلیل، PNP ها یک فرآیند دو مرحله ای هستند. ابتدا باید برای انتخاب شدن توسط استان مورد نظر خود به دولت استانی مراجعه کنید. سپس، در صورت تأیید دولت استانی، باید درخواست دوم برای اخذ اقامت دائم کانادا را به دولت فدرال کانادا ارائه دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برنامه مهاجرتی استانی یا برنامه نامزدی استانی کانادا (PNP) به این لینک مراجعه کنید. اگر قصد دارید از طریق برنامه مهاجرتی استانی به کانادا مهاجرت کنید می توانید از طریق مسیر های ارتباطی مختلف با مشاوران موسسه مهاجرتی تراست در تبریز تماس بگیرید.

برنامه کارگر ماهر کبک کانادا

برنامه کارگر ماهر کبک (QSW) یک برنامه مهاجرتی است که نیازی به پیشنهاد شغلی معتبر از کارفرمای کانادایی ندارد. کارگران ماهری که قصد اقامت در كبک را دارند، در صورت واجد شرایط بودن می توانند از طریق این برنامه اقامت دائم کانادا را اخذ کنند.

زبان رسمی در استان کبک کانادا، زبان فرانسوی است. آن دسته از داوطلبانی که به زبان فرانسوی تسلط دارند، در سیستم امتیازدهی امتیاز بیشتری کسب خواهند کرد و شانس بیشتری برای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق این برنامه را خواهند داشت. کبک قوانین منحصر به فرد خود را برای انتخاب مهاجرانی دارد که می توانند به خوبی با زندگی در این استان سازگار شوند.

سیستم امتیازدهی برنامه کارگر ماهر کبک (QSWP)، داوطلبان را بر اساس عواملی همچون سن، تحصیلات، مدرک زبان معتبر (زبان انگلیسی یا فرانسوی)، سابقه کار و… ارزیابی می کند. متقاضیان انتخاب شده گواهی انتخاب کبک (CSQ) دریافت می کنند و می توانند از طریق این برنامه اقامت دائم کانادا را اخذ نمایند. عواملی که در انتخاب یک داوطلب برای برنامه کارگر ماهر کبک (QSW) تاثیرگذار می باشند در جدول زیر نمایش داده شده است.

عوامل
گزینش
حداکثر
امتیاز
تحصیلات14
رشته تحصیلی یا حوزه آموزشی12
پیشنهاد کاری معتبر14
سابقه کار8
سن16
مهارت زبان (انگلیسی یا فرانسوی یا هر دو)22
اقامت در کبک و داشتن فامیل درجه یک یا دو در کبک8
مشخصات و شرایط همسر17
داشتن فرزند وابسته8
تمکن مالی1

داوطلبانی که موفق به اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه کارگر ماهر کبک می شوند، می توانند اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان وابسته) را نیز با خود به کانادا بیاورند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه کارگر ماهر کبک به این لینک مراجعه کنید. همچنین می توانید برای اخذ مشاوره از طریق مسیرهای ارتباطی مختلف با موسسه مهاجرتی تراست در تبریز در ارتباط باشید.

درباره مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کبکی بیشتر بدانید.

برنامه حمایت مالی از خانواده در کانادا

برنامه حمایت مالی از خانواده (Family sponsorship) یکی از سریع ترین و محبوب ترین راه ها برای اخذ اقامت دائم کانادا است. شخصی که مقیم دائم و یا شهروند کانادا است می تواند از طریق برنامه حمایت مالی از خانواده برخی از اعضای خانواده خود را به کانادا بیاورد. یک شهروند کانادایی و یا فردی که مقیم دائم کانادا است و حداقل 18 سال سن دارد می تواند از طریق برنامه حمایت مالی از خانواده برای بستگان خود اقامت دائم کانادا را اخذ نماید. حامی مالی تنها می تواند برخی از بستگان و اعضای خانواده خود را از طریق برنامه حمایت مالی از خانواده به کانادا دعوت کند.

افرادی که شامل برنامه حمایت مالی از خانواده می شوند:

  • همسر
  • شریک زندگی
  • فرزندان وابسته (فرزندان زیر 22 سال)
  • والدین
  • پدربزرگ و مادربزرگ

نحوه درخواست اقامت دائم کانادا از طریق برنامه حمایت مالی خانواده

  • درخواست حمایت مالی: این مرحله صلاحیت حامی مالی را تعیین می کند و حامی مالی متعهد می شود که از اقوام خود حمایت مالی کند.
  • درخواست اقوام: در این مرحله صلاحیت وی را به عنوان یکی از اقوام واجد شرایط تعیین می کند و نشان می دهد هیچ دلیل پزشکی یا کیفری برای رد درخواست وجود ندارد.

درخواست های مربوط به حمایت مالی و اقامت دائم باید همزمان تکمیل و ارسال شود. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برنامه حمایت مالی از خانواده به این لینک مراجعه کنید. همچنین می توانید برای اخذ مشاوره با موسسه مهاجرتی تراست در تبریز در ارتباط باشید.

بیشتر بخوانید: اسپانسرشیپ کانادا ، اسپانسرشیپ والدین کانادا ، اسپانسرشیپ خواهر کانادا ، اسپانسرشیپ همسر کانادا ، ویزای اسپانسرشیپ کانادا

برنامه مهاجرتی آتلانتیک کانادا (AIPP)

برنامه آزمایشی مهاجرت آتلانتیک (AIPP) یکی از بزرگترین برنامه های مهاجرتی است که توسط استان های آتلانتیک کانادا آغاز شده است. استان های اصلی شرکت کننده در این برنامه استان های نیوبرانزویک، پرنس ادوارد آیلند، نوا اسکوشیا و نیوفاندلند و لابرادور هستند. این برنامه بر دعوت مهاجران به استان های آتلانتیک متمرکز است.

برنامه آزمایشی مهاجرت اقیانوس اطلس (AIPP) که در مارس سال 2017 معرفی شد، راهی را برای اخذ اقامت دائم به کارگران ماهر خارجی ارائه می دهد. به این دلیل که بیشتر مهاجران به پرجمعیت ترین شهرهای کانادا یعنی مونترال، تورنتو و ونکوور مهاجرت می کنند، فرصت های شغلی زیادی برای کارگران ماهر و فارغ التحصیلان بین المللی در این استان ها وجود دارد. این برنامه یک فرصت سودمند و بی نظیر را برای کارفرمایان و مهاجران فراهم می کند.

شرایط متقاضیان برای شرکت در برنامه مهاجرتی آتلانیک

  • از طرف یک کارفرمای معتبر پیشنهاد شغلی داشته باشند.
  • به زبان انگلیسی یا فرانسوی و یا هر دو مسلط باشند. برای اثبات مهارت در زبان انگلیسی داوطلبان باید در یکی آزمون های آیلتس یا CELPIP و برای اثبات مهارت در زبان فرانسوی نیز داوطلبان باید در یکی آزمون های TEF و TCF شرکت کنند.
  • در یکی از شغل هایی که جزو گروه طبقه بندی ملی مشاغل کانادا (NOC) می باشد، سابقه کاری داشته باشند.
  • هنگام ورود به کانادا برای حمایت از زندگی خود و دیگر اعضای خانواده، به اندازه کافی پول و سرمایه داشته باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برنامه مهاجرتی آتلانتیک می توانید به این لینک مراجعه کنید و یا سوالات خود را از وکلای مهاجرتی و مشاوران موسسه مهاجرتی تراست در تبریز بپرسید.

کلاس تجربه کانادایی

کلاس تجربه کانادایی (The Canadian Experience Class) مناسب آن دسته از افرادی است که برای مدتی در کانادا مشغول به کار بوده اند و در کانادا سابقه کار دارند. این افراد می توانند از طریق برنامه کلاس تجربه کانادایی (CEC) اقامت دائم کانادا را اخذ کنند. افرادی که حداقل یک سال به طور تمام وقت و دائم در کانادا کار کرده باشد این امکان را می دهد تا از طریق برنامه کلاس تجربه کانادایی ساکن دائمی کانادا شوند.

متقاضیان کلاس تجربه کانادایی باید در سه سال گذشته حداقل 12 ماه تجربه کار ماهر تمام وقت (و یا 24 ماه تجربه کار نیمه وقت) در کانادا داشته باشند. متقاضی باید با یک مجوز کار معتبر این تجربه کاری را به دست آورده باشد. همچنین متقاضی باید در یکی از مشاغلی که در گروه طبقه بندی ملی مشاغل کانادا (NOC) ذکر شده است، سابقه کار داشته باشد. متقاضی باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تسلط کافی داشته باشد و دارای مدرک زبان معتبر باشد.

برای زبان انگلیسی، داوطلبان می توانند در آزمون آیلتس یا CELPIP شرکت کنند. برای زبان فرانسه نیز داوطلبان می توانند در آزمون های TEF و TCF شرکت کنند. کلاس تجربه کانادایی یکی از سه برنامه مهاجرتی کانادا است که از طریق سیستم اکسپرس اینتری مدیریت می شود.

این برنامه همچنین از سیستم جامع رتبه بندی (CRS) برای رتبه بندی داوطلبان استفاده می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کلاس تجربه کانادایی می توانید به این لینک مراجعه کنید. مشاوران موسسه مهاجرتی تراست در تبریز پاسخگوی تمامی سوالات شما درباره برنامه کلاس تجربه کانادایی می باشند.

شانس اخذ ویزا با استخدام وکیل مهاجرت

موسسه مهاجرتی در تبریز برای تحصیل در کانادا

دانشجویانی که در یکی از کالج ها یا دانشگاه های معتبر کانادا تحصیل می کنند، در صورت واجد شرایط بودن می توانند از طریق یکی از برنامه های مهاجرتی اقامت دائم کانادا را اخذ کنند. کارفرمایان کانادایی بیشتر جذب دانشجویانی که در کانادا تحصیل و کار کرده اند می شوند. به دلیل کیفیت و بی عیب و نقص بودن سیستم آموزشی کانادا، دولت کانادا سعی می کند استعدادهای خارجی که از موسسات آموزشی خود فارغ التحصیل شده اند را حفظ کند.

همیشه به دانشجویان بین المللی توصیه می شود که برای اقامت دوگانه یعنی اقامت موقت (کار و تحصیل) و اقامت دائم در کانادا اقدام کنند. دانشجویان بین المللی که در یکی از دانشگاه های کانادا تحصیل می کنند تا 90 روز پس از فارغ التحصیلی فرصت دارند که برای اخذ مجوز PGWP اقدام کنند.

مدت اعتبار این مجوز بین 8 ماه تا 3 سال می باشد و بستگی به طول دوره تحصیل دانشجو دارد. فارغ التحصیلان بین المللی می توانند با مجوز PGWP به طور موقت در کانادا مشغول به کار شوند و تجربه کار کانادایی کسب کنند.

دانشجویان و فارغ التحصیلان بین المللی می توانند در صورت واجد شرایط بودن در برخی از برنامه های مهاجرتی کانادا مانند برنامه کارگر ماهر فدرال، کلاس تجربه کانادایی، برنامه نامزدی استانی، سیستم اکسپرس اینتری و … شرکت کنند و از این طریق اقامت دائم کانادا را اخذ نمایند. علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنند و یا از خدمات موسسه مهاجرتی تحصیلی تراست در تبریز استفاده کنند.

کانادا از ورود دانشجویان بین المللی به دانشگاه های خود استقبال می کند. دانشگاه های کانادا شرایط بسیار خوبی را برای تحصیل و زندگی دانشجویان بین المللی فراهم کرده اند. از این رو هر ساله دانشجویان بسیار زیادی برای اخذ پذیرش و بورسیه تحصیلی از دانشگاه های کانادا با یکدیگر به رقابت می پردازند. کالج ها و دانشگاه های کانادا دارای اعتبار بین المللی هستند. کانادا جزو یکی از محبوب ترین مقاصد تحصیلی در بین دانشجویان بین المللی می باشد. در ادامه شرایط اخذ پذیرش و بورسیه تحصیلی از دانشگاه های کانادا را بررسی می کنیم.

درباره بورسیه تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا توسط موسسه مهاجرتی در تبریز

شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا به عوامل مختلفی مانند رشته و مقطع تحصیلی بستگی دارد. برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی داوطلبان باید نمرات و معدل نسبتا بالایی در مقاطع دیپلم و پیش دانشگاهی داشته باشند. معمولا معدل بالای 16 معدل نسبتا خوبی محسوب می شود. با این حال ممکن است برخی از دانشگاه های کانادا به داوطلبانی که معدل پایین تری دارند نیز پذیرش تحصیلی اعطا کنند.

برای اخذ پذیرش در بعضی از رشته ها مانند پزشکی، دندانپزشکی و برخی از رشته های مهندسی داوطلبان باید معدل بالاتری داشته باشند. داوطلبانی که معدل بالاتری دارند، شانس بیشتری برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر کانادا خواهند داشت.

برای اخذ پذیرش در دوره کارشناسی ارشد داوطلب باید ریز نمرات و معدل قابل قبولی را در مقطع کارشناسی کسب کرده باشد. مرتبط بودن رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد شانس داوطلب را برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد افزایش می دهد. برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع دکتری، داوطلب باید در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد معدل و ریزنمرات خوبی داشته باشد. داشتن توصیه نامه اساتید و مقالات علمی – پژوهشی معتبر نیز شانس داوطلب را برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع دکتری افزایش می دهد.

در تمامی مقاطع تحصیلی داوطلبان باید برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا در یکی از آزمون های زبان مورد تایید دانشگاه موردنظر خود مانند آزمون زبان آیلتس یا تافل شرکت نمایند. شرایط اخذ پذیرش هر یک از دانشگاه های کانادا ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد. برای مشاهده شرایط اخذ پذیرش می توانید به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنید و یا از مشاوران و کارشناسان موسسه مهاجرتی تراست در تبریز کمک بگیرید.

اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های کانادا توسط موسسه مهاجرتی در تبریز

بسیاری از دانشجویان تمایل دارند برای کاهش هزینه های تحصیلی خود از دانشگاه های کانادا بورسیه تحصیلی اخذ کنند. بسیاری از دانشگاه های کانادا برای دانشجویان ممتاز خود بورسیه تحصیلی در نظر گرفته اند. دولت کانادا و برخی از موسسات آموزشی نیز به استعدادهای برتر و دانشجویان بین المللی ممتاز بورسیه تحصیلی اعطا می کنند. لازم به ذکر است که برخی از بورسیه ها تنها هزینه های تحصیل را پوشش می دهند و برخی دیگر تمام هزینه های تحصیل و زندگی را تحت پوشش قرار می دهند.

به طور کلی دانشجویانی که سابقه تحصیلی درخشانی دارند می توانند از دانشگاه های کانادا بورسیه تحصیلی اخذ کنند. دانشجویانی که تصمیم دارند از دانشگاه های کانادا بورسیه تحصیلی بگیرند باید در ابتدا از دانش زبانی بسیار خوبی برخوردار باشند. داشتن مدرک آیلتس یا تافل با نمره بالا برای اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های کانادا الزامی است.

همچنین برای اخذ بورسیه تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی شرکت در آزمون GRE و اخذ نمره بالا در این آزمون می تواند شانس داوطلب را برای اخذ بورسیه تحصیلی افزایش دهد. داشتن مقالات علمی معتبر مانند مقالات ISI نیز می تواند شانس داوطلب را برای اخذ بورسیه تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی چند برابر کند. موسسه مهاجرت تحصیلی در تبریز به دلیل آشنایی با شرایط اخذ پذیرش و بورسیه تحصیلی از دانشگاه های کانادا بهترین خدمات را به علاقه مندان به تحصیل در کانادا ارائه می دهد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

لینک های مفید مهاجرت تحصیلی

مرحله جمع آوری مدارک و برنامه ریزی

مرحله اقدام برای اپلای و پذیرش

مرحله ویزا و پس از آن

موسسه مهاجرتی در تبریز برای کار در کانادا

برای جستجوی کار در کانادا دو راه اصلی وجود دارد. یکی از راه ها اخذ ویزای اقامت دائم از طریق برنامه های مهاجرتی کانادا مانند برنامه کارگر ماهر فدرال، برنامه کارگر ماهر کبک، برنامه نامزدی استانی و … است. راه دیگر این است که با مجوز کار موقت به کانادا بیایید. تشخیص اینکه آیا شما واجد شرایط مهاجرت به کانادا هستید یا شرایط دریافت مجوز کار را دارید بسیار دشوار است.

به عنوان مثال، در برخی از برنامه های مهاجرتی کانادا، پیش از ورود به کانادا باید از طرف یک کارفرما کانادایی معتبر پیشنهاد کاری داشته باشید. در برخی از برنامه های دیگر که توسط دولت فدرال پردازش می شوند نیازی به پیشنهاد کاری ندارید. به همین دلیل بهتر است با یک مشاور و وکیل مهاجرت معتبر مشورت کنید. مشاوران و کارشناسان موسسه مهاجرتی تراست در تبریز به روز ترین اطلاعات را در خصوص مهاجرت کاری به کانادا در اختیار شما قرار می دهند و شما را در مسیر مهاجرت به کانادا همراهی می کنند.

خدمات موسسه تراست برای مهاجرت کاری

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک
  • انجام امور مربوط به انطباق مدارک
  • تهیه CV
  • بررسی بیزینس های موردنظر و شروع مکاتبات اولیه
  • انجام مکاتبات نهایی با کارفرمای کانادایی
  • اخذ تاییدیه LMIA
  • شروع مراحل اخذ ویزا
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری ویزای همراه
  • مشااوره متقاضی پس از ورود تا شروع پروسه اخذ PR

لینک های مفید مهاجرت کاری

سخن آخر

مهاجرت به کانادا می تواند آسان تر از آن چه که فکر می کنید باشد. به دلیل عدم آشنایی شما با شرایط و قوانین مهاجرتی کانادا، تشخیص اینکه تحت کدام برنامه مهاجرتی می توانید به کشور کانادا مهاجرت کنید می تواند کمی پیچیده و مبهم باشد. کانادا دارای جمعیت پیر و نرخ زاد و ولد پایین است به همین دلیل بیشتر مهاجرانی که از آن استقبال می کنند کارگران ماهر هستند. کانادا برای حمایت از نیروی کار و رشد اقتصادی خود به این کارگران ماهر نیاز دارد.

کارگران ماهری که دارای تحصیلات، مهارت زبانی قوی و تجربه کاری هستند می تواند از طریق برنامه های مهاجرتی کانادا به این کشور مهاجرت کنند. موسسه مهاجرتی تراست در تبریز خدمات مهاجرتی با کیفیتی را در حوزه های مهاجرت کاری به کانادا، مهاجرت تحصیلی به کانادا، سرمایه گذاری در کانادا و اخذ ویزای کانادا ارائه می دهد. وکلای مهاجرتی و مشاوران موسسه مهاجرتی تراست در تبریز آماده ارائه خدمات به متقاضیان محترم می باشد.

لینک های مفید شرایط زندگی در کانادا

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

سوالات متداول

چگونه می توانم به موسسه مهاجرتی تراست اعتماد کنم؟

موسسه مهاجرتی تراست یک شرکت کانادایی است که در استان بریتیش کلمبیا به شماره BC1268598 و در اداره مهاجرت کانادا به شماره R506959 به ثبت رسیده است. موسسه مهاجرتی تراست جزو برترین موسسات مهاجرتی در ایران و سراسر جهان است.

چگونه می توانم شهروند کانادا شوم؟

برای تبدیل شدن به یک شهروند کانادا شما باید:
1. اقامت دائم کانادا را اخذ کرده باشید.
2. در پنج سال گذشته حداقل سه سال در کانادا زندگی کرده باشید.
3. در آزمون شهروندی کانادا شرکت کنید و نمره قبولی را در این آزمون کسب نمایید.
4. مهارت های زبانی خود را با شرکت در آزمون های زبان معتبر مانند آزمون زبان آیلتس ثابت کنید.

چگونه کارت اقامت دائم (PR) خود را دریافت می کنم؟

اگر به تازگی اقامت دائم کانادا را اخذ کرده اید، اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) پس از ورود به کانادا، کارت اقامت دائم (PR) را برای شما ارسال می کند. نیازی نیست برای دریافت کارت اقامت دائم به IRCC درخواست بدهید. اگر ظرف شش هفته از دادن آدرس کانادایی خود به IRCC، کارت اقامت دائم خود دریافت نکردید، باید IRCC را در جریان بگذارید.

آیا وکلای مهاجرتی موسسه تراست در ایلام می توانند باعث افزایش سرعت روند بررسی پرونده های مهاجرتی شوند؟

بسیاری از متقاضیان با شرایط و قوانین مهاجرتی آشنایی ندارند و به همین دلیل ممکن است در مسیر مهاجرت با مشکلات و موانعی رو به رو شوند. کوچکترین اشتباهی در پرونده مهاجرتی می تواند منجر به تعویق انداختن روند اخذ ویزا و اقامت شود. اگر یک پرونده مهاجرتی به درستی تکمیل شده باشد، هیچگونه تعویقی در روند اخذ اقامت کانادا اتفاق نمی افتد. وکلای مهاجرتی موسسه مهاجرتی تراست در تبریز به تمامی قوانین مهاجرتی تسلط دارند و اطمینان حاصل می کنند که پرونده مهاجرتی شما بدون هیچگونه مشکلی در سریع ترین زمان ممکن به جریان بیفتد.

هزینه زندگی در کانادا چقدر است؟

هزینه زندگی در کانادا بسته به اینکه در کدام منطقه از کانادا زندگی خواهید کرد متفاوت است. به طور کلی میانگین هزینه زندگی در کانادا (بدون در نظر گرفتن اجاره بهای خانه) برای یک نفر حدود 1124 دلار کانادا در ماه است. همچنین میانگین هزینه زندگی برای یک خانواده چهار نفره (بدون در نظر گرفتن اجاره بهای خانه) حدود 3625 دلار کانادا در ماه است.

مدارک خود را باید به چه زبانی ارسال کنم؟

کلیه اسناد و مدارک شما باید توسط یک مترجم معتبر به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شوند.

آیا باید برای مهاجرت به کانادا از یک وکیل مهاجرت کمک بگیرم؟

روند مهاجرت به هیچ وجه ساده نیست. برای دستیابی به بهترین نتیجه، متقاضیان معمولاً از یک وکیل مهاجرت کمک می گیرند. اگر برای اقامت دائم کانادا و یا اقامت موقت کانادا اقدام می کنید، ضروری است که از ابتدا تا انتها مسیر مهاجرت به کانادا یک وکیل مهاجرت باتجربه در کنار شما باشد تا شما را راهنمایی کند. وکلای مهاجرتی و مشاوران موسسه مهاجرتی تراست در تبریز بهترین خدمات مشاوره ای را به متقاضیان ارائه می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید